Продам Іграшки на столик для годування, на візок, іграшки-твістер від 6 міс.

Тема у розділі 'Дитячі іграшки', створена користувачем MartaKas, 3 Липень 2015.

  1. MartaKas

    MartaKas Well-Known Member

    1. Іграшка Твістер - Іграшка дуже зручна для маленьких ручок, може повертатися, згинатися і крутитися в усіх напрямках і при цьому забавно гриміти. Кожен елемент іграшки має різну рельєфну поверхню, а яскраве барвисте забарвлення не залишить вашу дитини байдужою, налаштує її на позитивні емоції, навчить розпізнавати кольори, фіксувати погляд, співвідносити рух і звук, розвине тактильне сприйняття, координацію рухів і дрібну моторику. Рекомендована для дітей від 6-ти місяців.
    P6220378.JPG
    Ціна 50 грн
    2. Іграшка Твістер
    P6220379.JPG
    Ціна 50 грн

    3. Іграшка розвиваюча Чарівний млин / Пропелер Fisher-Price
    Три забавні персонажі з тропічного лісу обертаються у відповідь на струшування іграшки дитиною. Млин легко кріпиться присоскою до ліжечка або до стільчика для годування. На млині весело крутяться пелікан, дзвінка мавпочка і метелик. Усередині метелики є кольорові кульки і коли дитина крутить млин, метелик шарудить.
    P6290421.JPG
    Ціна 100 грн
    4. Іграшка для візка, автокрісла "Таксі", Chicco
    дозволить відчути маляті себе справжнім водієм. Він, зовсім як дорослий, може заводити машину за допомогою ключа, дивитися в дзеркало заднього виду, обертати кермо, натискати на клаксон і навіть розмовляти по телефону, який зроблений у вигляді кролика! Іграшка легко кріпиться до бампера візка. Іграшка для візка, автокрісла "Таксі", Chicco допоможе розвинути вашому малюкові координацію руху, візуальне сприйняття і уяву.
    P6290441.JPG
    Ціна 30 грн
    5. Сортер музичний(загубили корівку), є два режими - грають 5 мелодій і звуки тваринок.
    P6270410.JPG
    Ціна 30 грн

    Причина продажу - виросли. Локація - Новий Львів.
     
  2. MartaKas

    MartaKas Well-Known Member

    4. Таксі Chicco - позиція продана.
     
  3. MartaKas

    MartaKas Well-Known Member

    3. Чарівний млин - продано.
     
  4. MartaKas

    MartaKas Well-Known Member

    1. Іграшка Твістер - Іграшка дуже зручна для маленьких ручок, може повертатися, згинатися і крутитися в усіх напрямках і при цьому забавно гриміти. Кожен елемент іграшки має різну рельєфну поверхню, а яскраве барвисте забарвлення не залишить вашу дитини байдужою, налаштує її на позитивні емоції, навчить розпізнавати кольори, фіксувати погляд, співвідносити рух і звук, розвине тактильне сприйняття, координацію рухів і дрібну моторику. Рекомендована для дітей від 6-ти місяців. Ціна 45 грн
     
  5. MartaKas

    MartaKas Well-Known Member

    2. 45 грн.
     
  6. MartaKas

    MartaKas Well-Known Member

    5. Сортер музичний - продано.