Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Вам повезло.Можна би було поділитися,але не в тому випадку.Не треба вам такого щастя.У мене вже 2 роки боротьби і без толку.Бо з одного боку баюра сусідова,з другого--рів ,в який вся вулиця втіхаря зливає що хоче.Но нЄ будЄм о грустном.
    Субота,вихідний.Для тих,хто працює.А оскільки я вдома і нічого не роблю,то вихідних у мене нема.Не буду озвучувати свої плани,бо вчорашні мої плани були переплановані і не мною.Не виконала основні --квітник і косити.Ну ,квітник зможе ще трохи почекати,тільки очі треба на то діло закрити,а от косити не минеться,як бабі жнива.Всім вдалого суботнього дня і гарної літньої погоди!
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    передзвонила мені вчора раненько знайома, попросила привезти нам дітей на трохи, бо мала справи
    Не дуже було як, але треба ж людину виручити, пра? а свої плани можемо просто пересунути на тих 2-3 год
    Дітей привезли в 10 і забрали в 10:hang1:
    Свої справи я міняла-переносила-скасовувала разів 10, ну і чоловікові заодно:girl_cool: Мало того, що діти мега-супер-гіперактивні, то ще й мамусин телефон був поза зоною:ireful1: В результаті від обіду ми возились з виводком дітей по місту і вирішували те, що вже не можна було відкласти:wacko:
    Фсьо, ніяких гостей-дітей-приїжджих родичів на найближчий місяць:bye2:Хіба сьогодні ще друзі на обід мають прийти
    Так що найближчі декілька годин заплановане прозове відмивання квартири від вчорашніх гостей, готування обіду і релааакс:beach:
    Хочу ще в серпні вискочити на декілька днів на відпочинок, але поки тихенько мрію
    Смачної всім ранкової кави і сонячних вихідних!:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Я на то вже давно не звертаю особливої уваги.Мої молодші квіточки-внучки великі модниці і барахольщиці,в першу чергу вивертають шафку,де я їх речі тримаю(підстраховка на всяк випадок) ,а потім полички з речами старших Ані і Данилка і всього їм треба,і все треба переміряти.Зате година спокою.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
  4. Shamna

    Shamna Мамуся

    Доброго ранку!
    Я вже попиваю кавку з молочком і нямкаю салатік з помідорів.
    Маю сьогодні гарний настрій до прибирання, пралка вже допирає і ще гора речей заготована. Доня поки спить зірочкою на нашому ліжку, а я насолоджуюся ДП і думаю чого б то доброго сьогодні спекти, бо бісквіт з малинкою втретє якось не альо. Але малинку можна замінити чимось іншим і буде альо, ще маю час для роздумів. А поки йду снідати, поки сонце не встало, а то буду голодна.
    Всім гарного дня:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А я малам нині нічну руханку! І не ту що ви, соромітниці, подумали. Малюк вчора, як вклався в 16 год спати, то прокинувся в 20 на підсос, обпісявся і не дав перестелити-переодягнути, так і проспав до 23. І як тільки я пішла спати- вклалася-вмостилася-вкрилася- то одразу душераздєрающий плач "МАМА". :d25: І так ми по троху спали тої ночі, але малюк вже одужує, то маю надію, що все стане на кругі своя.
    Тому я нині розбита, але в планах- вееелике прибирання, тому тре всі частиночки себе віничком на шуфЕльку змести і в хронологічному порядку позліплювати. Якось так! А ще тортик зробити - черговий...
    Пам*ятайте, що субота єсть субота і нікакіх забот....прибирання я туди не відношу, бо то дуже файно потім споглядати на чистоту і свжість власної оселі:girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 1 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    То нині вже субота, та))?
    З чоловіковою відпусткою я все плутаю який то нині день:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Субота. Файно:girl_dance:.
    Всім хороших вихідних:kisss::kisss::kisss:.
    А ми на шашлико-природу-домамивгостіпотімна2дні:d23::d25::d64:.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  7. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Спала сьогодні без чоловіка. Для мене, людини, якій потрібна 24-годинна нянька в особі мого чоловіка, то страшенний стрес. Позаяк вдома я сама не сплю -- до мене прийшла мама. Тепер у мене все смердить папіросами -- мама курить по 2 пачки в день((((

    Короче, зараз я наварю борщу(вже все закинула у мультиварку), зроблю макарони по-флотськи, спечу яблучний пляцок, рисову запіканку і зварю компот (то тільки букв багато, а роботи на півгодини) -- і піду себе марафетити. Ну так, щоб я була капець яка секс бомба і мене якийсь красівий мужчіна на великому авто погодився відвезти до... чоловіка. Він же на дачі каже, що стіни малює, ну я ж то знаю, що з баняком катлєт, трилітровою банкою борщу і кульком м"яса на шашлик, півторашкою горілки, літрою самогонки і ящиком пива (і то все на трьох (ну муж чесно обіяє частину повернути додому (алкоголю, а не катлєт), і ше каже, що іншим дачникам наливає. Ну тіпа, що не самі п"ють) щось часу на роботу навряд чи залишиться. То я поїду -- попомагаю ...пити пиво
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 2
  8. Leila

    Leila Well-Known Member

    А в звязку з чим ви не можете спати сама? цікавлюсь бо теж часом є такий стан що боюся бути сама.
    Я зранку замість відпочити від роботи, припхалася попрацювати, і нічого з того не виходить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Kandya

    Kandya Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  10. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Почитала я свій допис і поняла, що пропаща у мене сімейка))) Але ми не такі)))
     
    • Смішно Смішно x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"



    борщ в скороварці, рагу з мнєском в мультитиварці. І все- на сьогодні я мега лінива. Ніяких піц, пляцків з фруктами і т.п не буде. Бо мені лінь :). Треба ще піти свого вихованця у мами навідати- тиждень тому я їй притягнула 7-тижневе кошеня "шотландця". Минулоріч у батьків померла їх 14-річна киця, і з того часу вони вирішили, що більше не триматимуть котиків. Тому спочатку мене мама з тим кошеням обіцяла відправити разом :),зате тепер- мілоє дєло: морквочку йому по вечорах варить ( ну бо прочитала, що кошеняткам це корисно), щіточки та котячі забавки йому купила, з рук годує... Є надія, що той малий ведмедик таки випробовувальний термін в неї пройде :). ПО іншому прийдеться моєму 12- річному котові "радіти" новому співмешканцю.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Kandya

    Kandya Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Вчора,на сон грядущий,прийшла мені геніальна ідея перенести прибирання на понеділок чи вівторок,бо аж в середу на роботу.З тим і заснула,так як все,о 22 год., попередивши чоловіка напередодні,шо п'ятниця,а значить я дивлюсь Осадчу)До слова-ніколи не могла до неї досидіти,ну ж бо жаворонок і всяке таке)
    Зранку ,бодрячком прокинувшись о шостій -я свабодєєєн,словна птіца в нєбєсааах-,провела чоловіка на роботу.В туалеті подумала,чому би не подраяти сантехніку,поки мала спить,потім згадала,шо тре підлити вазони,заодно протерла підвіконня,а там і вікна пішли в хід,між тим запустила прання,почалась Осадча:-хух,думаю,ти мене і спасла,ну бо ж запланувала нічогонеробство,а тут натхнення впало,як сніг на голову)Випила я з Катькою чаю з розмарином (горщики з яким я дбайливо підлила і душиком сполоснула))і молоком домашнім,отримала мегазадоволення від її інтерв'ю з Барбарою Брильською, в перервах вивішала коврики на перекладини (нє,я їх тріпаю щотижня,ну бо ж фобію маю,що пилосос не випилосошує ідеально,але ж сьогодні я мала лінуватись)),після передачі потріпала і протерла всюди підлоги,плюс ручки дверні всюди напуцувала з милом,бо тоже маю пунктик в цьому плані)
    Всьооо, я після душу,з масочкою вівсяно-медовою на обличчі,чекаємо з малявкою нашого главного мужчину,який натякнув,шо по дорозі з роботи заїде на овочево-фруктовий базар,тільки повідомити,шо тре купити.Ну і сказав,щоб збирались і кудись підемо гуляти)
    А я шо?Я нічо,то всьо блакитний місяць нашаманив)))
    Шо ше можу додати-всім вдалого дня,такого,щоб навіть не помітили, як все, щ і не заплановане зробилось легко і невимушено))
    А!І з ранкового фейсбучного:Утреннее, субботнее:
    — Я выспался и у меня отличное настроение.
    — Поздравляю. Больше никому об этом не говори. Не беси людей.(с)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    Останнє редагування: 1 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  15. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Сижу як дурне дома на кухні. А могла би бути на озері(((( То називається роби все сама, блін. З мужом не говорю. Не зі злості, просто нема настрою. Фото з чужого відпочинку наводять на мене печаль. Вчора трохи піднявся настрій, бо на Фб виграла блиск від Мері Кей, а тепер і те не радує. Я років 6 ніде не була. Нема слів...:girl_sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  16. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Де була моя голова??Склала собі вранці дуже оптимістичний список з 24пунктів-план робіт на нині . І шо? Виконала наразі 9...Певно педикюр і епіляцію пора викреслювати...
    О!Йду допишу пункт 25-кава)) і гордо викреслю))
    Файного вам дня,дівочки. Будьте мудрими!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Нєєє, я такі великі списки хіба на покупки пишу!:girl_yes2:.
    Ми ніби "в ногу" крокуєм: чорничне варення зробили(малюк крутив, я насипала) :girl_claping:, гору посуду перемила, їсти зварила :ed4d70def841dc74b57, воду до басейну напустила(пра аж за другим разом, бо нєкоториє хтіли так помагати- а в результаті водичка промивала щебінь), з пилососом по хаті поїздили, машинками побавились, за компутером посиділи, літрушку молока вдудлили, часничок на сонечку розклали, з татом і хресним по тел. потренділи :girl_phone1:, горщики, сантехніку вимили, дитя спати відіслала. Ніби все - залишилось ще тортик на завтра і підлоги помити, і кава, і ДП, а там і чоловік з роботи прийде:girl_curtsey:.
    Так що сміло, кому тре, можете використовувати мій метод приходу до тям-"віник і шуфЕльку", нічого так позбиралась- ціленька.
    Йду і я собі кавку закалАтаю...:cofee:
     
    Останнє редагування: 1 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  18. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Фууух.... Я ніби все, що було на сьогодні алярмово зробила.
    Ще зараз зроблю хлопцям на вечерю пельменьки, почищу картоплі і можна братись за новий вишивальний процес.
    Доробилась я нарешті до гарної великої картини. Свекруха глянула і відразу сказала що то для кухні буде гарно. Певно так і буде, але ще дуже нескоро, бо роботи біля картини багатенько.
    Поболює голова, вже мабуть, таблетка перестає діяти, треба йти брати ще одну, бо не можу терпіти біль.
    З врочистості на сьогодні є два пункти - маю дуже гарний манікюр і в кишені шелестить непогана купюра. Як то добре, коли можна собі незалежно від чоловіка, у вільний час підпрацьовувати і витрачати ті гроші на те, що тобі треба, а не до хати, до кухні чи на продукти :girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Поспішиш-людей насмішиш...
    Ото точно про мене. Так хотіла поскорше добити свій список,що не помітила,що замість Містер Мускул хапнула рідину для виведення іржі та накипу :girl_impossible:... Люди добрі,разів 10 мусила перемивати то вікно.
    І воно мені було треба:girl_mad:
    Головне , що мого подвигу ніхто не оцінить...хіба лишити той список на видному місці:girl_curtsey:.. Але й так знаю, що почую:а воно тобі треба було?? Ех,і буде правий. ..
    Виконала таки 22пункти:girl_claping:..
    Спати мала би,як сурок)
     
    Останнє редагування: 1 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Так і не виконала план,бо сьогоднішні плани теж були переплановані.Взяли мене діти з собою на Шувар.Затарилася помідорами і до помідорів.Треба було переробляти помідори ,трава почекає.Частина помідорів закручена.Частину тільки що закінчила молоти і поставила варити,а коли воно звариться,хз його знає.При теперішньому газі довго.
    --- дописи об"єднано, 1 Серпень 2015 ---
    У мене завелася страшна тварюка-банкоїд.Наче банок не роздаю,складаю в одне місце,а вони десь пропадають без вістки.Мушу докупляти.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.