Синехії у дівчаток

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Іруня, 11 Лютий 2009.

  1. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    Відповідь: Синехії у дівчаток

    розказую - не пробувала, не получилось, але... ми повністю відказались від одноразових підгузників і в нас знизу (від попки) утворилась дирочка, тобто почали розклеюватись, я така щаслива... зараз мала прихворіла, але в планах ванночки, олійка обліпихова і масажик (без фанатизму звичайно), а може і без масажів обійдемось. Мамочка з мого двору мастила картопляним соком, але каже що результату не бачить, я ще мабуть попробую соком, чуток пізніше
     
  2. Gybka Bob

    Gybka Bob Member

    Відповідь: Синехії у дівчаток

    Звичайно ні, я взагалі не використовувала його. І щодо підгузників, ми користуємось еко-пупсами...вологості, ніби, вистачає
     
  3. karioka

    karioka Well-Known Member

    Відповідь: Синехії у дівчаток

    єрунда...ми не користувались ніякими кремами і в малих таке було ...
     
  4. Fast

    Fast Well-Known Member

    Відповідь: Синехії у дівчаток

    Vinnikomachka коли дитина хворіє, в цей час найбільше зростається. Не пропустіть. Ванночки і змащування не припиняйте. Це так з власного досвіду і попередження, і рекомендацій дитячого гінеколога.
     
  5. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    Відповідь: Синехії у дівчаток

    Сьогодні спілкувалася з мамочкою (котра змащувала соком картоплі). Вона теж дуже рада, маю зрушення в позитивну сторону, почали розклеюватися, значить сік картопляний - помагає!
     
  6. Zyzya

    Zyzya New Member

    Відповідь: Синехії у дівчаток

    Дівчата,порадьте ТОЛКОВОГО дитячого гінеколога.
     
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Відповідь: Синехії у дівчаток

    чайківська в охматдиті. принаймі була нормальна
     
  8. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    дівчата, в кого була така проблема, прошу відгукнутись. в нас теж синехії, хірург побачила, відправила до дитячого гінеколога, та зразу мало не в дверях сказала розділяти . я запитала за мазь Овестин, крику було багато, але сказала , що вона проти мазі і в Україні їх нема, хочете, шукайте де хочете. різати я одразу не дала ,прийшли до дому і я в трансі. що робити? чи дійсно хірургічне втручання це єдиний вихід? сиджу, реву. купили гарбузову олію, буду мастити, ще про сік картоплі тут прочитала. Але чи варто покладати на них великі надії?
     
  9. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Чого? Скільки малій? Моя молодша мала, я робила масаж під час купання, акуратно розтягувала, олійка. Десь до місяця часу розійшлося. В неї було десь півтора сантиметра, за складніші випадки не знаю. В будь-якому разі, спробувати варто, порізати завжди встигнете. Врахуйте, що після розрізу може бути повторне заростання. Зараз головне підтримувати гігієну (ми були в підгузнику дуже мало).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    нам 6 місяців. сьогодні почала мастити олією гарбуз після кожної заміни підгузника. завтра будем голопопити. стосовно розірвання, в знайомої онучці раз чи 2 рази на рік розрізають. а воно все заростає. тому я так проти того.
    а за мазь Овестин вам не говорили? чи ви не хотіли нею користуватися?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я гормони для дітей не розглядаю взагалі, хіба якщо проблема є дуже серйозна. Пробуйте масаж. Але не лякайтеся, воно може в один момент просто під руками розійтися, в моєї так в воді було.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. bazana

    bazana Well-Known Member

    дівчатка, а як ті зрощення виглядають - бо в моєї ніби немає, але тепер думаю - чи не пропустила?
     
  13. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    Коли я виявила синехії у малої - зрощення було майже повністю, найперше відмінила підгузники і щоденні ванночки, після яких мастила обліпиховою олією, після чого легенько розтягувала. Результат не заставив себе довго чекати, наразі в нас все нормально, в цілях профілактики ще раз в тиждень мащу олійкою, до лікаря так і не звертались.
    Sonechcko, пробуйте ванночки, мастіть олійкою ну і максимально (по можливості) відказуйтесь від підгузків і все у вас получиться. Удачі!
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Дівчатка, підкажіть, будь-ласка, як саме робити ті ванночки. Якщо моя дитина не сидить? І з чим мають бути ті ванночки?
     
  15. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    та звичайні водні процедури, але довгенько... дитинка у ванночці може і лежати, а потім вже олійка і масажик
     
  16. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    ми вже 2 тижні робимо ванночки з ромашкою (просто ввечері купаємось), потім мащу гарбузовою олією, трохи розтягую, але мала не дуже дає. а результату так ще і нема. скажімо,воно не збільшується, але і не розходиться. тому я переживую.
    --- дописи об"єднано, 5 Серпень 2015 ---
    олійкою змащую після кожного підмивання.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Vinnikomachka

    Vinnikomachka Читаюча посиденька

    терпіння і спокій, самі не повірите як побачите, в мене мала сприймала все як іграшку, тільки вилазили з води і витирались, лягала і розставляла ноз,і і по-дитячому казала "мама, мазай пісю". Розтягувати треба легесенько на себе і в сторони, але щоб це не спричиняло дитині дискомфорт, можна починати з загальних погладжувань ручок-ніжок. Головне, що нема більшого зросщення, а те що є воно ж не за 2 тижні зрослося, треба час. Удачі
     
  18. Обов'язково відмовлятися від підгузника, чи даєте на ніч після всіх процедур?
     
  19. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    Я робила малій своїй ванночки з череди, то нам допогло.
     
    • Корисно Корисно x 1
  20. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    прийшла я подякувати дівчатам , які відгукнулися і підтримали мене))) в нас є прогрес, на разі ми подолали ту бяку, ванночки з ромашкою,чередою,
    олійка, трохи розтягували і багато голопопили. Але бачу що за ними треба слідкувати, бо в понеділок помітила, що воно ледь знов зчепилось, при купанні воно розійшлося, але якої мари воно знов там зчепилося?? я і надалі мащу олійкою, правда вже рідше, розтягую, про гігієну взагалі мовчу, а воно знов!
    так що мій висновок, що якщо воно вже було раз, то дуже треба надалі вважати.
     
    • Подобається Подобається x 4