Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. jylanda

    jylanda занууууда

    Хе, а в мене суцільна врочистість! Я вдома, пташки співають, сонечко світить! Спала з моєю коханою племінницею, той жук малий мені будильник поставив на 6 ранку, ну і лишила деталі від конструктора в ліжку:) так мене бік болить! Смішнюча така та малеча! Зараз поімо борщику і будемо бавитися. Всім гарного і сонячного дня!!!
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Я вчора так смачно повечеряла: салат з огірків і перцю, таке все соковите, додала яблучного оцету (це найкраща добавка до салату) і трошки майонезу (в мене від нього якась наркотична залежність). І бородінський хліб з сухофруктами, прямо делікатес для мене і плавлений сирок. Останнім часом мене так на сир пробиває, побільше, побільше :connie_pull-pigtail
    Потім трошки почитала "Світ очима Гарпа" Ірвінга, якраз в точку під мій настрій :girl_dance:
    І в 20.00 пішла спати :girl_haha: Правда, ще були телефонні дзвінки від сестри, тата і коханого. Але що я там муркотіла, я навіть не пам'ятаю :pardon:
    Найбільша врочистість: ще три дня встати зранку на роботу :girl_in_love: Сьогодні манікюри, педикюри :d23:
    І ми таки їдемо в Шацьк :girl_smile: Розказали нам, що в Буковелі дуже дорого :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Фух! Це не для нас.... це сусідам на 5 поверхів вище... а я вже спереживалася....
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Я тут недавно замовляла суботу:blush: От я собі вчора її і влаштувала. Йопсіль-мопсіль. В мене була робота не дуже прив"язана до компа. А ще начиталася @Валентина Соболь, і щось в моїх скажених мозгах клємануло і я поперлася на Шувар. Ну а чо нє? Я ж не здихаю біля компа, то можна придумати пригоди. Набрала як дурний махорки. Нарізала вчора собі цілу виварку "соте", На сьогодні залишила помідорки і цвітну капусту. І от так виглядає, що сьогодні буду знов працювати з двома телефонами і з ножом в зубах. Але наразі трохи "розважаємося" з Ю. документами. А ще маємо проблеми з адмініструванням ПДВ - всьо зроблено для людей:girl_devil:Якісь в них там глюки і ніхто нічого внятно пояснити не може. Зараз доробимо папери і пішла вибирати банки. Як не відкину копитця на кухні - прийду ввечері.
    Всім гарного, сонячного дня:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    День народження маленької квіточки, маминого сонечка і пречудової панянки відгуляли суперово, дитина щаслива, мама теж задоволена:) Уже забрали з пошти запізнілий подарунок, прийшли додому і балдіємо- я з кавуською і балі-беєм (тим, що торт, на жаль, хе-хе), а моя кухарочка стоїть вже біля станка (іграшкової кухні) і готує мені різні "смаколики". Гості вчора як зговорились, надарували їй такого цікавого кухонного приладдя і техніки, що навіть в мене такого нема:) І моя малоемоційна дитина показала стільки емоцій радості, що я сама від неї в шоці. Ніколи не думала, що іграшки можуть так сильно впливати на дитину (я в дитинстві була байдужа до забавок, в мене була інша ціль- привернути увагу мами, але то вже в іншу тему, тай вже не актуально, на щастя).
    Сьогодні у мене буде релаксний день, готувати не треба, прибирати теж (я молодець і після мега активної дітлахової арави і дорослих гостей у себе вдома і, все встигла ще вчора привести у стан "так як було"), можна сидіти в прохолоді, об'їдатись персиками і нектаринками, читати файну книжку і насолоджуватись життям! Прози нині не буде, то не до мене, у нас сьогодні суцільна врочистість намічається, сподіваюся аж до наступного ранку. А вже завтра має бути проза, але то ще так далеко, що навіть лінь думати наперед, буду вирішувати справи за їх нагальністю, а зараз заслужено байдикувати під настрій "люблю всіх!":)
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
  6. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    День мав бути спокійним... Зі спокою то тільки ранкове відсипання до 9:30. А потім проза прозова. Маю нині урок, співбесіду, підготовку до завтра і нуль настрою. Ввечері треба запросити мужа на велики і на каву в Макдак. Провітримо голови і поговоримо... Може...
    Завтра має бути бобік здох, бо зранку 3 уроки підряд, а то 4,5 години безперервного говоріння. Зате вечір має бути спокійний. Якось в мене після відпустки все не через голову, а через дупу. Всі плани міняються по сто разів. все перекроюється на ходу. І ніби все необхідне робиться, але якось так алярмово. Я так не хочу. Треба написати собі список справ, то трохи дисциплінує.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    :girl_haha::girl_haha::girl_haha: і ще тричі :girl_haha::girl_haha::girl_haha:!
    Не смішіть мої пантофлі! Списки перечеркуються з таким же успіхом
    !
    @Made in USSR, ви молодець! В кількох реченнях дали характеристику теперішньому моєму життю .
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  8. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    знаєте, скільки разів сьогодні в мене списки to do помінялись?
    штири:dirol:
    А виконано тільки *почистити комп*, бо від вірусяки вхопленої гальмував, як останнє гальмо, ну і *прибирання*, правда, це голосно сказано, попідбирала пальцьОма явний бруд з підлоги, але з готовністю цей пункт викреслила, тіпа зроблено:girl_crazy:
    Так що нас ніякими списками не візьмеш:girl_blum:
    ПМС цвіте буйним цвітом, страждає довкілля в радіусі 300км, робота не робиться, фізкультура не фізкультуриться, ж..па росте без нагадувань(((
    Проза, короче
     
    • Смішно Смішно x 11
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Ну, шо я вам скажу, в бою Оля vs 10кіля помІдорів перемогла, па-ба-ба-бам - Оля:girl_dance: Томатна заправка вже в банках і закутана в покривало. Взимку можна буде робити томатну зупку і до борщику трохи хляпнути.
    І тепер сюрприз - я вже своєму чоловікові в страшних кошмарах снюся:girl_blush2:. Приїхав щойно додому і приволік з собою 10 кг перцю homyak_45px.gif homyak_45px.gif homyak_45px.gif Виявляється, то я сказала купити:dntknw: Даааа, бракнуло мені вчорашніх 10 кг:tease:. Після допроса з прістрастієм, дійшли до висновку, що то йому напевно приснилося. Або має десь ще одну сім"ю і сьогодні з тим перцьом випадково спалився:connie_pull-pigtail Мо то яку "нишпорку" найняти чи шо? Пішла я нарізати той перчик і думу гадати.
     
    Останнє редагування: 4 Серпень 2015
    • Смішно x 15
    • Подобається x 7
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  10. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    То пройде, чесно ті кажу))).
    Головне в декреті- це навчитися ці списки файно фільтрувати в сторону- а може краще мамі відпочить:d23::d7::d64:?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    Аналогічно :girl_devil:
    тоже. Жеру всьо, шо є в полі з-жору :girl_bye: У неділю були у вас у Львові, мусила ж я компенсувати собі втрачений відпочинок. Мала приємну зустріч з нашою форумною чарівницею, нать з двома. А в центрі ще побачила сімейство @nattsol , правда, вони мене не знають))) Обпилися пива, ходили в кімнату страху. Ото я наверещалась, б...ь, пустіть мене додому гггг Реально було страшно, там був чувак з бензопилою., тьотка з сокирою. Короче, колінця таки в мене підтрушувались. Знаєте, як ото у фільмах жахів ГГ йде кудись, туди, де саме страшно, то я б верещала, закривши очі, з калюжкою на підлозі. Боягузка, да. Сижу. Газу нема, і не буде до завтра, саме цікаво, що навіть натяку на оголошення нема. І в перманентному чеканні зп, яка мала бути ще в кінці місяця, і яку ділять на кавалки.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Не переводьте дарма папір,от що явам скажу.
    День прозовий.Кухня зранку до полудня.Потім дико розболілась голова,понапивалась пігулок і моє сумління поперло мене все-таки в квітник.Думала,що прополю трохи,здолала все.Після цього попхало мене до червоної аличі,стало жалЬко,бо пропадає.Нарвали півтора відра.Щоб не пропала алича,витягла кісточки з неї і проварила.Зготувала на вечерю деруни,і Свєта уже нікакая.Йду ще гладіолуси підв*яжу і ну його в болото.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    В мене зараз нестримне бажання когось покусати. Отако вчепитись в литку і так гррррррр!!!! Ну як можна бути такою безвідповідальною і ложити на всіх? Ну не маєш ти час/бажання/сил, та скажи: "не буду, не чекайте". То я не про мужа чи коліжанку, то я про ученицю. Цілий день спаскудила, і завтра так само. Через неї мусіла купу народу напрягати, перестановки робити. Всьо, більше такого не буде. Або мої умови, або гуляй вася.
    Не йду в жилєтку бо нема через що плакати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  14. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Списки туду і все решта нині отримали новий розвиток:d23:.
    Недаром моєму вмінню встигати все і навіть більше так тішаться:girl_dance:.
    Люблю такі дні. Все просто, легко і надзвичайно продуктивно. І це без няні(вона нині прихоріла чуток, а Тео її так вже жде, от шо значить відпустка:girl_haha::girl_haha::girl_haha:).
    З прози- ніяк не можу вирішити в яку сторону прокатувати перші шоп-візи. Тео на них так і не попадає. Думали про Краків, та на одну ніч кажуть мудрі люди що це тєжко. А на 3- нє- Тео я на стіко не залишу:girl_haha::girl_haha::girl_haha:. Хоч він би певно був би рад:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:. Жешув? Перемишль? Муж взагалі в Варшаву ласти точить))). Він ше не знає кіко грошей у нас на шоппінг виділено:girl_crazy::girl_crazy:.
    Завтра останній день відпустки мужа. Та- літо цього року цікаве))).
    Що там нині в нас? Середина тижня?
    Ну то бажаю всім хорошої другої половини:kisss::kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ага, давай на 24. Умммм класно погуляємо. Давай. Ну давай, ну давай:girl_wink:
    Я фсьо на сьогодні закруглилася в прямому і переносному смислі. Так нахлебталася води, що мій пузюнчик округлився, як на 9 місяці:hang1: На завтра залишилася тільки капуста, але місця в морозилці вже майже нема. Маю ще 20 банок літрових, то думаю, що поки не напхаю - не вгомонюся.
    Мали би сьогодні бути КД, але нема. Ююююхууу. І хоч би не завтра. То певно та жара робить своє підленьке діло, але воно мене дуже влаштовує. Вже точно можу сказати, що в дорозі я буду без КД. Урааа:girl_dance:
    Вчора глянула на ціни на прокладки - прифігіла. Реально, то нереальна фігня. Дякую тому, хто придумав капу : многая і благая літ:girl_yes2:.
    На завтра ніби виглядає, що не дуже буду мати роботу біля компа, то планую трохи посмажитися на сонечку. Ну, так, щоб не виглядати, як підвально-канцелярська криска-лариска:girl_blush2: Головне не спектися. Треба, конче треба, мені рівний загар, патаму-ша сукня на коліжанкіне весілля буде трохи дуже мати відкритий верх. І головне, щоб сусіди не підглядали, як я - тюлєнь, буду припікатися.
    Всім солодких снів і па:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Я тіко18 подаю доки.
    Не знаю що має статися, щоб мені видали візу до 24-го.
    Ех)).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    нема. Можеш допомогти?
    Ранкова кава вже на роботі. до ранку суботи лишилось 3 повних робочих дня, добре що не 5, це і буде врочистість
    Проза - це вбивча рутинна і монотонна робота) але це не надовго, я так вважаю, і маю надію, що через тиждень-другий буду в вихвалялках відписувати)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Зупа зварена(для молодших),картопля спечена(для старших),варення вариться.Одна псюра нагодована,другій снідання не пасує і вона капризує.Сьогодні повний бабський день.Побажайте мені терпіння і витривалості.Всім вдалого дня!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Caramel ka

    Caramel ka Well-Known Member

    Маю нині походеньки по Львові з малим, бо тре занести в ремонт планшет, хоча ще сама не знаю куди бо гарантія вже тю-тю,чи нести в той же сервіс що ремонтував по гарантії, чи поближче пошукати.
    врочистість- нарешті тепло , бо минулотижнева погода більш нагадувала осінь
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.