Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    я вже знаю що робити завтра на обід)
    коротче вчора я була лузер - готувала обід ввечері на стажування думала зварю макарони. стушу овочі..я зливати макарони і чи то я соонна вже була чи руки з дцупці ростуть вони мені х=рябнулися в умивальник - я то згребла і викинула..зробила салат на обід..поки тащила і т.д. трохи чи то підкис чи то підпсувався, подивимся що буде далі)) ще творог маю в сумці)з тим надіюся все норм)) ото в мене харчова проза)) ще зранку зважилася а там чогось +1,5 кг..ну як чого безпорядочне харчування далося в знаки..сумно так від того
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  2. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    День классный, хоть и ног уже не чую под собой!
    Пошла в спортзал! Я сделала это!)) 30 минкт тай бо и 30 минут всяко разно))
    Погода чудесная, планируем отпуск ! Скоро начну работать в центре в школе красоты!
    Не сидится мне дома в декрете никак
     
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 3
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Опа, і я сьогодні себе так по носі гаратула, що побачила зірки, себе на лежаку на пляжі в Єгипті і полилася мені червона юшка. Поставила морозилку на розморозку і конче треба мені було витягнути вузеньку шуфлядку. Ну, а шо я, сила є - мозгів ненада:blush: :яяяяяк сіпнула ту шуфляду і зі всієї дурі влупила себе своїм же ж кулаком і тою шуфлядою по носі. Боооже, я плачу, кров тече, муж кричить і обзивається, Цезар виє, Юля з випученими очима не знає куди бігти. Короч, положилася я, на ніс пакет з замороженими порічками:))), кров перестала, а ніс став бульбою:facepalm:. А мені ще сьогодні між люди йти. Весело буде, як ще синяки під очима вилізуть.
    мені. Чоловік докошує частину заднього двору. І вже треба буде йому починати знову косити те, що було скошено минулого тижня:crazy: В таку чудесну погоду трава і бур"яни ростуть, як скажені.
    і я і я:d23:. Будемо ввечері вихвалятися? Йду прийму душ, якось наведу марафет і поскакала. Через 30 хв маю бути вже біля Південного.
    Всьо, ще прийду потім і розкажу, який я сьогодні економіст:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    @flame, я можу вже похвалитись. Але не дуже є чим, бо простенький-червоненький
    IMG_20150702_091606.jpg

    В мене прозища. Голова розколюється так, що аж букви роздвоюються. Зараз трошки подихаю свіжим повітрячком і буду готувати вечерю.
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  5. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Все! епопея "я і зміна води в басейні" завершилась. То якийсь капєц- вода витікала 3години!:swoon2:. Ні, я не чекала, я відкрила той корок і пішла з малим гуляти. Приходжу ще є. Дитя нагодувала, спати відіслала і пішла- не світ прикрашати:nea:- допомагати воді витікати з басейну! :download:. Тим в нас все займається чоловік, але я- "вгорящуюізбувошедшая" , тобто:fool:, вирішила нині зробити то сама. Чоловіку було реально не до того що я там витвораю...Дівки, процес описувати не буду, то:sarcastic_hand: в квадраті! Я його навіть вивернула-:fool:, ну "сумашелший, что возьмёш"(співав колись Висоцький, той що Володя). Потім довго намагалася поєднати перехідник, шланг і сам басейн. Вдавалося не 100%. Я плюнула і просто закинула шланг в басейн. Пообідавші хлопи щойно вийшли, так тіко обідали, і чоловік каже: може воду в басейні допоможеш мені поміняти? Це він до колєги. І я тут так тихенько, вочками кліп-кліп, :girl_flirt:: я вже чисту наливаю. Заробила я два:girl_claping:і один :kisss:. Ще й попередження- більше так не робити.
    А в астальном: майже файно погуляли на майданчику. А все чому, а тому що є форумлянки, які мої фобії і мізки ставлять на рідне місце! І ти розумієш, що не всім "плєвать" на ближнього свого. І чоловік мав змогу забрати малого(і парити свої мізки мамонтом і маламутом)..
    Короч- пробиває мене на" ха-ха". А це файний признак стопудово. От щойно мені по тел. повідомили мяко кажучи "нефайну" новину. А я що? Я рівненьким голосом відповіла: буде так, як має бути; і не інакше. На тамтому кінці дроту прифігіли, та і я припухла від своєї рівноваги :girl_impossible:. А чо? Може я в :girl_curtsey:запишуся? І буду флаїрувати і в носі ми будуть проблеми насушні?
    Певно харе, бо щось несе мене(а ще ніц не пила).
    :beach: дівчонкі, бо Літо знову ві Львові!
    Всьо буде чотко!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Смішно Смішно x 2
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    проза - четвер :)
    спочатку я поїхала з дітьми по справах. Тролейбусом 2кою, молилась всю дорогу, ага. Потім втомилась. Потім зясувалось, що я захворіла. Потім я бахнула парацетамолу, і поки чекала дії, зателефонував один такий... давно_колишній... і завів розмову ніби то на професійні теми. А насправді - ясно було, що в його сім'ї все не дуже, і він промацував, як в моїй...
    ясно, що сильного співробітництва між нами не буде. Але настрій в мене піднявся від того, яке воно цікаве - життя.., а потім подіяв парацетамол.
    і тепер повна сил, а попереду купа цікавих справ , цікавих рішень і активного відпочинку.
    хм... а коли це я встигла і хліб спекти, і мафіни, і котлет насмажити? невже все за дитячий сон? так я ж господиня!:girl_spruce_up:а коли це я встигла депіляцію і макіяж зробити? Так я ж ще і красуня :d23:
    всім класного вечора і настрою відповідно до теперішньої погоди!
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Нарешті я до вас добралась, а тута такооооє...:girl_claping: Носи потовчені, басейни спускаються-напускаються, на кухні все шкварчить-париться-вариться . Ліпше ходити на роботу, особливу на таку, як в мене :girl_dance:
    Я шо нині, шо... Я вже така, як майже треба, бо в співробітниці день народження. І то було нагородою за вчора.
    Вчора Рудий припер в десятій ОО вечора, ніби хапнув їсти, ніби побалакали , ніби я поспала.
    Зранку півсонна і проспавша полізла на роботу, по дорозі отримала намйок на комплімент, жи маю файні ноги. Чо намйок? Бо я такі вєщі чула, ще коли в школу ходила. Але я була заспана, горда і мовчазна, то просто почалапала далі .
    На роботі всі дівчата були в коротких сукнях, і я зрозуміла, що свято наближається . Сіли ми з шефом писати листа консулу та заповнювати анкети йому на візу . Раптом дзвонить Рудий і вирішив влаштувати мені раманцічєскій обід. Ага:girl_haha:! З чебуреками і пивом та квасом . І ми сиділи на вулиці, як бомжі, за таким високим столиком і такими ж високими стільцями, і галділи . Такої "раманціки" вуличної в нас давно не було. Заодно попередила, що швидше за все я затримаюсь на роботі, та й прийду не конче твереза. Рудий поплескав в долоні.
    І всьо. А потім ми сіли квасити, заливати сливки-баньки-очі, посміялись-пореготали Зустріли експедитора з Харкова, лиш бракло нам вишиванки, бо хліб-сіль були.
    Люблю свою роботу , бо ніде мені не буде такого розслабону :girl_dance:
    Всьо, настрочила, як шалена , в душ і валятися .
    Ваша ДВ:kisss:
     
    • Подобається x 9
    • Смішно x 5
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Креативно x 1
  8. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    це знову я:hi:
    хоч і хатня проза, але приємна, бо тішить око:girl_dance:
    отже:прибрано, випрано, попрасовано, в шафі поскладано, в Кетрін лашки перебрано, обідом всіх погодовано і вечеря в процесі (дякую тобі, чарівна мультиварко!:thank_you:). і ще поки доня спала 3!!! години(дякую тобі, Господи, за таке свято) я багацько вишила:d64:.
    а зараз жду коханого з роботи, донечку з прогулянки на вечерю і почитую :girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я ще чуть-чуть тут попишу і всьо .
    Прийняла я душ гарненько, лягля гарненько, взяла гарненьку пляшку пива і ... Думаю, а що то я тут вивалююсь, коли в холодильнику валяється самотній кабачок, тре його посмажити . З ентузіазмом підірвалась і згадала, що нема муки. Дзвоню до мами , питаю, чи можна посмажити кабачки без муки . Мама така, ніби нє, ти собі, доню гониш, яйце спливе і буде ге. А потім їй майнула геніальна! :girl_devil: мисля, щоб я їх посмажила без яйця та муки, тільки на олії. Каже: "Будуть, як з гриля" :girl_haha:.
    Кароч, я так і зробила. Результат: кабачки смачні, нагадують грильові, але якийсь лох їх пересолив надто тонко порізав. Це - по-перше. По-друге, я сама як з гриля, кухня - як з гриля, і все навколо - як з гриля. Витяжка не допомогла, особливо, коли травки-приправи почали спадати з кабачків і смажитись на чорно.
    Ще й соусу часникового зробила, як на футбольну команду.
    Витяжки включила всюди, де вони є, повідкривала все, що відкривається. Взяла ту тарелю з кабачками та соусом, і лежу, чекаю, коли я гарно то всьо перекину на ліжко . Я господиня нікакая . Зараз швиденько втопчу той кабачок і буду лежати, не дихати.
     
    • Смішно Смішно x 13
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    В мене теж був один-одненький. Вирішила позбавити його самотності та з'їсти :girl_wink: Правда, смажила з мукою і яйцем :girl_yes2:
    А хто сьогодні молодець, той я :boast: Написала собі список справ на відпустку , яка, до речі, вже наближається до завершення. У вівторок зробила левову частку і сьогодні добила той список. Ну майже добила :don-t_mention:
    Завтра планується ліниво-піжамно-в'язально-читальний день, на двір навіть не хочу виходити, кажуть спека буде, а я її не люблю.
    Чекаю багато посилок, назамовляла купу всього і собі і батькам і ще один подарунок чоловіку на дн, пошопоголила називається :derisive:
    Хочу червоного болгарського перцю з маминого городу (це незмінна забаганка вже декілька місяців) і скупатись десь, бажано в більшому об'ємі води, ніж влізає у ванну :girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Я рання пташка сьогодні :girl_blush2:
    Погнала в жек, ну а там з 16 год. прийом. :girl_impossible:Додом уже лінь. Погнала на дачу
    Прийшла в жек, вистояла чергу в один кабінет, потім в другий...ну і оплатити їх послуги, при тому два рази зганяла робити ксерокопії. Бардак залишився бардаком і фітнесу не треба після бігатні по ЛКП. Взлила мене директриса, бо 3 рази дивилась на фото і на мене:girl_blush2: Вбила 3 години там, але малу справу з великого діла зробила!
    Замість додому топати, пішла на ринок. Запахла мені диня, крутилась-вертілась- треба КУПИТИ! Ну і як без бананів улюблених :girl_blush2:
    Доталепалась з кульками до будинку, ну а там пів площатки моїх знайомих, ну треба ля-ля:girl_crazy:
    Зробила каву з молоком :cofee: і давай кульки розгрібати, ну а там морозиво, точніше було морозиво, стала рідка суміш :wacko:
    Включила ноут, нету немає:ireful1: Покнопала тв і диво сталось. Я :windie:
    Пообіціла сестрі, що завтра приїду і буду ночувати. Ну і звісно не з порожніми руками:drinks:
    Отакий звичний день.

    Але
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  12. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    І я сьогодні кабачок тушила із всім, що в хаті завалялося, бо спочатку лєнь було йти на базар, але потім таки пішла, купила таку шикарну здоровенну мелітопольску солодку черешню!...Вже половину й втоптала.
    Зараз лежу на боку (то тепер моя улюблена поза), сушу свіжий манікюр на пазурях, вже їх й нагострила на мужа :girl_crazy:, бо десь пішов на д.н. до кума й чує моє серце, що буде пізно й не дуже тверезий. Слухаю "crowded house " dont dream its over" й жую далі черешню.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  13. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Люди, що сьогодні було!!! Я загубила дитину...
    Вперше в житті...
    Шукали 5 хв.
    Але досі в шоці.
    --- дописи об"єднано, 2 Липень 2015 ---
    виламують мені руки -- забирають від компа.... покладу спати -- вернусь і розкажу ту страшну історію
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    А ми вже повернулись з відпочинку.:d23: Вже з вівторка дома. Чемодани потрохи розібрались і все перепралось. З такою погодою одяг вдома довго сохне, а на вулиці двічі збирала від дощику і розвішувала назад. Чоловік ще кілька днів у відпустці - обіцяв гори звернути - порядки в підвалах навести, килим випрати (а я просила лиш скрутити його, щоб потім на мийку завезти), перестановку в кімнаті зробити і т.д. і т.п. А не зробив з того ні-чо-го. Буде в нас як завжди "сама люба, сама". Але не страшно, вже звикла(не про таку сім"ю я мріяла). НУ, нє будєм о грустном. Вранці натринділась по телефону, паралелньо роблячи домашню роботу:ed4d70def841dc74b57. Потім ще одній людині підкинула ідею для бізнесу. Їздила з дітьми до коліжанки за місто. Діти так за пів дня вигулялись-вибавились, що одразу в машині вирубились і досі сплять непробудно. А ще, я по дорозі додому підвезла тьотіньку-дачницю.
    А взагалі-то з 1-го липня (ну якось так само собою вийшло), тобто від вчора почала власне перезавантаження. Зріла до того довго. І тепер, зміни привіт:girl_bye:. А вони точно будуть і точно в кращу, для мене і моїх дітей, сторону:girl_yes2:. Тримайте за нас кулаки.
     
    • Подобається Подобається x 9
  15. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    У нас поки тата немає- теж саме)).
     
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ага, я теж: 3 сумочки, капу, 2 креми, миючі засоби. Як почне приходити НП, мужа інфаркт дістане. Але мені то все треба, дуже треба:girl_blush2:
    в мене зараз простенький-рожевенький А ще пістригли мене трошки і поправили вії.
    Мали по дорозі додому пригоду
    Морозилка вимита і вже все назад запаковане - термосумка рулить -нічого не розмерзлося.
    Посуда поскладана в ПМ і "пожовується":girl_wink:
    Йду себе трохи пополочу і спатки.:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Хліб печеться,псюка нагодована,діти сплять...Гарний сонячний ранок.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В мене ранок почався дуже рано, не прозово, а жилєтково, коли отримала жахливу звістку про близьких людей. В голові каша, руки опускаються, але нажаль це таке жорстоке життя. І воно мусить продовжуватись... Новий день, нові турботи... Погодую своїх, зберу і підем на вулицю, може трохи в голові проясниться...
    А врочистість, у моєї донечки завтра ДН, 5 рочків, приїдуть дідусі-бабусі, треба зробити дитині свято!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    в мене той "чудовий" сонячний ранок почався о 6-15 і так тріпають нерви, що мене вже підкидає. А де-які дуже мудрі особи мені розказують, що в них робочий день починається о 9-00.:girl_devil:
    То для чого було вимагати від водія, щоб він був на 6 ранку?
    Треба мені якусь "пілюлю доброти", бо до кінця дня точно не доживу. Або повиключати телефони, йти і досипати - нехай там самі всі на купу гризуться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  20. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ранок, як ранок- стандартний: мама, я хочу компотику, мама, я хочу до вас...:girl_cray::d25:...
    Чоловік вкотре офіційно заявив, що я "маладєц", бо спальня наша повернута у правильну сторону. Правильну для нас, а не феншую.
    Всі поснідані, посуд вимитий, обід доварюється. Я чаюю на ДП (чай зі свіжими листочками м*яти) і насолоджуююся тишею- хлопи в гаражі- тросік спідометра міняють, то ще хвилин 10 істенно мої і ДП, а потім: біжи, мама, біжи...
    В нас тато є активним користувачем тої програми. То, Галюсь, культ- напрацьований роками, майже режим, який переріс в "хімію" з народженням малого непосиди.
    Сподіваюсь, що вода в басейні нині прогріється і обідні водні процедури нам забезпечені:beach:.
    Все, лафа сі скінчила, бо чую вже ті нозі по сходах чалапають...
    Дня вам правильного і не феншуйського, а вашого,:kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.