Шукаю гастроентеролога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем lilja, 18 Серпень 2009.

  1. Kolomyianka

    Kolomyianka New Member

    пораджу свого лікаря. Врешті-решт я наважилася навідатися до центру святої Параскеви. Потрапила на прийом до лікаря Сич. Ніхто не радив. Так випало, що бкла її зміна. Мені вона дуже допомогла, вислухала, оглянула, назначила лікування. Одним словом- рекомендую!:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    А чому тоді боліло вас?
     
  3. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    не знаю.
    по узд і зондуванню було все нормально.
    от така я мантелепа - перестало боліти, перестала далі перевіряти.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Ви мабуть вже були, але напишу ще я кілька слів. )
    Теж маю проблеми зі шлунком, колись направляли на УЗД в 223 кабінет, як виходите на той поверх прямо двері, а на гастроскопію- направо було , то там така женщіна Жаровська робить узд, сувора тьотя, то тоді ще вона сама навіть виписувала мені лікування, хоча такого права вона не має. От тоді ще мені потрібно було зробити оте зондування, то вона покликала тоді Марянку,(Савицька Маряна ярославівна), і моргнула їй очком, і сказала мені, що Марянка вам зробить класним тонким зондом за пів ціни - 100 грн,то було ще в 2011 році. Роблять може і нормально, але оце пів ціни......
    А в 2014 році теж направили на узд (вжє зовсім інший лікар) до тої самої Жаровської, то немає права в неї щось запитати, бо це було направлення, тобто безоплатне, то вона на німо все зробила, написала діагноз, і все, відразу відвернулася, вже не було так як колись (пробувала сама мене лікувати та ще й розказувала що в мене якісь не такі нирки, одна більша друга менша, а тепер вже обидві нирки однакові))) ), і я навіть не питала про ціну,відразу теж пішла... Можливо ше дивляться хто направляє, мене направляла завідуюча стаціонару на Чупринки, сама навіть подзвонила і мене записала, бо як самому туди дзвонити то кажуть що черги величезні(хоча ми раз були-пустота, вони собі каву пють), а роблять по запису щоб гроші мабуть платили....незнаю..
    От таке-то...
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. invisible

    invisible Well-Known Member

    Порадьте будь ласка толкового дорослого гастроентеролога, треба чоловіка відправити на огляд, бо сам ніяк не вибереться.... Може, когось на Чупринки?
     
  6. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Порадьте, будь ласка, хорошого гастроентеролога. Моя лікарка (Бойко з поліклініки на Фредра) пішла в декрет. Може, хтось нещодавно звертався до Подольської з клініки св. Параскеви, або на Чупринки знає когось нормального (тільки не Созанського).
     
  7. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Чоловік обстежувався в неї, ніби непогана.
     
    • Корисно Корисно x 1
  8. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Була я на Чупринки 43 у Вдовенка. Ніби і хвалять його, що дуже хороший... Ні аналізів не виписав, ні узд, ні обстежень ніяких, нічого не спитав толком, я до нього прийшла з результатом гастроскопії ще за 31 березня, понавиписував ліків, з того всього виходить, що 15 днів треба приймати 9 різних ліків на день, то ж чокнутися можна, і то не гострий стан! Я вже нічого не хочу з того всього... Ну має ж бути якийсь нормальний лікар, який не виписує стільки всього?..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. hedera

    hedera Member

    Я вже рік часу як вперше потрапила до Івасишин У.П. у центрі св. Параскеви. Скільки я з тим гастритом намучилась. Скручувало так, що ходити не могла. Кожного дня болі. Пролікувалася в неї. Взагалі дуже класний лікар. Я до неї як на сповідь ходжу. Не знаю як щодо лікування пігулками, бо це ж комплексне лікування, але зараз живу з таким полегшенням. Правда сиджу постійно на дієті. Довший час сиділа на тій гастритній дієті, щоб залікувати, а зараз стараюсь її підтримувати. Життя стало прекрасне:girl_claping:
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Прошу порадити хорошого гастроентеролога у державній поліклініці - може, хтось знає, чи є толкові у Дорожній поліклініці на Левандівці? Або порадьте із гастроентерологічного центру на Чупринки. Потрібне повне обстеження, так як звертатимусь вперше, адже є проблеми із кишечником, взагалі не можу нічого толком з'їсти, щоб потім не мучитись від болю(((
     
  11. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Порекомендували мені звернутися до Файник Ольги федорівни, як гастроентеролога. Хтось в неї лікувався? Які враження?
     
  12. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    У мене в чоловіка проблеми з шлунком (лікуеться вже років 8, так довго лікуеться не тому, що погані лікарі, лиш такий діагноз, що треба притримуватись діети, трішки попустиш, зіш жарене-гостре - мучае печія, в нього шлунковий сік неправильно потрапляе туди куди треба (вроджена особливість)), то постійно лікуеться в одніеі лікарки на Чупринки, прізвище не памятаю, як прийде чоловік з роботи, то запитаюсь, пригадую що звати Марія Василівна, знаxодиться на другому поверсі, запису нема, лиш жива черга (на дверяx кабінетів там пише прізвища лікарів).
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Якщо ще актуально, то раджу на чупринки, 48 Піндак Марію Василівну. Дуже компетентна і мій гастрит полікувала, і невістці нашій кислотність і жовч врегулювала.
    --- дописи об"єднано, 14 Серпень 2015 ---
    Так-так, я теж її рекомендую, прізвище Піндак. Марія Василівна мені ще подобається тим, що не виписує гори таблеток і тп, намагається лікувати мінімум тої хімії, щоб не травмувати печінку і організм загалом.
    --- дописи об"єднано, 14 Серпень 2015 ---
    Написала вище.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  14. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Скажіть будь-ласка,а вона направляє на обстеження?І скільки коштує консультація в неї?
     
  15. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    і мене цікавить.
     
  16. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Направлення дає. Фіксованої ціни нема, на власний розсуд. Це держлікарня.
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Likysja

    Likysja Well-Known Member

    Скажіть ще мені, як до неї попасти, в які дні приймає, в якому кабінеті? Чи потрібно записуватись на прийом, можна в приват. Дякую.
     
  18. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Сама не знаю)тут на форумі про неї взнала,але ще не була.Приймає на Чупринки,а там вже думаю проблем не буде можна буде спитатись,де вона приймає)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Привіт. Хтось знає контакти лікарні на Чупринки, в якій приймає гастроентеролог Черепанін.??
     
  20. Eva Reni

    Eva Reni Well-Known Member

    Приймає на вул. Чупринки, 48 в гастроентерологічному центрі