Медовий місяць:)

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем kvVItKA, 28 Вересень 2009.

  1. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Відповідь: Медовий місяць:)

    Це золоті слова, пізніше відпочинок вже не так буде сприйматись, як одразу після весілля, коли емоції зашкалюють, ще не знаєш, що таке щоденне і буденне життя пліч об пліч, коли все бачиш у "рожевих" окулярах це так класно поїхати кудись у двох відпочити і не важливо, чи це Турція чи Болгарія, чи Шацькі озера...
     
    Останнє редагування: 22 Квітень 2013
  2. Zozuljka

    Zozuljka Well-Known Member

    Відповідь: Медовий місяць:)

    Дівчата, дякую)
    Поговорила з нареченим - домовились, що поїдемо, поки "в окулярах")))
     
  3. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    Відповідь: Медовий місяць:)

    ой, начиталася ваших, дівчата, повідамлень і переконань, що варто їхати у медовий місяць поки все прекрасно, зразу ж після весілля. Завжди мріяла теж так зробити, але... А що робити, коли поїхати у прекрасний медовий місяць заважає робота. Абсолютно немає можливості саме тоді піти у відпустку.

    І випливає маленьке запитання до досвідченіших форумчанок - а через два місяці воно вже не так буде у медовому місяці? не ті будуть емоції?
     
  4. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: Медовий місяць:)

    то все індивідуально, і залежить від пари... мені то взагалі залежить від комфорту - чим комфортніше відпочивати, тим мені і медовіше:girl_haha: (незалежно від того, коли саме було весілля... ну може якщо 5-10 років після, не маю ще досвіду такого))) )
    єдине, що залишається фактом - після весільних клопотів дуже класно нарешті розслабитися десь на відпочинку
    але як не виходить одразу - не грузіться, тут єдиного правила нема, все від вас залежить
     
  5. Freitag

    Freitag Active Member

    Відповідь: Медовий місяць:)

    То правда. І ще, іноді таки краще залишитися без відпочинку, ніж без роботи:girl_wink:
     
  6. zaderyshka

    zaderyshka Member

    Відповідь: Медовий місяць:)

    Є такі особи в яких і до весілля емоції вже не ті. А декому і в медовий місяць все погано і паскудно. Коли матимете нагоду, тоді і їдьте. Ви ж самі джерело емоцій, від вас і залежить яким відпочинок буде.
     
  7. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    Відповідь: Медовий місяць:)

    Я теж почитала дописи, і вирішила, що поїдемо з коханим на парочку днів, навпевно візьму відпустку за свій рахунок. Бо інакше не вийде.
    Мені здається нема різниці коли їхати, думаю за місяць емоції не зникнуть, все залежить він настрою обох, від романтичності ... почуття закоханості :man_in_love:. Думаю ми поїдемо в Карпати, де вид з вікна буде на гори... і джакузі з шампусиком , або в тур теж по горах автобусом, ще не вирішила, бо на море вже запізно, тай з роботою не вийде так надовго її залишити.
     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2013
  8. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    Відповідь: Медовий місяць:)

    Свій медовий місяць ми провели в поході по Чорній горі. Тривав похід 4 дні, нас було двоє, вражень купа. Весь час поза зоною доступу (повна відсутність дзвінків з роботи), що не може не радувати).
    п.с. Чорниці прямо з куща такі класнющі.
     
  9. zjomka

    zjomka Well-Known Member

    Відповідь: Медовий місяць:)

    Ми їздили майже через три місяці після весілля, але замовляли все (квитки...) до весілля. Звичайно також хотілось на наступний день одразу махнути, але обтавини, робота... Але відчуття саме медового місяця (хоча насправді це був тиждень) були на всі 100%!!! До весілля купа разів їздили відпочивати разом, але саме цей медовий відпочинок був най-най більш особливим :)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Sonne

    Sonne Well-Known Member

    Відповідь: Медовий місяць:)

    Однозначно їхати якнайшвидше після весілля! Ми одружувалися в листопаді, а поїхали відпочивати вже аж в липні. Так відпочинок з коханою людиною завжди класно, але через півроку вже немає того свіжого відчуття, що це власне перша подорож в новому статусі. Я декілька місяців перед весіллям змінила роботу і за законом мені відпустка мені не належалась, але думаю, що керівництво на тиждень відпустило б. Мені страшно було залишати мої імпорти-експорти на когось стороннього, хоча тепер думаю, що нічого страшного б не сталося. Шкодую, а ви не повторюйте чужих помилок, їдьте хоч ненадовго, але обов"язково їдьте!!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    а ми от вагаємося де провести наш медовий місяць..Туреччина чи Єгипет..
    Якшо Туреччина..то де саме)
     
    • мімімі мімімі x 1
  12. LittleGirl

    LittleGirl Active Member

    У нас скоро весілля, і ми вирішили поїхати в Туреччину на відпочинок.. Думали спочатку за Єгипет, але якось трішки страшновато, хоча туроператори запевняють що у курортних місцях все ОК..
     
  13. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    чому страшнувато? Бо ми також вагаємося Туреччина чи Єгипет,хочемо у вересні їхати)
     
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Вчора на Півночі Єгипту відбулись бойові дії, купа загиблих http://tsn.ua/svit/boyoviki-islamskoyi-derzhavi-pochali-nastup-na-yegipet-ydut-boyi-448398.html
    http://www.rg.ru/2015/07/01/sinay-site.html
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/boyoviki-islamskoyi-derzhavi-pochali-nastup-na-yegipet-ydut-boyi-448398.html
    А минулго року отаке було http://www.interfax.ru/world/358892
    Але то на Півночі, до курортної Хургади звідти 750 км, і зараз посилили всі заходи безпеки, задіяли військових, тому туроператори запевняють що все спокійно для туристів, військового стану нема, а так то там вже роками неспокійна країна, а туризм чи не основне джерело прибутків, тому не думаю що хтось там таке почне щось. І ціни на Єгипет не знижують, і люди як їхали так і далі туди їдуть.
     
    Останнє редагування: 2 Липень 2015
  15. LittleGirl

    LittleGirl Active Member

    Supernatural, Ви відповіли швидше :) Дякую..
    Трохи страшно їхати у країну, де не є спокійно. Чесно, якби я жила в іншій країні і бачила по телевізорі що тут (в Україні) коїться - теж би не вибирала як країну для медового місяця.

    Доречі, ми теж у вересні їдемо :)
     
  16. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Погоджуюся з Вами..подивилася я трохи новини і батьки нас теж відрадили їхати в Єгипет..тому якщо надумаємося їхати то також в Туреччину і лише) Ми плануємо після 20 числа їхати, бо весілля 19)))
     
  17. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    у нас весілля було 30 вересня і я дуже хотіла на море, до води... Але страх літака затьмарив усе.... Я кілька місяців намагалась зжитись із думкою, що мені треба сісти в літак, але все закінчувалось панічними атаками і я відкинула цю ідею. Але для мене відпочинок без води -- то не відпочинок. От так прийшла в турагенцію і сказала: щоб класно, тепло і з водою. Вони нам порадили Угорщину. Там у програмі купа купалень. Я, канєшна, фукала. Вже казала, як в Європу -- то ліпше у Париж їхати. Ну але надумали все ж в Угорщину. Люди, тисячному раджу. Ну що там Туреччина? Попса та й годі. Ну і купа москалів. А в Угорщині шикарна програма і на початку жовтня дуже тепло було
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    зараз Туреччина вже не та, що колись В тому розумінні, що далеко не попса ( якщо не забиратися десь в один готель на відшибі, хай і 5* і носа не висовувати за його межі). Ну і щодо росіян- їх в рази менше. В нашому улюбленому готелі, де раніше було 80% українців і росіян, зараз 80% іноземців ( в основному французів ).В сусідньому, традиційно теж "російському"- німці та іранці обоснувалися. Панянки-москвички, які поруч з нами на пляжі ідпочивають, кажуь, що росіяни перебралися в Болгарію, а також, з цього року- активно почали освоювати Іспанію і традиційну вже Грецію. Накрайняк- їдуть в Єгипет. Туреччина зараз переживає свою економічну кризу, тут теж шукають платоспроможного туриста , яким українець та росіянин уже не є. ТОму більшість готелів з цього року переорієнтовуються на західного туриста.А наш знайомий -управляючий турецького готелю от вчора за винцем прямо сказав, що з наступного року цілий ряд хороших 5* турецьких готелів повністю закриває свої двері для туристів з України та Росії ( не будуть укладати угоди з операторами з СНД)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    В мене мрія провести медовий місяць у Домінікані))
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Rondel

    Rondel Member

    Наш медовий місяць був на Мальті. Обрали помешкання в дуже невеличкому містечку, трохи на віддалі від Валетти, зате просто на березі і в нетуристичному місці, і сама квартира просто ідеальна, простора, світла, чиста, обладнана всім, що потрібно. Там дуже гарно і просто чудові люди, дуже такі повільні, нікуди не поспішають, зате шалено привітні. І всі без винятку розмовляють англійською, що плюс, наприклад, порівняно з Іспанією, де теж всі усміхнені, але переважно тебе не розуміють :) Гарні ресторани, особливо з морепродуктами, і крута екскурсія на Блактину лагуну, просто бомбезне місце, одне з найкрасивіших у світі!
     
    • Подобається Подобається x 1