Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

    **********************
    ЗІ: попередня жилетка висить тут
     
    Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

     
  4. arushka

    arushka завжди досягаю мети

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    До теми ремонту - то і моя жилетка.... Вже 2 роки живу в таких умовах, про які ніколи б не подумала до того. Рівно 2 роки тому ми одружилися з чоловіком і перейшли жити в стару квартиру його батьків, в якій вже давно ніхто не жив і умови, як на початку 90-х. Спочатку думали робити ремонт самі, одну кімнату розмили ту стару побілку, півроку свекри обіцяли забрати свій мотлох (стінку, поломані диван і бойлер, бо то все супер потрібне і боронь боже викинути), досі не забрали. Вирішили зібрати гроші на майстрів і повноцінний ремонт. Весь мотлох закрили в маленькій кімнаті, живемо в одній. Поки трохи зібрали, чоловік вирішив ризикнути і вкласти в щось невеличке і своє, ще й мої батьки підтягнулися з допомогою :), і ось чекаємо на здачу нашої квартирки та початок ремонту. І хоч я себе заспокоюю, що скоро (+/-) все зміниться, будемо жити в теплій світлій хатці, ще й своїй, але все одно так важко того дочекатися :sad: От і приходиться жити в холодній, темній, сирій квартирі, в міжсезоння від холоду зуби трусяться (хоча рахунки за тепло ого-ого, то всьо переваги першого поверху панельки з північної сторони :girl_sad:). В туалеті сиро і з каналізації тягне що не роби, підлога погрижена собакою (до ям), шафок на кухні нема (бо так провели газову трубу з лічильником, що хіба під замовлення меблі робити), темно, дивна бузково-сіра побілка і всюди темна коричнева плитка на стінах, проводка стирчить зі стін :girl_cray: і купа старих меблів, які не подіти і нові натомість ніде примостити (ледве ліжко нове знайшли куди впхати). Навіть друзів незручно запрошувати, хоча ми дуже комунікабельні :) Але робити ремонт тут зараз, витрачати вкрай необхідні кошти та й сили, щось геть не хочеться. Тішить лише думка, що з коханим разом всі тимчасові труднощі переживемо, лиш би не гірше...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Подобається Подобається x 2
  6. dimenya

    dimenya Member

    В нас від фундаменту і до внутрішніх робіт працював майстром один чоловік. Він на різні роботи сам собі підбирав помічників. Конфліктів не було жодного разу. Якщо виникали якісь питання, він фахово обосновував свої дії, чому зробив саме так, а не по іншому. Витратні матеріали і тд тп купував він сам за свої кошти, які було йому повернуто за деякий час. Ніколи не дьоргав по дрібничках. Останній раз по розрахунок прийшов сам через місяць після завершення робіт. Навіть так буває.
    --- дописи об"єднано, 20 Липень 2015 ---
    В таки житлових умовах можна здоровя втратити. Хоча б мінімально треба щось зробити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Дякую за підтримку :) Здоров’я не втратимо, хіба осені сирої боюся, бо тоді реально холодно (а обігрівача не включиш, бо проводка така що щось постійно виб’є, то проблема цілого будинку), а от депресію заробити можна точно. Планую до осені перекатати стіни в теплий колір і перетягнути мотлох в більшу кімнату, в маленьку перенести лише ліжко, купити якийсь комод, що вже для майбутньої хати пригодиться і якісь дрібнички. Таким чином відгородитися від старих речей. Але найбільша проблема, то санвузли і кухня, бо за ними неопалювана аптека (переробили з квартири), відповідно стіни сирі і холодні, плитка почала відслоюватися, тут варто робити теплу підлогу, та й нова плитка+сантехніка потягнуть на порядок більше коштів, ніж побілка. Тому обрала миритися і мріяти :) Бо тут лише капітальний ремонт вирішить проблему, а сирість і темрява - так і залишаться, що не роби. Я виросла в ідентичній панельці, лише у сонячній квартирі на 5 поверсі, і навіть коли там були лише радянські шпалери, диван і коробка на яку я складала іграшки, все одно було тепло, сухо і світло. Зрозуміла, що природна інсоляція - одна з обов’язкових складових нормального житла.

    А ще що найбільше вводить в сум - гранітні чорні підвіконники, з яких пам'ятники роблять. Не знаю, хто таке взагалі придумав, вони мені цвинтар нагадують, а свекрам чомусь так подобаються, що заборонили нам міняти. І густі-густі грати :girl_sad:

    Ех, трохи нажалілася, та все ж прийшла до думки, що в людей є значно більші проблеми, що мої у порівнянні з ними - квіточки.... Тим більше світло в кінці тунелю видніється. А переломним момент був, коли почала шукати орендовану квартиру, щоб втекти з того всього і на роботу пішки ходити, так на таке надивилася з пропозицій, що тішить що тут хоч грошей за оренду не платимо, бо пропозиції ще ті були :dash1:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. AilataN

    AilataN жива

    Сильно захворіла моя сусідка..дуже сильно..
    Любочка. Я ще її іменувала своєю " свекрухою")), бо дуже вже вона переймалася, хто прийшов, хто пішов, як я виглядаю, як поводжуся, як дітей виховую)). Трохи нервувала вона мене ( ото дурне я).
    Завжди при макіяжі, манікюрі, вдягнута зі смаком.
    Дай Боже їй з лікарні повернутися, так шкода(((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • Подобається Подобається x 3
  9. flame

    flame невгамовний експериментатор

    "Заробили" ми сьогодні круто:girl_cray:. Можна було кілька місяців сидіти, нічого не робити і не мати знову проблеми.
    Стояла собі машина під завантаженням, а шумахер на погрузчику з сусідньої рампи не розрахував і не вписався в поворот, а вписався просто в тягач:girl_devil: В результаті розбитий бампер, фара, протитуманка, відбита підніжка, розрізане колесо і купа вм"ятин. Той пацан стоїть, очима лупає, щось бекає. Водій в шоці. Мій вантажовідправник розводить руками і влаштовує скандал, що в нього рампа заблокована. Директор фірми, де працює той гонщик, каже, що то проблєми "індєйца",а грошей він звичайно не має - там сума вималювалася в 65000 грн.
    Страхівки каско в нас нема, бо машина не нова, а там така сума вимальовується в місяць, що змісту працювати нема.
    Пересварилася з своїм замовником, бо він не хотів, щоб йому мєнти крутилися біля складу. Ледво перевантажила то що було вже загружено по інших машинах і відправила на Львів.
    Настрій ніже плінтуса. До кінця сьогодні так нічого і не вирішили. І варіантів-то не густо. :girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Хочете розкажу про одну з найгірших відпусток? Вибрались ми в Шацьк до мами. За 10 днів купались три дні, весь інший час було як не вітряно, то прохолодно. Пережили з 18 на 19 липня кошмарну бурю. На наступний день йшли по селищу і не було жодної стріхи, критої шифером, з якої б не зірвало пару листків. В кожному дворі повикручувало поламало дерева. А ще в моєї дитини сезонна якась алегрія непонятно на що. На другий день відпустки малому заклало носа, засльозились очі. Вдень ще більш-менш, а вночі - караул повний. Хотіла сходити до місцевого лора - в відпустці. Місцеві аптеки - нічого протиалергенного не мають. На Супрастіні і Риназоліні протримались ще з тиждень. А далі плюнули і повернулись до Луцька. Тепер пшикаємо носа Фліксом, малому вже легше.
    Були й плюси: малий мав свою власну пісочницю, цілий день на вулиці, трошки загорів, побули в мами.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Купіть собі плівку в будівельному маркеті і заклейте. Ми так робили на старій квартирі, коли вже було вирішено її міняти, але ще треба було якийсь час пережити. Щоб не миритися зі старими облупленими підвіконнями:girl_smile:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    А нас обікрали. Залізли в підвал і вкрали чоловіка ровер. Так шкода... Якраз вчора кажу, що щось ти давно на ровері не їздив. А нині зранку пішли у підвал, а там двері навстіж, колодка відімкнута, і ровера нема. І так дивно, що не пішли далі, бо за наступними дверима, що не замкнені, стояв ще ровер малого, новіший і кращий. Хапнули і втікли. Найгірше те, що то не чужі. Ми живемо у будинку на 4 сім'ї, в тупіковій вулиці, де всі про всіх все знають. Ось хтось і навів... Ну але ровер не повернеш. Викликали міліцію, пів дня на них чекали, але шансів малувато, хоч маємо всі документи на ровер, і номер рами. Але я щось зовсім не вірю, що його знайдуть.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    А це не факт. Бо якраз з мамою говорила на цю тему в п'ятницю. В них в будинку також "розбомбили" декілька підвалів. І я вже не вперше за останній час чую, що обкрадають підвали.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. lilochok

    lilochok Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Маю ниточку перлин, вчора в пориві хотіла їх розщепити і розірвала зразу біля кріплення, випала одна перлинка, але зав'язати неможливо, бо дуже коротка ниточка. Що тут робити? Куди податись? :scratch_one-s_head:
     
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну як на мене трохи дивно виглядає, коли залазять в підвал і беруть лише ровер, хоч там було ще ціла купа кльових речей - ровер малого, автохолодильник, намет, колеса, соковитискалка, моі практично нові лижі, шоломи тощо. Зараз ми то все забрали, але ж нічого більше не взяли. Я впевнена, що то хтось навів, є на кого думати...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Ну, в такому випадку я з вами згідна.

    Добре, що хоч все решта вашого добра не брали. Бо в мами в будинку брали все підряд, і навіть закрутки.

    Аж страшно робиться, такі речі творяться в нашому місті останнім часом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    І ми з чоловіком жаліємо. Тому в цій квартирі
    теж родичі в шоці від того в що ми вкладаємо свої фінанси:d23::d25::d64:.
    А лампочки ілліча так і висять:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Ремонт робили інші люди. Ляпота.

    Моя жилетка- знов розчарування в людях. То певно мої граблі- таких людей знаходити, від яких потім в шоці))).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Наробив мені сьогодні пакостей один перевізник:girl_cray::girl_devil::girl_devil:. Так мені прикро, я дуже поважала ту фірму, багато з ними колись працювала, як щось не знала - консультувалася і ніколи не могла подумати, що вони можуть творити такі підстави. Фефефе:bad::bad::bad: А ще кілька тижнів тому власник тої фірми жалівся, що нема роботи і більша частина машин стоїть. Я, наївне теля, вирішила зробити добре їм і собі, спочатку думала, що то водій робить пакості, а потім виявилося -зрозуміла, що то така стратегія. Ще й перед замовником виглядала повною дурепою. Ну ж знають мене 15 років і такі витончені схеми продумували, що хтось новенький повівся би на раз-два. А я збиралася загрузити їх роботою по повній програмі на місяць точно:girl_devil:.
     
    Останнє редагування: 30 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  20. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Тріснула сьогодні рама у нашого візка - не витримала таки тяжкої Владової дупці :girl_cray:
    А я без візка як без рук - малий не ходить в заданому напрямі взагалі... Я думала що ще і в садок на ньому будемо їздити...
    Задзвонила в майстерню по ремонку колясок, заспівали мені 300 грн за ремонт о_О, та ще й "привозьте, подивимося чи взагалі можна поремонтувати"...
    Шукаю тепер десь поблизу арогонне зварювання на СТО :girl_in_dreams: Але хто зна чи довго та зварена-премонтована рама потім витримає :girl_sad:
     
  21. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Знайомі варили минулого літа,то досі активно юзають возика. Але де варили зараз не спитаю,бо вони у від'їзді
     
    • Подобається Подобається x 1