Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

  1. Patriotka

    Patriotka Member

    В мене хороше враження від клініки,дуже хороше відношення до клієнтів,але ціни кусаються))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Wildcat

    Wildcat Well-Known Member

    @tsiuma, я була у Винарович, справляє враження розумної і толкової, все пояснює розказує, ставить діагноз і при цьому обгрунтовує що не так в аналізах узд, в принципі я лишилась задоволена. Аналізи не вимагає робити в них як і узд, що мене дуже втішило бо туди геть далеко мені на аналізи їхати та і не дуже довіряю бо начиталась що завищують показники
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    А шо то за така "опція" в тій клініці? Була я ще на початку січня там в окуліста, вона правда абсолютно нічим не зарадила і от сьогодні мене телефонують з клініки і розпитують як моє здоров"я. При чому не тільки розпитали, а й надали консультацію в телефонному режимі і то без жодного натяку на те, що за тим всім треба іти до них в клініку.
    Мені аж сподобалось.:)
     
  4. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    Я робила УЗД щитовидки в Костюк О.В., про яку вже тут писали. Все гарно розказала, виявляється, вона - ендокринолог (хоч робить різні УЗД)
     
  5. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    @Neytasa

    долучаюся, акуратна, адекватна, приємна лікар, вона зараз приймає на Сихові біля Сільпо
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Мені клініка Параскеви подобається, були там у педіатра, я ходила до невропатолога коли мені защемило нерв і це була субота. Але хотіла розповісти про похід до дерматолога. Передісторія така.
    Два роки тому чоловік помітив на п"ятці чорну пляму, перший час на неї не звертали увагу - думали, то судинка лопнула. А потім - меланома у родині чоловіка і зразу паніка, а раптом це "щось" якась онкологія. Пішли в онкоцентр на Єфремова. Кінець прийому у дерматолога - останні буквально 5 хв, а в коридорі ще купа людей. Приймати не хотіла. "Ну ладно показуйте" Подивилась з відстані півтора метра на п"ятку чоловіка (який там дерматоскоп!) та ще й при тьмяному освітленні. Покачала головою і з серйозним лицем "Але то напевно пухлина, то треба оперувати на Броньовій" Виписала направлення - ми в ауті. Тільки от лікар завідуючий перед тим, як підписати направлення спитав у чоловіка чи він займається спортом, подивився, висловив припущення що справді може травматичне, але все рівно направив на Броньову. Вдома коли трохи шок відійшов і я почала тверезо мислити, кажу чоловікові, ніякої Броньової, завтра йдем в Параскеву ніби на первинний прийом - про похід на Єфремова ні слова. Приходим на наступний же день в Параскеву. Який контраст після тої совдепії. При чому контраст у всьому! Лікарка глянула зразу у дерматоскоп "це напевно лопнула судинка і запеклась кров". Щоб переконатись трошки розколупала верхній шар шкіри і навіть мені дала подивитись - справді просто кров. Потім раз ми вже прийшли, то перевірила усі родинки. Ось така історія. Після того випадку, після тих емоцій і переживань, я просто фанатка Параскеви.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    І мене також дуже цікавлять... Ви були у неї?
    Дивлюсь по сайту там декілька спеціалістів? Все таки вона найкраща?
    І до кого краще йти на ендоскопію?
     
    Останнє редагування: 4 Червень 2015
  8. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Ні, ще не була.
    Кажуть, що Артюшенко хороший.
     
    Останнє редагування: 4 Червень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    В 2012 лікувала шлунок. Гастроскопію робила 2 рази. Перший раз лікар Лошак В.О., не скажу шо сподобався. Записувалась на 9 годину, прийшла, а він мені каже шо Ви зарано, ми з пів 10 працюєм. Через 5 хв виходить до мене каже ну ладно прийму Вас трошки швидше. Таке враження якби послугу велику мені робив за мої ж гроші. Сама гастроскопія і його коментарі, таке в враження шо в держ установу прийшла. Навіть не запропонував на диск записати обстеження і не пояснив нормально шо там є. Це при тому що я уточняла шо в мене є медична освіта і я "шось" в тому розумію.
    Другий раз робила гастроскопію, лікар Вох, зовсім інше діло. Приємний з першого слова, під час гастроскопії все гарно зразу ж пояснював. Потім ще на комп"ютері дивився і ше уточняв. Сама гастроскопія перенеслась дуже легко, порівняно з попередньою.

    По гастроентерологах, я зверталась до Івасишин У.П. Жодного поганого слова не скажу, лікар приємна, дотошна, бувало що консультація тривала не пів години, а довше, ні намьока на те щоб мене хотіли вигнати. Правда жодних на мою думку зайвих обстежень, аналізів я не робила. Знову ж таки попередивши що маю медичну освіту. І відтоді тьху-тьху-тьху проблем зі шлунком немаю.

    В той же час моя знайома зверталась до Подольської, теж їй сподобалось, але після того якщо місяць шлунок не турбує то це добре для неї. Можливо вона так пильнується і лікар тут ні до чого.


    п.с. Порадьте невролога, який мене "дояти" не буде, а реально допоможе? Після сидіння з сильно зігнутою шиєю вже 2 місяці крутиться голова. Дуже хочеться цього позбутись. Але багато років турбують головні болі. Розумію шо виглядає остеохондрозом, але шоб те саме я від лікаря не почула, а далі роби всі обстеження підряд і махайся. Хотіла йти до Павліш, типу не дуже вже молода, шось розуміє. Почитала тут за неї, охота зразу відпала. До 25-ти річних діточок багатих батьків, які їх гарно влаштували, а діти ні бум-бум теж не горю бажанням йти.
    --- дописи об"єднано, 22 Червень 2015 ---
    І ще по ЛОРах відпишусь. Знаю Бариляка Андрія ще як була його студенткою. Нічого поганого не скажу, у 2011 році рівняла носову перегородку в нього, після того тьху-тьху-тьху жодних проблем немаю. Але якби я йшла до нього то все ж в державне. Нічим та консультація не відрізняється, крім ціни і те шо в Параскеви гарно і всі усміхаються)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    а багато ліків виписує?
     
  11. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Суто мені ні, 2-3 макс 4 препарати
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    До чого-до чого. Я Подольською Зоряною теж дуже задоволена. Поставила мені чоловіка з його старим гастритом і множинними дрібними шлунковими язвами на ноги. А починалось все просто з неспання через шлунок і печії (з тих пір мене від реклами Печарські чи що там проти печії просто тіпає. Ага, випив - і нема проблеми, нащо обстежуватися?). Було дуже довге поетапне лікування, строга дієта. Але результат є. Але Ви правду кажете - зі шлунком треба себе пильнувати, без дієти і утримання від алкоголю (особливо пива) результату не буде. Ми вже 2 роки про чоловіків шлунок не згадуємо. Але вареники, шкварки і тп (шашлик, до речі, дієтичніший :)) у нас тепер не часто.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  13. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    а яка ціна за прийом? (можна в пп)
     
  14. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Ми вже два роки не були... Хоча було б добре провіритися.
    Там пам`ятаю перший прийом був дорожче десь 180 грн, а наступні - дешевше, може 130. Але то тоді. Зрештою можна по телефону запитати. То ціни застарілі точно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    і як справи? є болі чи немає? дієти чоловік дотримується? бо вже так набридло бігати по різних гастроентерологах, і все без толку...
     
  16. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Тьфу-тьфу, шлунок його вже не турбує. Дієти вже майже не дотримується. Уникає вже сам жирнючого і надто ситного (вареники, пельмені, те, що смажене і у жирі плаває). Пивом балується, але не часто, десь раз на тиждень 1 пляшку.
    Нє, то однозначно того вартувало. Та ну, він в мене тоді синій ходив. . Де б ми про то все дізналися? Нє, Зоряна мені таки чоловіка вилікувала. І грошей не так діагностика потребувала, як самі ліки були дуже не дешевими.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. darysj

    darysj Active Member

    У мене чоловік лікувавася в гастроентеролога Івасишин Уляни Петрівни.Залишились дуже задоволені.Передісторія була така:після весілля почались різкі болі в зоні грудей.Десь у вересні ми звернулись у Моршин до лікарки(думаєм там в тих санаторіях точно в тому ділі спеціалізуються).Поставили діагноз початковий гастрит і ще купа розумних слів.Виписали купу таблеток і наполегливо пити льон.Лікувались ми так до січня,а змін жодних не відчули.Тоді вирішили не шкодувати грошей і звернутись у центр св.Параскеви.Там повторно зробили знову всі обстеження і сказали нам,що жодного гастриту не виявлено, є лишень якась там бактерія у кишківнику.А ще,заборонили пити льон,бо ми його вже аж занадто перепили =) Порадила дотримуватись дієтичного харчування(Яке ми вже як півроку практикували)+таблетки.Через місяць призначили повторний збір сечі і калу,після яких продовжили лікування ще на місяці 3(правда таблетки вже були більш лекшими).У квітні контрольна здача аналізі і виписка про виздоровлення.Покищо минуло мало часу,щоб робити грандіозні заявки,та на даний час нас нічого не турбує.Чоловік вже після першого місяця лікування відчув полекшення. Тому ми задоволенні
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    напевно, хелікобактер пілорі?
     
  19. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    А хто звертався до дитячого невропатолога (Мов'як Лідія) і дитячого ортопеда (Орач Мар'ян)? Що скажете? Варто до них ходити на планові огляди дитини до року?
     
  20. Khoma

    Khoma Member

    До Мовяк я зверталася, правда на Орлика _ то позитивний відгук, ми робили ще там енцефалограму і консультувалися , то толкова
     
    • Подобається Подобається x 1