Порадьте психолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Venezianka, 31 Травень 2011.

  1. leopolice

    leopolice New Member

    Відповідь: Порадьте психолога

    Кожний кулик своє болото хвалить... Так і я :)

    Лариса Дідковська.
    Про неї писав на дружньому форумі.

    Будуть питання - пишіть в ПП
     
  2. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Відповідь: Порадьте психолога

    Не знаєте часом, Юзвишин ще в свідках Єгови, чи вже ні?
     
  3. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Порадьте психолога

    Можу впевнено сказати, що Юзвишин О.П. з однаковою повагою ставиться до людей, незалежно від їхнього віросповідання. А ось про його особисті релігійні переконання, думаю, краще запитати його самого, якщо це для Вас важливо.
     
    Останнє редагування модератором: 22 Вересень 2014
  4. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Відповідь: Порадьте психолога

    Я думаю це важливо знати. Люди які шукають психолога тут на цьому форумі здебільшого традиційної віри, тому думаю було б чесно якби вони це знали. Це не до шевця ж, чи сантехніка звертатися по допомогу, а до психолога, якого потрібно пускати в душу, тобто справа делікатна.

    Але з Вашої відповіді я вже зрозуміла що він ще свідок Єгови. Дякую.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. ViTanya

    ViTanya Member

    Відповідь: Порадьте психолога

    Цілком з Вами погоджуюсь. І якщо для Вашого психолога христинські цінності нічого не значать, а для Вас це фундамент Вашого духовного життя - це не просто дуже сумно, тоді терапія неможлива. Недавно пацієнт звертався за психотерапевтичною допомогою до Гривула Ростислава. То Гривул порадив йому розлучитись з дружиною, бо вважав, що саме це допоможе. Той відмовився, бо вважає розлучення гріхом. Тоді наступна порада була - завести коханку. На тому все скінчилось, бо проходити терапію на таких умовах пацієнт не схотів.
    Ірвін Ялом є атеїстом, він про це пише в своїх книгах, але з повагою ставиться до пацієнтів, до якої б віросповіданя вони не належали. І вважає, що віруючому пацієнту, незалежно від того, до якої релігії він належить, допомогти набагато легше.
     
  6. Radistka

    Radistka Well-Known Member

    Відповідь: Порадьте психолога

    ViTanya чому б Вам просто чесно не написати що юзвишин свідок єгови а люди вже нехай самі вирішують які цінності їм потрібні?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    Відповідь: Порадьте психолога

    Я хочу піти до психолога,дуже потрібно розтавити всі крапки, скажіть кого б могли порадити,ну і якщо можна- то зоорієнтуйте які зараз ціни?Дуже буду вдячна!

    Sent from my ST27i using Tapatalk 2
     
  8. Досить дивно, що люди мають труднощі із пошуком психолога у Львові. Хоча б тому, що практикуючих фахівців у цій сфері є як мінімум кілька десятків на любий смак (вік, стать і т.д.). А якщо у Вас є інтернет і трохи часу, тим більше це не проблема.

    Вибираєте зручну для Вас пошукову систему Google, Яндекс, чи іншу і після введених слів (консультація психолога львів, психолог у львові і т. д.). Робот пошукової системи запропонує певну кількість варіантів, ось і вибираєте того психолога, що підходить Вам найбільше. В жінок від природи розвинута інтуїція, вона і допоможе знайти "свого" спецаіліста... наприклад по фотографії на сайті, якщо там така є.

    Не довіряєте своїй інтуїції, почитайте відгуки, його досвід роботи... зрештою можете подзвонити і перепитати, чи працює даний фахівець із Вашої проблемою.
    На жаль, не існує універсальної відповіді на питання "як вибрати хорошого психолога", адже ніякий досвід і освіта не дають гарантії виникнення взаєморозуміння і довірчих відносин. Проте, як кажуть в народі: "Хто не ризикує, то й не ....")))
     
  9. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Йой, ніби ми перший день в інтернеті і не знаємо як відгуки пишуться. Все-таки важлива думка того, хто шукав і може порадити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 1
  10. Міла

    Міла Member

    Порадьте, будь ласка, хорошого спеціаліста, який може допомогти побороти панічні страхи, порушення сну? Напишіть координати в ПП.
     
  11. І так, і ні! Якщо наприклад відгуки в соціальній мережі і у Вас є акаунт, завжди можна поспілкуватися в п/п з людиною, яка написала той, чи іншій відгук. Та й інтуїцію навряд чи можливо будь-яким способом обманути. Один і той самий психолог комусь може підійти, а комусь ні. Адже важливо, щоб спеціаліст в сфері психології, до я кого Ви будете звертатися за допомогою, був вам приємний як людина, а його зовнішність не була для Вас відштовхуючою. Погодьтеся, що особистісний фактор в подібних речах відіграє далеко не останню роль?
     
  12. Sofiya Baran

    Sofiya Baran New Member

    Я спеціально зареєструвалась, щоб написати про свій випадок. А то може, хтось теж шукає якусь інформацію, відгуки.
    Я проходила психотерапію в Юзвишина Олександра Павловича. Раніше ніколи не думала, що мені взагалі потрібен психолог. Перші сеанси терапії були в групі, на відпочинку. Ті зміни, що я відчула вже тоді, передати складно, а описати зміни сьогодні тим паче. Але я не так про себе, як хочу поділитись тим, що я привела до Павловича свого чоловіка. І тепер натішитись не можу, як помінялись на краще наші стосунки, хоч наш шлюб вже не молодий, цього року відсвяткували 40р спільного життя. Взагалі можна на цю тему говорити і говорити. Я дуже вдячна долі, що звела мене з такою людиною, з таким спеціалістом.
    Я б порадила всім, хто ще сумнівається, чи звертатись до психолога - не сумнівайтесь і не стидайтесь. Це дійсно допомагає.
    З повагою до всіх, Софія.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  13. Semicvetik

    Semicvetik New Member

    А Юзвишин допомагає людям з алкогольною залежністю? Може хтось знає, до кого звернутись з такою проблемою?
     
  14. ViTanya

    ViTanya Member

    Ні, Semicvetik, в нього інша спеціалізація. Тут потрібен хороший нарколог, який власне спеціалізується на алкоголізмі. На жаль, хто цим займається у Львові, не знаю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Miu

    Miu New Member

    З Власного досвіду розповім про Юзвишина Олександра Павловича. Чудовий лікар! Читала що він найкращий і на фоні своїх депресії вирішила спробувати. Після спілкування з ним мені знову захотілося жити! Не знаю що б я робила якби не він!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  16. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    а хто має контакти цього психолога? де він приймає? і скільки коштує консультація?
     
  17. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дівчата, скільки зараз приблизно коштує консультація психолога? Зоорінтуєте по цінах!
     
  18. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Arika то залежить від рівня самого психолога, від 100 грн/год. і вище
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. kotulka

    kotulka Member

    Доброго дня. Як вам написати в ПП (я тільки зареєструвалася і не знаю порядків Посиденьок). Хочу задати питання на рахунок контактів психологів. Дякую
     
  20. Добрий день. Будь ласка, дівчата порадьте у Львові психолога чи психотерапевта по депресіях, стресах , кризах. Терміново.
    Може хтось щось чув про Кудрявцева? Дякую. Чекаю.