Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

  1. Marlada

    Marlada Well-Known Member

    Справа в тому, що для туристів консульство вимагає броні готелів, тому виходить, що на піврічну мультивізу їх треба бронювати на півроку вперед. Але як людина може точно знати дати поїздки за кілька місяців наперед? Чула, що консульства часто моніторять скасування броней, тому варіант забронювати - скасувати досить ризикований.
     
  2. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Дійсно, є консульства, які вимагають не лише бронь, а й підтвердження оплати готелю. І можуть навіть скасувати вже видану візу, якщо виявлять, що були скасовані броні готелів. Але це на шастя не стосується польського консульства)) а Литовське взагалі не вимагає броні готелю.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. MuzykaKristi

    MuzykaKristi New Member

    Скажіть будласка,хочу робити зараз шопінг візу,це уже 3 буде,зараз видають на рік чи на менше,де можна подивитись що пртрібно для шопінг візи,і яку суму потрібно мати на рахунку зараз???
     
  4. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    На рік видають. Документи: анкета, фото, страхівка, довідка з роботи, з бухгалтерії за півроку, довідка з банку про рух коштів за 3 місяці, на рахунку може бути 3000 тис. грн. Може бути і менше. Бронь готелю, прохання про видачу візи. Чеки- фактури за попередній рік. 5-6 чеків з різних дат.
    Квитанція з банку про оплату послуг візового центру.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. MuzykaKristi

    MuzykaKristi New Member

    А відпичатки пальців коли потрібно робити,зразу у візовому центрі при здачі документів чи швидше??? Чи потрібно вставати у чергу на відбитки пальців???
    На які дати зараз записують у кол центрі???
     
  6. Linar

    Linar невиправна оптимістка

    Відбитки пальців роблять після перевірки повного пакету документів у візовому центрі. Після оплати всіх комісій в касі, вам видадуть талончик на чергу на біометрику.
    це можна подивитись у відділеннях кредобанку. Зараз можна ставати на чергу у одному з трьох міст : Львів, Івано-Франківськ, Ужгород. У Львові з чергою найбільші проблеми, Франківськ- 1-1,5 місяці, Ужгород - до місяця. Але треба враховувати затрати на дорогу.
     
    • мімімі мімімі x 1
  7. MuzykaKristi

    MuzykaKristi New Member

  8. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Я вже більше місяця не можу записатися на подачу документів, постійно відсутні дати. Хтось може знає, які останні дати відкривали на шопінг візи? Кінець вересня? Комусь вдалося записатися останнім часом?
     
  9. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Два тижні тому реєструвала на 11 вересня
     
  10. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Сьогодні можна зареєструвати на 30 вересня
     
  11. Linar

    Linar невиправна оптимістка

    реєструвалась сьогодні. Отже, на Львів є вільна реєстрація тільки через веб-сайт, (який весь день "висить") на 30.09, Франківськ 23/09 (через веб сайт були вільні дати з 04/09), Ужгород 17/09 (02/09)
    Дівчата підскажіть які документи потрібно на дитячу шенген візу? (крім тих, що й для дорослих)?
     
  12. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    @Linar та інші з подібними питаннями - а Ви чули про існування веб сайту візового центру (не лише польського, а й інших країн), а також сайту консульств? А чи пробували Ви там хоч трошки побравзати? Там же є перелік необхідних документів... дуже детально розтлумачений. Більше того, в цій темі є пошук і вже неодноразово теж подавався список. От Заходиш в тему, щоб почерпнути щось корисне чи нове, а тут по н-ному колу: який список документів; який список документів?... І відповідають же ще й.
    --- дописи об"єднано, 7 Серпень 2015 ---
    Тобто по Вашій логіці Ви будете подавати документи по списку який дадуть тут (на непрофільному в цьому питанні простому форумі) чи все ж таки перевірите список на офіційному сайті? Цікаво направду, буду вдячна за відповідь.
     
    Останнє редагування: 7 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Linar

    Linar невиправна оптимістка

    Ви уявляєте - чули!!!! І буваємо там не один раз! Попорошу тикнути пальцем де є перелік документів саме для дитини. І так, перелік документів знаю на пам"ять, але саме дякуючи підсказкам на форумі на отримання останньої візи взяла копії документів на право власності. Саме в цій гілці я є активним і дописувачем, і читачем. І особистий досвід часто не співпадає з переліком документів поданих на сайті.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    http://www.polandvisa-ukraine.com/other_documents.html
    і там є такий пункт "
    [​IMG] Додатково, для неповнолітніх осіб (до 18 років) потрібно надати:" потратила певно хвилину, щоб то знайти. Ну і як вже казала - ТУТ вже НЕОДНОРАЗОВО подавався список, пошук наше все. Форум, як би дивно це не звучало, означає не тіки писати, а й читати :)
     
  15. Linar

    Linar невиправна оптимістка

    . і в переліку на який ви дали, до прикладу, немає довідки зі школи, яку все ж таки вимагають:girl_bye:. Інформація і вимоги дуже часто змінюються і на попередніх сторінках інформація може бути не актуальною
    --- дописи об"єднано, 7 Серпень 2015 ---
    Маю велику надію, що інформація, якою я тут ділюсь, нехай не вперше, стала комусь інформативною і давала відповіді на питання які цікавлять.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Якщо крім тих, що й дорослим, то довідку зі школи і нотаріально завірений дозвіл одного з батьків. Там на місці вже пишеться лист про матеріальне забезпечення дитини під час поїздки.
     
  17. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Якщо дитина має свій паспорт,то дозвіл від обох батьків має бути.
     
  18. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Доречі, якщо віза отримана вже з відбитками пальців, то на кордоні теж сканують пальці.)
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Дівчата- хто не працює- вам вистарчило довідки про рух коштів по карті і будинкової книги?
    Чи ще щось давали?
     
  20. MariannaVtst

    MariannaVtst Well-Known Member

    Цього достатньо, якщо шопінг віза, бо бізнес візу не відкривають безробітним..
     
    • Інформативно Інформативно x 1