Басейни Львова і як в них навчитися плавати

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Грильяжка, 7 Червень 2009.

?

А ви вмієте плавати?

  1. вмію, плаваю доволі часто

    17,9%
  2. вмію, але плаваю рідко

    44,1%
  3. не вмію, але вчуся

    5,5%
  4. не вмію, але мрію навчитися

    30,6%
  5. не вмію й не хочу вміти

    1,8%
  1. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    дівчата, а в Спортлайфі вчать плавати? Скільки коштують приватні заняття? Там ніби до 15 червня ціна абонементу Класик+Б = 4500 грн. на 13 міс. - задумалась над придбанням абонементу. Літом басейн мене більше приваблює ніж зал чи групові заняття. Але я плавати не вмію :girl_sad:
     
  2. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    в спортлайфі (на Сихові точно) є дві крайні доржіки де глибина дозволяє плавати і тим хто не вміє :girl_haha: , хоча можна взяти тренера, обіцяє що навчить, ціни я не знаю, бо мене навчили плавати в дитинстві, :girl_blush2: хлопчурі кинули на глибину ....
     
  3. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Не знаю як у Спортлайфі, але думаю, що ціни приблизно всюди одинакові. Знаю, що в Аквапарку індивідуальні заняття коштують 100 грн. Чоловік xодить вчитися плавати. Абонемент на вxід 550 грн на місяць (xодити можна xоч кожен день по 1 годині).
     
    • Креативно Креативно x 1
  4. Bibinka

    Bibinka Active Member

    І я, і малий - 9 років, ходимо у Три стихії на Південному. Абонемент мій коштує 500 грн, але немає обмежень ні в днях перебування, ні в часі..можна хоч щодня плавати. Малого абонемент - 250 грн, також без обмежень в часі. Плавати син вміє, бо раніше ходив в басейн в садочку на Південному і там навчився. Але в Трьох стихіях також вчать дітей від 5 років плавати. Знаю, що є групові і індивідуальні заняття. Щодо умов - дуже все чистенько, акуратно і гігієнічно. Подразнень від води не мала. Сам басйн новий і кажуть, що там якась сучасна система очищення стоїть..
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Супер!Бо ми ходимо на Симоненка на плавання і також платимо 250 грн.Думаю,коли вже навчиться номально сам плавати,то також підем туди,бо нам на південний ближче.Тим більше,що ви кажете,що обмежень по часі немає.А дорослого ціна є якась дешевша?
     
  6. Bibinka

    Bibinka Active Member

    Для дорослого є абонемент за 300 грн здається.. але перебування з 12 до 16... але також без обмежень в днях відвідування.. тож якщо маєте можливість ходити посеред дня - то це воно :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    О це вже набагато краще.З моїм графіком 2 через 2 якраз супер.Поки малий буде в школі до 14:00 на 12:00 зможу легко ходити):girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    цікаво з якого віку там діткам комфортно, чи не зарано моєму...
     
  9. Bibinka

    Bibinka Active Member

    знаю, що в Трьох стихіях діти до 4-х років якщо з мамою - то безкоштовно.. біля великого басейну є ще маленький жабятник, то там бачила навіть немовляток.. але тренер вчить плавати від 5 років
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Хто ходить або водить дитину на СКА, розкажіть як там, для дітей особливо цікавить? Хочу малого кудись в басейн і територіально нам найкраще туди або Спортлайф.
     
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Ми з 1,9 займаємся. Цікаво з другого заняття стало.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. varschavcka

    varschavcka Well-Known Member

    Мій малий ходить на СКА вже 2 роки. Там дітей в групи набирають з 6 років і з вересня вже починаються заняття. Вчать плавати тренери в "лягушатніку" де глибина здається 1 м. а потім переводять на глибший. А ще можна окремо водити дитину до інструктора, де треба брати абонемент і + платити інструкторові десь 50-60 грн. за годину. Якщо цікавить більше, то запитаю в свекрухи, бо то вона малого записала і знає там тренерів і інструкторів.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Raven

    Raven Мама малятка

    а коли ті заняття?? і де записуватись?
    я малу теж в три стихії вожу
     
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    То нам ще треба чекати трохи)
     
  15. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    Розкажіть про результат. Скільки часу вже займаєтесь і чи дитина навчилась плавати.
    З мого досвіду чим менша дитина тим важче її навчити плавати, причому з кожним роком легше у багато разів і десь аж 7-8 років дитину можна навчити плавати за 2 тижні.
     
  16. Raven

    Raven Мама малятка

    наразі вчимо затримку дихання і ниряння, рухи ногами з підтримкою мами
    моя пів заняття гарно працює, а потім мерзне і починає плакати, але ми переходимо далі в дитячий басейн, то там гріємось
    купила їй гідрокостюм, але все-одно губи синіють)) вона в мене мерзлюк, такий як я
     
  17. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    щоб гідрокостюм поміг не мерзнути, він має бути в притик - ледве налазити, знімати мокрим має бути досить важко. Я бачила багатьох дітей в гідрокостюмах які на них висять - на кілька розмірів більші, то толку з них мало - хіба обмежують рухи і заважають плавати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Моя мала (5 років), почала ходити в "Три стихії", 320 грн - 8 занять, група-7-8 чол. з тренером. Займаються в маленькому басейні, який знаходиться відразу біля великого. Спочатку роблять вправи, потім займаються в маленькому, і кількох, котрі не бояться, відправляють в великий басейн в жилетці, там вони з тою дошкою(незнаю як називєються) плавають трошки самі. В загальному дитині подобається, хоча тепер каже, що в великий басейн не хоче, бо там вода холодна. І коли виходять, їх ополіскують ще в душі, то два рази вийшла аж тряслася. Дуже зручно, що в холі очікування є екран, де видно, що вони роблять.
    Або можна піти в кафешку, випити кави з мафіном))))
    Абонемент для дорослого коштує 500 грн, ходити можна хоч кожен день, але перебування не більше 2 год, це разом з перевдяганням,душем...
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  19. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Дівчата, хто ходить у 3 стихії? вам подобається?чи там чисто? скільки доріжок? нормальні душові кабіни? шафки для особистих рчей вмісткі? бо чула, що в якомусь спортклубі ну дуже малюсінькі. Думаю чи брати абонемент, той що з 12 00 до 16 00, чи багато людей в такий час?
     
  20. Raven

    Raven Мама малятка

    Чисто, в мене на тому пунктик, доріжок вроді 4 і місце для груп, роздягальні-душові чисті, є гель для душу, фени, губки для взуття. Ходимо до обіду, тому сказати за відвідуваність не можу
     
    • Подобається Подобається x 1