Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.880
  1. Farbovana

    Farbovana Метушлива та непосидюча)

    ....але ж і всіх так "свербить" знати, коли ,що ,чого?100500 порад. Головне що в тих людей ,у самих то купа своїх проблем.
    --- дописи об"єднано, 30 Липень 2015 ---
    згідна, бувають моменти ,коли хтось як спитає то сльози накочуються і вже сидиш - чекаєш якби то піти пошвидше додому - самій собі виплакатися...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Siania

    Siania Love Life

    Я розумію...але мусите собі створити внутрішній барєр, щоб чужі пхання носа Вас не зачіпали за живе. Бо люди істоти дуже цікаві, і будуть постійно діставати питаннями :aggressive:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Просто якщо молода сім'я свідомо наразі утримується від планування дитинки, то такі розпитування є всього лиш не дуже тактовними. А коли за спиною місяці-роки невдалих планувань, то це дуже хвора тема. І піднімати її з кожним зустрічним дуже неприємно...
    Але хто би то думав, перш ніж випитувати, радити, говорити:girl_sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. sunset

    sunset Active Member

    дівчата, я чесно не розумію коли на звичні питання так болісно реагують, нажаль наші люди не вирізняються тактовністю і розумінням в своїй більшості, але хотіти когось забити за звичайне для молодої сім*ї питання.... наша доця з*явилась АЖ через 3 роки після одруження і наслухалась я порад за той час, що книжку можу написати з афоризмами, але веду не до того. Після народження першої дитини цікавитиме її виховання і всі питання з пляшками/дурниками/памперсами/холодно/тепло... а далі поява другої- в мене якраз той етап- плюс чого там мало говорить дитина і що з тим робити, а після другої - поява третьої і перли про *так сталось чи ви хотіли* або * аааа, то вам грошей за них дадуть багато* і так далі і до безкінечності, того треба вчитись відшивати людей так, щоб вдруге теж саме не питались і якщо комусь з запитальників моя відповідь видається грубою, ні на хвилину не переживаю за їх високоморальний стан душі і турботи)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Мене теж часто питають, чи не плануємо дітей. Дехто може справді з цікавості, але переважно здається, що це як спіцально, щоб випитати, може шось не так. І не хочеться всім підряд справді розказувати про свої проблеми, бо декому тіки дай привід обговорити:) А ще останнім часом стикнулася з такою ситуацією. Так вийшло, що в мене на роботі тільки чоловіки-водії, які люблять випити. І от один дуже часто любить собі коньячку попивати чи ще шось, і постійно мені пропонує. Я не пю, і чоловік не пє, бо плануємо дітей, і так як з тим плануванням не сильно получається, то не хочем ще й алкоголь вживати. А той співробітник, та й не тіки він, весь час так тіпа і прікалуються з того, що я не пю, і випитують і дивуються, і весь час те саме. Вже аж надоїдає віджартовуватися, що я тіпа кинула пити, і веду здоровий спосіб життя, чи шо чоловік забороняє, головне, що відмовляюся, а воно того не розуміють. Деколи аж послати їх хочеться подальше з тими приставаннями-запрошеннями до випивки. Там буває, що в них жарти такі не сильно нормальні :"випий може очі тобі більше відкриються" . "ой ти нас всіх поздаєш, що не пєш", "ой як такою можна бути" і тому подібне. Дехто деколи каже, " а може вона вагітна і тому не пє", а інший махає рукою, тіпа та яке. От так, не розуміють вони нічого, і не хочеться їм нічого пояснювати після всього:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А може дійсно розслабтеся, випийте 20 гр., і може дійсно розрядиться ситуація і все буде добре!
     
  7. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    та просто раз вип'ю, то потім вже не відчепляться:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Дівчата, не партесь! Нас такЕ питали 18 років. ТЕпер питають " а сестричку не хочете?"
    [​IMG]
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Можна все життя боротися з купою інших людей. Більшість з яких точно ніц проти вас не має, просто задає набір стандартних питань.
    А можна один раз сісти, собі самій все розкласти по поличкам, прийняти це і тоді буде пофігу хто і що скаже і спитає.
    Це стосується не тільки теми дітей.
    Я би ще в них попросила кілька разів як куплять:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Здоровий егоїзм ще нікому не помішав.
    І таки да, шкода що закони у нас і далі залишаються буквами на папері. І не власники тварин вчаться як з ними поводитися в людних місцях, а батьки дітей мають вчити дітей що подалі тре обходити песиків...
    --- дописи об"єднано, 30 Липень 2015 ---
    Без того було б сумно жити))).
    Чого нас тільки не питають:girl_crazy::girl_crazy:.
    Ну мені не шкода відповісти:d23:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  10. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

     
    • Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    ніколи не розуміла такого грубого втручання в дуже особисте , на жаль багато людей не переймаються тактовністю
    а взагалі то рагулізм
    мене колись на роботі діставали - а коли вже друга дитина буде ? :girl_crazy::girl_mad:
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    проаналізувала ..
    як не дивно, мене ніколи про це не питали
    боялись, певно:girl_cool:
    тому роблю висновок : в нетактовних запитаннях основне - нетактовна відповідь,яка хамів-рагулів відлякує на раз-два:girl_yes2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Якось аж вухо різануло - що з них за водії, якщо вони люблять випити?
    Я в юності працювала в чоловічому колективі. Серед майстрів сантехніків-столярів-електриків. Любителі випити - то такий контингент, що поки матом не пошлеш - не зрозуміють. А потім ще й поважатимуть.
     
    Останнє редагування: 31 Липень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  14. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Та вони так в перерві між рейсами. В нас не міські перевезення, а по Україні, чи міжнародні, то не кожен день в рейсі. А так як приходять автобуси мити, ремонтувати, прибирати, то заодно і випити:) Ну не всі такі. Вони там як в гаражі, то я не бачу, що робиться. Але один водій (якраз той шо найбільше пристає з випивкою), зробив собі невеличкий склад в мене в кабінеті, то весь час забігає і з тумбочки собі коньячок і інші припаси наливає і далі біжить до автобуса. Тільки слідкує, щоб шефа в той час не було в офісі. Тому весь час і каже, щоб я пила з ним, бо можу його здати як не буду пити:)
    А ще водії дуже матюкатися люблять. Щоб в них якась розмова і без матів - то не розмова:) Так деколи заходять в кабінет до менеджера, шось починають йому з матами розказувати, а потім заглянуть, а я в сусідньому кабінеті сиджу, то або вибачаються, або просто двері мені закриють:) Хоч то всеодно все через стінку чути, і смішно з того всього, та не вміють вони інакше:)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    А нащо Ви то все терпите? Я би послала прямим тестом з кабінету, зробив собі ничку! І ще би пригрозила що дійсно шефу здам.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Та мій чоловік теж так каже, щоб я сказала, що як буде заставляти пити, то розкажу шефу:) Та просто не хочеться сваритися, і ворогів собі наживати на роботі, але справді думаю шо треба вже йому тим погрозити:)
     
  19. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    З тої Волі я вже просто істерично ржу.
    Виявляється, в них по регламенту, не направляють майстра "сьогодні на сьогодні". Отже, дорогий клієнт, ти там хоч трісни, навіть якщо в нас є вільні майстри - вони до тебе не прийдуть.
    А ще обов"язково має бути присутня людина, на яку оформлено договір. Інакше майстер нічого не робитиме. У випадку відсутності тої людини - можна оформити доручення. На питання, чи компанія Воля поверне мені кошти, витрачені на оформлення доручення - мені відповіли "я пропоную варіанти".
    Тобто, дорогий клієнт, крутись як хочеш. А ще не забудь після розмови поповнити рахунок, бо ж Воля від Укртелекому має відкати за вхідні, тому мобільного номера встановлювати не збирається і їй до дупи, що багато клієнтів вже й забули, як той стаціонарний телефон виглядає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Дякую.
    Не буду я тоді лишати КС.