УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

  1. Sofija

    Sofija New Member

    Хто робить узд на лисенка 31?напишіть дуже треба.
     
  2. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Ух, як я вас розумію!!! Колись вже писала про цього хама! Мала честь потрапити до нього в Батальній. То мало слів, щоб описати ситуацію. Дуже НЕ раджу!!! Та й в компетентності його, я не впевнена. У всякому разі мені він не виявив очевидного...
    --- дописи об"єднано, 25 Липень 2015 ---
    Ну що тут сказажеш про елементарну тактовність, коли тобі лікар бурчить і жестами показує, як лягти в відповідну позу для внутрішньовагінального узд, уявляєте так? Звісно нічим тебе не прикривають, в кабінеті прохідний двір, а сам сідає біля тебе і дзвонить до "корєша" і починає 10 хв. триндіти про якісь гаражі!!! Нікуди не поспішаючи і недаючи мені можливість змінити позу... Ех молода я ще була, зелена... Після чого, без крихти сумління, сухо, насуплено виконав свою роботу і вернувся до телефону. Все спілкування проходило з медсестрою...
     
    Останнє редагування: 25 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Скляр знаю робить там.
     
  4. Fikys

    Fikys New Member

    Дівчата, напишіть в пп, будь-ласка номер Прокопчук і Скляр і де вони приймають?
     
  5. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Знову я сиджу як немудра і не знаю, що робити. Подзвонила до Слободи, він сказав, що все таки спеціалізується на гінекологічному узд, також дивиться молочні залози і щитовидку, а внутрішні органи - в основному якщо підозра на те, що проблеми пов"язані з гінекологією. Я не вагітна, мені власне потрібен хороший уздист по внутрішніх органах. От і вагаюся, йти до нього чи до когось іншого... Порадьте щось хорошого, будь ласка. Чи хтось робив у нього узд внутрішніх органів? І в кого ще можна в Діагностичному центрі якісно зробити узд?
     
  6. Pampushok

    Pampushok Well-Known Member

    Я робила в Слободи узд нирок, гарно подивився, прояснив що і до чого, але то мені треба було по вагітності. Але хотіла сказати, моїй мамі треба було узд внутрішних органів( також не знала до кого, бо переважко кожен спеціалізується в якісь області) то вона пішла в поліклініку, і їй дали направлення в Діагностичний центр, до речі безкоштовно, просто записалась в них, чекала певно два дні. Може Вам так зробити, спочатку просто піти до кого попадете, а потім вже з чимось конкретним шукати лікаря-уздиста.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    вже відписала у пп. Слобода не є лікарем загальної УЗД практики Він за спеціальністю- акушер-гінеколог і УЗД практикою займається усе життя теж профільно ( що на початках у "ДВ", що вже зараз).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    моєму малому дивився Козак , але не знаю, чи він дорослих дивиться.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Sofija

    Sofija New Member

    Скіль коштує узд на лисенка 31а в лотоцькоі.дуже треба.дякую
     
  10. kukuska

    kukuska Member

    Дівчавта, привіт. Підкажіть хто знає яка ціна узд другого триместру на Джамбула у Рібун? Бо коли записувалась, то сказали за ціну не переживати...:dntknw: от і не знаю на що розраховувати...
     
    Останнє редагування модератором: 30 Липень 2015
  11. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    Хотіла записатись на узд до Лотоцької в центр здоровя,але з 7 по 25 серпня центр не працюватиме. Як неяк літо,сезон відпусток. :sad:

    Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Zozuljka

    Zozuljka Well-Known Member

    Ухти! А я якраз маю тоді іти. Дівчата, в кого номер Прокопчук можна попросити? Або Слободи?
     
  13. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    В мене вже прокльовується особлива закоханість - до лікаря УЗД-ста :). Такий вже той Слобода класний - м'який, терпеливий, обнадійливий :)...чи то йому плюсиків додають гарні новини? ;). Даю телефон у "Відгук".
    --- дописи об"єднано, 30 Липень 2015 ---
    До речі, Слобода мені радив прийти ближче до 20-го тижня, бо в той час внутрішні органи малечі більші і їх краще видно. От таки ще раз буду йти - не вдалось роздивитись одне серденько і одне личко :).
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    якщо ще актуально. Хорошим (досвідченим) узд-спеціалістом вважається Довгань. Колись (3 роки тому, коли зверталась до нього) проводив узд-діагностику в Сімекс-Соно і в Медінституті (можливо, і зараз так є). Але до нього потрібен запис.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Zozuljka

    Zozuljka Well-Known Member

    Дівчатонька, прошу у вас ще однієї поради. Вже перечитала тут всю тему. Так зрозміла, що і Слобода, і Прокопчук хороші спеціалісти. Тому вирішила дізнатись ціну, і тоді прийняти рішення.
    Подзвонила до Прокопчук:
    Я: - Доброго дня! Яка вартість УЗД 2-го триместру вагітності?
    Мені: - На 11 серпня!
    Я: - ??? Та мені на 21.
    Мені: - Добре. 10.30.
    Я: - Та я хочу дізнатись ціну.
    Мені: - 180 грн. Який у Вас номер телефону?
    І то отак вся розмова. Я ж не сказала, що хочу записатись, а мені якісь дати наказовим тоном! Ледь перебивала, щоб дізнатись, чи можна диск записати. То сказали, що + 20 грн. Але я так і не дізналась, чи то тільки за фото, чи ще і відео буде...
    Щось мені відбило бажання іти:sad: То так і буде на УЗД? Чи то тільки на рецепції такий "сервіс"?

    До Слободи поки не додзвонилась, але десь раніше в цій темі писали, що не вистарчає екрану для мами. Хто ходив - на Чорновола дійсно нема екрану для мами? Чи приймає там Слобода після 18 год.?
     
  16. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    То медсестра. Через неї, думаю, не одна вагітна забила туди ходити. Прокопчук нормальна, я в неї 4 рази була і раз в Слободи. Він теж класний, але ближча мені Прокопчук. Дивляться обоє уважно, тому просто виберіть, що вам зручніше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Ви туди на 2 триместрі навряд чи потрапите - вагітних він переважно записує в діагностичний. Але другого екрану нема ні там, ні там.

    Я до неї ні разу не ходила, але раз дзвонила в дуже терміновій справі. Вона дуже гарно мені відповіла і готова була вписати ургентно з огляду на ситуацію. Десь тут писали, що вона вроді має офіційне право давати і генетичний висновок (якщо я не плутаю), бо Слобода не має (хоч писали, що добре розуміється).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Nasta

    Nasta New Member

    Хто має номер Лотоцької старшої напишіть пп.Дякую
     
  19. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    І я була в Корінця і на Батальній, і в Ехомеді. Ну може не мегапривітний, але справу свою знає... Оглядав спокійно, що мене цікавило - питала сама, решту прочитала у висновку.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Може це мені не пощастило, а може він такий різносторонній...я сама медик і завжди максимально толерантно і привітно ставлюсь до колег, але такооооого я ще не зустрічала ;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3