"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    може йдіть в дит лікарню , до чергового хірурга.
     
  2. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    мені коли талона бракне, йду у кін. дня роб. (до того часу практично вже всі талони проходять) і теж попадаю до доктора
    буквально місяць тому мала ситуацію з дитиною дуже таку не просту, то я в травмпунк дорослий пішла, а що робити ? мале на ногу не стає, ходити не може, вони мене хотіли на Орлика відіслати... мол там діти..., але все ж ... оглянули дитину.
    йдіть без усіляких там...
     
  3. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    я прихожу в такому випадку, займаю чергу за останнім і питаю в лікаря, чи без талончика прийме:). бо є лікарі, котрі наприклад без талона не приймають принципово.
     
  4. silvia

    silvia Well-Known Member

    просто дивно, бо ми були минулого тижня, нам сказали без талона - жива черга, сьогодні вже кажуть беріть талон.
     
  5. liubomyra

    liubomyra New Member

    Добрий вечір. Порадьте, будь ласка,хорошого дитячого уролога. Дуже прошу, можна в ПП. Або стикався з дитячим пієлонефритом?
     
    • Смішно Смішно x 1
  6. KristiBush

    KristiBush New Member

    Будь ласка, порадьте хорошого кардіолога.
     
  7. premier

    premier Member

    Дівчатка, може в когось таке було. Дитині 2 роки після антибіотиків в ротику все біле і язик і щоки і горлечко. Одні лікарі кажуть, що то молочниця, змазувати содою. А інші, що то стоматит і треба змащувати розчином бури в гліцерині (хоча це токсично) , вітаміном в12. Змазувала содою. А тепер ще і температура 38 .( тримається другий день
     
  8. Avanturistka

    Avanturistka Well-Known Member

    А прищіків у ротику не має? У нас було так: 3 дні Т, а потім у ротику виліз стоматид. було і біле в роті, і пару язвочок. Виписували АБ, і вітамін В12. Купила я лише вітамін+ брала яйце домашнє і мазала йому. Також соду використовувала. Не допомогло. Малий мучався дуже. Нічого не міг їсти та пити. воно йому там все пекло. Потім переговорила із знайомою, у якої чоловік стоматолог.Він порадив розчин Стоматидин. Хоча попередив, що він з 7 років. Я купила його і дитині за добу стало легше. і Т почала спадати.
    Видужуйте! :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. opron

    opron Well-Known Member

    Слівінська Христина (по-батькові не пам'ятаю) - приймає на Орлика



    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  10. premier

    premier Member

    Дякую. Так ніби язвочок нема і не дуже турбує, бо їсть нормально, коли температуру зібю , а коли 38,5 то вже нічого не хоче. В неї пару таких білих цяточок на горлечку
     
    Останнє редагування: 4 Липень 2015
  11. Caramel ka

    Caramel ka Well-Known Member

    В нашого сина болить в паху (в районі тазу) після падіння на коліна, зробили рентген перелому нема, дали направлення в охматдит до травматолога, підкажіть чи там є такий в поліклініці і як він нормальний?
     
  12. premier

    premier Member

    Таки ті білі прищики в ротику і температура, а тепер ще і висипка - виявилися герпангіною. Яку спричиняє ентеровірус. Підкажіть чи хтось з таким стикався, чи не дає ускладнень і чи пройде все без лікування?
     
  13. Vitalina

    Vitalina Member

    У нас було таке. Температура лізла до 40. Тиждень дитина промучилась. Чим тільки не мазали. Аж потім лор з Орлика підказала, що це може бути герпетична інфекція. Прописала гропринозин, назоферон псикати прямо у ротик по ранах, а для кращого затягування ранок полоскали ротик після кожноі іди слабким розчином календули і змазували аевітом.На другий день вже температура спала і ранки почали затягуватись.За днів 5 все пройшло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. premier

    premier Member

    Дякую, а висипка по тілу була? Бо нам лікар казав, що само пройде і нічим в ротику не змащувати... І ця інфекція передається через слюньки, а де таке могли підчепити
     
  15. Vitalina

    Vitalina Member

    Ні, висипки по тілу не було. Було тільки в роті і на горлишку. Герпангіна - це вірусного походження. Тому нам і противірусне помогло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. KristiBush

    KristiBush New Member

    Дякую гарно! А до неї важко попасти на прийом? Ми з іншої області, може підскажете як до неї записатися?
     
  17. opron

    opron Well-Known Member




    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    Останнє редагування: 9 Липень 2015
  18. Krosha

    Krosha Well-Known Member

    Дівчатка, може хтось знає або стикався з тим особисто - чи можуть бути при краснусі крупні плямки?
    В нас по всім признакам краснуха - спочатку було як простуда (невисока Т один день, горло трошки почервоніло), в пятницю і вчора зявились прищичуи на шиї, біля волоссячка (я якщо чесно подумала, що то пітничка - бо мала часто потіла від тої жари, що була). Покупали вчора в череді - посипало дрібними нечастими прищиками на ніжках, ягоицях, ручках. А сьогодні зранку їх стало більше, і на животі і ручках появились великі плями. Тих великих небагато, дрібні переважають по тілу. То краснуха чи може бути щось інше?
     
  19. Kuma Zybulya

    Kuma Zybulya Well-Known Member

    Доброго дня ) Хто мав проблеми зі шрамами від опіків у дітей? Дитинці 2 рочки,місяць тому вилила на себе кип"яток і тепер залишилися почервоніння на личку. Які креми порадите? Читала про Пантенол:наскільки він допомагає?
     
  20. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    його здається тре мазати коли обпеклись, а місяць після опіку - не знаю чи допоможе. вам може б до дерматолога?