Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Я таки поїхала у травмпункт. Ну і черга там. І ще всіх, кого по швидкій привозять -- без черги. Поки я там стояла мене все переболіло....

    Від шоку і страху (а може анальгін бракований був?) мене на таку ржаку пробило. В черзі стояли всі такі трохи підпорчені (бо хто сильно, повторюсь, йшли без черги) то ніяк не могли поняти, чого я накурилась (а я не курю уже 7,5 років!). Навіть лікар питав, чи я , бува, з анальгіном дімедрол не зажила. Ні, бо не було. ...

    Вопшем, в мене перелому нема, сильний забій, наклали повязку -- відправили додому. Вдома діти не сплять (спить тільки найменша -- і в байковому бодику і в байкових повзунках.... то мусила роздягнути. дитя прокинулось), непокупані, срач і обіжений муж. Взагалі-то він ніколи не ображається, у нього немає такої риси. Але тут, бачте, я його образила.

    Бачу я, що моїм місячним швидше початись не світить....
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Це насправді ПОДВИГ Будь -ласочкааааа детальні інструкції в ПП, як то вам ся вдало зробити, бо в мене також "завали " іграшок :girl_crazy: ПМС деколи "помічна " штука. Вчора "стрільнуло " мені в голову зробити депіляцію , перед місячними того не вартує робити, бо болить в 2 рази сильніше, але зате я зацінила шугаринг, бо болить менше і подразнення нема і якось комфортніше, бо воском, то так як би хто з мене 3 шкіри "злупив " :girl_haha: А нині вже від 2 год ночі не сплю , то ще годину повалялася і вже в 3 год пила каву і споглядала на місяць , коли би я ше на той місяць в спокої подивилася :connie_pull-pigtailДівчата, який то "кайф " посидіти в тиші , поки всі сплять :good2: Вчора я після депіляції поперлася на базар і продавці мені співчувають, шо така спека, а я бідна закупи прийшла робити. А я шо посміхаюся, бо закупи люблю робити і голову троха від дітей "провітрила " Ввечері діти захотіли робити піну Синочок був дуже креативний, бо коли покупав в піні всю посудку вирішив, що не можна себе обділити і вилив миску з піною на себе :crazy:, сестричка вирішила не відставати і лягла на підлогу і в тій піні катулялися обоє під мамине " гарчання", що зараз ми витираємо піно-воду :rock: Коротше діти були липкі і щасливі , мама липка і :suicide:, тато дипломатично сказав, шо він в тому участі не бере :windie:Але великим плюсом в тому всьому було то, що діти вже в 20 год покупані і замотані в рушники чемно дивилися мультики :dance4:Що принесе день нинішній я наразі не думаю :cofee:
    Вітаю всіх Іванів і Іванок :girl_angel: , щоб в їхньому житті було Боже благословення і багато радості !!!
     
    • Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. А вночі що,дощ падав?Я спала як камінчик,не чула нічого,а подивилась в вікно ---трава мокра.У мене сьогодні бабський вихідний,підемо поздоровляти з іменинами нашого доброго друга,з яким знайомі страшно сказати навіть скільки років.Всім вдалого дня!
     
    • Подобається Подобається x 10
  4. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Слухайте, то або вже вікове (сороківка на носі), знач буду вірити, що ще років 3-4 поковбасить і перестане. Або якісь "дводенні поробки" (бо традиційно за день-два попускає), інакше такі радикальні перепади пояснити не можу. Іду додому - шурує мені назустріч з бутликами, щоб набирати воду на чай-каву-капучіно, швейкувата посмішка на всі 32, знач, чує, собака, провину.. Вдома - вікна вимиті, кухня випуцувана на глянц, що зі стільниці їсти можна, плита - як з магазину, бачу, квіти підливав.. Може то його в домогосподарки записати? Уф, дівчата, де набрати сили на його гормональні сплески і наслідки спілкування з окремими доброзичливцями? Ну нормальна ж людина в принципі, поки на вуха не присядуть.
    Словом, забираю я сьогодні малого домів і буде він нарешті з нами аж цілий місяць. До речі, сьогодні трошки і його іменини, бо ж хрещений як Павло-Іван )) Миру нам і спокою!
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    І в мене сьогодні добрі новини. Навіть не знаю з чого почати тішитись:
    Основне це то, що в малої перейшла кропивниця на ногах і руках, бо вчора була як "майська ружа" - живого місця не було . Я думала що з розуму зійду. І кашель мякший, і нариви на горлі сходять
    Вчора перебрала смородину (заморозила), порічки - чекають що я з них нині желе зроблю :girl_smile: чорниці вже в морозильці. І ще купка чорниць в очкуванні пляцка :girl_blush2:. А настрій - чудесний!
    А взагалі - я була в БУДАПЕШТІ !!!! Як ненормальна весь центр обійшла ПІШКИ!!! (а то більше 10 км...) Мрійте і збудеться Вам!!!
    От, тепер мрію про Прагу :girl_claping:. Але то вже певно після :d25:.


    А ще мене розпирає так, що мушу похвалитися!!! В зоопарку в Буді я гладила лемура і павича!!! Самі до мене прийшли!!!!
     
    Останнє редагування: 7 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 1
  6. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Треба мені їхати в центр поміняти папірчики з принтера -- на справжні квитки на поїзд. А в мене температура почала підніматись. Ну ніби не багато -- трохи більше за 37, але для мене то жесть.... Спершу мені було холодно -- зараз жарко. Це добре, -- свідчить про те, що температура вже доросла до свого максимуму. Випила анальгін і думаю, від чого ж ця Т. Тобто від чого ІЗ:
    нога болить
    горло болить (трошки)
    грудь, яку мала вкусила болить, ранка навіть трохи загноїлась -- мажу судокремом (ну і рідше малу прикладаю, бо біль невиносимий, тому температура ще може і від застою бути)

    Люди, мені в четвер на море а я геть розклеїлась....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  7. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Обявилась моя учениця вчора і нині маю урок пізно ввечері(( А я так хотіла кудись вибратись при святі, та й муж вдома нині((( Але то нічо, кожен урок то + на рахунку.
    Я вже поепільована, поманікюрена, попедікюрена, брововідкоректована.
    Завтра мають бути в мене штани і парео до пляжУ, буду модна дівка. То врочистість
    Проза: відро вишень і відро смородини, які треба перебрати і запакувати на зиму.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Отак під моє споглядання вже в 5 год 30 хв прийшла донечка з протестами, що комп"ютер так рано не можна включати, бо він ще хоче трошки поспати :girl_crazy: Потім домовилися, що вона йде досипати на мамине ліжечко , але сон дитині не йшов, ніяк не могла дочекатися, коли мама дозволить будити тата і братика :connie_pull-pigtail З того всього вже в 06 год 45 хв всі були на ногах і вирішили йти до церкви на 7 год 30 хв і умудрилися прийти на " Ми херувими ..." :girl_cray: То виглядало приблизно так канапка -малому , тістечко-донечці + знов по колу ; зачесати ляльку в дві косички, донечку в три косички . Потім мама нагадалася , що раз вже депіляція зроблена, то можна вдягнути сукенку , а не штани , до сукенки відповідно треба було алярмово коралі і сережки :girl_crazy: , не забути ляльку і синочкові мотоцикл. ФУХ - вийшли і донечка вирішила, що ляльку можна повезти до церкви в калясочці - пів дороги в возику везлася лялька, а пів дороги -мотоцикл :girl_haha::girl_haha: при чому мотоцикл синочок віз підстрибуючи під супровід посмішок перехожих :girl_dance:Служба Божа пройшла на одному диханні, бо окрім наших дітей в такий час не було нікого з дітей і то їх шокувало :girl_impossible::girl_in_dreams:, що синочок не злазив в тата з рук , а донечка притулилася до мене і так кокетливо з іскринкою в очах : " Всі бабусі дивляться, яка я гарненька дівчинка :girl_blush2:" На зворотньому шляху малий побачив маленьку калюжу і так лагідно замочив возик зі словами : " калюжечка, калабанька :girl_haha:" , а мама подумки "рідненька моя :lol: " . Сусіди перепитували, куди ми зранку при параді всі погнали :dance4: Потім донечка замовила піцу на сковорідці і ми всі дружно її готували і швиденько поїли :good2: Діти в дворі мокнуть в пластмасових мисках всі від найменших до найбільших ( 11 років ) під пильним оком старшої сусідки, а мама теж непроти, але сусіди точно "не поймут "....
    Всім файного дня і неочікуваних мокрих моментів :bye2:
     
    Останнє редагування: 7 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 15
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
  9. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Мала нині вельми стресову ніч. Десь по 12 ночі почула, як щось шарудить в коридорі ( малий спить, муж на роботі). Я стерпла моментом, думала, хтось в замку порпається. Вийшла в коридор, стала, прислухаюсь. Стою-стою, підняла голову вверх, дивлюсь по стінах, думаю, може, який метелик нічний залетів. А там!!!! ТАКЕ!!!! Нє, ТАКУЩЕ!!!!! Зелене, велике!!! А що я неймовірно бриджуся всяких літаючо-повзаючих тварей, то зсипало мене морозом від і до. Залетіла в туалат, звоню мужу. Він- не пойняв, ти чо не спиш? Я- аааааа, Серьожка, там така фігня залетіла, я боюсь!!! Яка? - Така, велика, вона літає , об стіни б!ється!!! Прийди, забери його!!! Він- ну як я прийду? - Неважно, візьми таксі, приїдь, забери його, я не вийду, поки ти не прийдеш!!! Дівки, я реально плакала))))) Потім я перебралась на кухню, позакривала вікна-двері, сиділа ще там півгодини. Получила ще втик, що я така боягузка, обідилась, кинула трубку, і Пєрєбєжками пробралась в кімнату. Короче, мрак і ужас. Заснула. В четвертій купа якихось п!яних дівок попід вікнами реготало і жахливо матюкалась. Була там одна така дуже голосна, так і хотілось яйцем вальнути. Стрималась, бо ж коридор окупований великим і зеленим))) На слово Цукор в мене тепер алергія, бо когось вони згадували , чи то пса, чи то кавалєра, і при тому дико гнали матом. Зранку прийшов він - мій Герой. Вияволось, що то був коник-стрибунець. Тепер дітьо сидить і нервує мене картинками саранчі і стрибунців. Бебебебе(((((
     
    • Смішно Смішно x 10
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Якось важкувато почався тиждень, так і триває...Вчора мала випадок, від якого ще досі сльози в очах: Вийшли ми гуляти з малим візочком звичним маршрутом - по тротуару біля нашого 9-поверхового будинку...І раптом бах - десь сантиметрів за 30 від дитини спереду впав кульок з водою! Я зразу до дитини, ножки мокрі, переляку ніби нема, тремтячими руками пригортаю і плачу, і дякую Богу...Потім очі наверх, почала кричати, ніде нікого...ніхто нічого не бачив. Вже було мені не до гуляння. Як, як можна бути такими дітьми?
    А в остальном все хорошо, прекрасная маркиза :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  11. Kandya

    Kandya Well-Known Member

     
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Корисно Корисно x 1
  12. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    @shparynka , ну Ви й пережили, як я Вас розумію.
    я, скажімо так, з обережністю ставлюсь до павуків. Ну не так щоб прям фобія, але якщо різко вибігає великий павук, то можу кіпішнути. І от, одного разу... мила я туалет, нахилилась і боковим зором бачу якийсь рух на рушнику для інтимної гігієни. Якось спочатку подумала, що то просто я рушник хитнула, а а на ньому якраз внизу малюнок. Але то був не малюнок! То був павук... павучище!
    Навіть не знаю, як я подужала взяти щось з інструментів (довге) і перекинути рушник разом зі своїм непроханим гостем у ванну. Вся трусилась. Потім якраз прийшла подружка до мене, і питає, чого трусишся. Я розповіла. Вона каже, йду подивлюсь на твого павука. "Та нема там нікого, вішай той рушник назад!" - і ще, чудо_горохове, взяла того рушника і перевернула...
    Загалом, мого чоловіка з роботи чекали аж дві перестрашені дівчини :) я, звісно, телефонувала до нього і просила тремтячим голосом "не затримуватись сьогодні".
    Звісно, що він нас звільнив від чудовиська, і чудовисько не пошкодив. І мусив визнати, що злякалась я недаремно, бо в нього самого зачіска дістала певний об'єм, поки він ніс того павука в пластиковому відерку, щоб викинути через балкон.
    Взагалі, я ж за характером "коня на скаку" і все таке... Але, слава Богу, останні 8 років є кому рятувати мене від всього складного, страшного і вирішувати всі мої проблеми... з павуками включно:girl_yes:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  14. arushka

    arushka завжди досягаю мети


    Сьогоднішня проза врочистість проза врочистість проза врочистість --доціка запросили в кіно. Без нас:cry:То вона виросла, чи я древня, га?
    То ж ще я позавчора рік тому п"ятнадцять років тому в мами відпрошувалась в кіно....:girl_in_dreams:
    Від сидіння в машині з біноклем мене стримало тільки те, що в мене нема бінокля і є адекватніший за мене чоловік. Не пустив:beee:
    Зацьомайте зараз ваших малявок, всіх, кого зловите! Вони так стрімко ростуть!:girl_in_love:
     
    • Подобається x 13
    • мімімі x 10
    • Смішно x 4
    • Оптимістично x 3
    • Погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
  15. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Я теж ніколи не боялась павуків, і як бачила якогось невеличкого хатнього, то ще й тішилась, бо це до гарних новин. Але якось побачила в кімнаті такого величезного, який ще й скочив зі стіни на мене, коли його хотіла зігнати, то я аж запищала і в секунду вискочила на диван:girl_haha:. Зараз то може смішно, але тоді мені було зовсім не до сміху:facepalm::not_i:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  16. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Я щось пропустила?
    Ну бо я собі планую з тим папьорчиком зразу в поїзд. Нє:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail?

    Що у нас нині на календарі? Вівторок сі скінчив:girl_crazy::girl_crazy:?? Справ переробила як до неділі включно:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Здала нині ще один іспит життю. Результати не можуть не радувати.
    Від тепер і до... оголошую собі піжамні дні:girl_dance::girl_dance::girl_dance:.
    Всім гарних вихідних, тьфу ти хорошого закінчення робочого тижня:kisss::kisss::kisss:.
    Мо я в пятницю ще завітаю:d23::d23::d23:.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Після вчорашнього відпочинку і сьогодні нічого робити не хочеться.А треба.Йду варити собацюрі -маламутці їсти.На градуснику вже +23,а що ж то вдень буде?Всім вдалого і приємного дня!
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    Утро началось как обычно в 7((( а так хочется немного поспать!!
    Ребенок мой активно переходит на один сон( не рано ли ей? Всего год и месяц) вечером то вырубается за 10 минут, то по два часа прыгает уложить не можем!! Позавчера вот так быстро вырубилась на нашей кровати, мы с мужем на кухне ужинаем, тут начался ураган, и я решила заглянуть к ней: а Стеши на кровати нет!!! В этот миг я думала у меня сердце остановится. Перевожу взгляд и вижу: одни глазенки хлопают из за кровати, сползла во сне и сидит на полу! Ну и перепугалась же я(((
    А сейчас еду наконец то к мастеру на покраску! Ура)) скоро стану совсем красивой))а завтра с утра полная запись!и это замечательно!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Ех, як то добре без інтернету. Скільки справ переробила, аж не віриться. Краще би не ремонтували мій комп'ютер :girl_in_dreams:
    Проза: ще місяць і велика перевірка :girl_impossible:
    Врочистість: ще місяць і відпустка :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 5
  20. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Нарешті випровадила всіх своїх по роботах, хух!
    Нині маю маленьку передишку в роботі, тільки 1 урок, а завтра останній ривок перед відпусткою. Ну але хто би то сидів в тіньочку і відпочивав? Купа планів, і то таких, що відкласти не можу. Але то все приємні турботи: дитині зуба долікувати , другові дитини купити подарунок на ДН і ще хочу знайти якусь гру дітиськам в дорогу.
    Сумки вже потрохи пакую, я вже і забула як то класно))
    Погода має бути "адська", але я про то не буду думати.
    Всім радості!
     
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.