Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

  1. Raven

    Raven Мама малятка

    є від нашої ельфи спеціальна олійка, так і називається "від кірочок на голові"
     
  2. Xroba4ok

    Xroba4ok Active Member

    хм... мастимо покищо бюбхеном олійкою, то хіба не то саме.... щойно глянула, мустела то крем. цікаво чи помагає:d23:
     
  3. Raven

    Raven Мама малятка

    Воно було дешевше ща всякі олійки і т.п. Ті кірочки відстававали і легко знімались щіткою для немовлят.
     
  4. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Так, дівчата, я от читала, що як лізуть зуби, то каки можуть бути частіше, чи то ріднути, а в нас шось як не в людей. Зуби лізуть, каків нема вже третій день, перший раз за всі наші 8 місяців.. Прикорм є, але мало, трошки кашки, трошки овочів. Воду даю їй з горнятка, щось там злюпає, більше ллється на неї, але вірю, що щось та й попадає їй, процес їй дуже подобається. Впринципі жодних хвилювань з її боку нема, час від часу висаджую, але нема та й все, лиш пісяє... То шось просто в неї міняється, чи то таки до зубів може мати відношення? Я то якби само ГВ була б спокійна, але ж вже хоч мало, але інша їжа є, має ж воно виходити!
     
  5. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    В малого з ночі в кутику ззовні на мочці вуха жовта і суха шкіра, ніби лущиться. Вчора було на одному, сьогодні вже на іншому. Схоже як око закисає жовтеньким з ночі. Від чого то?
     
  6. Raven

    Raven Мама малятка

    Казала педіатр може бути внутрішня температура. Давати пиття і груди частіше.
     
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Це мається на увзаі, що та внутрішня т-ра на каки може мати відношення? Цицю даю , воду цямкає, більше ллє, ну але шо дєлать...
     
  8. Raven

    Raven Мама малятка

    використовується організмом більше води, тому має бути більше пиття
    а власне допоювання зняло всі проблеми з каками раз на тиждень і врегулювало стілець
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Підкажіть від чого малюк може почати фонтанами зригувати? Сьогодні вже після 2 годувань було по 2-3 рідких фонтани. Поїсть спокійно, випльовує груди, нервується, крутиться і на руках теж, потім з інтервалами пару фонтанів, потім знову прикладаю, їсть, кімарить, засинає і вже спить спокійно і довго. Раніше такого не було. Зригував, але переважно сирком і не так часто, і не нервувався. А то щось сьогодні таке дивне...
    От щойно прокинувся від того, що зригнув, почав кричати. Взяла на руки, знову фонтан...
     
  10. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    в нас так само було таке на вушкові, воно само пройшло.
    --- дописи об"єднано, 2 Серпень 2015 ---
    І ще хочу спитати , в малюка на личку такі прищики, ніби підшкірні, червонуват, багато, і шкіра наче шорстка на дотик. Від чого то може бути?
    --- дописи об"єднано, 2 Серпень 2015 ---
    А ще, очка постійно такі вологі, ніби сльозки в них, і з ночі знов закисає жовтеньким. Воно не таке, як було місяць тому, очка не є червоні, але ж чогось воно знову почалося?
     
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Повітря заковтує, робиться булька в шлунку, вона заваджає дитині, створює дискомфорт, а виходить, виштовхуючи молочко.
     
  12. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Пригадую, в мене з старшим малим таке було. Але воно якось так почалося і задень-два перейшло. Може він забагато зїдає? Переїдає? Якби так то тривало довше, то треба мабуть до лікаря звернутися?
     
  13. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Але раніше такого не було. З середи вже так блює, мучиться, важко стало приспати, а як засне просинається, щоб зригнути. Вночі правда спокійно спить. Лікарка сказала пити Домрид, то з ними трохи легше.
     
  14. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    @Miss Sixty, на попередній сторінці дівчата пишуть, що в них теж фонтанами зригують малюки. Почитайте, не хвилюйтесь. В мене малюк трішки зригує, але це тому, що він в мене дуже потрошку і часто їсть.
    --- дописи об"єднано, 2 Серпень 2015 ---
    В мене схоже таке саме в малого. Щось робили з тим? Що порадите?
     
  15. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Дитині??? А то реально є потреба? Він не набирає ваги? То реалльно блювота?
    Ну якби ми пергіші точно три місяці спали не дуже спокійно, засинали на ніч тільки на мені, з підколишуванням, було важко, але я знала, що мучать газики,то пройде. Думаю у вас так само то повітрячко мучить дитину, бо вік такий. Ну хто сказав, що дитина все буде спокійна і тихенька? :) ;) я би такі ліки малечі не давала , але то НМСД
    --- дописи об"єднано, 2 Серпень 2015 ---
    А зі зригуванням в нас періодами було, то по трошки, то цілий ден фонтанами, що я витирати не встигала.. Ну було не по собі, бо то перша дитина, але вагу набирала, нюні були , газики мучили, ну та куди без того?
     
  16. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Та бо я перестрашилась тих фонтанів. І читала, що раз на добу то ще норма, а в нас вони були по лекілька раз кожного годування. Поїсть, мордується, повітря вийшло, фонтан, крик, плач, бо знову голодний. І то так по колу...
    А з ліками хоч трохи притупляється той рвотний рефлекс...не знаю, я теж не прихильник пхати всяке в дитину...але то зовсім по-іншому ніж газики/коліки. Коли його турбує живіт, то ще півбіди і теж засинає на мені і терплю істерики і ношення. А тут воно так якось лячно ставало, що так блює...
    До речі, запитаю ще за бактерії. Нас висипало, то лікарка спочатку прописала Лактомун, щоб швидше зійшло. Трохи давала спочатку їх, але вони йому дуже не подобались, то воно змінила їх на Біогаю, бо нас знову висипало. То от я їх вмрішила не давати. Воно ж і так само проходить? Доя чого давати лишній раз..

    Надіслано від мого LG-H422, використовуючи Tapatalk
     
  17. Raven

    Raven Мама малятка

    Там притупляється і перистальтика. Не тре то лікувати, дитина мусить до того пристосуватись. Лікується тільки у випадку непрохідності. Повірте, я наслідки того лікування добре знаю. Моя мала дуже ригала, мене то страшило, але все згадувала племінницю і заспокоювалась.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    А нам сім місяців. І знову є зригування: часом більше, чамом менше, а часом рази три підряд. Виходить сирочок-водичка-слиз, щось таке. Синочок уже два-три тижні пробує мамину їжу (педприкорм). Думала, може щось не те даю, але прямої залежеості від раціону ніби не помітно. Взагалі, нормально зригувати в сім місяців? Коли дітки перестають зригувати?

    Надіслано від мого HUAWEI P6-U06, використовуючи Tapatalk
     
  19. Raven

    Raven Мама малятка

    нормально, ми на проикорм тоже могли обригатися
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    ......
    Знайшла відповідну тему, тому переношу свій допис туди.
     
    Останнє редагування: 3 Серпень 2015