проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Норм. Влад до 2 зі мною спав. І зараз часом може.
    І денні сни певно з 6 місяців краще нас було таки вдома. Так і спить. В обід вдома
     
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Дуже жаль, я би покликала Наталю @natorella , вона би навчила і вселила впевненість. А якщо би ніц не дало, тоді би вже сказала, шо слінг не пішов. В слінгу ми особисто спимо на раз два і де завгодно, ні шум, ні гам не перешкожджає.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Те саме. Інколи розраховую, що маю 15 хв.до сну, аби дійти за цей час додому. Часто не встигаю 2-3 хвилини: ). І говорю, і голодний ніби, і чіпляюся, не допомагає. Очі закрив, голівку притулив і все.
    Спробуйте таки ту "штору" осилити
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    на жаль ми зараз не у Львові живемо, приїжджаємо не часто.
     
  5. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Було би бажання ;)
    --- дописи об"єднано, 17 Липень 2015 ---
    Я не переконую, просто зі свого досвіду, мені освоєння слінгу таааак допомагає, а крім того, то ще й так приємно і мило, тому раджу не відмовлятись від слінгу так легко
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Скажу так, режим сну у нас вималювався, коли синок перейшов на один сон. Іто плаває +-година, все залежить від того, коли зранку прокинеться.
    До того спав коли як заманеться, нічого спланувати наперід не могла, все мусила під нього підлаштовуватись.
    Але дійсно, здавалось, що так триватиме постійно, а зараз згадую, ніби так давно було.
    Терпіння, мамульки, все налагодиться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Дівчата, в мене дитинка добре в слінгу спить, але коли прокидається, то починає потягуватися, викручуватися, в слінгу ій мало то виходить і вона починає плакати. Доня коли без слінгу на ручках носиться, то теж крутиться у різні боки, розглядає все навкруги, ніжками часто й сильно вовтузить. Використовую мотанку хрест під кишенею. То виходить, що слінг нам не дуже підходить, бо я встигаю доїхати в одну сторону, а в зворотню вже з плачами, напіврозмотані. Мені треба, щоб вона гуляла в слінгу. Чи то може порадите іншу мотанку, чи можливо слінг не для нас?
     
  8. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    То вона пісять після сну хоче. А на маму часто дітки не пісяють. Можете вийняти на деякий час після сну, порозминати, а потім знов примотайте. Літо на дворі - це легко зробити. Ну і слідкуйте, щоб душно не було.

    Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    З просоння дитина певно пісяти хоче, от і починає так вовтузитись. Попробуйте дістати щ намотки після сну, трохи розімнути ніжки-ручки і назад примотати.
    Скільки вона спить у слінгу? Мій мацьопиком спав чітко 2 години. Потім став по 40 хв
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    погоджуюсь з дівчатами, в нас точно так само, треба просто витягти дитину слінгу, порозминатись, висадии якщо висаджуєте і за якийсь час моджна назад
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Дівчата, я тут на одному сайті натрапила на обговорення проблем зі сном, і...якийсь черв'ячок з'явився у мене, чи що...одним словом, мами пишуть, що в них діти в 9, 11 (напр.) міс. засинають тільки на грудях - тобто проблема в тому, що не засинають шляхом закачування - я, наприклад, навіть не думала про це, я жодного разу не вклала дитину спати просто закачуванням вдома (якось так одразу повелося, пізніше я вже й не пробувала, і ще дивувалась, коли бачила, що плачучих немовлят гойдають на руках, і вони таки засинають). Але дитина дорослішає, і колись таки доведеться засинати без грудей (чи це йде паралельно з відлученням?), мені цікаво, як це відбувається, як вкласти спати без грудей? Чи можуть ваші дітки, що на гв, заснути від укачування? Або чи пробуєте ви в деяких випадках підкачати дитину, що прокинулась, замість грудей?
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. readytogo

    readytogo Well-Known Member

    Ви як прочитали моі сьогоднішні думки:)
    Точнісінько так само цікавить таке питання. Бо за своіх 1,4 роки донечка лічені рази заснула або у возику, або на руках ( і то в чоловіка, коли мене не було вдома).
    А так, лягла я на бочок, циця в роті і через 10 хв відбій.
    На власні очі бачила як дітки при колисанні засинають, під казочку лежачи... Мені цікаво з якого віку таке прчинається і чи треба привчати до такого?
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    В мене в Златки був період (з 1,5 до 2,5), що засинала тільки з підкачуванням. вдома тільки з татом на фітболі. але я вж була вагітна, відповідно відлучала і від грудей і від фітбола, бо деколи і на мої руки припадало. то з 2,5 засинає під казочку.

    Ярчик категорично ні на які підкачування не реагує) вдома тільки груди. на вулиці раніше спокійно в слінгу, зараз в возику. в автокріслі практично моментально))
     
    • Подобається Подобається x 4
  14. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Синочок досі через раз засинав то у возику, коли його колисали, то на грудях. У ліжку колисатися не підходило. А останнім часом у возику не спить - тісно, напевно. Але і на грудях не завжди виходить приспати, то ми лягаємо в автокрісло і йдемо кататися: поки машина заведена - дитина спить.
     
  15. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Мене це теж дуууже цікавить, бо скоро ідемо в садок і там якось доведеться малому спати самому і я то собі слабо уявляю. Він навіть коли втомлений і сонний не засне сам, з грудьми може вкладатися хвилин 30. У візку заснув лічені рази, навіть в автобусі не засинає від загойдування а все одно "сісі дати" :scratch_one-s_head:
    Останнім часом іноді вдень чи ввечері сам вкладається в ліжко, каже "добаніч", закриває очі і через 1 хв відкриває бо треба "сісі дати" :sad:. В мене хіба надія на "стадний інстинкт" що в садку "за компанію" захоче спати, але як - не уявляю. В ідеалі треба було б його спробувати лишити на денний сон з кимось в кого немає сісі і подивитися чи засне, тільки от лишати не маю на кого :dntknw:
     
    Останнє редагування: 22 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Моі діти з нянею засинають значно швидше і сплять довше, ніж з мамою.
    В чому секрет - не знаю.
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    в мене з малим те саме ще досі :girl_crazy:, якийсь цицьоман в мене росте і ніц йому "розкажеш".
    охх, і мене це питання дуже цікавить - садок на носі вже, а щось так аж моторошно якось..
     
  18. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Дівчата, дуже малий останні пару днів погано спить вночі. Дуже будиться, ножки піднімає, пукає, ручками себе по обличчю рухає, крихтить. То газики в нього чи що? Невисипаємся.
     
  19. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Ми були такі самі :) Брітні , все пройде, і не згадаєте :). Газики то
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Ми коли спимо, то будимось лише плачем- спершу розплакались, а потім відкрили очі. Деколи під-час сну підривається з диким плачем, або груди або підколисати і до 5 хвилин знову спить. Панікувати? Йти до лікаря? Не хочу зайвий раз в поліклініку, там же здорових не буває. ....