Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Оце просила"м вчора копняка до роботи. І отримала, щоб не збрехати, о 16.02, за що щиро дякую любій форумляночці.:girl_curtsey: Робочий день був ліниво-розслаблено-безтолковим, і арбайтен дуже вже не було коли, але після такого мотиватора крутилася по хаті до 23.00, багато чого зробила, ще більше - ні, але вимучена впала спатки, традиційно не виспалася і зараз знов сиджу, як варена, і не знаю, з чого почати. Так що як хочете мене мотивувати, то просю то робити зрання :girl_yes2: Люблю вас і бажаю гарних вихідних!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  2. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Врочистість на врочистості і врочистістю поганяє :girl_haha:
    Вчора ходила другий раз на танці, мені все більше і більше подобається, дещо навіть виходить :girl_blush2: Ще куплю собі хустку з монетками на бедра і буду справжньою хюрем чи як там :girl_cool:
    Зрозуміла, що танці для мене це своєрідне відкриття жіночої сили, позбавлення блоків у тілі.
    Сьогодні постачальник привіз нам багато малини, така чиста і солодка, ммм.
    І головне, п`ятниця, п`ятниця, п`ятниця :girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 6
  3. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Дачне село, ти мене чекаєш? Чекай! Я скоро буду! З таких слів почався наш ранок. В думках надуваю басейн і набираю в нього води. Але новини потім зробили своє, загинув в дтп мій знайомий, один з наших місцевих співаків - Василь (Владіслав) Левицький з сестрою та своєю племінницею. Шкода людей.... Особливо того Янголятка, тої маленької красунечки, дівчинки.
    Тож настрій пригнічений, але нотка позитиву в ньому все ж є. ..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  4. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    а де ходите? Бо може ми з Вами в одну групу ходимо:girl_dance:, я теж по четвергах і вівторках))
    робочий день ліниво розслаблений..ех я то ніколи такво з 9 до 6 не працювала, але то робота подобається а то вже врочистість:girl_blum:)) а ще нині додому їду, а там сонечко, малинка і вишенька:girl_flirt:)) мнямки і гороооооооооод)) може виберуся в якусь калабаню бо так хочу поплавати десь позасмагати:girl_wink:, а поки єдина калабаня яка є - то моя ванна, а там самі розумієте сильно не розгонишся))
    Пятниця то все врочистість і все радість)) ще трохи і кінець робочому тижню)) хочеться солодощів але ніззззззяя ібо вага показала +1,5 :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_devil::girl_devil:і я думаю що то вода а не жири (хочеться так думати)))) але я чемна дівчинка і займаюся вже і налагодила харчування)
    всім цьомки, любаю-обнімаю):kisss::kisss::kisss:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ми вигулялись, мороза нагамались(Акіна, дякую- гост був правельний), гірка, карусель, качелі, гопанка і "павуки-метелики" + довгі метри асфальту зробили свою справу- дитя спить з бруднющими ногами. Питання стояло або мити ноги, або обідати. Сил в малого на те і те не вистачило б. Ще би, гуляти з 8.30 до 14 год. Тому спить собі малюк. А я на ДП, і по телефону балтаю з ДП.
    По планах- тр полоти цибульку і жуки на бульбочці прорідити. Але в таку жару я того городу полоти не буду. Тому, з понеділка, ранні городні ранки- моє всьо. А жуки мус нині. Бо жУки, то вам не зело, не піждуть:girl_nea:.
    Поспати, чи що?
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Моїм старшим внукам щось пороблено.Пропилососили в хаті,поскладали взуття,вимили за собою посуд і застелили моє ліжко по королівськи,а ще зробили мені чай.Нагадалося мені,як мій син,коли був малий ,питав мене ,що я буду робити,як він і молодша сестричка виростуть і будуть робити все,так як я роблю.Я відповіла,що сяду на балконі і буду сушити зуби.Дитина подумала-подумала і питає:" А як зуби посушите,що будете робити ?".Балкона у мене нема ,прийдеться на гойдалці зуби сушити.:d25::d25::d25::d25::d25:.Це моя сьогоднішня врочистість.А проза-- традиційне п*ятничне кошення трави,нескінченне миття посуду,безкінечне подавання-гріття їжі для моїх малих розумників.І прання.:ed4d70def841dc74b57
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  7. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Ну що- пятниця?
    Пятниця))).
    Тиждень пролетів як останні років з 5.
    Кількість крутих і класних подій на квадратний кілометер ще більше зашкалює.
    Нові люди, які ввірвалися в моє життя цього тижня- це щось таке круте, що я рада, рада, рада. І кожен з них несе в собі ще купу всього дуже файного і прикольного.
    Поїздка в Київ, Гомель, Карпати й Трускавець вже почала набувати чітких рис(що в перекладі на мене означає муж підтвердив дати поїздки, ну бо ж він мені малого в Київ має привезти і поїхати по своїм особистим справам(ага- день я в Києві погуляю без Тео:girl_haha::girl_haha::girl_haha:).
    Хто тут київський і дуже хоче зустрітися- я ще маю одне віконечко:girl_dance::girl_dance::girl_dance:.
    Нині в меню романтична ванна, перегляд улюбленого серіалу, щось там по грошах(так так- я нарешті отримала дуууже очікуваний перевід) і спаааааааааати. А завтра ждуть мене рідні села мужа:girl_haha::girl_haha::girl_haha:. Нова фішка по відпочинку на природі мені дуже й дуже нра. Баба з дідом бавлять внука. Ну а я? Ну а я як завжди себе люблю і роблю що хочу:girl_blum::girl_blum::girl_blum:.
    Всім гарних і дійсно відпочинкових вихідних:kisss::kisss::kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Робота нині вихарила по повній , постачальник, той, що підвів, підводить і надалі. Настрій зіпсований на вихідні, бо знаю, що з понеділка буде "нерватрьопка". Грр! ПМС скоадається, ходжу зла і недобра.
    Але нині одна файна коліжанця підняла мені настрій, язиком почесала, пару спустила .
    Так що наразі попускає. В хаті срач, а мені вже лінь то все до порядку приводити. Бо нині пятниця, а повкалую я завтра.
    Ваша ДВ :kisss:
     
    • мімімі мімімі x 4
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    І ти в то віриш)))?
    Я так мужу все кажу як зла.
    І шо? За пів години мене попускає і я далі тринжу як ні в чому не буває:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  10. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Повірила, бо знає, що таке мій ПМС. Я чесно попередила. Сказав, що до КД буде мовчав, і далі мене нервує. Ще й рже :girl_devil::girl_devil::girl_devil:. Як мене то виводить. Мені в такий момент тре або скандалу, або любві. А не тупого ржачу від того, що я кіпішую. Маю бажання перевернути все дригом, але вже ся стримую.
    Ліпше пити пиво і уважно дивитись СіЕсАй. А скандал буде завтра:girl_blum:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    А мені тииииииииииииші і спокою.
    Підтримую на всі 100.
    Після ванни буду мати і то і інше. Хоч в мене ще не ПМС:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    P.S.:ти теж як і я ніжно любиш Грісома:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail??
     
  12. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    А зараз така файна серія, де спить чувак, а будильник йому каже: "Прокиньтесь, містере Якосьтам". А він просто крізь сон: "Вимкнути будильник..." От би мені таку штуку, щоб не харив будильник, коли на роботу тре вставати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Бульйон вариться.А я сиджу на ДП,вікно відчинене,свіже повітря,і ще майже година в моєму розпорядженні.А пташки чомусь мовчать,хоч вчора вечером такі війни були перед моїм вікном,мабуть змучились після вчорашнього.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 2
  14. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    Як то файнл проснутись першою. Залізти спокійно в Інтернет почитати всяке корисне і цікаве, а ще коли ніхто не відриває...А зараз лежу і думаю, все таки життя то такиц сюрприз. Два роки тому я валялась з коліжанкою на морі, мріяла про майбутнє і навіть не підозрювала що за місяць познайомлюсь зі своїм майбутнім чоловіком, а за півтора року ми будучи вже сім'єю переїдемо до іншої країни. Життя, це великий сюрприз, і незнаєш що тебе завтра чекає. Ще б здійснилась наша з чоловіком велика мрія,на яку ми чекаємо, і частіше бачити рідних, було б ще краще. А на сьогодні запланований шопінг іщось незвичайно-розслабляюче на вечір....
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 3
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ну, привіт, рідні ДП!
    Нині ми з малим вже з церкви- за померлих правилось. То моїй мамі нині би виповнилося 75років. Пра класна дата? То моя друга улюблена після 40річчя.
    Малюк був трохи чемний, але зараз, і по дорозі до хати, вимотав всі нерви і соки. Сам не знає що хоче- пити, спати, плакати... Певно хоче дістати по дупі. Але реально я не очікувала, що за померлих правиться 2 год. Я перший раз тут ходила.
    Чекає мене нині прибирання і ДП, і безкінечні машинки+басейн. Вчора тато нас вигуляв по вечірньому місті, то малий вечеряти вже не міг- мусіла догодовувати. Але спав кепсько- я навіть два разочки по ниркам заробила.
    Якщо коротко, то якось так. Прийду ще до вас. А про
    , то тільки перед роботою з чоловіком говорили:
    -бач, яке гарне місце я вибрав, як на курорті повітря. свіженьке, пахуче...

    Пахощів вам на нині, яких самі забажаєте.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  16. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Таааак, файно потеренділа, шо нині мій Тарас з самого ранку бігав на місце терендьожі шукати мої ключі від хати...:facepalm: І на якесь диво таки знайшлов:girl_crazy:, бо я вже стільки ключів погубила, шо по мені можна рекорди ставити.)))

    День обіцяє бути жАрким в всіх розуміннях цього слова. А в мене голова тааак тріщить, шо я того стану навіть описати не можу. Це жесть... одним словом жесть повна. Останні дні КД мене чомусь завжди привітствують таким станоном.
    Але пралька вже допирає, кухня, туалет випуцувані (та чи на довго, ех...), зупа вариться, на клавіатурі сушиться мій рожевий манік,:d23: зара троха примарафечусь і вилітаю з хати.
    Дівки, копніть мене хтось шоби на секонд сходила, бо в мене вже реально нема в чому ходити, всьо злітає. Нє, то добре шо воно злітає, але літо на дворі, а в мене гардеробу практично не залишилось.:girl_impossible:

    Всьо, манікюром вже можна горіхи товкти:girl_haha:, пора збиратися. Чи то яку таблетку лупнути, чи ше одну каву, бо вже й тошнота прибавилась, а ше діти тааак галдять, хочеться втікти в тіньочок, сісти на пеньочок, чи лягти десь в травиці і відрубатися.:beach: Гггг, але то шось не реальне.))))

    Всім гарних вихідних і чоколядового загару.:girl_dance:
     
    Останнє редагування: 4 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 6
  17. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Прийшла з базару. Дівчата, там реально лііііто. Така спека. По дорозі розболілась голова,
    . Треба прибрати і напекти каклєт, а мені не хочеться зовсім.
    .
    Може, ще потім прийду
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    встали рано. як каже Катруся "тяяяязькооо":connie_pull-pigtail зате хата прибрана, попрасовано все, дитина з татком вигуляна:girl_dance:.
    зараз буду варити-парити. купила класне м*Яско, тож буде якась смакота в мульті:ed4d70def841dc74b57, а ще щось спечу з ягодами:nyam2:.прощавай талія:wacko:
    муж потопав на роботу заробляти дитині на "пички"(=полунички:girl_crazy:), бо без них/малинки/чорнички татові додому краще не приходити-скандал!:girl_impossible:
    сонце пече шалено, тому ми бавимося вдома. вкладу доню спати і довишиваю свою подушку чи то картинку?:d64: а тоді ще маю план переїхатися до ЦУМу купити полотно татові на вишиванку.
    отака субота. доволі спокійна і ненапряжна. правду кажуть "хто рано встає, тому Бог дає". таки правда:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Проза -спекотнооо....
    Врочистість - я відкрила для себе нові можливості на кухні .
    Нині в мене був майстер-клас на кухні зі смаження кабачка. Учасниками майстер-класу були мої діти. Хто має слабкі нерви ліпше того майстер-класу не пробуйте робити :girl_crazy: Діти були в муці з голови до п"ят , кухня в димах, мама в нервах ( ПМС і телефон дзвонив шо п"єть мінут ) , , тато в шоці , бо прийшов з базару а тут всьо біле :girl_haha::girl_haha::girl_haha: Зато діти були цілі ніц собі за той чєс не зробили і сніданок вже в 9 год 30 хв був на столі :connie_pull-pigtail Нарешті потроху починаю розуміти різницю між чоловіком і жінкою - цілком протилежний підхід до однакових речей :girl_cool: Донечка обмакувала кожне кружальце кабачка в муку і кидала в миску з яйцем , а мама вже відправляла ті кружальця на сковорідку. Синочок набирав муку в жменьку піднімав якнайвище , розтулював долоньку і співав : " Хмарка-хмарка - дощ почався , хмарка-хмарка сніг паде " :connie_pull-pigtailЯкщо хтось хоче смачнющих кабачків в яйці, то ше троха є :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 1
  20. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Мала сьогодні чудовий ранок Прокинулись вранці, сіли на велосипеди і поїхали за місто, гарно покатались по лісі, заїхали на лісове озерце, так, як купальника не мала, покупалась ню, потім натрапили на черешні дикі - поснідали. Втомлені (проїхали більше 50 км), але щасливі повернулись додому
    З прози то прибирання та похід за продуктами у спеку...
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.