Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kiss, 26 Лютий 2009.

  1. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Ой, до речі, в мене теж колись був молодший друг, десь на 4 роки, в той час (мені було 20) це була велика різниця. Ми приїжджали на літо в одне село. Він по мене заходив, ми ходили разом до клубу і т.д. То моя бабуся все сварилась, що я собі такого малого любовника завела :))) Ходила до його бабусі возмущатись :)
    Мій двоюрідний брат теж був проти цієї дружби, завжди казав, що така дружба не для села, тут не зрозуміють і т.д. і ніхто з хлопців на мене не поведеться :girl_crazy:
    Якщо чесно, я тепер сумую за тією дружбою :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Нє, ну, мій друг зі мною по потребі ходить.
    І навіть коли прошу чоловіка шоб він пішов, той каже "подзвони Дімі, бо я півторагодинного вистоювання біля стенду з ліфчиками не витримую")))
    Але є одни нюанс- Діма не мужик.:girl_crazy: Нє-нє, фізіологічно то він мужик, але так по складу ума це сама звичайна дівчина-колєжанка, якій і плакатись в жилєтку можна і за покупками разом лазити і на пиво деколи ходити... може тому і несемо ми свою дружбу довгі роки і всі до того нормально відносяться.

    Прочитала я Кандю і так собі подумала, шо, все таки зле, шо нема в мого друга машини.:girl_in_dreams:

    А, ну і це єдиний мій друг в чоловічому обличчі, а всі решта з часом "відвалилиь" і нові не заводяться, бо тільки чуть шо, вже бачу горящий глаз:facepalm:, тому не йде тепер у мене чогось в дружбі з чоловіками. А зря, з ними так класно дружити.:good:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ну коли така різниця у віці,тим більше коли мужчина молодший,то точно існує дружба,бо як на мене,то ще замалий,щоб на таких дорослих жіночок заглядати і не думати про дружбу,а про щось більше)(суджу по собі,бо мені 29)
     
  4. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Погоджуюсь на всі 100%.Вони реально вміють дружити,немає ні зависті і ні підлості.
     
  5. Niota

    Niota New Member

    Так друг - це той, кому можеш довіритись і розповісти речі, які в тебе на душі, відчути підтримку і почути пораду, а не той, хто просто ходить з тобою по базарі. Мені важко уявити, щоб я і з дівчиною-подругою ходила купувати собі білизну, та й одяг взагалі. Такими справами займаюсь тільки сама. А от з друзями розмовляю про проблеми, відпочиваю і т.д...
     
  6. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Частішими є випадки, коли найкращім другом стає колишній хлопець чи чоловік. Йому справді можна довірити все, тому що ця людина знає про тебе дуже багато всього.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ого..таке буває???Бо в мене чомусь завжди складається враження,що після стосунків рідко получається дружити з бувшим хлопцем,а тим більше з чоловіком.....В кращому випадку просто немає ніякого спілкувння, а в гіршому постійні образи,які не дають спокійно жити.
     
  8. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Образи та все погане згодом забувається, та залишаються тільки приємні спогади, тоді виникає дружба. А взагалі, треба щоб пройшов час, ви зустріли інше кохання.. і тоді людина відпускає колишнє..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ну можливо,але мені здається,що я зі своїм колишнім чоловіком не зможу бути друзями,в кращому випадку просто нормально,спокійно спілкуватися.Хоча може й дійсно,коли в кожного будуть інші стосунки,то забудуться всі попередні образи...
     
  10. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    В нас люди не вміють цивілізовано розлучатися, тому й дивно
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. vanilca

    vanilca New Member

    Дружба завжди існує і молодий чоловік набагато відповідальніше ставиться до неї це я можу говорити із свого досвіду, я дружила з молодим хлопцем який на мене був молодший на 27 років, але хочу сказати, що дружба с часом переостає в більші відносини.
     
  12. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ого,конкретна різниця така.Просто з такою великою різницею,ще не стикалася,тому не буду заперечувати.)
     
  13. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я проаналізувала всякі відносини з чоловіками: дружба, симпатія, закоханість. І зробила собі висновок, що коли мені хтось подобався більше як друг, то в подальшому (як не склалося) ми могли дружити. А коли я комусь подобалася більше як друг (а сама не могла відповісти взаємністю), то дружби щось не виходило. Загалом якась дуже тонка межа між такою дружбою і симпатією. Чи то може я не вмію дружити з чоловіками. Часом мені здається, що моя дружба з ними переходить у флірт. Хоча раніше я думала, що фліртувати взагалі не вмію.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. mamysakatrysi

    mamysakatrysi New Member

    я вважаю такої дружби існувати не може
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    "Дружба між чоловіком і жінкою різко слабшає при наступленні ночі"
    Хоча таку дружбу можна назвати ідеальною. Друг не відіб"є в тебе коханого і йому все рівно що ти симпатичніша за нього.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    От тому я всі шкільні і студентські роки мала компанію з хлопців.Це так класно))Але зараз всі поодружувались,в кожного сім'я,свої проблеми і часу для зустрічей все менше.А я так сумую за тими часами....
     
  17. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Натрапила вчора на якусь чоловічу групу у вк. А там теж є тема "Дружба між чоловіком і жінкою". Так там більшість відповідей: "не існує". Ось такі чоловіки :)
     
  18. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та правильно ,бо з їхньої сторони завжди проявляється,щось більше ніж дружба.:man_in_love:То ми наївні думаємо,що вони з нами дружать.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Bize

    Bize Well-Known Member

    Мені завжди було зручніше дружити з хлопцями, як би це дивно не звучало))) Навіть з майбутнім чоловіком ми спершу були друзями
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Це напевно всім з ними зручніше дружити))В мене в юності була компанія з 15 хлопців,я і ще моя подруга))оце були часи:girl_in_dreams:)Відчувала себе Богинею:girl_dance:З хлопцями так класно дружити.