проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Лягайте таки до 12, тоді якісніший сон. Я, якщо з малим засну в 9-10, тоді зранку разом з ним нормально встаю в 6-7, а як пізніше - то тяжко так вставати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Orman

    Orman Модератор-бомба

    а як вона внормує? Як ви знею вночі на руках ходите. Ніч - це ніч, всі сплять, штори закриті, жодних розмов всі лежать. Дитині один місяць - хай лежить біля вас, втекти-впасти з ліжка ще не може. Час від часу пропонувати цицю. Все. Одна-дві ночі - всі щасливі.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    в нас мала нині вже не вставала так часто, зато посеред ночі таки десь годину-півтори мусила з нею повозитися - годування, підшузник, побавитися, знов циця і аж тоді сон. Але цієї ночі вирішила трохи схитрувати і для нічної забави "підсунути" дитині татуся. А то він кожного ранку на питання моєї мами як мала вночі поводилася відповідає - спала цілу ніч. А то ж не мала, а він спить всю ніч :acute:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ого, звідки у вас стільки енергії) в мене було щось типу - перевдягла підгузник в напівсні з одним привідкритим оком і все, решта годування, які ще бавлінки) чи хоче дитина бавитись чи ні, то не мої проблеми, я сплю)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    так буває не завжди, іноді видаю напівсонно цицю, а потім бачу що від того часу вже година пройшла, і я навіть не памятаю як довго дитина її цьмакала і чим то все скінчилося.
    А часом якось так вона мене розбурхає, що сон перейде, потім ще сама хвилин 10-15 заснути не можу. В малої просто період активності супроводжується крученням і товченням ногами. То вона мене так часом ногами по животі тарабанить чи в бік. І якшо так довший час триває, то я вже не можу спати. А як пробую відсуватися, то вона всерівно до мене котиться )))
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ну та власне, інше питання з дорослою дитиною, в мого було пару раз що хотів йти в іншу кімнату бавитись серед ночі, то треба було якось від тої ідеї його відволікти
    на руках вночі не носила апріорі, кому потрібне то ношення, було може пару ночей вже після року, коли в малого чи то зуби чи то щось турбувало що просто плакав-ридав, не брав грудей, не міг заспокоїтися ніяк, але тоді впринципі і ношення не помагало, якось потім влігся загальними зусиллями
    я все собі згадую слова (по ходу покійного Стіва Джобса), що при виборі персоналу надають перевагу лінивим людям, бо ті придумують найлегші, найшвидші і найпростіші способи вирішення, а працьовиті старанні придумують щось занадто мудре і складне, а ім такого не треба:)
     
  7. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Та якби то все так просто було. На ліжку не лежала, ну тобто лежала, але кричала, ніжками так швидко до животика і різко від себе витягувала і пронизливо кричала, а ще тужилася, кректала, не могла покакати- попукати, розмов не було, бо сили не було, штор не маємо. Цицю пропонувала, вона бере, посмокче, а потімпочинається прилив молочка, вона кидає зі злістю і плачами груди. І так постійно повторюється. Таке відчуття, що вона хоче заспокоітися і посмоктати груди, а не істи і не хоче щоб текло молоко. А дурника давати не хочу.
    --- дописи об"єднано, 23 Червень 2015 ---
    Може то коліки, хоча Симетикон не допомагав
     
  8. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Гигиги, я то хочу лягти раніше, але не виходить поки, ну ви самі розумієте, діло молоде :))):girl_blush2:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    можна покласти дитину собі на живіт животиком до себе
    можна трошки погойдати (хто не противник гойдань)
    до певного періоду ставила малого животиком до себе, а потім спиною на свій живіт (коли вже старший), буває так погойдувалася
    всерівно одна справа коли ти лежиш з дитиною ,а інша коли ходиш
    ну і раджу тренуватися годувати дитину в тій позі живіт до живота, де ви на спині лежите... дитин так і пропукатись легше, і фонтани не так бють) я умудрялася під 2 місяці малого якось так годувати, при тому що коні він пас вже десь під 3 міс... бувало і голівку трохи йому помагала тримати під час годування)

    можуть бути і коліки, не всім дітям лікарства помагають
    крім того ви в темі про харчування писали, що стільки всякого пробуєте, елементарно в дитини від того можуть бути реакція ШКТ, там і коліків не треба (коліки то ж неврологічне, вони в більшості випадків в окремі години, часто вечірні) я коли в вашому віці просто зїла шматочок яблука (не печеного, а комусь на печені дитина погано реагує)
    то малий кричав плакав цілий день, а коли харчувалася скромніше то мав тільки коліки ввечері)
    і взагалі в такому віці досить нормально коли дитина хоче під 6 ранку пропукатись і покакати, часте явище
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    А поясніть мені темній, чого не хочете давати дурника?
     
  11. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Почитайте про успішне грудне вигодовування.
     
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ой Ірусь , мені коли казали , що дитина хай лежить як не спить, бо ніч , то всьо добре, але вона плакала, тужилась, кряхтіла і тільки носити, які там похитування, тіки хотіла якось хоч напівлягти, при тому колишучи, всерівно одразу плач , вовтуження, тільки ходити. Як згадаю.. Але пройшло і зараз ніч, то ніч, ніяк не вплинуло на засинання
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    З сином зашвидко загубила своє ГВ з дурником, догодовуванням, не знала про використання пляшечок, дурників, лактаційних кризів...і вплив цих всіх речей на ГВ. Тому зараз обхожуся без зайвих девайсів. Можливо доня була б спокійніше чи краще сказати мені було б легше з дурником, але довге ГВ мені важливіше мого сну і спокою.
    От спільний сон намне пішов. Лактолог каже, щоб годувала кожні 2 год, а з нами в ліжку вона може безперервно спати 4 год, а це довго для моіх грудей, тоді повні обидві, а стільки маля не зідає, а в ліжечку своєму прокидається кожні 2 год сама. Я звичайно й рада поспати 4 год підряд, але набридло лікувати застоі, і вночі зціджуватитеж настрою немає. Можу покласти біля себе в 5-6 год, тоді вона вже довго не спить.
    Дякую дівчатам за пораду спати вдень, сплю практично щодня, ну і не ганяюся за домашньою роботою.
     
    • Подобається Подобається x 3
  14. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    та в нас теж такі ночі були
    але у вас спільний сон, і раз дитина і при такому схвильована, ну то буває і носити треба
    а коли дитина окремо спить, ну то її тільки і носять, класти до себе в ліжко і не пробують (досить часто так є, тому рекомендую)
     
  15. Anasko

    Anasko В очікуванні чуда...

    Дівчатка, а чи потрібний дитячий нічник і який?
     
  16. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Мені було зручно з нічником, вночі добре бачила малечу і чоловіка,щоб не лежав заблизько)) Я маю просту таку штучку з магазину по 10 грн, яку запихається в розетку. Є і гарні, дорожчі типу лампи.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Нам особливо зручно з нічником було на початках, коли маленький ще не вмів гарно брати цицю і треба було пильнувати прикладання.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Я думаю, що на початках знадобиться. Ми маємо такий у формі яйця з денним світлом, заряджається через шнур в розетку. Ціна два роки тому була 50 грн. Так привикли до такого світла, що спимо з ним ще досих пір) Маємо ще такого ведмедика [​IMG]
    То ним не користувались, хіба для забавки.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    @Kazkivnycja а скільки часу Ви годували старшу дитину?
    --- дописи об"єднано, 4 Липень 2015 ---
    @Anasko і ми спимо з нічником.Точніше з настольною лампою але світить в підлогу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Спочатку у нас висіли гірлянди вночі. Потім нам поларували нічник-зірку з ікеї, то вимикач під рукою - включаю як треба або коли малий засинає а ми ще не лягаємо (щоб не було темно йому якщо прокинеться і я щоб бачила його коли заглядаю)
     
    • Подобається Подобається x 1