Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

  1. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    мою маму все стриже))
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. elektronika

    elektronika Well-Known Member

    я теж задоволена, стриглась у Наталі, але задорого як на мене.
    * подивилась ваші фото в фейсбуці, дуже гарна :girl_tender:

    Справді, красуня!
     
  3. Siania

    Siania Love Life

    Вчора стриглась вдруге, то порахували на 100 грн. дорожче ніж в травні...теж розстроїлась :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. elektronika

    elektronika Well-Known Member

    Я щось не те скопіювала. Я там ніколи не була...
     
  5. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Хна більше має підходити для рідких брів?
    Ходжу до однієї і тої самої дівчини, але кожен раз робить по іньшому, а чого? Бо підбирає по коліру волосся і експериментує з відтінками фарби...графіт протримався 4 дні :girl_sad: Забито у неї все аж до вересня, тому в пошуках нового майстра
     
  6. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    А щодо перукаря, то все таки я знайшла її :girl_crazy::girl_spruce_up: А де? Під боком...кожен раз з нею експериментуєм, показую фотки стрижки і вперед, в процесі все перепитує...запитує мої побажання, пропонує свої варіанти...і вуаля :girl_spruce_up: Останній раз вийшла з міліровкою, хоча фарбування в мої задуми не входило :girl_cool:Вийшла я "звезда" за 130 грн. :girl_blush2: екомно, ну а що?
    Мені не треба їхати в центр, записуватись на місяць вперед, платити в 3 рази дорожче за звичайну стрижку "під мальчика", яку роблять на свій смак і фукають...не слухають клієнта чи перепалюють волосся за чималу ціну фарбування:girl_mad:
    Я вибагливий клієнт, мені тяжко вгодити. Але після стрижки немаю проблем з укладанням, взалі рідко укладаю, бо толково стриже.
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  7. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Дівчата, чиї чоловіки бородаті підкажіть де можна привести до ладу бороду. Бажанл щоб і постригли заодно :)
    Ну окрім "Солідолу" бо ціни там захмарні...
     
  8. arseniya

    arseniya Member

    Зверніться до Віталіка в салон "Міра", що біля Стрийського ринку, він супер - супер майстер, і борода і стрижка все при ньому. І привітний молодий чоловік. Щей жінок стриже і колорист файний. :girl_curtsey:
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    Хочу поделиться как я сходила, вернее не попала к хваленному Виталику!
    И еще раз убедилась как люди, не зная как и почему, делают выводы, основываясь только на том, что я обращаюсь к ним на русском языке.
    Этот мудозвон, другого слова подобрать не могу, дважды говорил со мной на русском языке, попросил звонить после 8 вечера, чтобы записать. И вот звоню я вечером, человек переходит на польский, я его понимаю, мы активно ведем общение и он записывает меня на сегодня на 12. 00 обещая перезвонить и напомнить в воскресенье. И вот, не дождавшись его звонка вчера, я звоню сейчас и этот придурок опять говорит по польски типа я сегодня не работаю! Я психанула, и предложила ему общаться на одном языке, для лучшего понимая друг друга. На что он мне сказал- говорите по -украински! Я пожелала ему всего наилучшего и положила телефон.надо было все таки мне обратить внимание еа то, что девочки писали про его "вежливое" общение с клиентками
     
    Останнє редагування: 24 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Не подобається Не подобається x 3
  10. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    так як мова йде не про професійні якості, а про це на якій мові спілкуються, то хочеться все таки сказати, що вихована людина відповідає на цій мові, на якій до неї звертаються, звісно якщо він "націоналіст", бо тільки "нацики" можуть спілкуватися українською, російською, та польською чи англійською, "інтернаціоналісти" спілкуються виключно російською, іншої мови вони не знають. Розказувати що от я розмовлюю російською а більше зробила аніж хтось хто розмовляє українською чи польською, якось не коректно, погоджуюся, є багато росіян які спілкуються російською і які своїми діями викликають повагу!!! (Якщо говорити про схід то в наших військових основна мова російська). Але не це головне, важливо те що ви
    не переходити на мову якою до вас звертаються, дуже сумнівно, що ви "світило медицини", яке може ігнорувати це. Тим більше, що дуже сумніваюся, що вас хтось примушує розмовляти українською, скоріше за все це ваша зверхність та не повага до землі та людей, серед яких ви зараз проживаєте. РS. Не знаю про якого Віталіка йдеться. Моя думка тільки відносно вибору мови спілкування.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Не подобається Не подобається x 1
  11. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    Вы не верно меня поняли, я не работаю в медицине, это был пример, не более. А относительно этого мастера- если он так относится к людям, которые говорят по русски, достаточно было изначально сказать-или я вас не понимаю, или не работаю с русскоговорящимм. а не разыгрывать этот цирк.по пробовал бы он в Киеве, где 8 из 10 говорят по русски, сказать им что они не украинцы!
     
  12. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    я дуже добре вас зрозуміла, перечитувала вашу темку про депіляцію, і там зауважила що на запитання українською ви виключно відповідаєте російською. На рахунок порад про Київ, то вас також надіюся, "кляті пани" не примушують бути в Львові? ви можете сміло переїхати в Київ або і в Донецьк . PS чесно хотіла спробувати ваші послуги, але напевно воскова депіляція мені все таки краще буде підходити, хоча б хамства та зверхності не отримаю від майстра.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  13. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    @AkUla
    я в отличие от таких мастеров как Виталик, никогда не позволяла да и не позволю себе такого отношения к людям, на каком бы они языке не говорили.
     
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Це звичайно ОФФ
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    @Whiff що ж ви так радикально відредагували своє початкове повідомлення, якраз друга частина (вже відредагована) вашого повідомлення і викликала в мене таку негативну реакцію, саме вона показувала ваше відношення до України та українськомовного населення, а то тепер складеться враження що я захищаю Віталіка, зовсім ні, моя реакція тільки на ваше старе повідомлення.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Іванка робить більш виразніші, Оксана більш м'ягші. То важко пояснити, та й трохи суб'єктивно)). Але думаю будете задоволені в будь-якому випадку, головне чітко сказати чого хочете.
    В мене свої досить густі, але от кінчики рідкі і їх треба або фарбою в тон темніший малювати, ніж решту брови, або хною в один колір, бо хна змивається повільніше від фарби.
     
  17. Iyousha

    Iyousha New Member

    Дівчата порадьте гарного перукаря, мені потрібно каре, ассиметричне, може легке тонування і щоб це вийшло до 150 -200 грн. Але хочется щоб зробили так, як я прошу. Бо було декілька раз що робили то занадто коротко, то зовсім не те що просила. Буду дуже вдячна за інформацію!!))
     
  18. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Підстриглася сьогодні в перукарні "Золоті ножиці" по вул. Науковій. Була там вперше, стригла майстер Ася. Стрижка вийшла дуже класна, в процесі майстер дослухалася до всіх моїх побажань. Дуже здивувала ціна - 50 грн. За такі гроші востаннє стриглася років 2 тому у звичайній перукарні "на районі". :girl_haha: Тому результатом дуже задоволена, однозначно піду туди ще.
     
    Останнє редагування: 28 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  19. Jupiter

    Jupiter Well-Known Member

    Там ще Ляна гарно стриже. І ціни дійсно в них доступні. І фарбування теж раджу робити в цій перукарні.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. arseniya

    arseniya Member

    Ого, яка полеміка. Споіваюсь це не про "мого" Віталіка із