Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    [QUOTE="nibysh, post: 2211905, member: 45230] Тому славнозвісна ПХ- то наше все!:rock:[/QUOTE]
    Ой, які в мене класні університетські спогади з ПХ. Дуже хочу там побувати і поїсти їхнього борщику і шуби :))) та й ніби Фреймут непогані відгуки про львівську ПХ залишала.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Длеко нам ще до такого сервісу, хоча Львів рухається трохи в тому напрямку:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Навіть дуже:girl_yes:В мене там був випадок, що малий сходив в підгузник по великому. Я підійшла до офіціантки з питанням чи є в них, де перебрати дитину. На що вона відповіла, що спеціальної кімнати немає, але зараз щось придумаємо. Оперативно з кимось переговорила і мене відвели в кімнату на другому поверсі, де був стіл і я все зробила. Потім ще підходила і перепитувала чи все добре, чи було зручно, чи не треба ще якась допомога.
    Ще згадала, колись заходили в заклад типу пабу в проїзді Крива Липа, назви не пригадаю. Зайшли з дочкою поїсти, бо там смачно. Заклад абсолютно не дитячий, але попри це, малій одразу принесли розмальовки і олівці. І по меню, оскільки дитячого не було, то ми обрали з дорослого і попросили приготувати для дитини. Кухар врахував всі побажання. Дуже приємно тоді вразив цей заклад.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Raven

    Raven Мама малятка

    Дублін? Та там файно. Правдя я вже за свого нитіка і трощителя посуду писала. Тепер сидю тихенько дома і не рипаюсь.
     
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ні, чоловік нагадав, то кулінарна студія "Крива липа". Але каже, що тепер там кухня спортилась.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Здивувало,ми ще з однією форумлянкою безпроблемно заїхали двома возиками туди,нас посадили,чемно обслужили,хоча діти і ганяли,дерли меню,мій ложки кидав,офіціанти піднімали, сміялись до них.Правда посадили нас поряд з оранжереєю,а там трохи проблемно з точки зору безпеки-розетки-шнури-дроти.
    А от щодо пеленальних столиків,з тим проблема,знаю хіба що є у Вапіано, Вілла Австрія, Макдональдсі і заправці Сокар
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. ginseng

    ginseng Well-Known Member

    У Вілла Австрія э навіть дитяча сантехніка, люблю її дуже, бо сервіс класний і смачно:girl_in_love:.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    порадьте, будь ласка, гарне місце в центрі або близько центра, щоб була літня тераса, смачна кава і солодке, недорого.
     
  10. Rondel

    Rondel Member

    В Челентано на Ринку також є. Мені здається, в них з закладів центру взагалі найбільш комфортно з дітками, хоча в Сові ще сподобалося, як відразу до нас підбігли з олівцями, розмальовками і кріселком, там доволі душевний персонал. Але там нема відгородженого кутка і пеленального столика нема.

    На Бачевських на терасі минулого тижня запустили акцію по десертах. Дуже смачні і доволі великі тістечка по 12 і 16 гривень за штуку. Сидіти зручно, від вулиці пальма відгороджує. Але просіть, щоб обслуговувала біленька дівчинка, молодша, вона найпривітніша. і найросторопніша. Старші пані трохи якісь повільні
    --- дописи об"єднано, 27 Липень 2015 ---
    До речі, в тих же Бачевських були кілька разів з дитиною і все було дуже нормально. Особливо на сніданку файно, дуже багато всього для дітей (при чому безкоштовно), особисто шеф-кухар нашому малому сирники і манку подавав і дуже привітно з дітьми спілкувався.
     
    • Подобається Подобається x 7
  11. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    Дуже дякую!
    заходила в Бачевських, там не було місця.
    щодо їх акції зі сніданками (взяла флаєр) - діти віком до 8 років безкоштовно, а від 8 до 12 років 40 грн (це півціни)
     
  12. Rondel

    Rondel Member

    Нам ще до 8 років дуже далеко :) Але там такий фул в сніданок включений, що 40 гривень було б не шкода. Наш малий так нажерся останній раз, що потім цілий день їсти не хотів. Уявіть собі: млинець з куркою, млинець з яблуком, круасан, два тости, тарілка манки і тарілка сирників і то всьо на дитину 2,5 роки :) Не уяавляла собі, що в нього стільки може влізти, але дуже все смачно
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  13. Latane

    Latane Well-Known Member

    Челентано на розі Шухевича-Франка.... Таке собі! Дитячий куток маленький дуже, інтер'єр приємний, офіціанти ледве рухаються. Три фондани і три фраппучіно чекали 30 хвилин і приносили не все разом, а хаотично. Були вчора в обід, зал заповнений на 60%. Ціни середні.
    Відчуття затишку відсутнє
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. Rondel

    Rondel Member

    Вчора були знову в "Голодному Миколі". Там тепер по вівторках майстер-класи для діток від Театру юного глядача. Правда, для нашого малого виявилося трохи зарано, але були люди зі старшими дітьми, то їм ніби цікаво було. Для нашого то головне, що велике дитяче меню, бо в нього якраз почався період перебирання харчами :girl_mad:

    А ще були в новій точці "Добрий пес" на Дорошенка. Саме місце таке собі, дизайну нуль, але хот-доги добрі, самі печуть булки і сосиски їм роблять під замовлення. Баварський сподобався більше, ніж італійський. Коштують 24 гривні штука.

    Також трохи раніше були в "Хліб і вино" на Вірменській, то там теж сподобався хліб, можна взяти набір різного (багети, чабатта, булка) і різні олійки з травами до того і вино дня, виходить недорого, якщо хочеться просто посидіти і злегка перекусити під вино. Поїсти повноцінно там було б тяжко.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  15. Siania

    Siania Love Life

    А мені дуже подобаються реберця і печена картопелька у "Пструг, хліб та вино". І порції такі що беремо одну на двох :friends:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    Сьогодні була в кафе "Білка", що в ТЦ Роксолана. Були зранку, людей мало, інтер*єр дуже душевний (в нас була ділова зустріч), обслуговування дуже приємне. Брали лате - принесли великі такі чашки в горошок - мило і смачно. Замовляли ще чізкейк і пиріг з ревенем на пісочному тісті - смачно, не приторно, не хімічно, гарно і апетитно. Меню невелике, але якщо на каву-чай з десертом-кішом-пирогом-кексом і ін. то дуже-дуже рекомендую (бачила ще крем-супи є). Класно ще те, що столики розміщені далеко один від одного, а вікна так низенько розташовані - якщо сидіти біля них - відразу видно церкву Андрія і дорогу. Хто любить отакий пасивний відпочинок чи посидіти-поговорити під не шумну музику - має сподобатись.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  17. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    о це якраз не смакувало(
     
  18. Latane

    Latane Well-Known Member

    Bubble Waffle (площа Ринок) - крута штука. Смачні вафлі з різними наповнювачами, начинками, фруктами і поливками. Брали різні - всі смачні. 55 грн. за штуку

    Паб - 47 (на Чупринки, 47) - пиво розливне і різні закуски. 2 бокали микулинецького пива, свинні вушка, нарізка вяленого мяска, смажені курячі крильця з соусом = 105 грн. Смачно, приємне обслуговування
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Трохи мали гостей останніми днями,бавили їх гастрономічними вилазками.
    З того,що найцікавіше:
    1. Сніданок в Фресці. Не була там сто років, але з 4ма дітьми на терассі виявилось дуже комфортно (якби не циганка,яка тикала в мене своїм пальцем шоб я їй гроші дала. А я собі повернулась в протилежний бік і мала її в носі:girl_bye2:). В них там зараз гарна пропозиція- сирники і кава 35 грн. Смачно. І офіціант приємний (дуууже :girl_tender:).
    2. Стейки в The Grill. Я вже колись писала про смачне м'ясо в цьому закладі. З різних причин давно туди не заходили, але зайшли і переконались що стейки там все ще дуууже смачні:good:. Також файна картопелька, добре пиво і вино. Що не сподобалось: шумно(якийсь вуйцьо так голосно грав і співав,що спілкуватись буле просто нереально), гуакамоле в них-не гуакамоле, начос-не начос. Але коли захочу стейка з яловичини,то піду туди :girl_yes2:
    3. Челентано на пл.Ринок. Двоякі враження. В неділю після церкви за столиком на вулиці- жах:girl_cray:. Голуби аж на столики заскакують щоб клянчити іжу, ті ж цигани можуть за 30 хвилин підійти 4 рази (справедливості заради уточню що офіціанти кожного разу підходили їх відігнати,але суперінтелігентні і абсолютно безпринципні львів'янки дуже бояться шоб їх не врікли і гроші циганам дають скорше ніж офіціант може підбігти:facepalm:), скатертини на столах таке враження що або не міняють взагалі,або рідко. Бо ми змінили два столика і на обох вони були добряче заляпані.
    А от вчора з дітиськами посиділи файно. Смачно, помірні ціни, приємні офіціанти. Але то ми сиділи всередині. Терас я тепер уникаю(якщо вони не на даху)
    4. Патіфон в Роксолані. Я там толком нічого не їла. Пила каву. Нормальна кава,яка за рахунок вигляду на місто автоматично стає чудовою)))
    5. Ратуша. Я люблю в них їсти,але були там з друзями і їх маленькими дітьми (3 місяці) то здивувало що в них нема пеленального столика в туалеті. Неприємний нюанс
     
    • Інформативно Інформативно x 7
    • Подобається Подобається x 2
  20. Rondel

    Rondel Member

    Захотілося круасанів, зайшли в Сан Круа на Січових Стрільців, бо були поруч. Нікому не рекомендую!
    Перепитали на вході, чи свіжі круасани. Сказали: так так, якраз допікаються, ви піднімайтеся на 2 поверх, обирайте місце, до вас підійдуть. Замовили. Принесли круасани, які явно вже кілька годин стояли, ну зовсім не апетитні (вони ще й манюні, але не про те йшлося). Пояснили офіціантці, що нам обіцяли інше. Вона відмовлялася довго заміняти, аже поки не сказали, що хочемо поговорити з адміністратором. Тоді вона відійшла і так ніби про себе, але щоб ми чули: "Приходять тут і вий...ться". Ми, звісно, не їли, не платили, відразу встали і пішли, дорогою висловили "фе" дівчатам внизу, які обіцяли свіжі круасани.
     
    • Інформативно Інформативно x 8
  21. Latane

    Latane Well-Known Member

    Патифон, що в ТЦ Роксолана. Нічого там не куштували, тому що пафосу аж занадто в обслуговуючого персоналу! При вході ніхто не привітався, підійшли до вільного столика на терасі (їх було 2 і обидва не прибрані). Хвилин 10 простояли, помилувались містом - так ніхто на нас і на столики уваги не звернув... Самі підішли до офіціантів, що сумували біля барної стійки в кількості 3-х чоловік. Попросили прибрати стіл і дати меню. Сказали, що в них багато людей і вони не втигають(заповнена тільки тераса, зал пустий) і взагалі, ті столи ніби на броні. Ага, щас. Ми все ж сіли, передивилися меню і пішли їсти в Хенліс)))

    Хенліс - гастро паб. Пиво закордонне гуд, салат з телятини гуд, дабл чизбургер - нормальний, але не вартує тих грошей. Не такий вже він і дабл. Все ж самі смачні і великі бургери для мене в МонПіусі і Бургер Джойнт.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1