Молочниця

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Burberry, 2 Липень 2009.

  1. PNL

    PNL Well-Known Member

    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Це перша стаття, яку видає гугл)))) Фарм.комапанії дуууже сильно зацікавленні в лікуванні всіх і від всього.
    В мене от питання по темі. А кого паралельно лікувати, якщо молочниця з'являється на фоні прийому АБ? Або як от було в мене на 9 міс. вагітності, коли сексу вже не було в силу протипоказів, а молочниця зацвіла буйним цвітом і плювати хотіла на всі свічки, і сама по собі покинула мене за три дні до пологів? Або молочниця у тих, хто користується презирвативами?
    Дівчатка, хочете лікувати чоловіків -лікуйте. Але причини не в чоловіках, а в наших організмах.
     
  3. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    при утриманні від сексу, і реулярних гігієнічних процедурах в чоловіка там все очиститься за тиждень часу без будь-яких ліків. Це мені сказав і уролог, коли хлопця послала до нього з цим питанням
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Я дуже перепрошую, але відколи то мейл.ру стало авторитетним джерелом в медичних питаннях??? :wacko:
    Та й навіть там написано, що місцево лікують молочницю і в чоловіків і навіть є симптоми чоловічої молочниці.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Ну, в мене цього разу купа причин може бути для молочниці, але так щоб реально, то я б сказала ні одної:girl_in_dreams:А ще може хто таке чув, бо я сьогодні вперше таке почула, але щось не знаю чи то правда:meeting:: Що молочниця може ніяк не проявлятися, а бути тільки всередині. І тільки гінеколог при огляді виявила, що там цвіте все буйним цвітом
     
  6. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Ну, мабуть, тоді, коли й ДП :girl_wink:
    --- дописи об"єднано, 6 Липень 2015 ---
    Дурниці. Аптеки, куди йти по суперпупер ліки, не назвала, часом?
     
  7. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Не знаю, то знайома розповідала, а я сама ще такого не чула
     
  8. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А за скільки часу після прийому флуконазолу проходить молочниця?А то в мене була дуже давно, то я не пам"ятаю. Я вже щось переживаю, випила ще в суботу, виділень майже нема, але свербіж залишається. І шо то робити, пити ще раз? Може ще місцево якийсь засіб додати? Через тиждень ще місячні мають початись, то може ще почекати, може після них і молочниця пройде?
     
  9. KANSAS

    KANSAS New Member

    Користувалася бетадиновими свічками і ліваролом. До тижня часу переходить. На день ліварол на ніч бетадин. помогло за 5 днів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    @Materynka, свічки клотримазолу вам в допомогу)) Або спробуйте мазь тримістин, чудово знімає свербіж, мастити зовні
     
    Останнє редагування: 7 Липень 2015
    • Корисно Корисно x 1
  11. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    А хтось вилікував цю болячку народними засобами?
     
  12. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я щось не впевнена чи її взагалі можна позбутися назавжди. "Вилазить" після антибіотиків, ослабленого імунітету і т.д. Ну але можна спробувати спринцювання ромашкою, содові ванночки.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Ну так, назавжди не позбудешся, але мене вже півтора року не чіпає. Іноді бувають якісь неприємні відчуття починаються, то я зразу щось зроблю 1-2 рази і все ок.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    У мене було перед пологами, раніше було багато років тому один раз, тому зрозуміла, що це вона, а от ввечері такий капець почався якось раптово. Ну я відразу до суперлікаря -- гугла) Ну от проспринцювалась ромашкою і содою (ще календула ніби дуже помічна, але в мене її не було). Але оте жахливе відчуття не минало вночі... І ше вичитала намаститись медом і кефіром (не разом, а по черзі). Ну і за ту ніч я пару разів тим мастилась (після кефіру в ту ж секунду полегшення, навіть рекомендується змочити тампон в кефірі і всередину), а післ меду навпаки трохи сильніше починає пекти, але через 10 хвилин попускає і стає легше. Ясно, що це не ліки, але тимчасове полегшення -- і то таке реальне -- було. Ну і та молочниця сама минула, без лікування
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    :girl_impossible::girl_cray: у мене вперше...у мене паніка, не можу передати словами.
    От одне лікувала, друге вилізло...та ще таке:girl_devil:
    Боюсь уже тих свічок і таблеток...щоб ще якась фігня не дай Бог не вчипилась:girl_sad:
    --- дописи об"єднано, 5 Листопад 2015 ---
     
  16. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Я уже стільки усього прочитала:scratch_one-s_head::read:
    І у всіх джерелах пишуть, що самолікування не дає результату або малоефективне. Звісно можна піти і накупити ліків і лікуватись.
    Уже вилікувала ГРЗ, що тепер знаю, що таке молочниця...бо раніше бачила хіба рекламу по тв з козою:ireful1:
    Дякую, буду пробувати...:thank_you::ThankYou:
     
    Останнє редагування: 6 Листопад 2015
  17. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    В мене за останній рік-півтора трохи рецедивила молочниця. І справа не в дієті, бо харчуюся більш-менш однаково. Грішила на воду в душі, в спортзалі(вдома в мене вода нехлорована). Пролікувалася поліжинаксом(не переношу вагінальні таблетки), всяких флюконазолів не вживала. І головне відмовилася від всяких гелів для душу. Наразі я користуюся тільки господарським милом. У нього найкраще pH для інтимної гігієни, поки користуюся - то ні разу не зрецидивила.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. Idillia

    Idillia миється в бані

    Мені теж його лікарка рекомендувала. І після пологів я лише ним користувалась, і молочниці не було. Та потім була, і я знов ним користувалась, не знаю чи співпадіння, але гірше воно точно не робить:girl_yes2:. Але з його pH якраз двояка ситуація виходить:girl_in_dreams: Бо всюди пишуть (і в модних інтимних гелях) pH кисле ( то ніби якраз для підтримання "здорового балансу", ще й молочну кислоту долають. А в господаорському милі воно лужне. Так само різне пишуть про лікування молочниці: одні радять кефіром там мазати (кислота), інші содою промиватись (луг). Так що така дивина)) Напевно оптимально то золота середина, і грибок все-таки більше любить кислоту, тому господарське мило виходитьт добре на такі справи. Але просвітіть ще хтось, чому такі різні поради з молочниуею і тим pH? До речі, коли гелями користувалась, то нічого особливого не було, і молочниця частіше з ними бувала. Тому виходить просто добре якісне звичайне кускове мило (або господарське) то краще (і не тільки для інтимної гігієни,а й для миття в душі. Мені для шкіри мила навіть більше подобаються ніж оті всі пахучі рідкі гелі, від яких часто шкіра пересушується або свербить, а після нормального мила все добре, якщо воно якісне):d23:.
     
  19. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Наскільки я пам'ятаю, то молочниця не любить кислого середовища, але й не любить дуе лужного, яким є сода. Кефіром користуються ще для відновлення флори.
    Мені особисто сода дуже допомагає. Але ще треба щось для відновлення слизовоï, бо і сода і молочниця дуже пошкоджують ïï.
     
  20. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Я мучилася з тою молочницею, витрачала купу грошей на свічки, таблетки. А потім замовила собі з айхербу Candida Support. Пропила як там сказано + перестала їсти картоплю і обмежила вживання всього, де є мука, крохмал та дріжжі. Вже рік молочниці нема (т-т-т) в звичайному мазку на флору із Синево (картоплю все ще не їм, а хліб знову). Її знайшли трохи-трохи, лише на супер-детальному аналізі Фемофлор-16 (в Синево такий є). Це при тому, що останні півроку в мене постійно свічки з прогестероном, які також провокують виникнення молочниці.

    Виходить вигідно. Мамі брала з того ж айхербу, але не Кандіда Саппорт, а вже окремі компоненти (Pau D'Arco и Caprylic Acid).

    Почитайте саме про ті компоненти, як воно діє. Бо я у ті свічки та всякі спринцювання не вірила і не вірю - це все тільки місцева примочка, а проблему треба лікувати з середини.
    --- дописи об"єднано, 9 Листопад 2015 ---
    І ще питання. Дівчата, які лікують народними методам, коли ви пишите, що молочниця пройшла, то ви по аналізу такі висновки робите чи просто так відчуваєте? Бо в мене ні виділень, ні чухалось, а на мазках дуууже високі лейкоцити були + молочниця. Я б і не знала, що вона в мене є, якби не аналізи
     
    Останнє редагування: 9 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 1