Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)


    якщо правильно наміряла, то в нас зріст зараз близько 88см (бачу ми по зросту з синулями Фісташки і Багіри схожі:)).

    мені теж подобається так підгортати: вони і на вигляд класно виглядають і запас є, щоб довше поносити, але от щоб в попі заширокі не були боюсь. Спробую напевно замовити на 2-3р., а там як дуже завеликі будуть, то будемо весною носити.
    Брала минулого року малій в нексті темні завужені джинси до школи, то з розміром вгадала, хоча замовляла розмір 9р на 134 зріст, коли в нас зріст був 130см (думала на виріст будуть), а вони лягли прекрасно і навіть запасу не дуже було, але то дівчачі джинси були, думаю в хлопчачих зовсім все інакше з тими розмірами...Зараз знову хочу такі джинси замовити, бо для носіння в школі я ними мега-задоволена залишилась.
    от в нас якраз дута куртка на 2-3р. є, вчора витягла, приміряла - трохи великувата ще, але думаю через пару місяців на осінньо-зимовий одяг буде якраз добра (бо міряла на футболку з шортами :girl_crazy:).
     
  2. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Я не бачила Касандри малюка. Мій малий на 2 міс менший. Я навмисно написала ріст свого малого і що суджу по ньому. Як воно буде, коли доросте до ваших 95 см, незнаю. Сашко має 88. І футболки 12-18 нам прекрасно, навіть деякі з запасом.
    І джинсики 1,5-2 чудово на малому сидять, а 2-3 великі добряче. Ми маємо практично весь гардероб некст. Як сумніваєтесь, то можу сфотографувати як на моїй дитині джинси 1,5-2 виглядають.
    Ну і повторюсь, я не люблю великих запасів в одязі малого, знаю що багато хто купує добряче на виріст. Те що купую носити зараз, бору таке, щоб без запасу великого. А те, що на зиму-весну 2-3 беру.
     
    Останнє редагування: 30 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  3. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    бо то ще від тілобудови залежить, от в мого на свій ріст ноги коротші, а торс довгий))) то як я писала і по бодіках відбилося, що вже півроку з памперсом носить розмір 2-3 роки, а зимовий суцільний комбез нексту йому вже в лютому був впритик (розмір 92)
    тому кофти нексту на малого теж вже сіли, деякі впритик, але більший розмір ще дуже великий..
    ну і футболки нексту дійсно великомірять, з іншими фірмами десь на розмір

    зараз носить джинси 1,5-2 роки то якраз, як стоїть то є ще невеличкий запас, а як сідає, то чуть підскакують, ну але то в нього спортивні джінси, вони такі вільніші і не для закоту ,а просто чуть призбируються по довжині і внизу (дуже кльове пошиття, бо коли були великуваті, то навіть не видно було), а 2-3 роки то вже облягаючі замовила і вони прям зразу приїхали закочені, тобто зручно регулювати довжину, але різниця між розмірами дійсно не аж така велика ( в нас 2 закоти, ну але різні моделі)
    тому таки радила б @Kassandra брати 2-3 роки, бо з попереднього розміру можна швидко вирости.. але нексту бракує оффлайн магазину для примірки бо різні моделі і то збиває з пателику

    п.с. яка я занудна зранку))
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Ще тут покажу.
    Це штанята 2-3 на хлопчику ротом 93 см ( не мій малий). Саме так на Сашкові зараз виглядають 2-3, лиш певно більше закочені. Носити такі зараз не буде, бо для нас то явно великі:) НУ і то дійсно дуже від моделі залежить ще...
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 30 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  5. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ну Юль, в мене аж включився режим екстренної зйомки, правда синочок не дуже оцінив)))
    щодо моделі. то я хіба можу удалітса без оплесків, бо я все розказую зважаючи на моделі на завязку, забула що @Kassandra писала про таку як ти на фото показала, може там дійсно інакше
    просто малий в таліі дуже вузький, в нас вже багато проколів з штанами і шортами, будую на них плани, а вони малому заширокі і він їх просто губить по дорозі)))
    оті джинси, що малий зараз носить

    це він сидить, чомусь фотки не перевертаються, тобто менший розмір не уявляю, буде дуже підскакувати при сидінні, ну і тут не видно, але попу теж вже прикриває впритик при сидінні (то я ще порозправляла щоб не підскакувало)
    DSC_0845[1].JPG
    і стоїть, та широкі, та, є запас, але шо дєлать з худим дітьом)) брати менший розмір вже сенсу не бачу, може якби ця модель була на сайті то я би ризикнула, а з іншими стремаюсь, з інших фірм попереднього розміру повиростав так нормально (от часто основна проблема, це між розмірами ,коли одне велике інше замале, треба шукати іншу фірму яка має іншу розмірну сітку)
    DSC_0842[1].JPG
    --- дописи об"єднано, 30 Липень 2015 ---
    зараз ще покажу розмір 2-3 роки, я іх ще не міряла на малого, бо ще собі лежати мали ,але коли порівнювала з оцими верхніми то мені різниця не велика
    ну та, бачу що він ще не скоро їх буде носити, але радила цей розмір бо все мені видається що інші діти мають дорослішу тілобудову, і крупніші, і що мій найхудіший)))) (можу ще малому заміряти в см талію і бедра)))
    DSC_0835[1].JPG DSC_0838[1].JPG DSC_0840[1].JPG DSC_0841[1].JPG
    жаль, синочок ніяк не хотів стати рівненько:girl_smile:
     
    Останнє редагування: 30 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    отаке в мене завжди з малою було, а ще багато гарних штанів і джинсів з закордону для неї передавали - то хоч плач: одяг суперський, а моя дитина в ньому просто в топилась)).
    основна проблема інтернет-закупівель для мене то вгадати той розмір, а от ходити по магазинах і базарах я вже щось геть розівчилась:girl_crazy:, та й щоб купити нормальну річ офлайн потрібно добряче переплатити зараз.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Порилась в фотках)) Сашко в джинсах 1,5-2. І то, якщо його прямостоячого сфоткати, то видно, що вони вільніші.
    Ну але так, то теж такий більш спортивний крій, з вставкою між ніжками. ДОвжина тут закочується на манжетик в кліточку. ТО ще б напевно взимку поносили їх ( лиш світлі джинси не актуальні будуть)))
    [​IMG]
    --- дописи об"єднано, 30 Липень 2015 ---
    А мені якраз ок на ньому виглядають. Джинсики може великі, а сині штанці ок якраз. ТО сині 2-3? Бо я малому на зиму такі хочу брати)) ВОни на підкладці трикотажній, так?

    В мене, доречі, вже закрадається думка, що меншими можна брати моделі, де передбачено закочувати манжет. А модель, яка не має манжетика, щоб закотити, треба трати більші. НУ і по вигляду дивитись. Вужчі можна побільші. Ті, що спортивного крою менші.
    Ну і якщо спортивні великуваті будуть нормально виглядати, то класичного крою джинсики великуваті будуть просто висіти.
     
    Останнє редагування: 30 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  8. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Вопросов больше нє імєю)))
    я щось бумала що ваш малий більшенький.
    А на 88см 1,5-2 роки дійсно, і 2-3 якщо підкотити штанку.
    я сумнівалась не в тому що 1,5-2 на вашому погано сидять, а в тому що Касандри малий невеликий. Але вже дитину поміряли, знаєм тепер точно ріст)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    але то вже крутий мен!)
    так, але закочені декілька разів обидві пари
    я не спеціаліст по дитячому одягу, але мені здається що вони швидше демісезонні
    і верх, і підкладка доволі тонкуваті.. ну ще підкладка ок, а верх взагалі з такої літньої тканини дуже цупкої, яка не тянеться
    я трохи по-іншому їх уявляла ( з некстом так часто))) )
    http://ua.nextdirect.com/ru/x6d2726s8#821242
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Ага, демісезонні. Але нам на зиму( така як в нас зима часом буває) такі штанці на трикотажній підкладці треба мати. Інколи йдучи в якесь кафе, чи кудись в гості, від комбеза зажаркі, а отакі на трикотажній ок якраз. Я бачила їх вживу, лиш розмір значно менший. ТОму ще вагалась які нам брати:) Дякую)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Ну я так і подумала, що десь на приміщення
    то дійсно будуть добрі
    Я не знаю яка різниця з попереднім розміром, але в 2-3 треба буде норм закотити, а от по ширині вони то може широкуваті, але враховуючи підкладку, то іх було важче одягати ніж джинси, тобто на товстенького чи крупненького можуть і не підійти
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    Дівчата, а ви як верхній одяг на Нексті купуєте, то як визначаєте температурний режим? Що на теплу осінь, пізню, на зиму? І ще, зимою малому буде 9-12 місяців, краще брати суцільний комбез чи роздільний?
     
  13. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    мені було зручніше суцільний, не бачила сенсу в роздільному (на нексті роздільних і нема, хоча вроді є теплі штанці, до яких можна підібрати куртку, але не на лямках.. а є мами, яким суцільний незручний в любому віці
    не думаю що в такому віці дитина буде дуже по вулиці бігати в мороз, в кращому випадку починати ходити

    щодо температури, то якщо пише зимовий технічний, то на морози, якщо просто зимовий то швидше эврозима, а то як на мене до -5 максимум і то...
     
  14. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Імхо дитині в такому віці зимою не варто показувати, що можна по землі ходити :) а у візочку, як на мене, полюбе краще суцільний щоб нічого не задиралось ;)
    Щодо некстівських ніц не скажу, не мали
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. kewa

    kewa Well-Known Member

    дівчата,порадьте якої фірми брати зимове взуття на хл.
     
  16. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    А про Картерс-комбези напишіть , якщо хтось мав. То зимові вони чи євро? Я так розумію вони без зайвих елементів-типу тефлону, кодури і тд. Чи витримують активних дітей? Чи теплі?
    --- дописи об"єднано, 2 Серпень 2015 ---
    Нам було 11-1,2. Брали роздільний. Ми активно гуляючі не лише по вулиці, тому в кафе-супермаркетах-куртку дуже зручно зняти , навіть сидячому. Хоча ми в рік пішли, і до кінця зими таки топали в тих же кафе-супермаркетах за ручки. Треба таки дивитися по мамі і дитині:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Тут швидше не в ходінні справа, в подруги малий в 11 місяців вже дуже впевнено ходив сам і вона буле дуже задоволена суцільним ( малому взимку було півтора)
    деколи навіть не стиль життя впливає, а те що підходить конкретній парі (мамі і дитині))) ) комусь зручно зняти в приміщенні куртку, а іншим або приміщення жаркі, що тре все ітак знімати, або дитина таке шило, що знову ж все знімати))) одним легше одягати суцільний, іншим роздільний
    Недарма майже на кожен вік є великий вибір комбезів двох видів:)
     
    Останнє редагування: 3 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  18. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    у нас є напівкомбінезон, але я купила і не носили))
    Візуально - тканинка там не настільки міцна якби мені хотілось, ну я навіть от з ленне порівнюю. І так виглядає що тканинка промокаюча.
    А так нічого особливого. Якщо хочеш, можу вживу показати.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. МАСЯ

    МАСЯ Well-Known Member

     
  20. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    На картерс комбези ціна зараз більш менш, порівняно з тим, що є на ринку
    Я якщо чесно сама розгублена що саме цього року купляти ( а ще ніколи не думала так заздалегідь, а тут напевно слід очікувати ще більший ріст цін поближче до сезону, бо бачу що всі навколо мене вже думають)))

    Ну і розмір, вищезгаданий ріст 86-88см., 92 розмір мало чи достатньо?

    Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1