Для мамусь і татусів (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

  1. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Є спеціальні підгузники для плавання: одноразові і багаторазові
     
  2. Ірушка

    Ірушка Well-Known Member

    дівчата, а з якого віку ви почали кудись їздити з немовлятами? Катрусі 2 місяці я вважаю її ще дуже маленькою, а чоловік хоче щоб ми всією сімєю поїхали в село до бабці десь на тиждень, моя уява одразу починає малювати різних комах які можуть її вкусити, мікробів від немитих рук, погану реакцію Катрусі на зміну обстановки, а з другого боку розумію що це все накрути і такий відпочинок піде всій нашій сімї на користь, але прийняти остаточне рішення не можу.
     
  3. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ну ми ще ті шатуни. Через тиждень після виписки вже возились з малюком, бо залишати не було на кого. З ночівлею перший раз , то малому ще 2міс. не було. Все було нормально. звичайно не так зручно як дома, але так ніде не буде.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Дивіться, чи ви самі готові до того, чи буде вам зручно, значний вплив на те, як все пройде, буде від вашого настрою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Ми одразу після пологового всюди їздили. А у місяць малого вже відпочивали в Карпатах. А в 3 місяці на місяць у Бельгію поїхали. То немає кращого, як відпочивати з такими манюнями, якщо дитинку ніц не турбує. Бо у нас на час Карпат припали коліки малого і відмова від грудей. А на Бельгію перші зубки)) Але воно би і вдома було, тому на наш відпочинок то не вплинуло, мені була потрібна ота зміна обстановки, басейн, гори.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Ірушка як на мене, головне, щоб у вас був якийсь свій куточок, простір, окрема кімната, щоб можна було завжди сховатись в тишу і спокій. А так зараз літо, в селі природа, повітря, то тільки на користь піде всім
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Зі старшим мені теж здавалося, що за межами мого будинку цивілізації нема, а в плані бактерій-інфекцій - то взагалі джунглі.))
    З молодшим, правда, вже було інакше. В 2.5 міс їздили в Рівне в зоопарк, і одразу звідти на 3 дні на хутір до чоловікової бабусі (без туалету, води, газу :girl_impossible:). Якось вижили)) Потім в 4 міс літали в Туреччину - то взагалі нема про що говорити.
    Для себе зробила висновок - чим менша дитина, тим легше подорожувати. В рік вже так просто не буде.
    Стосовно коліків-зубів. Воно і вдома все те саме буде, а так ще й щось нове побачити можна, поспілкуватися з більшим колом людей. Правда, треба брати до уваги і мамині вподобання - якщо вона сама зацікавлена їхати в пункт А, то й з дитиною буде "не в нпряг". А якщо ні - то проблем тільки побільшає.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Ми теж з народження всюди їздимо, при чому маршрутками, пішки, візком, по всякому.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Ви спробуйте, інакше ніяк не взнаєте, рано чи ні, чи комфортно. Нам зі старшою все здавалося, що вона ще маленька, що то так незручно, що ще хоча б трошки треба зачекати. А з меншим вже інакше, він мав проблеми з кашлем, то вже тоді мусіли і в села на хвойні ліси, і на море поїздом з двома дітьми, візком, горшком, парасолею, сумками. Як кажуть "якби не біда", то може і досі не вибралися б нікуди. Ну і звичайно, що з дитиною все інакше, і поїздки в тому числі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Мені здається найкращий відпочинок саме в такому віці. Ми їздили усюди і багато одразу після ПБ. Реально після ПБ я з дитиною поїхала не додому, а навіть не буду казати куди ,по закидаєте))) мала справи одним словом. Їдьте, насолоджуйтесь та відпочивайте. Моїй в такому віці було фіолетово, де вона і куди їде. Все проходило нормально.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    @Ірушка , я можу з вами поділитися тільки своїм досвідом.

    по-перше, найзручніше мати свій транспорт, бо їхати більше 40хв з моїм малим в атобусі було важко до 2 років, а з манюнею - він просто репетував і не давав нікому спокою,і то були не коліки. нема місця щоб розвернутися, перепеленати і чоловік мене постійно питав - чому він не спить? і стандартний коментар - нормальні діти в транспорті їдуть до ужгорода. в цьому випадку електричка форевер.

    по-друге, залежить що і як ви там будете робити. якщо зайдете в хату і заявити, що доктор вам заборонив підіймати щось важче, ніж дитина, багато гуляти і набратися вітамінів, то можна відпочивати. азагалом старше покоління прабабусь ділиться на 2 типи - з дитиною треба посидіти, воно ще мале, мені тоже було тяжко, я знаю і я пахала-ти пахай, нічо, хай плаче.

    і якщо вам стане шкода старшу людину (особливо, якщо вона весь час сама), і там всяке поприбирати-їсти зварити-до кози вийти-води набрати або гірше - зараз сезон закруток, ніби нічого такого, але буде вимотувати і забирати вас від дитини, яка в момент може стати нєрвною. крім того, якщо ви колись приїжджали і розгортали бурну діяльність, то тепер не поймуть, чого не так) село потребує роботи, а чи вам її зараз треба?

    по-третє, якщо у вас є машина, повинен завжди бути повний бак, щоб доїхати в разі чого до львова (в районну лікарню їхати не рекомендую, хіба щось незначне, всі непонятки везіть сюди, бо все одно привезете сюди, тільки після антибіотиків і зі змазаною картиною), бо швидка на дитячі виклики в моє село не приїжджає, мати з собою аптечку для себе як після пологів і для дитини, і запастися телефонами педіатрів, щоб в разі чого консультуватися по телефону.

    всілякі там кровосісі - то не так страшно, як здається, є москітні сітки на візок, в будинку можна включити щось дитяче або народні методи підключити. ваша старша дитина буде ганяти боса - хіба у вас там всюди бите скло, тоді не треба, гарно їсти і спати, так що проблем там не має бути, а молодша може відреагувати тільки на зміну харчування - з розряду нагодуємо всім найкращим маму і зваримо-ка білих грибів))
     
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. kicyunya

    kicyunya New Member

    доброго дня,хочу поїхати з сім'єю відсвяткувати день народження донечки,але поскільки в мене є ще одна маленька дитина,хочеться щось ближче до Львова,біля озера з альтанками.хотіли в Брюховичах,але не можу знайти контактний телефон з ким би можна було зв'язатись,щоб забронювати бисєтку.немогли б допомогти і надати інформацію щодо контактного телефону з ким би зв'язатись.Дякую!!!!
     
  13. silvia

    silvia Well-Known Member

    Слухайте, помічаю у малого останнім часом якийсь вечірній жор. От сьогодні - повечеряв трьома величезними картопляниками з мяском, потім захотів яблук ( з'їв 2), потім попросив хліб з маслом і сиром, потім ще кусок...я трохи в шоці....Не наїдається?
     
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @silvia,
     
  15. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    В нас таке буває в ті дні коли мала в садочку, ввечері таке враження шо страється компенсувтаи те що не добрала вдень. Я вже знаю, шо значить давали на обід те що вона не любить.
     
  16. Hermosa

    Hermosa New Member

    Дівчата, підкажіть , чи нормально в 2 роки відмовитись від денного сну? Малий спить зранку десь до 9-ої, прогулянка перед обідом, приходимо додому спати і починається - крики, плачі, і казки читаю, і співаю, і колишу, все марно. Якщо вдається приспати, то спить десь 1-1,5 год. А ввечері та сама історія, засинає пів 12-ої. Що робити?
     
  17. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Нормально. Відміняйте денний сон, але звечора кладіть пораніше, годинці о 8. Будете мати вільний вечір)
    Моя старша вдома з 2 років не спала вдень. А в няні з іншими дітками за компанію спала до 3,4, поки не пішли в садочок - там діти зовсім не сплять.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Не знаю, чи то нормально, але я з 1,8 не спала вдень...в садку, пам'ятаю, то було напряжно, правда в мене ще друг був теж такий несплячий
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Мій старший в такому ж віці перестав спати в обід, бувало лягав, але то так рідко було.. Потім пішов в садок, то там спав, то певне за компанію його морило сном :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Похресниця не спить вдень з 2х років (зараз їй 4ри) і все добре. В садок пішла в 3 роки, то там з дітками спить. А моїй скоро 5 буде, без обіднього сну нікак, якщо не поспить, то на вечір капризна.
     
    • Подобається Подобається x 2