Схуднути за будь-яку ціну

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Alles, 24 Грудень 2009.

  1. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    Середня. Я час від часу ходила на фітнес, або в тренажерний зал, займалась з Джиліан дома, але я не вважаю себе супер спортивною, бо мені набридає і я закидую....тут мені подобається, що є чітко 60 днів! Харчування особливо змінювати не буду, тому що і так вже давно стараюсь харчуватись правильно.
     
  2. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Доречі, я нещодавно почула ще й таку думку, що не всім треба так багато пити, треба пити стільки скільки хочеться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    ага, то точно.
    Перестала тиснути в себе воду, з вагою стало все гаразд.:)
    Воду п"ю, замінила нею чаї і компоти, але тільки тоді коли хочеться, або для переганяння вечірнього голоду. Ніяких цілей, типу тре випити 1,5 -2 л, чи шось в тому роді.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А я от можу зовсім не пити води і не хочеться навіть, а коли починаю ніби на мус пити, то тоді й спрага більша, але щоб мені конкретно то допомагало я щось не помітила
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ух ти ще такого не чула.Треба подивитись в неті,що це за така програма,може і собі спробую)
    --- дописи об"єднано, 29 Червень 2015 ---
    Та ну що не кажіть,а пити треба і не соки ,чаї,а воду.Тим більше,якщо ви робите фіз.навантаження.
     
  6. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    та ніхто не каже не пити, просто пити стільки, скільки хочеться, а не пхати силою, бо треба багато пити.
    Організм сам підказує потреби, перегинати не варто. Мені он аукнолося затримкою рідини
     
  7. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    А я п"ю багато рідини. Зранку, коли не йду на роботу, випиваю 1200 мл. чаю з молоком і медом приблизно за 2 години. Потім протягом дня п"ю воду, молоко, знову якийсь інший чай. Мені подобається, якщо десь в дорозі і є обмеження рідини (ну бо ж кожні пів години тре коло туалету зупинятись) то вже якийсь дискомфорт відчуваю)
     
  8. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ви знаєте я колись взагалі майже не пила цілий день,не хотілося,і все сказалося на моєму самопочутті,я швидко втомлювалась і проблеми зі шкірою почались,а як відновила потрібну к-сть рідини в день,все налагодилось.Хоча не спорю,комусь і не варто стільки випивати.В кожного свої потреби організму.
    --- дописи об"єднано, 29 Червень 2015 ---
    Аналогічно))Коли знаю,що дорога далека стараюся не пити багато перед цим))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Ще залежить від їжі. Зараз, наприклад, їм багато ягід, п"ю мало. А у туалет бігаю так само часто :girl_crazy:
     
  10. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ага,особливо коли вже появляться кавуни,то можна і не пити.Так проганяє конкретно)))
     
  11. Orman

    Orman Модератор-бомба

    а то нічо, що в тебе такий день циклу був, якраз для затримки рідини?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Нє-нє, то було якраз на початку цього місяця, коли оті спекотні дні були, то шось мені пилося, а не пісялося.:girl_blush2:
     
  13. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    Почитую часом «худаючі темки», вболіваю за дівчат, захоплююсь їхніми результатами і собі хочу…….і страшенно лінь мені. От просто нагло лінь будь-що.
    Почала з весни на фітнес ходити, місяць походила – все, свята прийшли. Друга спроба мала добрий інтерес-стимул, бо планувалась поїздка на відпочинок. Старалась не переїдати, на ніч не напихатись. І все то якось без толку, бажання, два-три дні тримаюсь і зриваюсь. А поїсти дууууже люблю, маю здоровий апетит у будь-який час доби. Думаю, поки-що роки молоді своє роблять і аж такого страшного надлишку не маю. Але є над чим працювати, особливо ноги, живіт підтягнути б не завадило, ну й ідеально для мене було б -5 -7кг. Ніби не так вже багато. Враховуючи, що сиджу вдома, то основне моє заняття – добре поїсти. Пишу і аж соромно:girl_blush2:….як то побороти і взятись за себе?
     
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    5-7 КГ для мене це містична цифра, бо якось після вагітності вроді вага пішла, але, вже пройшло 2 роки а от тих 5-7 дуже важко позбутись. І одяг весь висить не доторканий(саме обідно).
    --- дописи об"єднано, 7 Липень 2015 ---
    Ну і напевно забула , напевно мусе бути хоч якийсь маленький стимул, якого нам в більшості бракує.
     
  15. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та то має бути не маленький стимул,а величезний))Потрібна хороша мотивація і бажання.!!
     
  16. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    У мене є такий стимул - що з венами на одній нозі біда. Минулого разу, після того, як скинула вагу, вони сховались самі, і синячки порозсмоктувались. Зараз я рухаюсь дуже маленькими кроками з похуданням. Взимку було 65, зараз на вазі 62,5. Вже півтора місяці сижу на безглютеновій дієті, але то швидше харчовий есперимент, ніж задля похудання. Правда пару разів я таки їла мучне, але загалом за півтора місяці разів 5-6. Коли вчора розболілась нога, подумала, що треба якось пришвидшити процес. Ще хочу відмітити, що відтоді, як я на безглютенці, витримувати вечірній голод мені набагато легше, рідше болить голова на ранок.Хочу попробувати дієту бонський суп, що тут раніше обговорювалась. Якраз сезон.
     
    Останнє редагування: 21 Липень 2015
  17. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    От ви молодець,все таки щось робите))А мені теж би не завадило по менше їсти мучного,стараюсь себе обмежувати,але повністю відмовитись не можу...:girl_cray:Як ви це робите?Не знаю,як себе пересилити,хоча знаю,що від цього мене обсипає на обличчі...
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Дякую, але мені ще дуже далеко до молодця :girl_crazy:, але дійсно відмова від мучного для мене це був виклик, і чесно кажучи я сама не думала, що зможу! Перші три дні було дуже важко, на четвертий день мені приснилась піца, яка вона була уві сні смачна!!! А-а-а... але потім попустило, коли я побачила реальний результат! Тому було досить легко відмовитись, я бачила чітко, що організм мені вдячний. І зовсім не хотілось знову надуватись як кулька. Пару днів тому дозволила собі піцу - як мене роздуло, то капець! До речі зі мною місяць сидів на безглютенці чоловік, я його розкрутила приєднатись і він на мій подив погодився )) і це була теж реальна підтримка, хліба в хлібниці у нас вже давно не водиться. Дітям купували булочки на один раз, так що вдома не було дразнилок.
    Мені дуже важко себе заставити регулярно заматись фізкультурою, зроблю два рази, потім пропускаю тиждень, і так постійно. А їм останнім часом справді менше, коли не їж борошна, стільки відпадає зразу калорійних страв, автоматом харчуєшся більш здорово, каші - салати - яйця - сир і т д. Дуже тормозять у мене процес, солодкі напої, це у мене залежність, в стресові дні можу і більше 5 чашок чаю випити, коли множиш на 2 ( з половиною:girl_cray:) ложки цукру, стає страшно скільки то калорій. Ось і стоїть вага, в принципі нічого дивного. Так що зараз для мене задача номер один доповнити здорове харчування фізичними вправами і скоротити споживання чаю і кави, несолодний чай мені не цікавий впринципі, тому буду заміняти чистою водою.
    --- дописи об"єднано, 21 Липень 2015 ---
    Мені здається, що не треба пересилювати, просто потрібно, щоб прийшов час, щось ніби переключається всередині і переходиш на інший режим. Якось спробуйте настроїтись, уявіть собі яка ви будете коли скинете вагу, передивіться одяг який ви любите але не влазите, уявіть що ви себе будете краще почувати. Я тепер коли мені чогось хочеться з"їсти пустого, некорисного, себе питаю "а мені це дійсно потрібно?", якщо відповідь "ні", але хочеться дуже, то можна з"їсти але малесенький шматочок, розтянувши його надовго.
     
    Останнє редагування: 21 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Та мені скидати не потрібно,в мене з вагою все в порядку.Просто маю проблемну шкіру і через всяку таку їжу обсипає на лиці.А фіз.навантаженням я займаюся регулярно,тому в чомусь в мене є плюси і в чомусь є мінуси)))А ви по своєму молодець,маєте бажання і стимул!)
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Знайдено на просторах інтернету

    Восхитительный крик души, когда выяснилось, что есть вредно все

    Мясо есть нельзя. В него колют всякие гормоны для увеличения веса, а зачем мне гормоны для увеличения веса?

    Рыбу тоже нельзя. Она накапливает. Не знаю что, но накапливает. Еще в нее колют гормоны для увеличения фертильности. А у меня и свою некуда девать. Зачем мне еще рыбья?

    Помидоры нельзя — они пасленовые. Не знаю почему, но все говорят, что вредно. Баклажаны и перцы тоже. Фрукты и ягоды нельзя — в них сахар и диабет. Особенно нельзя вечером. За ночь весь вечерний сахар превратится в попу. А зачем мне еще попа, у меня-то и своя.

    Картошку нельзя — там крахмал. В рисе тоже. Макароны тоже нельзя — там крахмал и глютен. А глютен — это будущий сахар, который будущая попа.

    Масло нельзя — ни оливковое, ни сливочное, ни подсолнечное. Это жир. А сливочное — еще и холестерин. Хлеб нельзя, там дрожжи. Пиво тоже. Не знаю почему, но нельзя, чтобы дрожжи внутри тебя бродили. Яйца — жир и холестерин.

    Молоко — жир и гормоны для увеличения веса, которые вкололи в корову. И вообще оно предназначено для того, чтобы теленок быстрее набирал вес и становился коровой. А я не хочу коровой.

    Соки нельзя — это то же самое, что фрукты и ягоды, но без полезной клетчатки.

    В капусте — и обычной, и цветной, и брокколи — вещества, препятствующие усвоению йода. А у городских жительниц и так кранты с щитовидками. Плохая щитовидка дает толстую попу.

    Капусту нельзя. В шпинате — щавелевая кислота, которая вредит почкам. Плохие почки — отеки — лишний вес. Нет-нет-нет, никакого шпината.

    Огурцы! Буду есть огурцы. Про огурцы я не знаю ничего плохого.
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1