Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

     
    Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. катенок

    катенок Well-Known Member

    Мені здається, якщо все добре, треба відключитися, забути за все, поїхати десь у відпустку чи щось в тому роді і просто розслабитись і все вийде. Рік часу то не є багато!
    Розумію,що мій приклад не показовий, але другу лялю ми почали інтенсивно планувати(=старатися в тому напрямку) десь в лютому-березні і приходили місячні....і я розчаровувалась, зважаючи на те,що з першою лялею вийшло з першого разу. А потім в кінці травня, початок червня в мене почалось таке насичене життя, що я просто не мала часу навіть думати про то. Постійні дні народження, поїздки, виїзди на природу, озера, гуляння.....і ще й взагалі я думала,що і овуляції в мене не було того місяця, бо ні грама слизових виділень...І яке в мене здивування було, коли я побачила ті дві полоски. Це була навіть не радість, а чесно - просто здивування і ШОК, БО Я Ж НЕ ПЛАНУВАЛА ЗОВСІМ.:girl_haha:
    От так буває. Людина планує,а Бог керує.:girl_in_dreams:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Zuzulka

    Zuzulka Well-Known Member

    В мене і те і те... Ендометріоз може бути зовсім безсимптомним спочатку але з часом шось та й мало б бути... після завмерлої вагітності якшо була чистка то імовірність дуже велика... в мене так сталось.. побачили його на простому огляді.
    Чистка була в жовтні, а ендометріоз побачили тільки в липні (коли вже почались згустки під час КД, мазанина перед і після КД і болі в поясниці).
    А полікістоз на УЗД видно.
     
  4. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Мені з лікарів-гінекологів ніхто нічо за ендометріоз не казав, хоч знають мої проблеми. Хібашо мені самій треба наполягти, щоб провірили на його наявність. А мазанина перед і після КД, то на день скоріше і день після КД? Бо в мене таке є, але я думала, що це нормально, ну просто місячні не закінчуються раптово, а поступово зменшуються і на 4-5 день мажеться. То це може бути симптомом ендометріозу?
    --- дописи об"єднано, 29 Липень 2015 ---
    Та відпустку, відпочинок ми собі плануємо. Але як заставити себе не думати про бажану дитинку? Не получається повністю відключитися і розслабитися. Розум не спить) Тому спокійніше було б, якби знала причину, якби було шось не так,бо тоді це можна було б лікувати. А так просто сподіватися, що наступного місяця все вийде само по собі важко:)
     
  5. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    @Thebestnata ох, як я вас розумію і оте відключитись і забутись далеко не всім підходить . Ні, то що ви написали не є ознакою ендометріозу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Zuzulka

    Zuzulka Well-Known Member

    То залежить як мажеться... Коричневі виділення то першп ознака ендометріозу... Я теж спочатку думала що так починаються і закінчуються КД... Ну але в мене і згустки пішли крім того...

    Sent from my XT1060 using Tapatalk
     
  7. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    ну в мене теж згустки бувають при місячних. але я читала, що згустки можуть бути присутні, це може згортатися кров, і виділятися у формі згустків, чи незапліднена яйцеклітина виходити. Але ще почитала, що при ендометріозі сильні, рясні місячні. У Вас так було?
     
  8. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Дівчата, той ендометріоз то підступна і непонятна штука. На узд навряд чи можна побачити то, тре хіба лапароскопію робити. Мені одна лікарка в Параскеви на спонтанному узд поставила цей діагноз і вже одразу запрошувала до себе на лікування. Та я не спішила. Хоч і мазанина бувала, остатньо то і не тільки після КД, а й всередині циклу, але не при овуляції , бо я так спочатку думала. Але по графіках і тестах овуляція була пізніше значно.
    За якийсь час я вже в Польщі була в кількох лікарів і розповідала про оиі підозри лікарки зі Львова, то вони всі казали, що навіть підстав підозрювати таке нема. І в результаті виявиявилось, що оті всі непонятки в циклі давав підвищений пролактин, бо як почала приймати ліки , одразу цикл став чіткий і без мазанин. Правда то був лиш один, ну півтора таких цикли, бо далі пішла вагітність :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Zuzulka

    Zuzulka Well-Known Member

    В мене дуже сильні перший-другий день, а потім легше і згустки
     
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    І виписали вам якесь лікування? В липні виявили - це ось в цьому місяці?
     
  11. катенок

    катенок Well-Known Member

    Мені одного разу на УЗД перед місячними!!(дехто з гінекологів каже, що саме та такому УЗД краще видно ендометріоз, якщо він є) ставили початкові ознаки ендометріозу, а я і не сумніваюся,що він у мене є. З симптомів - якраз коричневі(шоколадні) виділення за 1-2 дні до місячних і 1-2 дні після. Місячні не рясні, а швидше навпаки, а згустки теж є і деколи зовсім не маленькі. Лікування ніякого не проводила.
     
  12. Zuzulka

    Zuzulka Well-Known Member

    В цьому місяці... напочатку.. двоє лікарів одне і те саме сказали після огдяду, на УЗД нічого видно не було..
    Сказали що можна гормонами (читайте: протизаплідними) три місяці десь пічкатись... або пробувати вагітніти з тим.. авось вийде...
    а завагітніли нормально? довго пробували?
     
  13. катенок

    катенок Well-Known Member

    Вище на сторінці писала, наче все ОК.
     
  14. Farbovana

    Farbovana Метушлива та непосидюча)

    Дорогі дівчаточка, перечитала кілька дописів теми. Думаю мені сюди, хочу пожалітися....
    Більше 2 років тому я вийшла заміж, ми планували вагітніти десь через 3-4 місяці після весілля.І тут ,чудо, тест показав дві смужки. Немогла натішитися...Але через два дні "не по графіку" пішла кровотеча; спочатку мазанина, але потім вже більше + був кремовий згусточок ....Кровотеча була десь тиждень. Чого "не по графіку ", бо перед тим "гості " були десь 2 -2,5 тижні перед тим як закінчилися. Вже важко пригадити точніше.Та вже і сама почала сумніватися чи то було щось, чи то був якийсь збій організму...
    Пішла я на внутрішнє УЗД, кажуть нічого немає.ВАжко сказати чи було.
    Прописала мені гінеколог "Фоліо", Вітамін Е ( такі червоні таблеточки прозорі), ше одні (назви не пригадаю, вдома маю записану).Радила лікар їх десь 3 місяці пити, казали не вагітніти той термін.
    Ну і тоді вже можна буде пробувати. і щещо , або після лікування буду здавати аналізи , або вже на фоні вагітності.
    Але вже пройшло вже орієнтовно 2 роки після лікування - і хоть би що.
    Певне буду йти до Склярової - багато хто залишав хороші відгуки.
    Але чеснокажучи ,так шось погано деколи , до сліз....За що таке..і т...д...
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Мені приписували вітамін Е, але то вони навряд чи шось полікують, вони ж просто вітаміни. Але може добре, що не виписували ніякі ні антибіотики, нічого сильнішого. Бо мені після чистки завмерлої вагітності, то багато приписали пити всякого. Потім не знали від чого лікували, то теж виписували. А Вам як сказали, що вагітності і не було, чи просто на УЗД нічого не бачили? Бо в мене моя завмерла, то була пуста вагітність. Плодове яйце розвивалося без ембріона, а потім перестало. Тому казали, або зразу ембріон завмер, або й не було, але чистки все одне треба було робити, бо там було відшарування плаценти, і те пусте плодове яйце треба забрати. Але думаю, що то великий термін, який не можна було планувати (мені пів року не можна було), може тому й тепер скіки часу не виходить.
    А я записала до Михайлишин в Інтерсоно (там була, але в іншої лікарки), то вже може вона шось вияснить, чи принаймні запитаю її за ендометріоз, бо вже пару симптомів в себе знайшла:)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Farbovana

    Farbovana Метушлива та непосидюча)

    УЗД показало ніби нема нічого. або просто з кров*ю могло вийти...пару варіантів назвали тай все...
    --- дописи об"єднано, 30 Липень 2015 ---
    Але якби не було, все в Божих руках...:girl_claping:
     
  17. Zuzulka

    Zuzulka Well-Known Member

    Kykyruzka, Вам би до лікаря сходити... аналізи поздавати. Щоб бачити яка ситуація в вас зараз. Чи гормони в порядку чи фолікули добре розвиваються, чи овулюють, коли овулюють...

    Thebestnata, успіху і мудрого лікаря! тримаю за вас кулаки...
     
  18. Farbovana

    Farbovana Метушлива та непосидюча)

    Так, звичайно планую йти , чоловіка затягну...) Зайнятися собою ато все робота, робота...а в декрет то страх як хочеться...)))
    дякую вам щиро за поради та підтримку. Нехай вас Бог оберігає)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    не хлчу вас лякати, але в мене після першої ЗВ утворився поліп, бо чистку не робили, я лише приймала таблетки для того щоб все вийшло. Погоджуюсь з дівчатами, варто пройти повне обстеження, а тоді вже будете знати в якому напрямку рухатись далі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Hrustavka

    Hrustavka Active Member

    Дівчатка, була вчора в лікаря- то вона сказала їсти цвітну, брюссельську і кольрабі-корисно тим в кого ендометріоз
     
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Дівчата, чи знаєте ви грандіозну новину - людина-легенда в акушерстві, Мішель Оден, приїжджає до Львова і дасть дводенний семінар? Оскільки я впевнена, що всі дівчата з цієї теми рано чи пізно відчують це щастя - стати вагітною, то вважаю за щастя і неймовірний шанс відвідати ці семінари. Всім, хто зацікавився, деталі можна знайти тут https://m.facebook.com/events/14481...tory":"null"}&aref=3&ref=m_notif&notif_t=like
    Прошу модераторів не розцінювати за рекламу, оскільки враховуючи плачевну ситуацію в акушерстві України - це супер шанс бути поінформованими і обізнаними в такій чудовій темі як здорова вагітність, природні пологи та щаслива лактація.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.