Ведичні знання для жінок

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rona, 10 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

    Orman Модератор-бомба

    що вже саме по собі дивно, якщо у них дійсно є логіка. А як почуваються, значить не такі логічні - значить жіночні.

    як вам така логіка

    *розважаюсь*
    --- дописи об"єднано, 28 Липень 2015 ---
    це таке життя

    *далі розважаюсь*
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    ну от я така) логічна, цілеспрямована і цим часом пригнічую всіх, не тільки чоловіків. Але я від того не менш жіночна (ну принаймні хотілось би так думати:))

    Дуже-дуже мені сподобались слова Тані
    Я теж гаряча, я бачу по собі, що інколи та енергія з мене пре не на жарт, і не можу я бути в той момент "кроткою", скромно і лагідною. Мені наче гуд від того (ну інколи страждаю на тему - що подумають люди, але намагаюсь від того комплексу відходити).
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. terezka

    terezka котяка-вишивака

    я навела приклади "логічності поведінки" жінки, ви сказали що то називається "здоровий глузд". приклади не логічної поведінки чоловіків теж навела, згідно вашого прикладу - у жінки є здоровий глузд, а у чоловіків - які роблять протилежне - здорового глузду немає
    отже чоловіча логіка позбавлена здорового глузду?
    простий висновок, прям як на парі з логіки
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    :girl_crazy:.
    То у мене карма така. Я вже звикла:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. zetta

    zetta Well-Known Member

    image.jpg
    Бажаю всім віднайти свій маячок і світити .
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  6. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    :) в яблучко.
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  7. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я з мамою воюю з цього приводу вже років 5
    Вона постійно жаліється, що тато їй не допомагає, а мені дуже добре, бо у мене чуйний чоловік, який все купить-привезе
    А звідки татові знати, що потрібно допомогти, як він прокинеться в 7 год ранку, а в кухні вже стоять 40кг огірків на закрутку, які мама з плачами притарабанила сама з базару? І головне, день перед тим ніхто навіть не здогадується, що мама на ранок запланувала закупи-закрутки
    І так з року в рік. Питаю, "чому не скажеш татові, що треба їхати на шувар", у відповідь закочує очі, "тата не допросишся":dash1:
    А я б краще цілу зиму просиділа без тих огірків-помідорів, ніж волочила б то все на горбі сама
    Не розумію я такого
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 16
    • Подобається Подобається x 4
  8. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Вашу логіку я зрозуміла. Спробую відповісти :)

    Почуття і логіка - це ж різні сфери. Знаєте, люди часто кажуть: "Серце каже одне, а розум - інше".

    Так і тут. Жінка може бути надзвичайно логічна, але почуття виникають самі. Або їх хтось в ній викликає навмисно. Наприклад, ті ж самі "ведичні" лектори... Допис flame тому підтвердження, імхо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Та ніяк, на жаль, може колись іншим разом.

    Дівчата, дякую вам дуже за поради стосовно наставника-покровителя. Мені дуже близькі ці слова
    бо саме цього мені не вистачає: прийняття, розуміння, схвалення. Я останнім часом почуваюсь геть спустошеною, кому віддавати є, є ті хто мене щодня потребують, а де брати собі оце "наповнення"? З мамою у мене протилежний результат: підчас її візитів я відчуваю тільки оцінювання, критику і т д. Може якби у мене було більше впевненості в собі, то я би так це не сприймала?

    Мені на разі дуже допомагають лекції, я якось переключаюсь, чую про те, що я не одна з такими проблемами і мені так легше. Але до психолога мені б не завадило сходити, напевно. Дуже є низька самооцінка себе як мами, жінки і ще купа всяких страхів тривог і т д.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Мені з мамою помогла практика поклонів. Та і взагалі тато об‘явиявився, якого ми бачили ще 22 роки тому

    Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Не обов*язково. Ще є така річ, як просто знаєш, що виносити сміття з хати не варто. Плюс, хто вчиться про енергію грошей, пам*ятає, що плітки і обговорення людей вимітає гроші з хати. А фінансового достатку ой як хочеться. :girl_blum::girl_blum::girl_blum:

    Вібачайте, але то повна лірунда. Жінки є різні. Бог нас робить кожного інакшим і цінним. Жінка у якої сильний Марс (не Сонце, бо Сонце - це тато, а саме Марс - це така цілеспрямованість і войовничість) не може бути спокійна і тиха. Вона мусить постійно бути в русі і робити багато справ. Там не лишень Марс грає роль, бо є і купа інших нюянсів, які у кожного індивідуальні. Проте, на загал, є жінки з енергією вогню, є з енергією води, повітря і землі. Тобто у кожній є всі енергії, тільки якась одна домінуюча. Той по життю вона буде йти згідно із своєю внутрішньою енергією. Тільки так вона буде щаслива, коли буде правдива сама з собою, тобто своєю енергією. Жіночність, аля рожевість, тут ніц не має до діла.
    Як каже моя "гуру", якщо у тебе є вагіна - ти жінка, отже жіночна. Навіть якщо та жінка працює детективом в поліції, жіночність з неї нікуди не ділась. Інша справа, що нам довкола дурниці вбивають в голову, ну то це інша пара кальош.
    --- дописи об"єднано, 6 Серпень 2015 ---
    Я не хочу тут бути дуже мудрою, але бачу у вас помилку багатьох жінок, і до недавна свою в тому числі. Ви чекаєте самоутвердження ззовні, а воно може прийти тільки з середини. Я розумію, що розуміння того, що ви не одна є важливе. Може хочете спробувати те, що зробила я? Відкинути геть всі проблеми (виписати їх чесно на папірчик і відкласти далеко, далеко) і зайнятись собою. Подумайте собі так. Вам дали годину аби викопати скарб. І ось ви копаєте а до вас підходять якісь люди і відволікають. Якісь зовнішні подразники. Ви будете на них відволікатись? Просто подумайте що Вам важливо. Вам важливо отримати скарб чи реагувати на всі подразники? Подумайте, і дайте собі відповідь.
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 8
  12. Orman

    Orman Модератор-бомба

    як я вдало зайшла. Маруся, ти така класна!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  13. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Отож бо й воно! І я про те саме! А як послухаєш-почитаєш валяєвих і іже з ними, то починає складатися трохи інши враження. ;) Що мол, ті жінки, які носять коротку зачіску, джинси і не мріють про вагон дітей і служіння мужу-божеству, то якісь "неправильні бджоли, які роблять неправильний мьод"...

    Так що я тут з Вами майже згідна, якщо не рахувати отієї лірунди про планети, які начебто визначають жіночий характер ;) Але то вже з розряду гороскопів - як хтось вірить і йому допомагає, то ніц страшного в тому не бачу, хоча жодні наукові дослідження не підтверджують тих забобонів.
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. zetta

    zetta Well-Known Member

    Як гарно, бажаю кожній дівчинці розуміння що вона чудова )

    После того, как отец заглянул в компьютер дочери, он написал ей такое письмо...

    Милое солнышко,
    Недавно мы с твоей мамой искали что-то в Гугле. Не успели мы ввести и половину вопроса, как поисковик выдал список наиболее популярных запросов. Первым в нем был вопрос: "Как постоянно поддерживать в нем интерес к себе."

    Он меня очень зацепил. Я просмотрел огромное количество статей том, как быть обольстительной и сексуальной, когда приносить ему пиво вместо бутерброда и о том, как заставить его почувствовать себя умным и самым лучшим.

    И я разозлился.

    Малышка, у тебя нет, никогда не было и не будет такой задачи, как "поддерживать в нем интерес к себе".

    Малышка, твоя единственная задача - это просто глубоко в душе - в этом незыблемом месте, которое не испугаешь никакими отказами, потерями или эгоизмом - что ты заслуживаешь быть интересной. (Если ты запомнишь, что и все остальные тоже заслуживают интерес, битва всей твоей жизни будет практически выиграна. Но об этом я напишу однажды в другом письме.)

    Если ты поверишь в свою ценность, ты будешь привлекательна в самом важном смысле этого слова: ты привлечешь к себе парня, который не только сможет проявить к тебе интерес, но и захочет провести всю свою жизнь, посвящая тебе весь свой интерес.

    Малышка, я хочу сказать тебе о парне, которому не нужно, чтоб его заинтересовывали, ибо он знает, что ты интересна:

    Мне плевать, кладет ли он локти на стол во время обеда - ведь он наблюдает за тем, как морщится твой носик, когда ты улыбаешься. И он не может оторвать глаз.

    Мне плевать, сможет ли он хоть немного поиграть со мной в гольф - ведь он сможет играть с детьми, которых ты ему подаришь, и он будет всячески восхищаться и умиляться тем, как они на тебя похожи.

    Мне плевать, будет ли он следить за своим кошельком - ведь он будет следовать за своим сердцем, а оно всегда будет приводить его к тебе.

    Мне плевать, силён ли он - ведь он даёт тебе возможность испытать его сердце на прочность.

    Ещё больше мне плевать на то, как он голосует - ведь каждое утро он просыпается и выбирает именно тебя на почетное место в твоём доме и в его сердце.

    Мне плевать на цвет его кожи - ведь он раскрашивает вашу жизнь кистями терпения, жертвенности, ранимости и нежности.

    Мне плевать на его религию или ее отсутствие - ведь его научили ценить таинство и каждый момент жизни, а каждый момент жизни с тобой - священное таинство.

    Наконец, малышка, если тебе встретится такой человек, и у нас с ним не будет ничего общего, у нас будет самое главное общее: Ты.

    Потому что, малышка, единственное, что ты должна делать, чтобы "поддерживать его интерес" - это просто быть собой.

    Вечно интересующийся тобой парень,
    Папа.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Давно вже читала цей пост.
    Реально- найкраще що читала по темі.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Orman

    Orman Модератор-бомба

    ой дівки, якби в нас був такий тато... Цієї теми б не було.

    *я принцеса не тому що в мене є принц, а тому що я дочка короля, який є Бог*
     
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    напевно, ще і тому я сюди заходжу нечасто
    в мене такий тато був.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Трохи вульгарно і прямолінійно, але відображає суть так званих "ведичних вчень для жінок":d23: Особи без почуття гумору- можете кидати тапками:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  20. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member


    ****************************************************
    Кінець теми. Продовження тут
     
    Останнє редагування модератором: 5 Жовтень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.