Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

  1. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    ходили? До кого саме? Як враження?
    Я зламала кутній зуб шукаю путнього стоматолога в р-ні Нового ЦУМу з адекватними розцінками на послуги (боюся, що доведеться коронку ставити...)
     
  2. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Лікуємо зуби на пару з малим.
    З такими цінами ми розтягнемо "задоволення" до Нового року. Про коронку вже навіть не мрію.
    І то стоматологія з досить лояльними цінами. Пломбування каналу 250 грн, а фотополімерна пломба 450.
    Ех....
     
  3. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Хоч пост з 2009 року, але напишу ще своє враження про цей кабінет.
    А в мене багато претензій як до кабінету, і до самого лікування в дітей. До кабінету... власне мене дратували опудала тварин. Ну звісно не в самому кабінеті, а в приймальні. Але...пилозбірники такі тримати в лікувальних закладах недопустимо для мене. Приходять різні люди, з різними алергіями на шерсть та пір'я. І естетично виглядає не дуже привабливо. А дитині пояснити? Чого мертва тваринка виглядає як жива.
    Лікуванння... з 4 поставлених пломб у дитини в 3-ох розвинувся пульпіт.
     
  4. Marlada

    Marlada Well-Known Member

    Мені сподобалася клініка Коцовських на Панча. Ціни не найдешевші, але підхід до пацієнта і організація роботи сподобалися.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. AndreaLimasol

    AndreaLimasol New Member

    Я лікувався колись в Куновського. Він слабенький лікар. При банальному пломбуванні він використовував нормальний пломбуючий матеріал, пломби тримались. Але в плані ендодонтії (лікуванні/пломбуванні каналів), встановленні коронок - він дуже слабенький лікар. В 2009 році при лікуванні/пломбуванні каналів зуба він умудрився замість термофілів/гутаперчі залити туди резорцин (!). А я тільки зараз про це дізнався, бо через його неякісне лікування прийшлось робити резекцію і все переробляти через запальний процес. Також, ставив в нього коронку (з супер мега крутим шолдером, за який я ще додатково доплачував). Так от ця коронка ледве 5 років простояла. Лікування було в Біш-Компані. Більше я туди ніколи не піду, бо в Біш-Компані він вважається одним з найкращих. Якщо він один з кращих, тоді можу собі уявити який рівень в інших ...
     
  6. AndreaLimasol

    AndreaLimasol New Member

    Взагалі, зараз дуже велика проблема знайти хорошого лікаря. Так, клінік багато, ціни високі, а якість просто "зашкалює". Мене цікавлять відгуки по клініках: "Перфект-Дент", "Пародент", "Клініка авторської стоматології Мар'яни Мельничук" та "Клініка Заблоцького" ? Чи проводив там хтось лікування ? Буду вдячний за відгуки по цих клініках.
     
  7. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Про Пародент в цій темці багато написано, і я для себе визначилася, що до них не піду
     
  8. Sunnyray

    Sunnyray New Member

    А мені дуже сподобалось в клініці Олександра Драганчука (на Тарнавського), звернулась до нього, бо виникла необхідність в імплантації. Підкупив в першу чергу професіоналізм і гарне ставлення, так все добре пояснює, передзвонюють і питають на рахунок самопочуття (бо ж імплантація, то операція), а також нагадують про наступний візит за день, що для мене дуже актуально, а то можу забути)))
     
  9. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я напевно підтримаю. Була там на Глибокій на консультації з приводу зуба з кистою. Вони якось так запанікували, почали лякати чуть не видаленням, що до того жоден лікар не озвучував і для мене то було недопустимо. Я зовсім ніякої довіри не отримала, хоч і йшла до лікарки, яку навіть тут радили десь в темі.
    Одним словом, зі стоматологами то вже як кому повезе. Я вже з тим проблемним зубом трохи добула досвіду і маю уявлення, що і лікування кожен пропонує своє кардинально різне, і чисто психологічно не однаковий підхід до пацієнтів. Обійшла в свій час 5 клінік.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Vivian Roseka

    Vivian Roseka Active Member

    Для діток рекомендую Смук Юліану.Проблеми з зубками були ще ті,але ми постійно відтягували.Бо як тільки Соломійка бачила білі халати включала ще ту "сигналізацію".Після візиту маємо 2 запломбованих зуба,приємне враження і Солю яка тепр хоче стати зубною феєю і лікувати всім зубки.На тижні пломбуємо ще 2.
     
  11. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Та там такі ціни шалені!!!:girl_mad: Я як глянула на їхній прейскурант то жахнулась! Невже немає стоматології з нормальними цінами і щоб добре лікували? В "Пароденті" доступніші ціни (в 2, 3 рази дешевше). Але я не лікувала в них, тому не знаю якість їхніх робіт.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. AndreaLimasol

    AndreaLimasol New Member

    Скажіть будь ласка яку клініку після цього обходу Ви для себе вибрали ? Знайшли щось хороше ?
    --- дописи об"єднано, 5 Липень 2015 ---
    Дякую всім за відгуки. Ціна стоматологічних послуг звичайно, що важлива. Але для мене зараз 1-е місце займає професіоналізм, відповідальність та якість виконаних робіт. От лікувався я в Куновського Адріана Юрієвича. Він на мене спочатку також справив дуже хороше враження. Я платив немалі гроші за лікування, і який результат отримав ? Через його неякісно виконану роботу, мені прийшлось: робити резекцію верхушок кореня на двох зубах (а це дуже дорога операція з використанням "штучної" кістки), перепломбовувати канали і тепер ще треба буде поставити десь коронку. Тому, зараз я шукаю клініку, де якість робіт, відповідальність та відношення лікаря до пацієнта буде на найвищому рівні.

    Думав, що "Пародент" мав би бути непоганим, так як ця мережа має клініки і в Канаді, і в США. Але тут, на форумі, я також натрапив на неоднозначні відгуки по цій клініці, тому поки що стримуюсь від візиту до них.

    Про "Клініку Заблоцького" з існуючих відгуків складається враження, що там ціна дуже висока швидше всього лише за бренд, який був сформований колись. Але чи дійсно там зараз дуже висока якість робіт - я не знаю. Тим більше зараз, основну ставку Заблоцький робить на клініку в Києві, а не у Львові.

    З інформації в інеті "Клініка авторської стоматології Мар'яни Мельничук" - виглядає дуже круто і захоплює. Маю бажання туди сходити. Але звичайно, що хочеться почути якісь відгуки.

    Ще, першопочатковий інтерес викликає клініка "Перфект-Дент". Але про неї теж практично не має жодних відгуків.

    Якщо хтось з власного практичного досвіду може порадити якусь дуже хорошу клініку, пишіть будь ласка.
     
    Останнє редагування: 5 Липень 2015
  13. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Виглядає круто...хм, ...а які ціни там круті! А нормальну якість робіт думаю можна знайти десь інше і за доступнішими цінами.
    Якщо ви готові віддавати 2000 грн за одну пломбу - то йдіть. Я хіба щось кажу? А якщо ще доведеться лікувати кутній зуб з каналами то вийде не менше 3000 грн.
    --- дописи об"єднано, 5 Липень 2015 ---
    можу порадити не саму клініку, а стоматолога із золотими руками...він працює і в приватній і в державній установі.
     
  14. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Де саме Вам допомогли вирішити цю проблему? В мене подібна ситуація: консультувалася вже у кількох стоматологів, всі пропонують той зуб видаляти, а для мене це також не варіант.
     
    Останнє редагування: 6 Липень 2015
  15. ssshappya

    ssshappya New Member

    Порадьте, будь-ласка, хорошого стоматолога-ортопеда у Львові, може хтось ставив керамічні коронки....
     
  16. AndreaLimasol

    AndreaLimasol New Member

    Дякую. Ви можете написати прізвище лікаря, мені цікаво. Але я сумніваюсь, що в сучасній стоматології один лікар може якісно закривати відразу всі позиції/напрямки стоматології, а саме: хірургію, ендодонтію, ортодонтію, ортопедію та естетику. Для цього і створюють клініки, в яких кожен лікар спеціалізується на своєму вузькому напрямку. Це тренд сучасного світу і найкращий підхід до лікування. Мені потрібне комплексне рішення всіх проблем на найвищому рівні. Тому шукаю таку клініку. Страшно не бажаю проводити експеременти, визначаючи рівень лікаря методом "наукового втику" і обходити різні клініки, бо вже втомився від цього.
     
  17. Marjashka K

    Marjashka K New Member

    А ціни які в Драганчука? Хоч приблизно можете написати??
     
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Лікувалася в Симбіотиці В Юрія Мироновича, він ендодонт. Його підхід подобається, задоволена поки що, не знаю як з часом проявиться його робота. А от коронку ставити напевно буду шукати в інших клініках
     
  19. AndreaLimasol

    AndreaLimasol New Member

    Дякую за рекомендацю. А чому не бажаєте встановлювати коронки в Симбіотиці ? Не відчуваєте довіри до них в цьому напрямку ? Я щойно подивився, що для ендодонтії вони мають спеціалізований мікроскоп. Це дуже добре. До речі, глянув на прайси, і я так бачу, що в Симбіотиці коронка на основі діоксину цирконію/прес-кераміки 5 тис грн., а в авторській стоматології Мар'яни Мельничук 8,6 тис. грн. Дуже суттєва різниця. Взагалі, я так бачу, що ціни в Симбіотиці більш-менш демократичні. Хтось ще там лікувався ? Які відгуки ?
     
  20. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Ми зараз лікуємо Сашкові зуби в приватній стоматології на Тичини.
    Сама клініка приємна, чиста, світла, сучасне обладнання.
    До дитини ставлення хороше, моя боягузлива дитина зараз іде до лікаря з посмішкою, сам сидить в кріслі, навіть якщо щось болить то терпить спокійно. В попередньої лікарки вже би втікав з того крісла як ошпарений.
    Ціни більш ніж доступні: пломба 120, канали 150.
     
    • Інформативно Інформативно x 1