Любов у шлюбі з часом

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Rodionochka, 18 Березень 2015.

  1. Kurakao

    Kurakao New Member

    Не знаю як вона там на пляжі. Їй зараз близько 45 років і каже, що весь час нафарбована і з укладанням на голові. Я вважаю, що шкіра теж повинна відпочивати. Але є випадки ...
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Теж знаю таких жінок. І на мою думку,то не для їхніх чоловіків важливо не бачити дружину без макіяжу,а в самої жінки в голові є гудз.. :mda:Бо одне діло-не ходити перед чоловіком в масці, бігудях і мішковидній подертій нічній,а інше- з самого ранечку вже кліпати нафарбованими віями і цілувати червоною помадою:man_in_love:Звичайно,жінка має прагнути бути красивою і доглянутою для себе,для свого чоловіка, але все добре в міру:girl_yes2:

    Колись моя бабця мені казала шо чоловік то навіть ближче,ніж батьки і сестра.. Я тоді подумала шо не може такого бути-як чужа людина може стати ріднішою,ніж ті,кого знаю все життя.. А тепер знаю - ріднішою не може,а ближчою є. Найцінніше для мене в нашій сім'ї - я своєму чоловіку можу розказати все( то не означає що мушу,але можу ;-) ) і ніщо мені не встидно, більше ні з ким на цілому білому світі нема такої близькості і довіри. Все міняється, але дуже сподіваюсь що саме це в нашій сім'ї ніколи не мине:girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Малий спить, перечитала тему, задумалась про своє... Ми разом вже 10 років, в шлюбі - 7. І яка ж вона, любов у шлюбі з часом? Я б сказала - хвилеподібна. Спочатку закоханість, емоції зашкалюють, бажання постійно догодити, бути найкращою для чоловіка, згладжувати конфлікти, все як книжка пише. Потім звикається, все пускається на "самотьок", вже нема такого бажання постійно працювати над стосунками, все сприймається як належне, починаються конфлікти. Потім знов настає етап роботи над стосунками і так по колу.
    То для самої жінки важливо, а на чоловіка звалює:girl_yes: Вона так самостверджується, мабуть має комплекси, невпевненість і таким чином маскується, це така захисна реакція.
    Моєму я подобаюсь нафарбована, але тільки як кудись йдемо: макіяж, зачіска, вечірня сукня, підбори. Це додає різноманітності, заставляє його подивитись на мене іншими очима. А вдома, навпаки, любить, коли я природна. Не любить цілувати помаду, тоналку і т.д. Набагато важливіше бути просто доглянутою і показувати чисте помите волосся, а не укладку з лаком чи пінкою; чисте доглянуте личко, а не гору штукатурки на ньому.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Kurakao

    Kurakao New Member

    [QUOTE="Ringo, post: 2213534, member: 45099"Колись моя бабця мені казала шо чоловік то навіть ближче,ніж батьки і сестра.. Я тоді подумала шо не може такого бути-як чужа людина може стати ріднішою,ніж ті,кого знаю все життя.. А тепер знаю - ріднішою не може,а ближчою є. Найцінніше для мене в нашій сім'ї - я своєму чоловіку можу розказати все( то не означає що мушу,але можу ;-) ) і ніщо мені не встидно, більше ні з ким на цілому білому світі нема такої близькості і довіри. Все міняється, але дуже сподіваюсь що саме це в нашій сім'ї ніколи не мине:girl_dance:[/QUOTE]


    Мені якось давно, коли ще тільки вийшла заміж, друг батьків сказав щось подібне. Що з часом ви будете дуже потрібні тільки одне одному і більше нікому. Я тоді похiхiкала, а він сказав, що це розуміння приходить з віком. Зараз починаю замислюватися, і таки з чоловіком можу поговорити на будь-які теми, навіть ті що не можу обговорити з мамою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    То жесть. І чоловіку, я так розумію, то лестить. Ну бо, виходить, нормально сприймає те, що жінка завжди раніше встає і пізніше лягає.
    Я колись читала історію, як мужчина один розповідав, типу хвалився, як вранці після весілля він побачив свою дружину, взяв її за руку, завів в ванну і сказав, що хоче бачити ту дівчину, з якою вчора одружився. І з тих пір ніколи не бачив її ненафарбованою і незачесаною. Мабуть, такі жінки вважають то "мудрістю", а мені їх шкода. От правильно написала Терезка - а захворіє? Суцільний напряг, а не життя.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  6. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Цікаво, як довго він сам залишався таким, за якого та дівчина заміж вийшла :) Ну-ну....
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    А якщо діти хворі або не спала всю ніч, для мене ,то був би кошмар :girl_crazy::rock:
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Kurakao

    Kurakao New Member

    Думаю для більшості постійно перебувати в макіяжі та "бойовий" готовніст це кошмар. Одиниці тих, хто готовий принести себе в дурну жертву.
    Я наприклад люблю повалятися з ранку. Чоловік якщо рано йде намагається тихенько зібратися, що б нас не розбудити. За це йому дуже вдячна. З таких маленьких приємностей і складається шлюб. :girl_in_love:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Likysja

    Likysja Well-Known Member

    Ну думаю, макіяж явно не є запорукою щасливого сімейного життя. Взагалі любов в шлюбі вона різна, спочатку пристрасть, захоплення, потім, коли починаються побутові проблеми треба проявити терпіння, гнучкість, десь навіть вміння пристосовуватись, а потім вже на перший план має виходити повага один до одного, принаймі для мене так, діти повинні бачити щасливих батьків, які розуміють і поважають один одного. Тут вище писали, що можуть чоловікові все-все розказати, то я думаю, що так і повинно бути, пара має бути як одне ціле. Тоді і любов з роками не пройде.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Я думала одружуються не на макіяжі... Ну але якщо це єдине, що може втримати біля неї чоловіка...

    Згадала історію про Турію Пітт. Одружився на моделі і після її травм каже:
    "I married her soul, her character, and she's the only woman that will continue to fulfill my dreams."
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  11. Kaplan

    Kaplan New Member

    А як прийте 50, що робити?
    --- дописи об"єднано, 9 Серпень 2015 ---

    А це просто круто!!

    Я тебе люблю? дуже відповідальна фраза, люблю є дієслово, яке спонукає до дії, і навіть дуже складні стосунки можна відновити, якщо є xоч маленьке бажання двоx служити одне одному. Шлюб це вміння служити, підтримувати, прощати, як там? "і в горі і в радості, ......"
     
    Останнє редагування: 9 Серпень 2015
  12. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Усім привіт).
    Розпочати таку тему мене наштовхнули цього тижневі дописи в звичному дні.
    Дівки погодилися так що маєм те що маєм.
    Любімося:girl_in_love:.
    За будь-яких умов:girl_yes2:.

    Оці перші дописи її й відкриють:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    У нас із чоловіком є такі своє "кодові" традиції маленькі. Наприклад, коли в нас річниці від початку зустрічання - він купує нам сушених ананасів :girl_crazy:, тих таких супер-солодких кольорових. Ми щось разом дивимось і ними об"їдаємось. Це ми так згадуємо, як вперше гуляли і собі їх купили :).
    А цього року на 6-ту річницю то ми так і зробили з оладками - я напекла цілу купу і ще й свічку втулила :girl_claping:, а потім пішли в ліс і там собі смажили вдвох ковбаски.
    Ці такі "недорогі" миті є найдорожчими :).
     
    • Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Ааа, нагадала собі, як минулого року на 5-річчя нашої сімейки я була поза межами України. То я використала отой трюк з листівками - типу квест зробила. Понаписувала на багатьох листівках "що я в тобі люблю" і в кожній щ підказку, де знайти наступну - і поховала. Через кілька тижнів на першу йому дала "наводку" по скайпу :). А він зовсім нсподівано мені зіграв по тому ж скайпу...."Оду радості" на сопілці! Я до того лише знала, що колись дуже давно він це вмів, і ніколи в житті не чула :). А ще підібрав музику до пісні "По дорозі жук", яка теж має певне особисте значення для нас :). Було просто чарівно!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 7
  15. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ми коли тільки зустрічалися то чоловік часто грав мені на гітарі по телефону :girl_crazy:

    Ой, мій муж "бурчить" на всяку романтику, хоч йому і подобається, але він швидше за "практичність". Хоч часто коли сам готує вечерю може зробити якусь несподівану подачу і розкласти все на тарілках "як в ресторані" . Тому романтична вечеря це не обов"язково лобстери - макарони по-флотські при правильній подачі теж нічо так :)
    Моя романтика частіше в несподіваних планах на вихідні - коли чоловік хоче просто "повалятися" я планую якісь сімейні поїздки чи прогулянки і напред повідомляю. Він спершу не погоджується, а в кінці дня все одно каже "добре що ти нас витягнула сюди" :girl_yes:
    Дуууже давно я (будучи студенткою і не маючи грошей на подарунок) ще робила всілякі дурнички - типу вирізала з кольорового паперу "губки", на зворотній стороні щось писала і обсипала на ДН (тоді ще не мужа) сотнею "цьомчиків" . А взагалі мій чоловік на всі запитання прямі і "наводящі" "що тобі подарувати" щоразу вже 9 років відповідає одне і те ж "нічого, бантик на попі зав"яжи":). Так що от вам ще ідея романтичного подарунку за 5 грн (ну, бантик же треба купити :girl_wink:).
    "Прогулки под луной" теж завжди були абсолютно безкоштовними, але від того не менш приємними...
    Ну і взагалі романтика і гроші то поняття геть не тотожні. Хтось писав про бульбу - ми теж досі пам"ятаємо романтичне побачення зі смаженою картоплею з часником (ага, голодна студентсько-гуртожитська юність вона така :girl_haha:).
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

     
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Смішно Смішно x 2
  17. olenoks

    olenoks Well-Known Member

    А мені чоловік час від часу квіти купляє,вони не такі дорогі, але приємно )))), ще багато з малим допомагає, не тому що йому це подобається, а щоб я відпочила,і взагалі багато робить заради мене ) (це романтично навіть якщо це їхати на дачу і збирати яблука)а я готую якісь новинки, не дорогі, деколи і без мяса, просто щось нове, стараюся цінувати ним, для нас щастя просто самим погуляти піти ). А ще можна більше обніматися і цьоматись, більше дякувати, більше захоплюватися і ще багато-багато всього і тоді романтика не зможе втекти...
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    ми з доціком теж робили чоловікові квест, то так намудрували, що самі мало не запутались:girl_crazy:(до речі, шепніть в карму сценарії з готовими квестами)
    Зараз мейли пишемо один одному щодня з різними глупостями:girl_blush2:
    А на початку нашого сімейного життя я отримала від чоловіка крем від зморшок. Поки думала, як буду вбивати, виявилось, що він просто вибрав найдорожчий крем в магазині, бо думав, що має бути найкращий за таку ціну:)))
     
    • Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  19. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Романтика не завжди дорівнює гроші, точніше можна організувати романтику і без грошей взагалі. Головне ж бажання, а не скільки грн в гаманці. Можна чарівно провести вечір, милуючись зорями і розмовляючи, а можна насуплено сидіти в дорогому ресторані ;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 2
  20. padesnig

    padesnig Well-Known Member

     
    • Інформативно Інформативно x 1