Порадьте лікаря гінеколога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем SovaBa, 12 Червень 2009.

  1. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    дівчат може хтось з вас знає де зараз приймає Томич М.В,(потрібно знайомій )і може хтось має його номер буду вдячна
     
  2. Prosto Eva

    Prosto Eva Well-Known Member

    Дівчата хтось має контакти Вандьо Оксани Ярославівни, або знає коли вона приймає?
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    І мене цікавить Вандьо ! Як до неї по запису, чи просто по графіку живої черги. І якщо я не належу до цієї ЖК, то чи є проблеми щоб стати в неї на облік?
     
  4. goldgirl

    goldgirl Well-Known Member

    я стояла в неї 5 років тому на обліку - там постійно такі черги.... але лікар хороша, тому багато йдуть. вона не дуже хоче брати з інших дільниць навіть тих, хто належить до 5 поліклініки, тому про іншу ЖК не скажу.
    в неї зараз діє запис і то черга рухається із запізненням як мінімум на 30 -40 хв...
    контакти можу пошукати
     
  5. kosira

    kosira leora

    Дівчаточка раджу всім лікаря Шидлика Зеновія Марковича, який приймає на Топольній в 2-ому гінекологічному відділенні. Дуже довго шукала причину неплідності і тільки він мені її знайшов. Робила в нього лапароскопію, все чудово пройшло. Він неймовірна людина.... Його потрібно взнати, щоб зрозуміти про що я....
    Щодо Верняковського, то була в нього. Враження ніякі:girl_nea:. Він так і не зрозумів, що робити зі мною і в чому моя проблема:girl_sad:.
    А ще перед ним була в Склярової. Толкова лікарка, але зазналась страшенно. Вона всім стандартні аналізи виписує здавати, в неї просто конвеєр, пояснювати щось не дуже себе утрудняє - скаже якесь мудре слово і скаже прочитай в інтернеті собі, що воно таке:girl_in_dreams:. Знати може собі і знає все, а не розтолкує і взагалі якось відштовхнуло від неї. І рада, що так сталось. Зараз під наглядом у найкращого:girl_wink:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. silvia

    silvia Well-Known Member

    і яка була причина?
     
  7. kosira

    kosira leora

    Хронічний двосторонній сальпінгіт і як виявилось вже при лапароскопії - полікістоз яйників
     
  8. Yejik

    Yejik New Member

    Теж цікавить, де можна знайти Томича Миколу Васильовича. Крім Окулюсу він ще приймає десь, була інформація що десь на Пекарській. Якщо хтось має його телефон, будь-ласка скиньте в ПП. Дякую!
     
  9. Svetik Bunyak

    Svetik Bunyak New Member

    дівчата порадьте хорошого лікаря потрібно строчно сходити на узд ,щоб переконатись що не зроблю помилки!!!!(((
     
  10. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Вже давно треба сходити на огляд до гінеколога. Але не знаю до кого і куди іти, тому і тягну з візитом. Але тут вже конкретно притисло. Дівчата поділіться в пп контактами хорошого лікаря, будь ласка.
     
  11. darysj

    darysj Active Member

    Дівчата,хтось щось знає про Радецьку Ларису Миколаївну?Ходила до неї на обстеженняна на 6 тижні вагітности,перше враження було дуже хороше.Тепер треба ставати на облік,почала шукати про неї відгуки,а тут геть нічого нема.Хтось допоможе?
     
  12. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Я зараз в неї лікуюся. Наразі рано говорити про якісь конкретні результати, бо в мене цілий комплекс проблем, але завдяки їй з однією я вже успішно справилася:) Уважна, справжній профі, дуже детально все пояснює, випитує, не призначає зайвих аналізів чи ліків. Я дуже задоволена:)
     
  13. KANSAS

    KANSAS New Member

    Незнаю як хто, але я чомусь жінкам лікарям не довіряю:girl_sad:. Мене одна лікар від кісти лікувала пів року, і коли за той час я прийшла і мене знову страшно почало боліти в правому боці вона мені писала обезболюючі свічки і спазмалгон.. Потім через знайому я попала до лікаря Огородника Юрія Юрійовича! і слава Богу! він сказав що якби я ше місяць поприймала ті каплі шо та лікарка назначила то в мене б тріснув яйник( зараз я в нього лікуюся вже другий рік. Він правда мені сказав здати купу аналізів, пів року підбирали підходящий контрацептив (організм все відкидав і я могла до півночі блювати) ажпоки не знайшли підходящий. Зараз все добре, прада таблетки треба пити допоки не надумаювагітніти:girl_blush2:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. YuliyaKraus

    YuliyaKraus Member

    Цілком погоджуюсь. Сьогодні ходила ставати на облік в Центр Здоров'я Жінки. Спочатку морально себе налаштовувала, що буде лікар жінка, це ж природніше, вона швидше мене зрозуміє, бла-бла-бла... В результаті попала до Дзебака Аркадія Павловича. Відразу після того, як він сказав - "Заходь, не бійся)))" у мене взагалі всі сумніви відпали. Приємний в спілкуванні, адекватний. Подивився, дав направлення на аналізи, пояснив що можна роботи, що ні) В мене маленька псевдоерозія і дві жінки-лікарки переконували, що з таким взагалі не вагітніють, треба лікувати бо буде купа проблем. А він цілком спокійно пояснив, що нічого фатального просто буде слідкувати, щоб вона не збільшувалась.
     
  15. darysj

    darysj Active Member

    Думаю то все індивідуально. У вас був поганий досвід з жінками,тому й не довіряєте. У мене слава Богу поки з жодною лікаркою проблем не було,тому причин на нарікання нема.
     
  16. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Я здається колись тут про нього писала, не пам'ятаю (а з тел шукати не буду). Взагалі я йому вдячна, бо мала проблему і дільнича переконувала мене що все ок, а саме він побачив що не так і вилікував і допоміг. Деякий час ходила до нього, але потім зрозуміла що тягне з мене гроші часом назначав непотрібні препарати. Так і моя братова стояла в нього на обліку під час вагітності, то теж назначив лікування після якого, ймовірно, малий народився з патологією. Тому моя думка і порада така: пепепровіряти що і чому нвзнвчає і думати чи треба.
    Але загалом так, лікар не напряжний і оте його "заходь, не бійся" і при огляді "розслабся і отримуй задоволення" стандартні :)
    Ну а щодо жінка/чоловік, то так - теж маю негативний досвід і, в разі потреби, звертатимусь до чоловіка-лікаря тепер.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. mechika

    mechika Member

    ДОброго дня! Маю ставати на облік в поліклініці на Топольній в Мокрик. Хто може поділитись досвідом щодо неї? була б дуже вдячна!
     
    Останнє редагування модератором: 14 Липень 2015
    Reason for edit: це форум, не чат!
    • мімімі мімімі x 1
  18. Bbohdanai

    Bbohdanai New Member

    Дівчатка, напишіть, будь ласка, де приймає Мартин Тарас Юліанович (прочитала про нього багато хороших відгуків)? Треба записуватись чи жива черга ? Яка цінова політика ? Я страшенна боягузка, скажіть він дійсно дуже хороший лікар?
    --- дописи об"єднано, 14 Липень 2015 ---
     
  19. Funny girl

    Funny girl Well-Known Member

    Дівчата, порадьте, будь ласка, гінеколога з жін.консультації на Раппорта(та, що колись на Олени Степанівни була), або десь в районі привокзальної, можна і приватний кабінет. Когось адекватного і спокійного, шукаю "свого" гінеколога.

    Була недавно на Симоненка в Ковальової то таке відчуття, ніби брудом облили, неприємно досі, огляд проводила так боляче, що мене після того дуже болів низ живота і нудило, і не знаю чи то від нервів чи від того огляду. Досі не знаю чи то я не так повелась , чи вона просто такий настрій мала, але йти туди ще раз немає бажання. Ще й в черзі висиділа 3 години! і переді мною була тільки 1 жіночка.

    Зараз думаю, що неварто було казати, що я вийшла заміж і хочу обстежитись перед тим як завагітніти, мабуть треба просто сказати, що хочу обстежитись чи все ок. Мої слова сприйняли,як "я готова дати вам заробити " певно.:girl_sad:

     
  20. natalkaP

    natalkaP New Member

    На рахунок Шидлика - повністю погоджуюсь! Він професіонал!в мене кисту виявив при першому ж огляді і точні розміри назвав( потім узд все підтвердило) Готуюся до лапороскопії ! Дівчата, хто робив лапароскопію, якщо можна, скажіть ,будь ласка, в яку це суму вам обійшлося? дуже треба.....терміново.....
     
    Останнє редагування: 11 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 1