Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    Ярош клич дав, у фейсбуці розповсюджують пости - заклик прийти на віче нині о 19.00 в Києві. Всі ці події не вкладаються в голові, не знаю наскільки можна довіряти ПР. Які ваші думки щодо пана Яроша?
     
  2. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    нічого доброго в тому не бачу. Не довіряю і не підтримую.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. VERO

    VERO Well-Known Member

    Батальйони ОУН і Айдар вже підтвердили участь у віче.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    Віче однозначно потрібне. Мені так дивно, що люди до тепер усе терпіли і мовчали. Але от не знаю чи можна довіряти ПС. Хоча, я поважаю і підтримую добровольчі батальйони, їм більше вірю ніж владі. Цікаво чи буде багато людей. Бо мені здається, що люди настільки зневірилися, що нікому не вірять(. І ще, нам настільки промили мізки, що будь який виступ, віче, мітинг, сприймаємо, як співпраця з ворогом, підрив внутрішньої безпеки країни... і т.д.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
  5. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

  6. VERO

    VERO Well-Known Member

    Мене тішить лише те, що з Ірану знімуть санкції.
    Крім того,
    КИТАЙ ПРЕДПОЧЕЛ ДАТЬ ДЕНЕГ НА ГАЗОПРОВОД ПАКИСТАНУ, А НЕ РОССИИ!
    Как все помнят, Россия планировала, что Китай выделит аванс на строительство газопровода "Сила Сибири", но Поднебесная культурно отказала высокодуховной, дав понять, что строительство всецело ляжет исключительно на её плечи. Между тем, китайские братья не отказали в помощи Пакистану, который планирует строительство газопровода из Ирана.
    Что самое забавное в этой истории, так это то, что Китай не только готов выделить 2 миллиарда долларов на строительство данного газопровода, но и то, что займется его строительством совместно с Пакистаном. Иными словами - полный партнерский консенсус, на равных правах.
    И тут для России должно быть как минимум два сигнала, которые по сути и не первые за все это время. Первый - это насколько стремительно сдвинулся вопрос со строительством газопровода, после решения ядерной проблемы Ирана, в свете снятия с него санкций и второй - какую поддержу оказывает Китай Пакистану... казалось бы - Пакистану! В считанные дни Исламабад договорился с China Petroleum Pipeline Bureau, дочерней компанией китайской энергетического гиганта China National Petroleum Corporation, о строительстве 700 километров трубопровода, в то время как в проекте "Сила Сибири" Пекин не желает ударять и палец о палец!
    К слову сказать, визит китайского лидера Си Цзиньпина, намеченный на 19 апреля в Пакистан, обусловлен именно переговорами по выделению кредита на строительство, что в свою очередь подчеркнуло важность взаимоотношений - не пакистанский президент приехал в Пекин выпрашивать денег, а китайский в Исламабад их дать. А, что там было с российско-китайскими контрактами? Ох и набегались же Вова и Ко за Си Цзиньпином по Пекину, а в итоге получил кабалу и дыру в бюджете!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    А тим часом в Криму люди "прозрівають" від якості російських продуктів, і по можливості їздять в Україну за продуктами та ліками (бо рашкінські ліки теж гірші по якості). Що ж - мають що хотіли:girl_yes2: Тут детальніше http://ru.krymr.com/content/article/27083143.html

    В оккупированном Крыму по-прежнему можно купить продукты питания и многие другие товары, произведенные на материковой Украине. По мнению местных жителей, украинская продукция не только дешевле, но и намного качественнее российской.

    О том, что украинские мясные и молочные продукты лучше их аналогов из России, говорилось и писалось много. Но, как выяснилось, одними колбасами и молочкой дело не ограничивается, пишетКрым.Реалии.

    Так, пользователи соцсетей не скрывают своего возмущения и жалуются на невкусную еду из России.
    Навіть домашні тварини не можуть то їсти, особливо коти :girl_yes::
    "Сегодня в магазине покупательница спрашивала у продавца - есть ли украинские паштеты, т.к. кошка не ест российские. В магазине все улыбались".
    "Кошка моя Не желает кушать рюзькую сметану ни под каким предлогом. Украинскую ест потихоньку".
    "Брала три раза рыбные консервы - три раза, даже моя кошка не захотела есть - выбросила, а стоят, как осетрина".

    Цікаво, коли буде така блокада з українського боку, раз "кримнаш", і чи взагалі буде?
    "Нам реально везут реальное г...))), те продукты, которые у себя вообще спросом не пользовались. А вот примут законопроект о блокаде - как нам тогда придется со своими желудками договариваться? ))"
     
    Останнє редагування: 29 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Відео при Крим-2015 :girl_yes2::russian:
     
  9. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Насправді, це не зовсім правда. Знайомі зі Слов'янська там були, людей достатньо. Не знаю, як там було раніше, але туристів є багато, більшість зі сходу і Росії.
    Знайшла фото цього липня, правда не знаю де це саме в Криму.
    [​IMG]

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    Останнє редагування: 3 Серпень 2015
  10. VERO

    VERO Well-Known Member

    Спілкувалася із знайомим із батальйону Донбас. Після Майдану пішов разом із ними добровольцем в сотню Лева (є і така). Питала про Семенченка. Казав, що реально на початках брав участь в боях (правда в тому, де були втрати, його не було), радився перед початком операцій (мій знайоимий був на цих консультаціях).
    Каже, що військового вирішення ситуації немає. Бо як тільки наші прориваються дальше, залітає на пару км рос. літачок, робить влучних пару десятків пострілів по нашим позиціям і повертається назад. Пригадала, що дійсно добровольці минулого року надавали факти повітряних обстрілів. Тут без варіантів. Стояти і чекати пока рашка не впаде від внутрішніх+зовнішніх процесів. А він дійсно гарячої крові. Аж ніяк не сподівалася від нього почути таку думку.
    Казав, що східняки ті, що за Україну і проти неї страшенно взаємно ненавидять одні одних. Тому місцеві часто зливають інфу саме про бат. Донбас, так як там східняків більша частина. Тому під Іловайськом в них такі втрати. Казав, що рос. тактичні групи зовсім не планують тут вмирати. Як тільки помічають реальну небезпеку, кидають зброю і тікають.
    Каже, що зараз йдуть торги за частину Дніпропетровщини. Про інші області мова йти не може. І грядуть великі події. Я так розумію, що мова йде про владу в Києві.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
  11. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Слухайте, скільки того сміття..
    https://m.vk.com/id14115462
    Ну і купа друзів його, "миротворцев"..

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  12. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Тобто Україну здають, і певно свої ж..Бачила сьогодні по Львову на стінах якісь замальовки про кулювлоб.. Влада вкотре розчаровує.. Все неясно, але ясно тільки те, що на людей нас… ти владі.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. zetta

    zetta Well-Known Member

    Які можуть бути торги про Дніпропетровську обл? З ким ?
    А про літак з рф я вже раніше читала що є такі авіа обстріли . Ну і чого його не зібють ? Боятися одного літака?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. VERO

    VERO Well-Known Member

    З останнього: як тільки вивели добровольців із Широкіно, Порошенко виграє суд в Р. стосовно Ліпецької фабрики. Хіба реально, щоб суд прийняв таке рішення за інших обставин?
    Так і торгуються. Коломойського забрали з Дніпропетровщини і поставили абсолютно непримітного губернатора саме тому. І Саакашвілі всіма своїми діями воює суто з Кол-м. Хто не знає, що Беня- особистий ворог Пу. Не без того, що і Порох свої сфери впливу розширює і все під себе підгрібає. Я аж ніяк не підтримую Беню, але за Дніпропетровщину всі були спокійні, коли він її очолював. А зараз, хто зна... Про Маріуполь взагалі мовчу. Всі впевнені і переконані, що його хочуть здати по-тихому. Поставили на позиції морпіхів, які накази виконувати будуть, якими би вони не були, бо трибунал над ними буде нависати. А добровольці місто би не здали, хоч би сам Порох дав команду. І тих морпіхів шкода. Їх навіть питною водою не забезпечии. Вони не знають, де у противника снайпери, звідки чого можна чекати. Невже не можна було хоча б сумісно з добровольцями кілька днів понести службу, щоб вникнути в курс справи.
    Я так зрозуміла, що знайомий казав про переворот і що замінять владу на адекватнішу. Взагалі він каже, що наші самі просять Пу тримати війська. Бо наш народ навчився вже владу скидати і дууже хоче цю скинути. Вже би і почалися давно процеси, якби не війна...
    Нашу владу зараз до мародерів прирівнюю, бо наживатись на війні і на смертях, то є величезний гріх. Ще за війни казали, що мародери довго не живуть і щастя ніколи не мали. Дивуюся нашій владі. Забули, що всі під одним Богом ходимо. Але про що ж я. В них все куплено, вирішено...
     
    Останнє редагування: 4 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ще би хто сказав, на яку? Зараз в Україні є влада Яресько-Яценюка; влада Порошенка-Гонтарєвої і влада Коломойського і КО. Ніхто нікому не заважає- кожен має свій шмат ( за спільною домовленістю і вказівками).Переворот буде тоді, коли треба буде "списати" за відповідними людьми все те, що зроблено за них і за їх допомогою. В кожній окремій галузі, за яку вони відповідають.
    --- дописи об"єднано, 3 Серпень 2015 ---
    торги йдуть вже кілька місяців. Ще майже півроку тому основні активи більш-менш значущого бізнесу були звідти виведені ( і в цій темі про це навіть тоді уже писалося). Дніпропетровська обл- то як джерело уже маніпуляції. І скільки то буде тягнутися і чим завершиться- то ніхто не знає
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    це набережна Ялти- в сторону за Ореандою . Я не знаю, як у Ялті, але спілкувалася із росіянами цьогоріч на відпочинку, І абсолютно усі з них казали, що їм раніше нічого не заважало відпочивати в українському Криму. А з минулого року вони теж змінили звичний для себе Судак і Ялту на Грецію і Турцію. Бо немають ніякого бажання переплачувати кошти за паршийвий сервіс+ проблема дороги. ТОму казали, що частина з них їздять в Крим, але ті, хто на авто, ті не їдуть дальше Феодосії_Коктебеля, а частина, хто ще до ПБК добирається- то ті, хто на авіа купив квитки. А їх кількість не така і велика. Крім того, спілкувалася з татарами, які мають свій готель за 40 км від Севастополя в західному напрямку (ми в них в 2013 році зупинялися). То південнозахідне узбережжя Криму і західне- вимерло . В Піщаному було купа дитячих таборів, там був величезний пансіонат нашої Прикордонної служби- все. Залишився сан. "Чорноморець" ( дитячий), але там така ціна путівок, що росіянам нафіг то треба, як і їхати у приватні міні-готелі на кшалт "Каплі Роси" чи "Мар ле Мара", де ціна така ж, як в 5* готелях за кородоном. Після тої розмови я кілька разів заходила на вебкам містечка- серпень місяць, набережна і пляжі- одиничні люди. В 2013 ми в 8 ранку вже ледве місце знаходили
     
  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Посміялась :) Але ж брехло.. Нє, те що влада ця гнила, то так, але, пане Азаров, ну ви знов якусь дурницю несете..
    http://snob.ru/selected/entry/96011?v=1438688148


    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    правда. І так видається, що наша влада знайшла йому правильне застосування ( за спільною згодою не на загал). Йому доручена роль такого "правильного інформаціоніста"- правильно подавати образ українського мобілізованого. Він веде щоденники і їх публікує у соцмережах. І як почитати , то прям мало на курорті він , а не в учбовій частині. ТОбто він так то описує- так як отримав вказівки. Треба піднімати образ українського військового і армії, бо щось дуже косити від мобілізації почали . От Майкл Щур чудово підійшов на таку роль :).Інформаційні війська
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. zetta

    zetta Well-Known Member

    Вчора мені розказували хто приїхав з Криму що там йдуть масові забудови, будується всього багато і дороги . І міст почали будувати.