Для майбутніх мам (12)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Radistka, 16 Травень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Всьо, ось і на мене напало безсоння. 5:37 ранку, якийсь зачаклований час. Як так далі піде, то існує загроза, що мій малюк буде мати 35 пінеток на час народження. Ну прям як принц якийсь. Чи то я за перший триместр все відіспала, чи то легкий шок від того, що я нарешті йду з понеділка в декрет.
     
    • Подобається Подобається x 8
  2. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    І так вчора я була в Прокопчук. Хлопчик наш вже волосатий :girl_blush2:Це перше що вона сказала) Все з дитинкою добре, низької плацентації нарешті вже немає (піднялася і тепер маємо 69 мм), а було спочатку взагалі передлежання плаценти...Голівкою донизу (хлопчик наш чемний, вже так розташований з 20-го тижня). Пуповина також в нормі, і нею не обвитий :girl_tender: І важить приблизно 1470 гр, але для моїх 32 тижні сказала що худенький. По гестації 32 тижні, а дитинка відповідає 29-30 тижням. Прокопчук сказала що нічого страшного немає, але з тим я поїхала до свої дільничної, то та порадила мені попити тівортін 2 тижні (для покращення кровопостачання по пуповині), і після того здати біофізичний профіль плода. Хтось таке пив і здавав?
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. Raven

    Raven Мама малятка

    Робила бпп плоду, але без медиикаментів. Спочатку зробити, а потім вирішували чи треишось пити. Показники були ідеальні, тому питання в ліках відпало .
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. boyechkoVA

    boyechkoVA Well-Known Member

    ну от в мене теж ,тільки різниця 30т і 31т і то не по всіх параметрах
    те саме і повторне узд, то я поки не п"ю, а хочу дочекатись повторного.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    І я робила той бпп і таки пила щось, не пам*ятаю точно назву. Але наглої неохідності не було . Просто ми, і лікарка в тому ж числі, дмухали не лише на зимне, але і на дууже зимне. @smilechyk , ви ж мініатюрненька. Може малюк в маму. І я ще не чула, щоб в когось зійшлась вага малятка по узд і в "натурі". Це все трохи відносне.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    можливо...)
     
  7. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Вчора,після жахливого кашлю почались коричневі виділення. Вийшло щось таке схоже на густу слизь темнокоричневого кольору. До того завжди були виділення білі, трохи жовтуваті. Сьогодні зранку знову те ж. Болів не відчуваю. Подзвонила до лікаря, думала вже в лікарню їхати. Лікар призначив ліки, і постільний режим. чоловік то все купив, лікар сказав завтра подзвонити. В середу була на УЗД, то все було добре. Чого то так, звідки то ті виділення? Завтра буду проситись на УЗД.
     
  8. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Якщо темнокоричневі, а не червоні, то часто списують на стару менструальну кров чи гематому, що виходить. Кашель міг спровокувати саме такий вихід. Знаю дівчину, яка собі накашляла загрозу. Не хвилюйтеся, постарайтеся дослухатися порад лікаря і не надривайтеся кашлем по можливості. Все буде добре.

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. Pampushok

    Pampushok Well-Known Member

    Хто знає, чи можна гель-лак вагітним? Бо сьогодні я прийшла робити, а мені кажуть шкідливо, бо облучення лампою.
     
  10. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    ну ви ж туди хіба руки запихаєте, не живіт же)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Вагітним можна і навіть треба бути красивими і відчувати себе такими. Наскільки я знаю, гель-лак сам по собі не мав би шкодити. Більше шкоди від тривалої дії ацетону чи змивки і їх випарів при знятті гель-лаку.
    Якщо розібратися, то всі 9 місяців ні волосся не пофарбуєш, ні нігті, а як ще на той час припаде вдома якийсь міні-ремонт з фарбуванням вікон/дверей/підлоги, то взагалі хоч не живи. Я би порадилася ще з кількома майстрами манікюру, бо лікарі на таке питання навряд чи мають однозначну відповідь (не встигли ще дослідити :) ).
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Можна, єдине щоб лампа не була направлена на животик, я завжди ту лампу в бік викрутила і так сиділа чекала)
     
  13. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    то певно таки якась гематомка...хоча на УЗД її могли б тоді бачити. Добре, що не свіжа кров. Може купіть собі мукалтин, щоб не кашляти так натужно - його вроді можна (ну або будь-що відхаркуюче).
     
  14. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Та я чемно дотримуюсь всіх рекомендацій лікаря, якщо щось завтра машиною чоловік відвезе мене до нього. Бо сьогодні казав лежати і не хвилюватись і приймати ліки. ЦІлий день лежу пластом, встаю тільки їсти і в туалет. А кашель спинила малиновим компотом і теплим молоком з какао. Вчора то був такий надривистий сухий кашель, сьогодні він вже дуже рідко і вологий. (Ліків від кашлю не приймала). Вчора вдалось спинити кашель боржомі, потім після нього випила молока теплого. А мінералки взагалі ніякої терпіти не можу, то те боржомі мені через силу йшло.
    --- дописи об"єднано, 3 Липень 2015 ---
    На УЗД не було нічого такого, бо такий фахівець як Слобода то відразу би побачив.
    Та я його спинила боржомі, молоком і компотом. Сьогодні вже 3 рази кашлянула вологим.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    А хіба того, що не встигли дослідити і що потенційно небезпечне не вартує уникнути під час вагітності? Чи без гель лаку - то вже не життя?
    Думаєте майстри манікюру компетентні, щоб давати такі поради, знають правильну відповідь? Я б радила поберегти малятко, це ж такий короткий, але такий відповідальний період.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  16. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    по - перше я навіть не знаю що то таке гель-лак, і як то робиться, ніколи не робила такого.
    по - друге що за лампа там використовується? Фотополімерна якась? Чому питаю, бо коли я лікувала зуб під час вагітності, то стомалог мені навіть не хотіла ставити фотополімерну пломбу, казала що не знає, чи можна тією лампою світити вагітним.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Гм.. був у мене гель-лак всю вагітність - навіть не задумувалася над тим. Єдине, що під кінець чутлива дуже стала шкіра до тих рідин, якими знімається.
     
  18. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Дівчата, а в мене проблемка: треба буде йти фарбуватись, бо вже відросло волосся і є сиві волоски. Я безаміачною професійною фарбуюсь. Але перші 3 місяці подумала утриматись. Скоро на люди мені буде ніяково вийти. Ну і брови теж планую найближчим часом корегувати і фарбувати. Гель-лак поки відкладаю, мені то не так суттєво, а от фарба для волосся - мус. Як думаєте: потягнути ще до четвертого місяця і тоді йти?
     
  19. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Зранку пішла в туалет, знову вийшов маленький згусток, але вже з червоними прожилками. :girl_cray: Вночі знову діставав кашель, вставала пити боржомі з молоком - пройшло. І той кашель в мене не від бронхів, а десь в гортані подразнює воно мене.
     
  20. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    я на перших місяцях фарбувала Тонікою бальзамом, сивину норм замальовував (я шатенка). Потім безаміачною.хоча думаю вам і зараз можна безаміачною вона не шкідлива)))
    --- дописи об"єднано, 4 Липень 2015 ---
    а вам скровоспинне на назначили? в мене як була гематома то я 3 дня транескам пила. я би вам порадила зараз на узд піти терміново
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    так, призначили. Там не тільки той транексам, а й магне в6, прогестерон, віт е. Дзвонила щойно до лікаря, казав лежати, а на УЗД в понеділок.
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.