Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    як будете переходити до нормального оператора, не забудьте перевірити, чи ті чуда прийняли Вашу заяву на відключення. А то потім квитанції прийдуть, типу "по регламенту не можна відключати в тому місяці, в якому написано заяву"
    Не ходите, дети...
    співчуваю
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  2. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Я всерйоз задумалася за КС. Треба розібратися що вони пропонують в плані телебачення і хай котиться та Воля лісом...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    мені здається, що в них не буває вільних майстрів, розплановують так
    до нас, коли приїжджав, то в 5-6 вечора, бідака, мав ще десь 6 адрес в нашому районі
    (приїхав на велосипеді з величезним рюкзаком, я попросила одягнути бахіли (маю на господарці), подякував і витягнув свої :))
    нас попередили, що потрібні копії паспорта та ід.коду особи, на яку оформлено договір, ну і сам договір. Чоловіка (оформлено на нього) вдома не було, доручення ми не робили і нікого не попереджали, що буду тільки я :), майстер все зробив, єдиний нюанс, що не дуже вписувався в графік, але я, як побачила його з тим ровером і рюкзаком, все зрозуміла

    короччч, ми користуємося вже три роки, політ нормальний
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Я вже написала їм листа. Більше не дзвонитиму, на них не настачиш поповнень рахунків.
    Десь підсвідомо, коли ви писали, мабуть, прочитала ваші думки. Бо в кінці написала, що прошу майстра забрати обладнання, але обов"язково лишити мені підписані акти прийому передачі. І попросила повернути мені наявні на рахунки на сьогоднішній день кошти. Послуги ж то фактично нема.
    Побачимо.
    Сервіс по-українськи, йоли-пали.
    Якщо за вихідні ніц не зрушить з місця (зайшла б ще завтра, але рано їду з міста), то у вівторок матиму якразч час - сама їм то все занесу.
    --- дописи об"єднано, 31 Липень 2015 ---
    Мабуть, так і є. Але мене вкурвило оте "по регламенту". Тобто, якщо випадково хтось і є - фігвам.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    кс теж нормальний (нам)))
    але користувалися тільки інтернетом, перейшли на волю, бо переїхали в іншу квартиру і у будинку не було київстарівського обладнання, від того часу юзаємо волю тб+інтернет
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Ми вибрали в свій час Волю, бо лише в них було обладнання, яке підходило до нашого телевізора (телевізор привезений з закордону і є нюанси).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    ми колись були в Волі(років 8 тому), в них був дуже поганий інтернет, постійно на вихідні пропадав. потім ледве від них відключилися, перейшли на Одеко. а потім то Одеко розпалося і їх викупила Воля. От ми знов з Волею:) Пару разів дзвонили, хотіли відключатися, але вони робили нам знижку, то вже лишалися. Та ше проблема в тому, що в нас всі кабелі до інтернету після ремонту заховані за плінтуси, і якщо до когось нового переходити, то може з тими кабелями морока бути, а так то би давно ту Волю кинули. А з договорами, то теж смішно було, бо я договір підписувала тоді з Одеко на дівоче прізвище, а потім якось майстра викликали і треба було паспорт, а я вже старого паспорту не мала і копій не мала, то чи свідоцтво їм про одруження показувала, як підтвердження, що то я, чи якось так:)
     
  8. Buriko

    Buriko Well-Known Member

    Нам Воля без проблем підключила, коли мене не було вдома. Я лишила лише копії документів, які просили.
     
  9. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Забилам би чоловікового колєгу по роботі. Обіцяв дати нам машину, жигульку, на 2 дні, щоб ми з!їздили на Гряду. Обіцяв-обіцяв, а вчора тупо відморозився. В результаті ми не поїхали, бо до нього навіть не можна було дозвонитися. Головне, вдень муж ще до нього звонив, каже , перезвоню ввечері, і з кінцями. Ну як так можна, нащо обіцяти? Нащо людей підводити? Ми так ці вихідні вираховували, під чоловікову роботу підлашгтовувались, а той взяв, і гам..м все замазав. Мене вчора аж трусило від злості, ну попередь за пару днів, ми б автобусом поїхали. Я вам все дам, і машину, і палатки, безсовісний. Та й до кучі і мужа б забила, бо такі речі тре виясняти за пару днів. Ай, розстроєна, пишу ледь не плачу. Я так на озеро хотіла. Одні матюки на язику. Козел, блін.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 2
  10. Farbovana

    Farbovana Метушлива та непосидюча)

    а я вам скажу що в мене були колись такі ситуації схожі - що домовилися з подругою кудись йти... подруга збираєтсься, збирається .Ніби ж домовилися на одну годину. починає спізнюватися, а я вже вдіта...і зла...Дзвоню раз, другий - а в неї зявляються срочні діла і вже не вдалося піти туди куди довомлялися....

    а ше коли комусь треба шось позичити (наприклад, дорожню сумку) , то позичити люди встигають .А віддати назад опісля приїзду, то я вже маю сама їх шукати .Щоб забрати в неї ж свою сумку, коли мені треба.
    відтоді не люблю комусь щось зичити..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  11. Zozuljka

    Zozuljka Well-Known Member

    Забила м би майстрів по ремонту!!!

    Ремонт плануємо ще з травня.

    Подзвонили до одного майстра - відмовився з якимись дурними відмазками.

    До другого. Приїхав. Йому треба їхати 2 маршрутками, бо ми живемо пару кілометрів за Львовом. Тому незручно. Не поїде. Потім сказав, що поїде, але раптом ціни повиростали ні з того ні з сього. Питаю "Чому?" Відповідь геніальна - бо у Вас тут трохи по іншому, ніж я думав. До слова - говорили про пробиття розеток. Назвав фіксовану ціну. Потім більшу. Що в нас по іншому - не уявляю, бо стіни зі звичайною штукатуркою, є нормальна коробка, жодних нюансів. І то так зі всім. Відправили його.

    Набрали третього. Все всім підходить, але звільниться тільки в другій половині липня. Кажу - добре, почекаю. Дзвоню 7 липня - не відповідає. 8 липня - взяв трубку, мене не пам'ятає. Нагадала. Каже, що затягнулась робота, буде вільний в серпні. Кажу, добре вже, почекаю. Наступного дня передзвонює: "Доброго дня! А Ви знаєте що, я тут подумав, що відмовлюся!" У мене щелепа відвисла! Ну як так??? Я ж його півтора місяці чекаю!!!

    В мами моєї зараз теж ремонт роблять. Попросила поцупити майстрів, бо не можу більше чекати.
    Приїхали. Ніби нормально все, домовились, поскуплялись, почали робити.
    І тут цензура! Зробили мені стяжку не так, як я хотіла, а так вони захотіли, і отримали схвалення від мами (не могла в той день відпроситись з роботи, і мама їх зустрічала).
    Далі ще краще - а той плінтус вони не знають, як чіпляти, того купуйте інший, а так вони не пофарбують, бо вийде негарно, а такий колір буде не практичний. Добили фрази "Мені здається, що це негарно буде виглядати", "А то так ніхто не робить, то не пасуватиме", "А до чого тут взагалі цей колір". Ну [цензура]! Та яка різниця, як хто робить, і що до чого буде пасувати? Я собі хоч черепи зелені понамальовлюю! Яка кому різниця, якщо мені то подобається??? Коли сказали, щоб робили так, як МИ хочемо, а не як вони собі думають, що пасуватиме, бо смаки у кожного різні, то таке враження, що назло роблять. Для прикладу, погано зробили стяжку. Кажемо - як так, ми ж купили дорогий ламінат, він полетить, переробляйте. Відповідь знаєте яка? "А ми вам казали ставити плитку. Їй би нічого не було. Ви захотіли ламінат - от тепер маєте. Нам що до того, скільки він коштує" І то так на кожному кроці.

    З того всього так рознервувались, що вирішили самі той ремонт доробляти. Майстри дороблять те, що почали, а далі фарбуванням і всім решту самі займемся.

    А ще знаєте кого би забила? Себе! Бо дала можливість залізти батькам в наш ремонт, і зіпсувати все на початковій стадії!!! Того навіть описувати не хочу, бо дуже злюсь!!! Дівчата, в кого батьки "краще знають, бо в них досвіду більше, а з того, що ви хочете ніц не буде". Моя вам порада: ніколи, чуєте, НІКОЛИ не довіряйте їм робити те, що для вас важливе!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 1
  12. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @Zozuljka,
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  13. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  14. oksanusyk

    oksanusyk Well-Known Member

    В мене останнім часом складається враження, що то всі "майстри" такі: і кравчині, і перукарі, і манік'юрниці, і фірмани/оральщики/копальщики, і мебельщикі, і ...... Ти їм свою думку/побажання, а вони тобі на то СВОЇ. Вони ж "професіонали", знають як краще. І неважно, що
    я ж хочу САМЕ ТАК. Одне діло порадити і підказати, а зовсім інше зробити все як їм краще, а головне простіше.
    Все, що написала Zozuljka мені до болю знайоме, бо наш ремонт тягнеться ще з початку липня і нарешті тільки тепер видно кінець. То майстрів шукали, то вони думали кого їм краще взяти першими нас чи сусідів (хоч ми до них перші звернулися), то шафу робили, то до неї двері везли, то знову дві стіни переробляли... аж тепер нарешті в тата нема настрою чіпати карнізи, а без них не замовимо штори/фіранки...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    в мене ті майстри так робили ремонт, що ванну ми приймали останній раз 7 років тому))) Тепер тільки душ. А чого? А бо "акрилова ванна то так добре і зручно, зовсім не царапається і вмуровувати її не треба, досить тільки підпори поставити". А та ванна до одного місця, і то... Вигинається як тазик, вже пішло на неї вагон герметика і силікону. Коли то все робилось я не пхалась, а тато мій чомусь повівся на ті аргументи. А тепер єдиний вихід розрізати ту ванну і викинути. Треба ставити душову кабіну або чавунну ванну (яка тепер коштує купу бабла).
    Моя сусідка теж мала таких майстрів. Сказала їм як хоче що постелили плитку (малюнок мав бути по центру стіни), а вони взяли і по клеїли від краю. Відповідно, все змістилось. Ну то сусідка сказала щоб збивали і за свої гроші купували нову плитку і перестеляли.
    І ще одне щодо майстрів: ніколи не беріть друга-кума-свата-брата! Не знаю як кому, але мені легше заплатити і вимагати щоб робили по моєму, ніж задарма, але кримпуватись щоб вказати на недоліки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    ну то ще від виробника залежить:girl_yes2:, а не тільки від майстрів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    ну та так, але вони ж і казали яку і де купувати... та й якщо чесно, не бачила я нормальних акрилових ванн. Може, якщо її вмурувати зі всіх сторін, то буде стійка, але в нас не так. Наразі ніхто з тим бавитись не буде, запланували ремонт зі зміною того чуда.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    Забилам-би тих придурків, які на перехресті Пасічна-Вашінгтона навіть не думають пригальмовувати на зелене для НАС світло :girl_devil:
    Самий придуркуватий перехід, який тільки може бути.

    Вже накатала скаргу на гарячу лінію міського голови - чекаю результат :girl_in_dreams:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  19. basia

    basia Well-Known Member

    Подумайте добре ! маю 6-й рік. Шкодую.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  20. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Чому? Я за душ! По-перше, киснути в ванній - то не моє. Все одно потім душом ополіскуюсь. По-друге, на совість зроблена душ-кабіна буде стояти роки. І на старість як знайдете . Але то суто моя думка. Просто не бачу альтернативи: як не душ-кабіна, і не ванна...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3