Лікар-дерматолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ckorpionsha, 27 Жовтень 2008.

  1. Veresk

    Veresk Well-Known Member

    Скажіть, будь ласка, а то мило шось дає? Мій чоловік також ходе до Сех с демодексом. Всі призначення такі самі, як і Вам. Ось тепер настала черга мила Стоп демодекс. Воно таке дороге, а я шось дуже скептично до нього налаштована. Сех сказала 2 тижні зранку і ввечері митися тим милом, потім 2 тижні перерви, взагалі нічого не робити, а вже потім до неї. Якщо це мило хоч трохи допомагає, звичайно купимо. Після всіх таблеток, бовтанки з мазюкой лице стало трохе краще, не таке сильне почервоніння, але аналіз все рівно показує наявність того демодексу. Після попереднього лікування то мило мені здається, якось несерйозно.
     
  2. Somi

    Somi New Member

    Я так само лікуюсь від Демодексу в Сек. Перший раз Демодекс з'явився років 10-12 назад, ще у школі, лікували його якимись бовтанками, пропав.
    Минулого року знову з'явився на лівій щоці, лікувала Трихополом, бовтанкою і маззю, пропав.
    Цієї весни знову з'явився, біля роту, знову Трихопол і бовтанка із маззю, біля рота зник, але пересунувся вже на ліву щоку...
    Здається, що це ніколи не закінчиться

    Хтось взагалі позбувався назавжди того Демодекса???
     
  3. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    В мене теж демодекс знайшли... Взагалі, моя думка- він є у всіх (як умовно-патогенна флора), просто проявляється у людей з ослабеним імунітетом, в тих, хто неправильно харчується, після стресу... Принаймні, у мене починає "цвісти", н.п. після недоспаної ночі, надмірної кількості солодощів і т.д. Рятуюся милом сірчано-дьогтевим (але воно має мінус- висушує шкіру)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Так він є у всіх просто не у всіх проявляється,але на то має бути якась причина зсередини...Я ніби правильно харчуюся,і спортом займаюся все ніби в порядку,а він зараза появляється..Але я дуже люблю солодке,випічку і свіжий хліб(то взагалі для мене як наркотик:girl_crazy:)Але почала себе обмежувати,не їм мучного і бачу,що картина покращується.Надіюсь,що це з тим зв'язано.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Не зовсім погоджусь)) Я колись мала висипку (навіть два рази бувало таке), і два рази здавала скребок на того кліща - і нічого жодного разу не знайшли:girl_smile:. Він у здорових людей не присутній в великих кількостях, а якщо його вже знаходять при дослідженні, якщо він спричиняє свербіж, висип, чи почервоніння повік, то його треба справді пролікувати. Знаю в тітки колись знайшли демодекоз, то вона лікувалась, і зараз все ое (там і ліки, і мазі треба брати), потім перездавати аналізи.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Минулого літа я бальзамом стоп-демодекс і ретельною гігієною досить добре підлікувала шкіру (Ще мазала пантестином на вологу шкіру кілька раз в день). Після прийому уролесану в грудні, все вернулось. Одразу після уролесану шкіра на обличчі аж пашіє, і видно це спровокувало. Потім були періоди затухання і загострення. А зараз я теж
    На безглютеновій дієті майже місяць і ніби є покращення.

    Хочу поділитись своїми спостереженнями і роздумами на цю тему. Місяць тому у мене на грудях виліз грибок-кандида. Я його впізнала одразу, бо з"явився він в тому самому місці, що і 10 років тому після двох курсів антибіотиків. Виглядав він теж так само як тоді. Сумнівів, що це кандидоз шкіри у мене не було. Потім пригадала, що десь на англомовних форумах (я часто зависаю на curezone ) писали, що демодекс харчується псевдоміцеліями кандиди. Він просто жере ту нитку гриба, яка його приводить вглиб шкіри, те чого він робити не повинен. По-хорошому він має тільки нам робити пілінг, злущуючи омертвілі клітини шкіри.
    Якщо у мене аж на шкірі виліз грибок, то як мені пояснювала лікар, хвороба є системною. Тобто кандидоз шкіри не є первинний, а виліз "зсередини". Після прийому флуконазолу, в районі висипів на щоках з"явились цікаві відчуття, такі ніби поколювання. До чого я веду. Прояви демодексу після прийому флуконазолу набагато зменшились, вже десь через дні два шкіра на обличчі була набагато чистіша. З цього всього я зробила висновок, що таки є зв"язок між кандидою і демодексом.

    Усього я випила дві капсули флуконазолу 150 з інтервалом у два тижні. На грудях грибок пройшов (ще мазала клотримазолом). Але хотіла б наголосити, що це тільки моя гіпотеза і спостереження, флуконазол досить серйозний токсичний препарат, який має призначатись лікарем. Якби не кандидоз шкіри, я би його не приймала! Тепер я п"ю столову ложку кокосового масла в день - це призупиняє ріст кандиди і точно є безпечним. До речі колись давно коли у мене демодекс цвів пишним цвітом, теж приймала кокосове масло і помічала, що шкіра стає чистішою. Тоді я ходила до лікаря, але чомусь вона специфічного лікування від демодексу не призначила, бо це умовно-патогенний кліщ, і т д... тільки всякі засоби для догляду:міцелярну воду фізіогель і т д. (Міцелярку я купила але іншої марки, хороша штука). Лице було жахливе тоді - висипання на крилах носа і чолі - я виглядала як ходячий атлас придаткових пазух людини. Навіть здавала аналіз крові на системний вовчак, бо висипання були схожі. Висипання у проекції придаткових пазух теж заставляють задуматись... питала в лора, він сказав, що навряд чи зв"язано з пазухами. Але взягалі дуже дивно виглядає - у мене усі висипи чітко по контуру гайморових пазух і лобної пазухи. Зараз правда на щоках зійшло лишилось на чолі. Бризкаю в ніс біопароксом, він діє на кандиду, плюс дію напряму на кліщ бальзамом Стоп демодексом, подивимось що з цього вийде.
     
    Останнє редагування: 3 Липень 2015
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  8. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    в мене так само... думаю, це тому, що там якраз найбільше сальних залоз (так звана "Т-зона")
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Дівчатка,а коли він найбільше проявляється той демодекс,в яку пору року?Бо я думала,що якщо засмати на сонці,то воно трохи буде краще бо підсушить ті прищики,а з іншої сторони воно спровоковує ще більше працювати сальні залози,бо жарко і створює гарні умови для кліща...
     
  10. KANSAS

    KANSAS New Member

    Допоможіть може хто знає як боротися з білим лишаєм??? Можливо вже таке було я тут новенька і ше не все перечитала. В мене буквально на днях на шкірі появилися білі плями по загарі як би хто білою краскою побризгав. Я понамазувала йодом а вони зробились темно коричневі( а на наступний день знову білі... в неті знайшла шо то білий лишай((( і де я могла ту заразу підчепити, не знаю(((
     
  11. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Радила б сходити до доброго дерматолога для початку. Далеко не треба шукати, он тут останні сторінки майже всі про Сек. Не ставте собі діагнозів. Ми чоловікові теж встановили по інтернет-статтях, і навіть правильно, але від того лікування, яке радили в неті, стало тільки гірше. Щодо білих плям - маю білі плями на передпліччі вже майже 10 років, спочатку теж ставили діагноз "лишай", але він не зникав після лікування. Виявилося це - вітіліго. Плями мене не турбують і лікувати їх не треба, з часом трохи розповзаються, але для мене то не страшно. Невеликий косметичний недолік.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  12. kira lv

    kira lv Member

    Була я декілька разів в Сек. Як лікар вона непогана. Більшого не можу сказати, ще мало часу для висновків. Назначила вона мені Біоксин від облисіння. Дорогуща штука, тому перш ніж купувати, хочу порадитись, може хтось користувався (друзі, знайомі) чи воно щось дає, чи гроші на вітер
     
  13. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Дівчата маю проблему з руками, Страшенно злазить шкіра, найбільше на руках, вказівні пальці повністю облазять, коли в воді, то ще страшніше то все виглядає. Інколи шкіра в 2-3 шари злазить. Воно з часом проходить і знову зявляється, з порою року чи харчуванням не можу повязати. Це роки вже таке маю. Тепер і на пятках є.
    Колись була в 2 чи 3 дерматологів - толку нуль, діагнозу ніякого, зішкріб здавала кілька разів - грибка немає.
    Порадьте когось толкового.
     
  14. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    У мене колись давно така проблема була на ногах, особливо на пальцях, лущилася шарами, віддирплася кавалками, теж думали, що грибок, здавала зішкріби, не підтвердився. Потім лікарі припускали, що то від запарювання ніг або невідповідного взуття, хоч влітку ходила в зручних босоніжках, а проблема загострювалась саме в теплу пору року особливо. У мене це вилікувалось прийомом вітамів а і е і лляноі оліі. Власне, масажистка одна припустила, що таке буває від недостачі вітамінів, які містяться в оліях. Накупляла тоді собі кілька корисних харчових олійок, почала налягати на салатики з ними, а шкіру змазувала капсулками аевіту і якось дуже швидко пройшло. Ще кілька разів після того, як бачила перші лущення купувала олійку і аевіт і теж проходило.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    А які ще олійки крім лляної?
    АЕ-віт годуючим можна?
     
  16. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Я зараз люблю лляну, оливкову і гарбузову. Ще вживаю внутрішньо якісну кокосову, вона дуже корисна на шкірні проблеми. Аевіт - це вітаміни А і Е розчинені в якійсь олійці і лікарі часто рекомендують іх і вагітним і годуючим, але от саме якість тоі олійки в мене під сумнівом, тому я б зараз внутрішньо іі не вживала б, а тоді не була ні вагітною ні годуючою, то не заморочувалася. Спробуйте аевітом змазувати зовнішньо і щоденно внутрвшньо вживати кілька столових ложок якісноі оліі просто саму або в салатах (нехай навіть з вареного буряка, якщо ще зелені і свіжих овочів не вживаєте при ранньому ГВ, не бачу скільки вашій дитині)
     
  17. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Вживаю вже усе.
    Усе своє маю, тому це не проблема, салати на олії люблю.
    А де купити оті різні олії?
     
  18. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Маю якусь біду на пальці, яка спершу чесалась дико, потім була мокнучою раною, тепер взагалі пересушена пляма, яка починає перекидатись до нігтя... Візит до дерматолога поставив мене перед фактом, що те, чим можна лікувати годуючим не можна. І допобачення.
    Порадьте дерматолога, який дасть раду в ситуації, бо кожне банальне миття рук створює дискомфорт. ..
     
  19. Ariel

    Ariel Well-Known Member

    В мене була така ж картина. Мила плиту агресивним засобом без рукавиць. Правда я нікуди не ходила. Просто багато раз за день мастила дитячим кремом з пантенолом і мила посуд в рукавицях. За кілька днів пройшло.
     
  20. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Дівчата, маю грибок на великих пальцях ніг. Страшенний. На одному пальці практично половина пластини відділилася від нігтя (хто мав, зрозуміє про що я). Чим рятуватись? Яку мазь шукати? На основі якої діючої речовини? До лікаря прошу не посилати..