Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pearl

    Pearl Member

    Підкажіть, будь-ласка, хто народжував в Надіжка. На якому терміні знайомилися? Питаю, бо лікар в якого я перший раз народжувала сказав дзвонити йому після 33 тижня (дзвонила на 30-му), мовляв, до того терміну(33 тижні) за мене відповідає дільнична лікарка з ЖК і якщо мене щось турбує(в мене тоді була підозра на підтікання вод) - це на разі її проблеми, а не його(до речі, саме вона і порадила дзвонити до лікаря з пологового). Цього разу хочу народжувати в Надіжка і планувала дзвонити йому не раніше 33 тижня, але два дні маю ниючі болі внизу живота і в попереку (як при місячних) і лікар з ЖК знову направляє на огляд до лікаря з ПБ. Не знаю як він відреагує на звернення на 28 тижні? Чи теж буде так відсахуватись як попередній лікар?
     
  2. marianast

    marianast Well-Known Member

    Подзвоніть, розпитайте. Він вас не з'їсть)))) Мені казав на 36 -37 тиж. приходити, але в мене жодних скарг не було.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. opron

    opron Well-Known Member

    Погоджуюсь з @marianast, мусите дзвонити, питатись і, думаю, він вас прийме. Я до Надіжка дзвонила на 30-му тижні, то він сказав, що як нічого не турбує, то дзвонити-приходити на 36 тижні, але якщо є якісь скарги, то можна і вже.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. boyechkoVA

    boyechkoVA Well-Known Member

    не знаю чи можна кидати посилання на зовнішні джерела, але натрапила на такий сайт з рейтингом лікарів-гінекологів http://roddom.lviv.ua/index.php
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    У цьому списку все перемішано: лікарі з ПБ, з жіночих консультацій. Ну і деяких популярних лікарів з ПБ там взагалі нема.
     
  6. Litnia

    Litnia New Member

    І як, визначились з лікарем? Сьогодні подзвонила моя лікарка з меду, вони закриваються 100%. У мене аж якась депресія починається від тої невизначеності. По УЗД народжувати 27 липня, а це вже так скоро!
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  7. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    Особисто там не народжувала, але трохи цікавилась свого часу, бо живу неподалік. Напишу вам те, що знаю, чула.
    В пб є кілька старших докторів, які давно працюють і мають практику КР (це Оленюк Валентина, Ганич Лариса, Герасим(чоловік, імені не знаю), здається по стану здоров"я не приймає); з молодших - Чорнобай, Марич (дуже молоденька, як для мене - мало практики). Є ще двоє чи троє, прізвищ не пишу, я б не радила.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Думаю над вибором лікара і цікавить Данков. В нас попередньо планується КС, тому більше схиляюсь до нього. Він всіх ложить в ПБ за 10 днів до дати пологів? Чи чекає він природних ознак початку пологів (відкриття 1-2 палець)?
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Сьогодні розмовляла з коліжанкою, яка двох дітей народила в нього, а їі рідна сестра- трьох. Ходила до нього спостерігатись з 6 місяця. Загалом багато моїх знайомих народжували в нього- хвалять...а в мене завжди було упереджене ставлення до нього, хоч тепер намагаюсь розібратись :)
    Те, що любить класти наперед- факт, але напевно ще щось залежить від обставин...
     
  10. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    З того, що бачила, то дехто лягав і за три тижні до пдп і кесарив швидше, дехто за тиждень і чекали до повних 40 т. Так що залежить від конкретної ситуації, так мені видалось.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Smurfyk

    Smurfyk Well-Known Member

     
  12. osvita

    osvita New Member

    Підкажіть будь ласка хто що знає про суми за кесареве в лікаря Чигринець на Мечникова. Дякую
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
  14. osvita

    osvita New Member

    Ого.навіть не знаю на скільки розраховувати(((
     
  15. martka

    martka New Member

    Чи хтось може підказати телефон Усика з Мечнікова?
     
  16. lestan

    lestan Member

    я свого часу також наслухалася що вона дорога. Кесарила мене три роки тому, взяла так само як і рядовий лікар. Цього разу ще суму не взнавала але на облік встала в іі приватну клініку. Бо в державних минулого разу по пів дня в черзі стояти мене дістало. Спеціаліст хороший. Рекомендую;-)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Smog

    Smog Member

    Привіт. Напишіть хтось будь ласка номер Данкова у приват. дякую.
     
  18. Smog

    Smog Member

    Сьогодні дзвонила Данкову, щоб домовитись про знайомство, сказав що не бачить "смислу" знайомитись так як іде у відпустку і не буде його аж до вересня. Розмовляв не дуже приємно... Зараз 31 тиждень...ПДП 29 вересня. От не знаю...чекати...чи шукати іншого лікаря...Порадьте щось.
     
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    так Данков на такому терміні не бере. Якщо у вас вагітність без патологій, то він бере хіба тих, кому строки підходять вже народжувати. Він дійсно не бачить сенсу знайомитися до 36 тижня
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Irina Yryadova

    Irina Yryadova New Member

    І тих, кому строки підходять теж не бере, по крайній мірі мене не взяв (( я прийшла на 40#41 він каже, що до мене прийшли так пізно ? Йдіть лягайте і народжуйте) так і було, але не в нього))

    Отправлено с моего C2005 через Tapatalk
     
Статус теми:
Закрита.