Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

  1. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Лаки та засоби по догляду за нігтями Sally Hansen продаються у магазинах Watson's. Не знаю, чи є конкретно зміцнювач для нігтів, бо сама такими засобами не користуюсь.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Ейвонський лак з ефектом гелю - в мене вже є і мені подобається.
    Надстійкості в нього я не побачила, але в нормальному ритмі життя 2 дні ідеального (і ще день-два пристойного:)) манікюру ягідного кольору - на мою думку, цілком добре. Наносила на "рідну" базу два шари лаку, і їхнім же ейвонським топом покривала.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А я наносила на не "рідну", то мені трохи такі "пухирці" поробилися :sad:. Більше так не робитиму. п.с. Топ не ейвонфвський - нормально, конфліту нема, а от база щось не хоче конектитись.
     
  4. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    а мене час від часу теж пухирці з'являються і від лаку не залежить - роблю для себе висновок, що нігті або не зовсім сухі були або я не знаю чогго так))
    Зараз маю френч гель-лаком. Вже відріс трохи, а в цілому не потріскав і гарно виглядає, не хочу ще його знімати, якщо я нігті звичним лаком бежевим підфарбую - це виправить ситуацію?
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Я в таких випадках маскувала відрослу частинку пластини глітером.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    І я спробувала рожево-рожевий ейвонівський лак з гель-ефектом.
    Манікюр - наносила 1 шар, без бази, без топу і інших засобів. Ідеально тримався 3 дні, і ще один день більш-менш (добила ввечері 4-го дня водними процедурами та хатніми справами).
    Педикюр - так само наносила як і на руки, але тримається вже 10 днів.
    Загалом задоволена лаком. Хотіла б замовити ще, але ціна зараз 45 грн. здається (може пізніше будуть якісь акції, то обов'язково візьму).
     
  7. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Дівчата хочу перейти з обрізного манікюру на необрізний -європейський,які засоби мені варто прибати, щоб перехід виглядав акуратно і як правильно той манік робити (хто робить розкажіть)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Можна тут похвалитись манікюрчиком? Во який веселий:
    [​IMG]
    Подивлюсь, і настрій піднімається. Педикюр теж такий ;)
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    купляєте звичайний прозорий лак і перекривате зверху. Так і в салоні радять, кол ніготь уже відростає.Тоді за глянцем не видно переходу між відрослою частиною нігтя .
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    мені так манікюрниця теж казала, але в мене було видно, що відросло, пробувала поверх ніжно-рожевим лаком намалювати, в цілому непогано, відрослого не було видно, але лак не дуже гарно ліг і швидко потріскав, тому довелось стерти. Завтра вже зніму той френч, бо не можу вже на нігті дивитись ;) Хоч до слова скажу, що якби не відросла частина нігтя - френч тримається як новий, ніде взагалі не потріскав і не відлущився.
     
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    можливо вам просто підібрали тон базового покриття, який відрізняється від кольору вашого нігтя. Тому при перекритті буде видно. Бо я ношу френч 90% з усіх манікюрів, і от власне теж бувало так, що якщо не зовсім відповідно підібраний колір базового покриття нігтя, тоді видно різницю при перекритті. А коли мені манікюрниця підібрала ідеально підходящий відтінок під природній колір нігтя, то навіть без перекриття в очі не кидається- просто зливається з нігтем.
     
    • Корисно Корисно x 1
  12. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    так, трохи відрізняється, але щось в мене великого вибору не було, або ледь рожевуватий або ближче до нюду, в мене нігтьова пластина ближче до рожевого.
     
  13. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    Дівчата, порадьте якусь універсальну бюджетну базу. Я зараз "кораблик" використовую з цією метою, то мені підходить, але боюся постійно ним користуватись. "УЕ" щось не вражає останнім часом... Що би то купити? Евелін? Чи щось ще є з не надто дорогого?
     
  14. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Як можна вдома зняти гель лак? Посидіти з замотаними ацетоном і фольгою пальцями, а потім спиляти пилкою? Протримався 1,5 тижні і вже втратив товарний вигляд. Їхати в салон зараз не маю змоги і з такими покоцаними нігтями не можу ходити, хочеться ті пальці десь сховати:girl_sad:
     
  15. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Якщо я не помиляюсь, то все з однієї парафії - на основі формальдегіду. Пошукайте саме топ, а не укріплювач, з Евеліну.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Здається, навпаки - спиляти чимось не дуже жорстким верхній шар, щоб не пошкодити нігтів, а потім мотати ватку з рідиною для зняття та фольгу. Після фольги мав би легко відійти (можна паличкою апельсиновою зсунути залишки). Мені востаннє так робили.

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  17. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    http://posydenky.lvivport.com/index.php?posts/2176298 - тут давала відео по якому я знімала гель лак сама.
     
    • Корисно Корисно x 1
  18. AilataN

    AilataN жива

    Протестнула проти френчу і квадратної форми :victory::)
    image.jpg
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ще залежить від структури нігтя, самого лаку ( фірми і кольору). Нещодавно сама за всіма правилами пробувала зняти яскраво червоний Коді ( на ногах тримався 3 тижні, але вже було видно відрослу частину). То яскраві кольори можуть сильно
    в їдатися у нігтьову пластину. Можна зіпсувати нігті. Одним словом, закінчилося то все у манікюрниці :) ( ще і від неї дістала за самодіяльність :) .Бо лак ідеально не знявся так, щоб не пошкодилися нігті. А геть над ними знущатися не хотілося.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Дійсно, раз на раз не припадає. Мені знімали теж червоний, правда іншої фірми. Знявся без спилювання, манікюрниця була трохи здивована (наносила не вона).

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk