Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    вже здається тут писала, але знову накипіло. як же дістали ті алкаші на подвір*ї коло нашого будинку. кожного!!! дня воно п*є, регоче, свинить, ходить в туалет, валяється по землі, матюкається в нас за вікнами. а найгірше, що з ними поряд бавляться їхні діти. і що виросте з тих хлопчиків? в них вже виховання бракує, а що далі буде з таким прикладом?:girl_devil::girl_feminist:
    ну і в дворику маємо занедбаний будинок пам*Ятку архітектури, яку, таке враження, навмисне доводять до руйнування, щоб продати і вгаратати нам багатоповерхівку перед вікнами. то та компанія має там собі туалет за цим будинком, розікрали вже все, що можна, дітиська часто вікна трощать...
    куди вже не зверталися, але дім далі занепадає... так шкода...:help:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  2. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Купіть собі беруші, реально помагає. Під моїми вікнами щоночі сміттєвоз їздить і товче тими баками десь о 4 ночі.
     
  3. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    То напевне в кожному районі так. В нас вони тусуються переважно на стадіоні, там де цілий день мами з дітьми. З туалетом теж не паряться, ходять де попало, незважаючи ні на кого. І толку щось їм говорити, бо вони ж не тверезі, може навіть і накурені, або ще щось, тому не дуже то і реагують.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Халтурщиків, які беруться вчити інших людей!!!! :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    І потім з*являється не один, не два, а енна кількість "спеціалістів", які вважають себе майстрами своєї справи, бо витратили більшу частину свого життя на неї, насправді ж - плюнув, приліпив, погладив....
    І це навіть не їх провина, бо вони просто не знають, що можна зробити по-іншому (навіть для себе, для своїх рідних роблять косо-криво, аби живо!!!!)
    грррррр :girl_devil::girl_devil::girl_devil::fu::fu::fu:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @Khrystik, все як з нашого львівського проживання списано+ 2 нічніка з пивом, вином і водярою нарозлив! Мій "ужас лєтящій на крилах ночі", ще й досі згадую ту мерзоту і сусіда-наріка з верхнього поверху...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. smugastik

    smugastik Well-Known Member

    Дуже недобра я сьогодні на оператора " Лайф" прийшла смс-ка, що з 24 червня переводится на тарифний план "Львівський лайф" по 50 копійок кожен день буде зніматися, плюс тарифікація дзвінків на інших операторів. Скільки часу користувалася цим оператором і тепер маєш подаруночок. Треба мабуть перейти на "Київстар. Дівчатка, може порекомендуете більш менш нормальний тарифний план.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    до мене прийшла смс що я маю тепер кожен місяць платити абонплату 5 грн. Але на КС не хочу переходити, бо для мене він здирає більше грошей ніж той Лайф
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. smugastik

    smugastik Well-Known Member

    В мене більшість номерів КС, то напевне все таки краще перейти на КС, тільки який пакет вибрати.
     
  9. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    пришла смс, що вони дуже щедро збільшують щоденний ліміт тирнету з 50 мб до 70 мб. Все б нічого, але і щомісячна плата зросла з 16 до 20 (здається) грн.
    А мені тих 50 мб вистарчає з головою, щеб і ділилась. гррр
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    От і мені нормально було 50 мб + тепер ще треба платити 5 грн/міс за безліміт на лайф. Виходить 25 грн.
    А мамі прийшла та смс про львівський лайф, то там якось не зрозуміло і 0.50 грн/день за лайф безліміт і ще якісь 0.27 грн/день за перший дзвінок...
    Тому вивчала щойно тарифні плани лайфу і дійшла висновку, що треба всіх своїх перевести на тариф Шалений день+ : за 0.50 грн/день і безліміт на лайф дзвінки, і безліміт на інтернет. Тобто виходить в середньому 15 грн/міс.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Дівчата, просто ХАЛЯВА багаторічна закінчилась :girl_flag_of_truce::girl_phone1:
    Хоча свою сітку розширили, але 10 грн./рік уже смішно :girl_crazy:
    Вони і так довго тримали халяву, 5 грн./місяць, ще нормально :girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Забила"м би, водія маршрутки № 38, сідала я на кінцевій (біля університету), питаю "їдете до Нептуна", він сказав що так. Проїхавши вже зупинку біля "Барвінку" на ВВеликого питаю ще раз, він знову дав ствердну відпмовідь. А біля цуму каже, та я зараз повертаю до ваму на Науковій, там собі зупинку перейдете, хоча на вулиці лиє..... Ну як так можна, невже його врятують ті мої 4 грн... Прибігла я до батьків вся мокрюща і замерзша....Сиджу відігріваюсь гарячим чайком...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  14. MIra

    MIra Active Member

    а я прибила тих наших лікарів!!! Дит. поліклініка,вул. Роксоляни,Левандівка
    Зараз проходжу медогляд з дітьми в садок. В графіку роботи що при реєстратурі пише, що алерголог приймає з 13,30 до 20 год, дзвоню в реєстратуру перепитую, бо всяке може бути, щоб не пертись з дітьми, буде з 14 год. до 18 год!, приходжу з дітьми, а її нема, прийшла аж після 14:30 дітей повно, плачуть, бо їсти хочуть,спати, бо якраз час... Темно в коридорі, бо світла нема ще з черверга. Головний лікар нічого не знає. На запитання коли буде лікар, чому в робочий час її нема на роб місці, де вона? Питайте, як появиться! Як так? Скотство!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
  15. dimenya

    dimenya Member

    Дуже часто в дитячих поліклініках (особливо офтальмологи і стоматологи) приймають в загальних чергах дорослих і пенсіонерів. Це вже й свинство!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  16. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    А в нас дитячий окуліст взагалі приймае 2 рази на тиждень по півдня, ще й тільки по талончикаx, якиx ніколи нема (прийшла в поліклініку на 15.30, лікар приймае з 14, то талончиків вже не було, це була середа, наступний день прийому у неі понеділок, але на понеділок талонів ще нема. І роби що xоч, але ще раз треба пертись в ту поліклініку лише за талончиком, причому навіть з талончиком черги на годину часу і без різниці на яку там годину в тебе талончик і приймае окуліст біля Лора, де всі кашляють і пчиxають). Капець повний. Вже не говорю про xарактер нашого окуліста... Коли старша мала мала йти в садок, то ми з першого разу не пройшли в неі медогляд, бо дитина не xотіла казати малюнки, мені лікарка сказала "навчите іі говорити ці картинки, тоді приxодьте". А молодша мала взагалі починае ревіти в лікарів, як я пройду того окуліста - навіть не знаю.... Кожен день намагаюсь дитині пояснити, що плакати не треба, лиш треба сказати який малюнок бачиш - але чи такі вговорювання пройдуть....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Забилам би того придурка, який гнав 70 км на годину на ровері з гори, та, що по алеї вниз до університету, і ледве не збив мені малого. Якби малий не зацікавився якоюсь дрібничкою.. Боюсь навіть уявити. Але ж то швидкість, я не встигла побачити, лише "вжжииккк" коліс пронеслося. Люди, та то ж прогулянкова зона, йдуть мами з візочками, літні люди. Звісно, там їздять, але ж не як по автобану "на всех парах". Добре, що чоловік не встиг зреагувати, а то б дісталось власнику ровера по повній.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  18. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Хочу забити Рудого, але то в мене па жизні. І на пару провайдера. Хлопята, які проводили кабель, погано його обтиснули, і відчуваю, що скоро з моїм двіжом тирнету не буде. Як можна не побачити, що кабель тонший від тої дзюрки, куди він входить. Ага, і Рудий теж в тому винуватий. То його двічі приб'ю. І ще то ср...й постачальник, який займається фігньою. І себе до кумпанії, бо нафік мені була кава по обіді, тепер мною товче. Завтра Рудого вбивати, а я буду як лінивий вареник.
     
    • мімімі мімімі x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    в нас таке саме, але то їх двір. Можуть робити все, що заманеться, але реально бісить, коли вони там ричать і виставляють колонки в вікно, а там "Владімірскій централ", ааааааааа:hang1:. Я вже його можу спросоння співати.
    Щойно така хохма була. Сиджу я на сходах, тихенько собі курю, чую сусідка з матюками виповзла з хати і пішла справляти природню потребу прямо біля нашого паркана. Гектор тихенько підкрався і як РЯЯЯВКНЕ на весь голос Вона з переляку гепнулася , бахнулася головою до бляхи аж загуло. Кричала, матюкалася, але вступилася. А нема чого то робити під плотом, маєш виходок - йди до виходка.
     
    Останнє редагування: 4 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 8
  20. chichika

    chichika Member

    Забилам би собаководів, що вигулюють своїх псів на спортивних майданчиках!!! Понакладають міни, нема де з дитиною погуляти. То капець, а що буде як понаклеюю оголошення: "обережно розсипана трутка"))) точно тоді не попруться, бо на "вигул собак заборонено", думаю, результату не буде.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Креативно Креативно x 2