Якщо коханий-мамин синочок?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Наталя777, 14 Липень 2009.

  1. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Мені здається, що ті чи інші якості маминого синочка притаманні великій кількості чоловіків, інша справа, що вони помірно виражені і не є проблемою взагалі. Я можу сказати, що мій чоловік за ці 8 років, що ми разом, дуже змінився. І я думаю, що більшість чоловіків міняються під впливом жінки. І саме через це дуже свекруху і ковбасить, мені здається. Син міняється, син віддаляється, син приймає самостійні рішення з мамою не радиться і чому? Все через неї! Вона йому все дозволяє!

    У нас була така ситуація переломна. Чоловік вирішив кинути роботу і зайнятись улюбленою справою, при чому менш прибутковою. Зі мною радився, я сказала "ну дивись сам, вирішуй сам, якщо ти хочеш, кидай, як би ти не вирішив я тебе підтримаю!". Те що мама була проти це ще легко сказано. Колись він мені сам казав, що якби я його тоді не підтримала, він би з роботи не пішов. Мені здається, що отакі штуки чоловіка просто окриляють, коли не зважаючи на ризики, дружина підтримує. Свекруха моя навіть щось казала типу "Як ти йому дозволила?". На що я звичайно відповіла, що він доросла людина, як я можу йому щось дозволяти або забороняти.
    А якщо і жінка не дає приймати рішення чоловікові, і хоче щоб він робив як хоче вона, і не хоче, щоб робив як хоче мама, вона ж і плекає ті самі якості. Коли наприклад приймається якесь рішення, і він каже "мама радить ось так, а ти як думаєш?" мені здається краще сказати: "Коханий, я ніяк не думаю, я не знаю, подумай САМ зваж за і проти, САМ вирішуй!, я не знаю навіть що тобі порадити....."Ну але це так, звичайно не завжди поможе, ситуації бувають різні, але це дуже важливо, поводити себе так, як ніби він вже такий як вам хочеться, а не який він є, і може він таким і стане.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  3. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Нє, я перегну! Я і суперколіжанку маю, і чоловік нормальний. Але, як сидит в тобі "оте- я знаю краще, а ти не хоч ми слухати", то тут ніц не допоможе. Хіба тікати, або, поки синочок виросте, то мо, подобрію, чи в маразм впаду:girl_haha:. Тішить одне- то буде ще не скоро, бо йому тільки перших 3 рочки "на носі".
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. dimenya

    dimenya Member

    На мою думку, спроби змінити на свій лад чоловіка чи свекруху завжди наражатимуться на шалений спротив. Чоловіку не личить повністю піддатися під вплив жінки, з таким не відчуваєш себе жінкою. Не буває чоловіків "маминих синочків", є жінки які не спроможні очарувати і закохати в себе чоловіка, щоб він навіть не думав на чию сторону встати. З своєї сторони жінка не має право піддаватися на провокації і повинна завжди зберігати спокій.
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та ясно,що ні)))Я от маю сина і вже задумуюсь над тим ,якою я буду свекрухою))А моя одна знайома каже:я своїх невісток ще не знаю,але вже їх не люблю:girl_haha:(одному синові 16 іншому 8)
    --- дописи об"єднано, 5 Липень 2015 ---
    Ого,яка самокритика:girl_haha:
     
  6. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    У мене є знайома, чоловік у якої ніби не мамин синок. Тобто дорослий чоловік, багато працює, добре заробляє, з мамою не радиться, але постійно дає мамі гроші. І то багато. Попри те, що в нього 3 дітей, він спершу купив мамі посудомийку.... А собі додому аж десь через 2 роки. І так всю техніку, якої у них немає мамі покупляв. І що жінка має казати? Злиться, свариться, плаче (точніше, це все у минулому часі, бо зараз просто забила і може свекруху по півроку не чути не бачити
     
  7. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Ну якщо ви самі про себе таке знаєте, то ви будете найкращою свекрухою,бо насправді сварливі ніколи про себе таке не будуть говорити))
    --- дописи об"єднано, 7 Липень 2015 ---
    Жіночій егоїзм не має меж)))
     
  8. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Мені теж здається, що це мами саме синів, тому,що якщо є дочка, то жінки більш мякше ставляться до своїх невісток.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @NutkaNezabudka, тоді я виключення :girl_haha:. Бо і бурчу-сварюся і реально розумію що "ето я із врєдності"!
    А по дєлу: то таки мені поталанило мати абсолютно "немаминогосинка". (Ага,подарунки вибираю-купую я, про День Матері, День народження і скільки його мамі років, то нагадую я! Але мені то не важко. Я реально її вдячна, що маю хорошого чоловіка. І хай ми з чоловіковою мамою не є ні подружками, ні ніжнолюблячими одна одну жінками, але майже мирно співіснуємо на віддалі 100км одна від одної). Маю з чим порівняти(порівння давнішнєєє, але). Хотілось, щоб і синочок виріс незалежним але люблячим чадом
     
  10. Kotnas

    Kotnas New Member

    Так, чоловік має буду чоловіком, а не подругою
     
  11. mamysakatrysi

    mamysakatrysi New Member

    бідна дружина у такому випадку
     
  12. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А я рахую,що чоловік він і чоловіком має бути і подружкою,якій можна розказати все і порадитись.Бо зараз такі подружки,що нарадять не щиро,а чоловік завжди скаже правду з його чоловічої точки зору.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  13. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    І я так думаю. Дуже люблю своїх подруг, вони провірені і поганого не нарадять. Але інколи маю таке відчуття, що по справжньому мене розуміє лише чоловік.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Цілком підтримую. Яка б добра не була подруга, але сім"я є сім"я. В особисті речі ніхто свого носа пхати не має. Навіть добрими порадами. Бо сторонньому завжди видно лише айсберг проблеми, а існує тисяча причин чому сталося так, а не інакше.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. mamysakatrysi

    mamysakatrysi New Member

    так повинно бути в ідеалі)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Ksunia

    Ksunia Member

    Якщо жінка не може з чоловіком поділитися своїми думками, планами і т.д., то їм нема чого робити разом, тобто сім'я повинна єдиним цілим.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

     
  18. blondledi

    blondledi миється в бані

    моя свекруха живе в селі ,має велике господарство і звикла що мій чоловік виконує левову частку усієї роботи,допомагає навіть їсти готувати.вона завжди хотіла невістку яка жила б з нею. але у мене є власне житло і я не планую з нею жити.ми одружені тільки рік,і весь цей час жили то в мами ,то окремо на квартирі,коли народилася донечка перебралися жити окремо від усіх на мою квартиру. чоловік поїхав на роботу за кордон.от вона і біситься ,що залишилася сама з своєю господаркою,бо до цього часу чоловік майже кожен день їздив в село і їй допомагав і навіть зароблені гроші в неї в хаті тримав.недавно вона приїхала до мене і закатала скандал що не хоче лишатися сама ,що ми маєм жити в неї,що моя квартира ніяка ,а її хата прям вілла і що моя мої рідні мають нам давати гроші.я була просто в шоці.не знаю що робити.скоро приїде чоловік надіюся якось все владнати .
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    А то чого? Не справляється з господаркою- хай зменшить. То її господарка, не ваша. Молода сім"я має жити окремо, і крапка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    теж підтримую, найкращ окремо.
    а щодо слів свекрухи
    то з якого дива вона так вирішила?