Ой у Львові на базарі

Відкрита велика жилєтка (5)

Posted by levandivka on 25 Липень 2009 відповідей - 3.014
  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Тема для плачу в жилетку, але...
    Лікарська жилетка-халат висить тут
    Педіатрична - у дитячому здоров'ї
    Нарікання на свекруху, мужа, вагітність, КД, їх відсутність, рагулів та інші спеціалізовані... прошу нести у профільні сльозозабірні теми.
    Там Вам витруть сльози:) А тут - допис.

    **********************
    ЗІ: попередня жилетка висить тут
     
    Останнє редагування модератором: 10 Квітень 2015
    • Не подобається x 4
    • мімімі x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  2. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    В Личаківському не знаю, а те що знаю тобі ой як далеко. Але якщо знаєш якийсь сервіс поблизу, то просто запитайся- думаю підкажуть.
     
  3. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Дуже потрібна молитва!
    Зараз бореться за життя мій дядько Микола!
    Сьогодні трапилася біда, він ремонтував комбайн і його руку затягнуло в подрібнювач. Добре, що інший дядько був поруч і не дав стікти кров"ю. З Луцька в Володимир виїхала реанімаційна бригада. Тепер вони його оперують!
    Ми дуже любимо дядька! Він нам потрібен!!! В нього двоє дітей і двоє внучок!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 6
  4. МаленькаКотя

    МаленькаКотя Well-Known Member

    Я думала, що вагітна, а виявилось, що просто хвора рушта...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Всю ніч снилися викидиші і замирання плоду( Навіть не знаю, що думати. Чи то попередження чи я так боюся, що знову з тим стикнуся(

    Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    Розсварилась наніц з чоловіком. Заявив, що він ще не готовий до дітей, а тому хоче ще почекати рік-два, знайти роботу, покращити своє фінансове становище. Я то розумію його страхи, але рік тому він казав те саме. А я ж і молодша не стаю, діти в один день не з*являються, і вже так мріяла про малятко. А виявляється ні-не можна, бо "пан не бажають".

    Зараз навіть не знаю, що думати і робити. Поговорити і роз*яснити з ним всю ситуацію не можу, бо він не має бажання. Вперше починаю задумуватись про психолога, може стороння людина-професіонал допоможе зберегти гармонію в сім*ї.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Зі мною щось таке твориться, що мені страшно стає. Дуже багато плачу, відчуваю дику самотність, мерехтять думки, що вже нічого доброго в житті не буде, все марнота :girl_sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  8. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    А в нього якась рідкісна спеціальність, що так важко працевлаштуватися?
    Зрештою, в чомусь я з вашим чоловіком згодна:girl_smile:. Якщо ви єдиний годувальник в сім*ї, то піти зараз в декрет - дорівнює автоматично залишитися практично без засобів до існування...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  9. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    ніколи в житті, але через те, що жінки так думають, то і виходить, що
    Якщо чоловік відносно здоровий, з руками-ногами, то декрет змусить його підняти Ж з дивану і трохи зарухатись, імхо
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  10. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Буває, що і не змушує. А тоді батьки починають забезпечувати їх, або та жінка чимдуж біжить з декрету на роботу, бо тепер ще й дитя тре годувати. Ми не знаємо характеру чоловіка, то вже швидше Сонячне Дівча спрогнозує, буде для нього дитина поштовхом чи ні, але радила б таки добре зважити ризики. Зрештою, то питання мабуть і не в роботі і грошах, то ше він не дозрів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  11. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member


    --- дописи об"єднано, 3 Серпень 2015 ---
     
  13. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Напишу зараз не дуже популярні речі, тому одразу прошу сприйняти мій текст лише як мою думку зі сторони, а не заклик до дій.
    Може варто задуматися чи не послухати чоловіка у аспекті
    по-перше - те що Вам ситуація не подобається зрозуміло всім, навіть чоловікові, з часом невдоволення лише наростатиме і від того кращими стосунки не стануть - а це лише вимотуватиме Вас морально і фізично. На скільки я розуміла кроків до компромісу з його боку не було, немає і навряд чи будуть. То чи є надія на виправлення ситуації?
    по-друге - те що він не працює вже рік (я розумію що з основною роботою може бути клопіт, не так просто знайти щось гідне, але пробувати себе, шукати, чи просто підробляти навіть за ту тисячу-дві в місяць - не думаю що ті гроші були б лишні в додаток до Вашого основного доходу) - це для мене вже його характеризує - значить йому так добре, совість його не гризе і як писали вище
    і по-третє - сам факт того що він пропонує розлучитися , як на мене свідчить про те, що або він вже сам до того дозрів, або шантажує Вас тим знаючи що на такий крок Ви не підете, а будете підстроюватися під його захцянки.
    Бажаю Вам знайти своє справжнє жіноче щастя, навіть якщо не з цим чоловіком
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 9
  14. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    мабуть так на 100% ніхто не є дозрівший - в сенсі, щоб без думок "а чи справлюсь, а чи зможу, як все зміниться", а будь які зміни, тим більше такі колосальні, як поява дитини, не даються так легко. Але таки ми чомусь це робимо. Чому? По-перше, біологія і соціум, потреба любити і віддавати - це "жіночі" фактори. А чоловічі - мабуть усвідомлення жіночих потреб через любов до неї, сімейні цінності - відчуття "своєї" жінки, "своїх" від "своєї" жінки дітей, призначення сім'ї взагалі (і з точки зору релігії, в т.ч.), той же соціум - традиції, продовження роду, суспільне становище і соціальні ролі, бажання брати відповідальність, і т.п., батьківська біологія вже в процесі прокидається. Страх перед новим і незвіданим завжди є, і у жінки, яка дуже хоче малятко те, і в тої, що дізналась, що вже вагітна теж, і в тої, що доносила до 40 тижнів теж, але тут є таки значно переважуючі інші фактори. Чому ваш чоловік каже, що неготовий? Проаналізуйте так навскидку оцей перелік, що я навела - може просто інфантильний характер, може розбалуваний гедоніст, може причини в вихованні, батьківській сім'ї, дитячі травми, може проблеми у стосунках з вами - може він сумнівається, що ви "своя", може відчуває себе нереалізованим в професії, фінансах, а відтак і вважає "недостойним" наразі ставати батьком - але це я б приміряла тільки на дуже відповідальну особу, ідеаліста і перфекціоніста.
    не знаю...а своє становище в сім'ї, свою роль, свою чоловічу суть, свою гармонію, реалізацію? Я щось не можу уявити чоловіка в повному смислі того слова, який би справді був задоволений одним лише диваном.
    оце, конєшно, не добре...знову ж таки, він такий імпульсивний, чи справді так вважає? Якщо у Вас закоренілі проблеми у взаєморозумінні, то може й справді треба пошукати допомоги фахівця.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    В нашому суспільстві психологи ще не є настільки популярними. Можливо і хорошого знайти складно. Але я думаю, що з чоловіком потрібно говорити. По своєму знаю, що це складно. Ну от добре йому так як є, не хоче він нічого міняти (а може і хоче, але ж не робить ніяких кроків). Якщо справді психолог допоможе налагодити діалог, чому не спробувати?
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Чудово Вас розумію...
    Був і у нас такий період
    Я вирішила, що не буду псувати собі і чоловіку настрій і нерви. Все одно всі розмови завершувались нічим. Вирішила чекати і не піднімати ту тему

    Уже декілька разів мені чоловік сказав, що хоче дитину. Бачу, що сильного бажання ще не має. Чекаю далі))
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    наперід не будете знати. Якщо чоловік зараз говорить, що "якщо тобі не подобається "по-моєму", то давай розлучимося", то ніякий декрет не змусить його змінити свій стиль життя. Навпаки- дитина стає лакмусовим папірцем, який назовні виводить приховані проблеми у сім ї. ТОму питання у іншому: наскільки сильне бажання у жінки стати мамою саме зараз і скільки вона ще згідна чекати. Деякі чоловіки просто "зріють" довго, а потім з них виходять чудові батьки. Мій, наприклад, дозрів до народження діток лише в 35. Тобто лише з цього часу у нього з явилося сильне бажання стати татом.
    --- дописи об"єднано, 3 Серпень 2015 ---
    знаєте, це теж його право. Егоїстичне, але його право. Так само, як право жінки хотіти чи ні дитинку в певний період. Бажаю вам просто знайти компроміс- з повагою до бажань кожного
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Мій мені таке ляпнув щось через 3 місяці після одруження. Що то було і чого ми погризлися, я не пам’ятаю (сам факт пам’ятаю, зла я, ага), але щасливо живемо вже майже 9 років і більше дурниць не ляпає. То треба комплексно дивитися. Може, просто настрой був в той момент не відповідний.
    Я переконана, що чоловік має працювати, і відмазки "не буде робити яку-небудь роботу" - то просто відмазки. Може бути по-різному: або то він така бека і так йому добре, або то просто страх, що жінка не буде приносити дохід і він не зможе прогодувати сім’ю. І так, на 100% до дитини неможливо бути готовим.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    так підсвідомість просто "скидає" страхи. ТОбто те, що у вас десь глибоко заховано- виходить назовні. ТО не має нічого спільного з попередженням. У мене після першого епізоду загрози і кровотечі під час вагітнсті, з явився старх, що щось не так. І потім до кінця вагітності снилися отакі дурні сни. А насправді все було ОК
    --- дописи об"єднано, 3 Серпень 2015 ---
    ага. у моєї коліжанки була історія, що під час вагітності ( до якої чоловік був не готовий і не хотів), друга половинка помахала ручкою, бо вирішила, що раз жінка все вирішила без нього, то і справиться без нього ( для завагітнення жінка там пішла на деякі хитрощі, бо чоловік не хотів діток. Тому вже потім поставила його перед фактом, що вагітна). Він у сім ю повернувся- коли дитині вже 2 місяці виповнилося. І хоч малого дуже любить, але з дивану так і далі не особливо встає. А дружина з 8 місяців дитини на роботу вийшла.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member



     
    • Інформативно Інформативно x 1
  21. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я б в цій ситуації більше переймалась не декретом, а те, що вже рік чоловік знаходиться в творчому пошуку і все одно вважає, що жінка має ходити по струнці і все має бути все по його
    І "не подобається-розводься" може бути як простим *бла-бла* на емоціях, так і прозорим натяком, що йому абсолютно по цимбалам теперішня сім"я
    Але не буду лізти в чужі дебрі, може він мега чуйний і добрий, а випадковими підробітками заробляє більше, ніж хтось , ходячи на роботу з 9-18
    Бо, виявляється, і так буває:girl_impossible:
    для мене така ситуація була б однозначно з категорії *в сад*
    бо я вредна, але себе ціную
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3