Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

     
    Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Krasynja, ви не ображайтесь вам дівчата бажають тільки кращого і Naama і Vittoriya та інші. Просто ми хочемо вас проінформувати в тому що схема Вашого лікування не є доброю.
    Кломіфен цитрат (клостилбегіт) застосовується 3 цикли, потім обов"язково робиться перерва. Але перед стимуляцією обов"язково робляться додаткові обстеження. Причина може бути не тільки в овуляції. Взагалі Клостилбегіт не можна вживати більше 6 циклів за життя.
    Я вас прекрасно розумію що вам хочеться вже завагітніти, хочу вас підтримати. У вас все буде, але треба мати грамотний підхід до лікування.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  3. Sandra_Foster

    Sandra_Foster Member

    Дівчатка, дайте пораду - може хтось з вас був у схожій ситуації.
    Ситуація така: 2013 мала завмерлу вагітність, на 8 тижні, яку я дуже тяжко пережила. Як тільки трішки відійшла від цієї втрати, то почали пробувати із мужем, але ніяк не виходило. Тепер таке: останні місячні у мене були 16.06, овуляція була приблизно 10 днів тому, і ми активно старались в ці дні, і не знаю чому, але останні дні себе дуже дивно відчуваю - тошнить і ранками і вечорами, і груди наче набухші. Вирішила зробити тест - і дуже-дуже бліденька, але є друга смужечка. З цієї радості скоро побігла і здала ХГЛ у Парскеви - і аналіз: 28. І от прошу вашої поради - результат досить маленький, як пишуть в неті, що від 25 по 70 навіть не варто приймати до уваги, тому от думаю - чи не морочити нікому голови і дочекатись реальної затримки (місячні мали б бути десь із 14.07. але може якраз не буде :girl_in_love:) чи зробити повторний ХГЛ за кілька днів?
     
  4. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Я б зробила, хоча реально ще швидко
    це якщо затримка мабуть, тому результат 28, це дуже добре. До 14 липня не так далеко, можете в тих числах зробити ХГЛ, а за 2-3 дні зробіть тест, подивіться чи чіткіша смужка.
    Ще повернусь до дописів Красуні. По якій причині лікар збільшив дозу? Почитайте про наслідки гіперстимуляції.
    Не можу зрозуміти вашого лікаря, можливо покази до того всього і є, але ви не можете чітко пояснити картину вашого невагітнення, тому стільки питань та порад.
     
  5. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    ХГЛ 28 то вже щось є. У вас ще немає затримки, варто почекати. Відпочивайте, не думайте про погане, нічого важкого не піднімайте, обмежте фіз. навантаження. У вас тільки недавно відбулась імплантаціє, тому ХГЛ ще не виріс. Вам потрібно дочекатись реальної затримки, тоді можна зробити тест.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ну не знаю, хто так каже. У вас результат ХГЛ позитивний, а маленький, бо ще дуже рано. Не спішіть, у вас ще до затримки часу то є . Хай собі все йде своїм ходом, можете хіба за кілька днів тест повторити, вже може бути трошки яскравіша смужка
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    Krasynja no comments:girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:
    і що це за така схема по 2 табл 4 дні, схема передбачає 5 днів взагалі-то, ну а 4 рази стимуляції підряд взагалі не обговорюється. Я би вже давно тікала від такого лікаря хваленого ну але то ваше здоров"я і ваша справа
     
    Останнє редагування: 7 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    Я звичайно теж нікому радити не буду. Але судячи з написаного, і з результатів, можна просто піти і проконсультуватись в іншого лікаря, якщо не хочеться вже так залишати свого.
    Моїй коліжані лікарка сказала що в неї взагалі овуляція не відбувається, відстежувала якщо не помиляюсь декілька циклів. Але за два місяці після того без всяких лікувань вона взагалі "чисто випадково" завагітніла. Тому коли вже є реально проблема, і стільки сил тартиться і здоров"я мабуть трохи теж то може зверутись з консультацією до іншого спеціаліста.
    Дівчата таке питання про ерозію. В жовтні здавала цитологію. Результат, забула вже як правильно пишеться, одним словом друга стадія. Лікар пояснила що це черзе незначну ерозію шийки.Через пів року обстеження ерозія не змінилась в розмірах. Сказала що лікувати її мені не потрібно так як я планую вагітність. Та тільки пів року планувань-а результату наразі нема. Що робити з тою ерозією, не рухати її покищо чи як?
    Забула добавити що на момент здавання цитології була ще сильна молочниця. Приймала ліварол. Але таке враження що він мені не вилікував а лише залікував бо з часом знов появилась. Зникла після того як почала користуватись дитячим милом і перевареною водою. Потім перейшла на Лактоцид. Зараз тфу тфу проблем з тим нема.
     
  9. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    І назначають клост або з 3го, або з 5го дня...
    Доречі, прохідність перед стимуляцієєю дійсно не зобов'язані перевіряти. Перевіряють після 2-3 невлалої спроби. Також обов'язково перед ВМІ перевіряють.

    Але спермограму всі Г кажуть здавати.... Чоловічий фактор в безплідді пари має 50% ! Мені здавалося, зо то тільки урологи-андрологи мають звичку всі причини невагітнення на жінку звалювати
     
  10. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    В мене така сама ситуація була: в квітні виявили ерозію, лікувала, але не вилікувала, сказав гінеколог якщо плануєш вагітніти то нічого можеш не робити, вона може сама зникнути після пологів. З липня ми вже планували дитинку, завагітніла тільки в грудні, яка ситуація в мене не знаю на даний момент, надіюсь що пропаде)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    І до речі дійсно, спермограма може мінятись, два роки тому то вже застарілий результат. Про стимуляцію, то мені мій лікар на початку казав про схему планування вагітності і лікування. Спочатку досліджується, яи відбувається овуляція, потім чоловіка перевірити, тоді стимуляція 2 рази і тоді лапароскопія. Рентген труб тут шось не в фаворі.
     
    Останнє редагування: 8 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Красуня, як би я не довіряла лікарці, я ще завжди сама читаю інформацію в інтернеті і якщо є ще сумніви консультуюся ще в когось. В мене ситуація зовсім інша і так як результату наразі теж немає, не скажу, що мій шлях є добрим. Але на даний час побувала вже не в одного лікаря. Послухала декілька думок і взяла тайм аут для роздумів: що робити далі. Бо зрештою всі рішення за мною.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    Теж маю ерозію, то лікар сказала, що можу сама зараз визначитись лікувати чи не лікувати (бо ми "плануємо почати планувати"). Але в разі, якщо після півроку активного планування нам не вдасться завагітніти, тоді потрібно все-таки пролікувати ерозію, а вже опісля повернутись до спроб.
     
  14. Мамин зайчик

    Мамин зайчик Well-Known Member

    Я теж мала ерозію. До того не могла довго завагітніти. Слобода казав, що ерозія не впливає на вагітнення, але таки порадив її залікувати радіохвилями. Сказав, що за півроку все має остаточно загоїтись і прийти до нього на огляд. Я ще так пам"ятаю, що сказала йому, що сподіваюсь, що прийдемо до нього вже не самі :) Так і сталось! Буквально за місяць до планового огляду я дізналась, що вагітна.
    Не знаю, чи вплинуло саме лікування на те, що я завагітніла. Але в принципі, Слобода потім мені казав, що такі випадки досить поширені, коли після радіохвиль жінка вагітніє.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    власне що у нас вже півроку пройшло. При повторному візиті лікарка сказала що ерозія не збільшилась. Відправила на спермограму. Незнаю...щось наразі не виходить. Може Бозя нам час дає...
     
  16. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Зібралась нарешті написати і вже хвилювання переповнюють мене, руки тремтять)
    Дочекались нарешті і ми свого щастя! Не віриться, що нарешті пишу тут новину про свою вагітність! Наче пишу про когось іншого :)
    Почну з початку: планували близько 5,5 років. За цей час було всяко...і трохи гормонів, і гірудотерапія, і гомеопатія, і гістероскопія з видаленням поліпів, і метросальпінго, і багато перерв в лікуваннях. Не могла довіритись одному лікарю, пішла раз- другий, засумнівалась в правильності підходу і припиняла, чекала свого часу... Нарешті підійшла до теми діагностичної лапароскопії, бо впринципі не було до чого причепитись. За виключенням останнього узд, на якому чудова лікар виявила ендометріоїдну кисту яйника, яку ніколи ніхто не бачив. Це пришвидшило планування лапари. Все підтвердилось- ендометріоз+ киста. Труби прохідні, матка без поліпів. Після- укол Діфериліну на 3 міс. Загалом майже 5 міс. в клімаксі з всіма його врочистостями) І в другому циклі після після відновлення М все вдалось :)
    Тиждень ходила з затримкою...боялась думати, боялась сподіватись... Ледве взяла себе в руки і зробила вечірній тест- жирненькі, темненькі смужечки)...серце чуть не проламало мені грудну клітку, в голові тільки його удари))) сльози...істерика, радість і ті відчуття, які просто не описати))) Чоловік не міг зрозуміти з моєї поведінки, який результат)))
    Відразу виселила всіх тараканів з голови! Сказала собі, що тепер ВСЕ буде добре! Здала хг- 6000, за тиждень- 21000, прогестерон теж в нормі. Самопочуття прекрасне, ніяких болей, виділень чи ін. Тому подзвонила лікарю, він підтримав мене, порадив продовжувати пити фольку і не спішити з узд :)
    Так нам зараз 9 тижнів :) Трошки піднуджує, але це приємно і абсолютно терпимо :)
    Може зашвидко, а може річ в мому апетиті))) але ми вже округляємось і вчора купили перші вагітні штани)))
    От такі в нас новини! Завжди читала тут гарні новини, щиро раділа, а серце щемило, ну коли я?... І повірте, воно прийшло тоді коли мало прийти і так, що тепер я розумію, що саме так все мало бути! І звісно класика жанру- в циклі, на який не сподівалась, з всіма симптомати М і т.д.
    Тому терпіння всім! Повірте все вдасться!
    Ну і підсумую- жалкую, що швидше не зробила лапару, це зовсім не страшно! Натомість розумію, багото методів лікування були не потрібними, з розряду тикання пальцем в небо)
    Багато написала, сподіваюсь підняла вам бойовий дух! :)
    Пи.си. в мене дуже легка рука, тому скоро тут почнеться бебі- бум :)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 36
    • Подобається Подобається x 27
    • мімімі мімімі x 7
  17. koza

    koza Active Member

    Читаю Вашу розповідь як свою, один в один, але в мене поки безрезультатно. А відносно лапари, то Ви підбадборили.Мені вже третій лікар пропонує, а я вагаюсь.Дякую Вам.
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Не вагайтесь!!! От коли зробите, побачите наскільки ваші вагання були безпідставними!!!
    Якщо маєте якісь питання, в пп на все вам відповім :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Kofeinka

    Kofeinka Well-Known Member

    Дівчата, перестаньте відмовляти Красуню від лікування, вона має свою голову. І я думаю, що лікар знає, що робить і все обговорює з Красунею.
    На мою думку форум створено для обговорень, а не відговорювання від лікування призначеного лікарем!
    І до речі про дослідження прохідності труб, то це не така проста і безпечна процедура, через накопичення цього контрасту в трубах може виникати та сама непрохідність!
     
  20. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Тут не відмовляли, я так гадаю, а закликали може ще порадитись із кимось. На жаль, ті, хто стикнулись із лікарями, точно знають, що тут нема істини в останній інстанції. А це все-таки наш організм, наш єдиний :). Особисто я побачила лише застереження - такі речі спонукають набратись більше інформації принаймні. У мене є коліжанка, якій в США робили стимуляцію - здавалось би, там все супер-відповідально (бо і суди і т.д.).....тим не менш в неї в результаті вийшло абсолютно те, що у нашої @Skaliaria - ендометріоз та кисти. Довіряй, але перевіряй.
     
    Останнє редагування: 10 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  21. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    якщо ви не знаєте ро що говорите, то краще не треба. Красуню я сама давнь підбивала почати інтенсивно планувати вагітність. але то має бути розумно, а не гробити свій організм четвертий цикл підряд стимуляцією, та й ніхто не відмовляє, а просто мотивує робити то обдумано. і ро рентгент ніхто не писав, особисто я би робила лапару, як і @Skaliaria радить тут дівчатам. В Польщі ніхто того рентгену взагалі вже не робить
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.