Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

    flame невгамовний експериментатор

    моєї подружки тато колись давно собі начитався народної медицини і намастив чоло сумішшю душеного часничка і сухої гірчиці. За годину часу випалила йому та гримуча суміш всьо чоло. Потім ще місяць ходив, як "вождь краснокожих". Я все ж таки клала би на чоло зимне капустяне листя- охолоджує і наслідки не такі "пєчальні".
    в нас в 23 дощ падав.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Буряк вариться,планується борщ.А ще в планах вОгірки і купа роботи.Якщо моя болюча голова всі плани не відкорегує.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    Ранок не добрий,голова тріщить ніби з бодуна...
    Сьогодні чемно сиджу дома, подивилась прогноз то пів дня має бути дощ, а я мокнути не хочу. Прання теж відпадає,бо де то сохнути буде? Хіба на кухні почаклую трохи... і знову за вишивання , цілий день сама до вечора.Вечерком мамуля в гості забіжить,і чоловік з роботи прийде..Але щось два дні релаксу ,то мені забагато:girl_yes:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Вчора були східні танці :girl_dance:Верх у мене дуже сильно зажатий :girl_sad: Тренер каже, що це свідчить про закритість і неохоту до спілкування з людьми :girl_in_dreams: Але все тренується :connie_pull-pigtail
    І, до речі, я думала, що тренерці десь за 40, а їй 56 років, я в глибокому-глибокому шоці :girl_impossible:
    Додому прийшла, в душ і в ліжко. Коротенький у мене вечір :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Ранок на роботі починається з кави, особливо, якщо вдома не встигла попити.
    Врочисто, повільно і впевнено ми просуваємось до гарненької, чистенької і світленької кухні))) Я вам скажу майстри роблять швидше, але коли робиш сам виходить набагато дешевше, але додається крепатура ))) зараз я не уявляю скільки треба заробляти, щоб ремонт робили майстри. Я в розпачі після вчорашніх відвідин аптек та магазинів. Припиняю вважати себе середнім класом українського суспільства ((( Це була проза .
    Всім гарного дня
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 21
  7. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    перший звичний день після 2х тижнів врочистості. Закінчилась відпустка коханого, триває літо.
    кажуть, що від вражень і приємностей діти починають розвиватись швидше. Напевно, це правда, бо моя "чому вона не говорить" протягом останніх 14 днів заговорила не лише окремими словами, а вже і словосполучення проскакують. Звісно, що ще поки такі комашині і вимова відповідна. Але - Мурах говорить. Та що там Вірун, я сама від поїздок Львівщиною, Карпат, їзди на роверах, плавання в басейні, активного відпочинку і романтичних прозорих вечорів з розмовами до опівночі, здається, теж почала розвиватись швидше :) стільки ідей, стільки натхнення. Стільки сил все реалізувати. А Сергійко за цей час навчився рахувати до 7, а Дмитро так поправився, що тепер дивлюсь на ці бронзові від засмаги бочки і животик і уявляю, що скаже за 2 тижні тренер з айкідо :) резерв сил для початку навчального року вже майже накопичений :)
    Тому я тут традиційно вже для себе ділюсь - ділюсь хорошим настроєм. Хочу побажати всім, поскоріше заповнити свої прогалини - кому чого бракує. Побажати здійснення мрій. Радісного вам ранку, гарного продовження тижня!
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 23
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 2
  8. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Плани моєї мама орендувати сьогодні мене на городні роботи накрився мідним тазом ггг У нас дощ-дощисько))) А ще я відроблю 2 зміни і у відпустку, урааа!!! Плануємо їхати на Гряду з палатками, хотіли в Світязь, але там будуть мої батьки, а я хочу окремо, бо стадом ходити мені якось не альо, пива не попий, чого-ви-ще-не-на-озері-така=погода і тд. Хоча моїм чоловіком так дуже не покеруєш, то можна тіко мені :girl_haha: МАю надію, ще випогодиться. Гарного дня всім :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Ааа! А в мене капець! Я десь в хаті ще взимку(бо взимку останній раз тримала її в руках) загубила картку пам'яті для фотоапарату і не можу її знайти, сьогодні вже все обшукала, нема і крапка. Де ж вона може бути? По всіх кутках і закутках, по всіх коробочках, косметичках і шкатулках... НЕМА! А там такі гарні фото....
    Коротше в мене шок...
    Настрою нуль цілих-нуль десятих....
    Хочу капучінки і баунті, а оскільки баунті немаю, а на дворі дощ, то я пролітаю і з баунті...
    Купа прання чекає мене, але така паскудняцька погода може то перенести на завтра а то і на після завтра.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  10. Shamna

    Shamna Мамуся

    Люблю таку погоду, але не на кожен день. Планували сьогодні трохи погуляти, але вже не вийде.
    Доня сьогодні жахливо спала, цілу ніч крутилася, цицялася, аж під ранок вдалося її перекласти в ліжечко. Тому встала я аж по 9 і якась така розбита, якби цілу ніч не спала. І робота не клеїться, хоч і робити сильно нема що.
    Треба йти готувати обід, але з тим також проблема, хочу того незнаю чого. З плюсів - доня вже їсть.
    Йду почитаю, хто що готує, може і до мене готувальна муза прийде.
    Всім гарного дня:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 10
  11. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    А я пів ночі по черзі з чоловіком проблювали , певно набралися від малого ... Нині обоє , як з пральки на найбільшому режимі витягнені, а треба працювати .... Врочистість, то синочкові легше + донечка здоровенька, а все решта з Божою поміччю подолаємо. Про наближення осені і ціну на газ стараюся не думати, а мрію, щоб св.Миколай приніс нам двері вхідні, бо вони старенькі і тепло втікає найбільше через них.... Забула ще маю велику врочистість, духівник нашого подружжя приїхав з Риму на канікули , то зможемо побачитися і порозмовляти :connie_pull-pigtail Всім затишного дня, не хворійте і ростіть здоровенькі :girl_tender:
    :girl_in_love::girl_in_love:
    --- дописи об"єднано, 29 Липень 2015 ---
    Просіть помочі св.Антоніо, нам завше помагає !!! Такі відчуття , що бере за руку і веде до тої речі, яку можу шукати вже більше 2 год, поки згадаю що є простіший спосіб !!!:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Просила... поки безрезультатно....
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ой, ще тільки обід а я вже так змучилася що здається вже вечір :girl_smile:
    То просто ми з Владом вчора ввечері гарно погуляли в Стрийському парку з однією форумлянкою і її донечкою.:girl_tender: І скажіть мені про що я думала коли не взяла з собою візок? Так як Влад не ходить в заданому напрямку взагалі то натягалася я його добряче і від тої "гантельки" вагою понад 17 кг ввечері вже ніг і рук не чула.
    А ще ми з малим так класно ввечері о 22:30 :girl_haha:поверталися додому - тиша, цвіркуни співають і місяць "вейикий-вейикий". Моя дитина категорично вирішила що хоче дістати місяць (точно космонавт росте). "Мама давай-давай дістати місяць", "я не дістану, він дуже високо і далеко", "тато дістане місяць?", "і тато не дістане", "а дядя Йома дістане?", "і дядя Рома не дістане, бо до нього треба летіти на ракеті". Влад подумав, подумав "місяць хоциш дістати, даєєєко, даєєєко, високо... Ляд дістане!" :girl_crazy:
    А сьгодні я відчуваю себе героєм дня - не дивлячись на крепотуру я розморозила холодильник! Тааак не люблю того діла бо холодильник в нас майже ровесник моєї мами, тому розморожувати його треба частіше як раз в місяць :hang1:
    В процесі на кухні завжди потоп і розгардіяж. Тому моя дитина сьогодні отримала трохи "передоз" мультиків :girl_blush2: бо інакше випровадити його з кухні (коли там є цілі калюжі для "ляп-ляп" на підлозі) нереально. А я паралельно з холодильником ще й обід і вечерю готувала.
    Ех, для мене жінки які можуть готувати разом з активними дітьми на кухні - то якісь супервумен :superman2:, бо я з Владовою "допомогою" хіба суп чи кашу можу зварити, а коли доводиться щось смажити, крутити чи пекти - його треба випроваджувати "від гріха подалі", бо армагедон на кухні гарантований.
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 5
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Несподівано намалювалася врочистість -доця заснула на обідній сон (вже тижні три певно не спить) Я сьогодні вся в кабачках, тру, ріжу, морожу, пляцки смажу, по телефону з кумою теревенимо:ed4d70def841dc74b57, а тут дитина приходить і просить почитати книжку. Ну книжку, це добре, кажу, йти вибери книжечку і зачекай мене в спальні, а я зараз прийду. Дуже неочікувано, коли я звільнилася, то доця моя вже чемно спала біля відкритої книжечки:girl_in_love:, не дочекавшись мами. Але нічого, буду виправлятися, як прокинеться, то надрукую їй різних розмальовок і будемо щось цікаве творити:)
    Наїлася вже пляцків з кабачків, відвела душу, обожнюю їх, якщо із заморожених тертих кабачків потім вийдуть такі ж смачні оладки, то я буду щаслива і на наступний рік затарю ними пів морозилки:girl_crazy:Ще у нас сьогодні кекси з чорницями і шоколадними цукерками- свято живота:girl_haha: Ну а що ще було робити в таку дощову погоду? Сиділи на кухні півдня. Завтра вже на цілий день кудись поволочемося. З прози -облуплені нігті і сивина у волоссі, але вибратися у перукарню з дитиною не ризикну, а залишити нема з ким, тому вже якось так. Піду певно нігті сама в порядок зараз приводити, а волосся на разі потерпить у хвостику. В нас на два наступні тижні стільки забав і врочистотей намічається, що сумувати нема коли:girl_dance:
    Всім гарного дня, усміхайтеся і сонечко повернеться, а з ним і всякі врочистості:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Зачекай пройде ще два роки і будеш "кайфувати " від дитячої допомоги , ми вже разом пекли піцу, смажили кабачки , ну і регулярно кришимо з мамою салатики. Тато на ті моменти старається втікнути з кухні :girl_haha: Поки діти були малі, то максимально що мені вдавалося зробити на кухні разом з ними двома помити 1 тарілку і летіти з мокрими руками , бо вони вже або билися або вилазили на вікно або :wacko:.... Єдине місце, де їх можна було спокійно залишити, то ванна, якщо поналивати в дві миски води і накидати посудки, корабликів, забавок , а підлогу застелити старими махровими рушниками в три шари , тоді я мала півгодини святого спокою :girl_angel: :angel::bye2:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  16. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Навіщо так довго чекати? :girl_wink:
    Спробуйте приготувати страву з заморожених кабачків вже зараз, і якщо Вам підійде смак - затарте
    вже цього року.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Пам'ятаю як я мала напекти 50 різних кексів, а малюк плакав бо не хотів сидіти в візочку і бавитись. Йому тоді 7 місяців було, то садила на коліна і збивала з ним так білки-жовтки, коротше замішували тісто. А зараз нам майже 2 роки і ми робимо все разом. І посуд миємо, правда застеляємо підлогу клейонкою а зверху рушник, і салатик робимо, і суп варимо, і шкарпеточки перемо. Так що ми такі роботящі, бо дитині весело а мама прибирає потім :)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Е, нє, вже місця в морозилці на цей рік нема)))) Але порада доречна, треба спробувати:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    А мені дитина на кухні вже реально допомагає, ставиться до того відповідально, може борошна підсипати, коли в мене руки в тісті, порошок до печива сама завжди витягає і висипає, форми для кексів на бритванку розкладає,вареники ліпити-улюблене заняття, у шпарагівці зі мною обрізала кінчики своїм ножем і на своїй дощечці, може закласти хліб у тостер:) Надовго, правда, її не вистачає і інколи починає дурачитись і все навкруги в борошні і ін.продуктах, але загалом їй на кухні не нудно, завжди собі знайде якусь цікаву роботу, бо то її струя, цілий день би щось варила-смажила-пекла, а коли в бабусі на телевізорі випадково побачить кулінарну програму, то фіг переключиш вже, то набагато цікавіше за мультики. А як потім кумедно спостерігати за нею, як вона бавиться з іншими дітьми посудкою і при цьому проговорює фрази з кулінарної програми: " Зараз закинемо квасольку, потім посолемо і поперчимо, мммм, як смачно пахне")))))))))))) Ото справжня жінка комусь попаде, не те, що її лінива мама:)
    П.с. на день народження подаруємо їй іграшкову кухню, бо вона нею вже марить))))
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  20. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    В жилєтку не піду, продовжую прозувати. Вкрали нам нині цемент серед білого дня. Отак просто взяли з-під хати 2 мішка і пішли. Ніхто нічого не бачив і не чув (((
    Похнюпала тут, і пішла мити абрикоски і готовити їх до заморозки
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.