Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. VERO

    VERO Well-Known Member

    Для простого населення нічого не зміниться. Для держави- більша ймовірність, що кредитори послаблять свою позицію. Щось спишуть, а щось реструктуризують. А то ніяк не погоджуються. Інвестори не прийуть на наш ринок, а вони і не дуже поспішають в темерішніх умовах вкладати кошти в нашу державу.
     
  2. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Як на мене, досить реальна.
    І не можу не погодитись з Терезкою, що нас далі чекає те, що ми вже маємо.
    Але підняття тарифів та податків - це все штучне наповнення бюджету. В нас не розвивається еокноміка, а занепад йде у всіх галузях виробництва.Черезвійну економічна ситуація в ураїні нестабільна. Її можна би було підняти за рахунок іноземних інвестицій у певні галузі. Але ні один інвестор не буде вкладати гроші туди, де є перспектива, але немає стабільності. Плюс - високий рівень корупції . Тому бюджет наповнюємо ми з вами. З часом і того не буде, і видатки держави перевищать надходження вєздє . Тому нам прийде оппа.
    Але я вірю, що ми не дурні і все налагодиться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  3. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Щодо Криму. В населення вже давно прийшло переосмислення того, що сталося. Виграли лише державні службовці і працівники бюджету, у них зп вдвічі вищі за украінські. Маю двоюрідну сестру у Армянську -вчитель украінськоі мови і літератури. Звісно, стала росіянкою і пройшла курси на викладання російськоі мови і літератури. Зарплата іі цілком влаштовує, каже, що більш ніж вдвічі більша як була і нарешті з чоловіком (викладач технікуму) відчули себе середнім класом, а не виживаючими. Розказувала, що коли в школах голосували за викладання украінськоі чи татарськоі, батьки майже одноголосно вибрали украінську, причому голосували купу разів (керівництво ніяк не давало спокою), врешті написали іменні заяви від кожного учня про бажання вивчати украінську мову і таки включили у розклади занять. Ще розказує, що багато старшокласників виявляє бажання вивчати украінську факультативно, тому відкрили і додатково. Ціни вищі, ніж в Украіні, тому вони раз в тиждень іздять на Украіну на закупи. Є проблема з імпортними товарами- дефіцит. Ну але все це вирішується покупками в Украіні за кілька км. Серед іі знайомих дуже багато людей зараз би змінило думку про належність Криму РФ. Та й вона сама, хоч рівень життя і став кращим для іі сім'і особисто, мріє про повернення Криму Украіні через ряд причин - важко жити, коли треба контролювати кожне своє слово на роботі і поза роботою, є тиск на вчителів щодо нав'язування певноі інформаціі дітям, переживає за своіх синів, яким доведеться служити в російській арміі і таке інше.
     
    Останнє редагування: 28 Червень 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Знайомі розказували, що у них хотіли поселятись переселенці з Криму. Переїхали у Львів, жінка з сином. Вона була вчителька у школі, але ще якийсь бізнес вроді там мала, син студент (вже поступив кудись тут). То розказувала що справді в виграші стали бюджетники і пенсіонери - середня з/п 12000 грн., пенсію суттєво теж збільшили. Всі з того тільки раді, і "русскій мір" там багатьом підходить:girl_smile:. Не вигідно зовсім стало приватним підприємцям, бо там з ними розмова коротка:girl_yes2:. Ще казала, що справді, був час, що був дефіцит продуктів, а потім вони якийсь час були набагато дорожче ніж в Україні. А зараз каже ціни трохи впали і продукти коштують більш-менш нормально. Що ще не подобається людям - так це нерозбериха з законодавством, люди не знають чи можна продати там нерухомість, і десь купити, бо зараз вони підпорядковані Росії, а якщо зміниться щось то там будуть свої нюанси. Але загалом там населення (особливо бюджетники) задоволені. Принаймі поки що, бо зарплата в них реально піднялась. Та цікаво чи довго Рашка буде так тримати? Ну і з свободою слова там дууже сутужно.
     
  5. zetta

    zetta Well-Known Member

    Борис гребенщиков в Москві
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ось такі люди в нас зараз при владі. Про що можна говорити?

    До речі, останнім часом чу що цілком можливий третій Майдан, бо людей просто "доведуть" цінами, комуналкою та іншим. Що думаєте? Ще на днях Яценюк "доступно" пояснював по ТБ про ціни на газ, що виходитл що свій газ нам невигідно добувати, бо ціна вийде така сама:girl_crazy:, і взагалі всім бігом за субсидіями, бо буде повний капець. Ще сказав що "прості люди ж будуть платити "всього" 3500 грн. за газ (хто до 200 кубів споживатиме), а багатші по 7 тис. з гаком заплатять", нічого страшного))
     
  7. zetta

    zetta Well-Known Member

    А руські знаєте шо кажуть ? Ми добриє , і как всегда прідьотся помагать хохлам кагда єнто всьо прєкратітся вастанавлівать данбас. І єнто нас бесіт , ані і так не аценят .
     
  8. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Ну якщо чесно, те ж саме і наші кажуть, тільки перефразовано. Що будемо відновлювати Донбас український, як переможемо, а нафіга то надо, там і так до українського вороже ставляться.. Чула не раз.
    Влада жахлива просто. Я розчарована. Навіть не так. Не сумнівала, ь, що буде хоч якось краще. Кака било, кака єсть. Не думаю, що майдан щось змінить. Саме основне, що наповнюємо бюджет ми, але це гроші в нікуди, якщо економіка не розвивається.
    Про Крим. Знайома зі Слов'янська іздила до доньки в Крим на місяць. Вони туди перебрались, коли ще дуже стріляли. Отримали громадянство. Донька працює в лабораторіі в поліклініці. Чоловік на будівництві. Платять добре. Вистачає. Скажімо, вона тут в поліклініці мала 1500, там має 9000. Ціни майже такі в перерахунку на наші. Каже, дорогі овочі і фрукти. Комуналка трохи дешевша, газ теж. Загадом люди задоволені. Пенсіонери трохи менше, як завжди, все їм мало грошей, хоча по факту, бюджетникам як раз не зле там. Якось так. До речі, вже за Порошенка, в Слов'янську каже просто бардак. Звільнили багато робітників, позакривали підприємства, закрили велику ЖД лікарню, типу неприбуткова. А людям де шукати роботу? Того сюди вже не планують їхати.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Дівчата, а яких змін і нововведень можна хотіти від нової старої влади. Вони виросли при комуні, збагатились при розвалі совдепії і менталілет в них такий же. Потрібно багато часу, щоб прийшло абсолютно нове чисте покоління, для якого влада та бізнес - непоєднувані речі, а честь країни на першому місці.
    Не знаю, на скільки правда відносно Порошенка і ПР, але свого часу була така собі СДПУ(о), де головував Медведчук. Порошенко, Балога, Суркіси і іже с німі були членами політради, політбюро і ще всіляких політ...Після програшу виборів до ВР, по-моєму у 2002-03-му роках, не помню, розісрались між собою і основним мотивом було бабло та втрата впливу. І вже дуже кльово Балога пізніше перейшов у команду Ющенка, де успішно очолив міністерство. Тобто всі вони - вилупки режиму, одним миром мазані.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  10. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Земфіра виступила на концерті в Грузії з українським прапором. Рівень негативу у російських коментах зашкалює :girl_yes2:
    Российская певица Земфира, выступая на фестивале Tbilisi Open Air, развернула украинский флаг.
    Украинский флаг появился у Земфиры в руках во время исполнении композиции "Интересно, как ты там", а после Земфира оставила его на сцене, привязав к микрофону, информирует Цензор НЕТ со ссылкой на Эхо Москвы.Источник:http://censor.net.ua/v342545Источник:http://censor.net.ua/v342545
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Pavonia

    Pavonia New Member

    --- дописи об"єднано, 7 Липень 2015 ---
    Не знаю де ви знаходите тих задоволених кримом родичів. Бо мої -всі кажуть , що стало жити гірше. багато народу позвільняли, особливо в медицині, зарплати відверто малі, а ціни ДОРОЖЧІ ніж у нас. Багатьох ліків немає. Татова сестра троюрідна приїздила сюди, то напакувала цілу торбу ліків різних. Одні пенсіонери задоволені.
     
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Особисто в мене жодних родичів в Криму немає:girl_smile:. Розказували знайомі, які спілкувались з людьми звідти, або які тут мають родичів або переїхали. Як воно там насправді я точно не знаю, але чула і такі думки, що бюджетникам зараз краще, а що багато що стало гірше, то само собою ясно)
     
  13. VERO

    VERO Well-Known Member

    Мій знайомий з Миколаєва обласного має нерухомість в Криму. Гостьовий будинок. Завжди було повно відпочиваючих. В кінці червня приїхав, покосив траву, вийшов на пляж. Крім нього- двоє чоловік і це в кінці червня. Пляжі просто порожні.
     
  14. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    І мій знайомий купив землю і побудував готель. Минулого року думав з родиною поїхати і відпочити, бо жити в тім готелі можна вже було. Забрали і па-па ручкою не помахали...
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Як все прозаїчно, чергове прямолінійне інтерв'ю Монтян :girl_yes2:
     
  16. zetta

    zetta Well-Known Member

  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Що там насправді у Мукачево сталось, що за стрілянина?
    [​IMG] З одного боку кажуть що Правий сектор хотів прикрити схему контрабанди (а там ясно що замішані і мєнти, і вищі чини, бо суми величезні:girl_yes:), з іншого боку - що це така спроба перерозподілу впливів, і з то могла бути "замануха" щоб зробити розправу. Ярош каже, що то бандитський і міліцейський безпрєдєл, а офіційна версія, що учасники ПС почали стріляти. Окрім того, люди кажуть там повно озброєних тітушок, озброєні люди депутата Ланьо, гранатомет (зібрались як на бандитську "розборку". В результаті є жертви і постріждалі серед мирних жителів. Сьогодні вже в Києві і інших містах зібрались мітинги. А щойно передали, що це взагалі моливо зроблено щоб відволікти увагу від Сходу. Що думаєте? http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/11/7074181/
    http://espreso.tv/news/2015/07/11/v...estrilka_8_cholovik_poraneno__goryt_3_mashyny
    Кривава бійня в Мукачевому: розпочалася евакуація (фото, відео, оновлено)
    http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1555903
     
  18. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Швидше перерозподіл впливів, аби володіти контрабандою. Крім того, понятно, що нічо не понятно. Але вже то голосно прозвучало. Між собою домовляться, зроблять показово 2-3 крайніми. Все. Думаю простим смертним більше ніхто подробиць та того, що сталось насправді не скаже
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. zetta

    zetta Well-Known Member

    Бляха, первые 8 раз я думал, что это фейк, а это таки реальная цитата: "Перерозподіл контрабанди на Закарпатті завжди вирішувався законним чином, в межах закону. Не можна це вирішувати за допомогою зброї". Губернатор Закарпатья.

    Комент з фб
    Zhanna GorinaЯ вас умоляю Закарпаття-это такая себе маленькая Сицилия, где на Украину ложили всегда и контрабас там в порядке вещей..зимой несколько лет подряд отдыхаем в Берегово и упсс...открытие: там украинский начали изучать в школах всего то несколько лет назад, вот вам и державна мова. Читаю комменты закарпатцев, все, как под копирку: не рухайте нас, самі розберемося, тут кожен сват і брат, всі файні...короче, им самим честное и некорумпироанное государство не нужно. А это губер ляпнул, что у всех на уме

    Згідна.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. zetta

    zetta Well-Known Member

    ВзаГалі все частіше зустрічаю думку журналістів і руських також шо ПС то проросійська організація . Не віриться але ... Вже шось ні в що не віриться .
     
    • Інформативно Інформативно x 1