Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

  1. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Дівчата, які користуються Памперсами, підкажіть, яка ціна у Львові на Памперс sleep&play та active baby? І чи суттєва між ними різниця в поглинання, якості?
     
  2. Epine

    Epine Well-Known Member

    Зайшла сьогодні в один дитячий магазин і побачила багаторазові підгузники bambino канадські. Хтось щось за них чув? Бо я щось не можу знайти відгуки в неті.
     
  3. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Памперси ектів бейбі у Космо зараз коштують 348 грн., у мережі аптек Біомед 328 грн. То упаковки на 82 штуки. Щодо якості, то казала мені знайома, що у сліп енд плей боковинки не тягнуться і гірше поглинають. Не знаю чи то справді так, я їх не пробувала.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    А є багаторазові підгузники для новонароджених?
     
  5. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Не знаю , чи є в тому сенс. Малята на початку можуть какуняти надцять разів вдень. Ну принаймні в нас так було, як не кака , то пук з трошки какою. Не наперетесь тих підгузників
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  6. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    а від кількох місяців вартує використовувати багаторазові? Дякую.
     
  7. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я прала)) тобто машинка прала. Вкладку поверх клала і все.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Новонароджені різного розміру бувають.
    Нам екорупс найменші підходили.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    отако для чайників поясніть. скільки нормально вистачає підгузків і вкладок мати? бо я хоч і мама з досвідом, але з багаторазовими справи не мала. хочу цього разу спробувати.
     
  10. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    спочатку розкажіть, як ви їх плануєте використовувати? постійно, тільки на прогулянки, тільки на сон?
     
  11. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    хотілося б по максимуму використивувати.
    я просто не уявляю як таку "пачку" на немовлятко затягнути. мала один на пробу китайський, то нам постійно протікав біля ніжок
     
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    дивіться, ми величенькі народилися: 4100. найменший розмір екопупса нам підходив зразу. Кулабебі (універсальний розмір) десь з 5 кг був нормальний. Але відповідно той екопупс десь може до 6 місяців ще налазив і все.
    Я би вам рекомендувала не брати найменшого розміру. поки дитя маленьке і лежить на одному місці - візьміть багаторазову пелюшку непромокаючу (штук зо 2 великі) і будете дитя туди класти без нічого, ніжки можна в звичайну пелюшку замотати. Якщо холодно - то ще покривальцем накрити.
    А потім, як почне соватись, повзати, бігати, то тоді або килими по хаті знімати, або вже в підгузник.
    Я би сказала, що треба підгузників зо 5 мати. Вкладок - багато, штук 20 точно треба. Але то не обов’язково мають бути фірмові. Якщо маєте пелюшки звичайні - то підійдуть. Або я ще собі нашила з старої постелі вкладок: таких не дуже великих, 4-шарових (швидко сохнуть доволі), а щоб покласти в підгузник, то складаю ще в 3 шари. Коли доця була маленька - я одну клала в підгузник. Зараз кладу 2 - бо пропісяє.
    Купіть підгузників з флісом всередині (типу Кулабебі чи Фазібанц) універсального розміру, вкладку кладіть не в кишеньку. Коли попісяє - можна тільки вкладку змінити.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  13. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Дівчата, хто користується тренувальними трусиками? Глянула так бігцем на пропозиції, то це виходить те саме, що наші багаторазові, иають переважно мембрану, тільки всі шари зшиті, але ціни дуже приємні в порівнянні. Чи вони тонесенькі? Можуть вони використовуватись як підгузники, чи то вже для діток, які просяться на горщик, для підстраховки лише?
     
  14. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    вони промокають
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    Вони не мають мембрани, просто до трусиків внизу пришито додаткові шари махри щоб не пфсялось наскрізь, але вони не тримають вологу.
    --- дописи об"єднано, 28 Липень 2015 ---
    То вже як дитину до горщика привчати, то актуально.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  16. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Модель Класік Актив (3-7 кг ) Еко-пупс і модель Преміум Актив (3-7 кг ) Еко- Пупс розрахована на користування для новонародженої дитинки вже з перших днів і має спеціальний виріз, щоб не накривати пуповину !!!
    --- дописи об"єднано, 28 Липень 2015 ---
    Сенс є, бо малятко росте без попрілостей + ціни на памперси такі, що якщо користуватися одноразовими, то на початку треба 15 -18 штук вдень, бо малеча частенько какає :girl_in_dreams:
     
    Останнє редагування: 28 Липень 2015
  17. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Ми мали 7 комплектів на добу + додаткових вкладок десь штук 7-8 , але в мене синочок ріс без памперсів, тільки при мінусовій температурі зимою на прогулянку брали одноразовий. Я в пральку кидала ввечері на коротку програму 30 хвилин при температурі 30 градусів.
    Протягом дня мокрий підгузник намилювала господарським милом для прання дитячих речей і закидала в миску з холодною водою, а ввечері воду зливала і закидала в пральку. Раз на тиждень вкладки прала на високих температурах. В відділення для полоскання давала 1-2 краплі олійки ялівцю або лимону . В мене двоє дітей з різницею в рік, то я не мала можливості відразу перепирати, колежанка пере одразу, то їй вистачає 5 комплектів ( 3 з кишенькою, два без кишеньки і 6 додаткових вкладок на добу .
     
    • Корисно Корисно x 2
  18. skarlet

    skarlet Well-Known Member

    Користуємося екопупсом. Почала одягати лише в 2-3 тижні, бо найменшого розміру таки надто громіздкі були (вага при народженні -3400), але спочатку клала в кишеню маленькі махрові рушнички, бо їхні вкладки дуже великі і тверді. З 1.5-2 -х міс. уже і їх вкладки використовую. Наразі маю їх 5 шт і стільки ж вкладок (більшого розміру ще лежать, чекають свого часу). На ніч використовую одноразові 2 шт, на прогулянки далеко від дому беру теж одноразові. Біля дому - екопупси.
    Але, 5 шт мені було катастрофічно мало, оскільки вони повільно сохнуть (перу раз на день в пралці) - в хаті треба добу на висихання. Тобто, виходило, що день користуюсь - другий день сохнуть.
    З 1.5 міс. прикупила ще 5 шт промокаючих підгузників отаких (слугують для втримування вкладки):
    Сохнуть швидко, як і марлеві вкладки до них. То тепер у мене йде 4-5 багаторазових і стільки ж вкладок та 2 шт одноразових на добу. Не можу використовувати підгузник, замінивши лише вкладку - мені сильно "пахне".
    [​IMG]
    Але треба ще врахувати, що ми почали активно висаджуватись і близько половини виділень ловить умивальник :girl_yes2:.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
  19. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    А де їх можна купити? Бо заходила у магазини побутової хімії, то такі очі великі робили, коли питалась за багаторазові підгузники...
     
  20. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Не туди заходили - то треба в магазини з дитячими товарами заходити типу Антошки :girl_smile:
    Або краще в інтернеті замовляти :girl_wink:
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1