Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

  1. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Олена запише пісню і зніме кліп! Ото поворот!
    А ми тремо про любофф...
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Хтось ще диветься пост-шоу?:girl_flag_of_truce:Так всі одразу після холостяка познаходили своє кохання... щось аж не дуже віриться. Сама класна Аня (переможниця минулорічного шоу) і чоловіка достойного знайшла... я підписана на неї у інстаграмі, то вони дійсно весь час разом подорожують, гарна пара.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    Вона якась єдина там адекватна сьогодні. Бо оте уті-путі, ми такі щасливі і натянуті посмішки....беее...АЖ приторно солодко.

    Якось мені шкода Марининого малого, татові віне не потрібен, і мама в пошуках нового чоловіка і кращого життя йогобабі спихає(
     
    Останнє редагування: 5 Червень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Ух, все ж таки хепі енд... ну принаймі поки що:girl_smile:Рада за Марину, вона мені найбільше симпатизувала протягом всього проекту, може хоч у них щось серйозне і довготривале вийде. Ну а ми будем чекати до наступного року і нової історії:girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    От мені цікаво,вони досі разом???Бо всі казали,що переможниця шоу Олена,що знають,що вони разом,а тут такий поворот.І кому вірити???
     
  6. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    А мені навіть не цікаво! Така вже ніяка та остання частина була. Але ось таке відео знайшла на сайті стб : http://holostyak.stb.ua/episode/zhizn-posle-shou-istoriya-lyubvi-sergeya-i-mariny/ Все приторно і неправдиво.
    Мені цікаво чи буде і коли 5-ий Холостяк? Хто буде холостяком?
     
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    і прям по тій самій лінії, що було у Іскорнєва- Скорікової: він після зйомок поставив її директором київського філіалу клініки. От і цей холостяк Сергій зробив Марину...директором свого магазину :"у Сергея еще есть интернет-магазин детской одежды, вести дела которого он поручил мне еще в самолете после окончания проекта. Помню, я просто попросила его показать мне логотип магазина — он мне сильно сложным показался. Я неплохо в этом разбираюсь, так как часто заказываю вещи в интернет-магазинах. Увидев проект Сергея, сразу указала на все недостатки. Когда он понял, что я разбираюсь в интернет-маркетинге, моментально передал мне все обязанности".
    Об отношениях

    Я сейчас счастлива, хотя у меня очень много забот. Постоянно думаю о завтрашнем дне, о будущем сына. Да и самой нужно определиться с карьерой. Я мечтаю заниматься благотворительностью. В Украине это направление только развивается, поэтому есть куда расти. Не хочу загадывать наперед, но с Сергеем у нас хорошие отношения. И если мы будем вместе работать над ними — мы осуществим еще не одну мечту. А пока я вижу, что он хочет, чтобы я больше занималась спортом. Да и у меня самой, когда смотрю на его кубики на животе, пропадает аппетит и возникает желание пробежать километр-второй. Мы всегда подшучиваем друг над другом. Это залог успешных отношений каждый день.

    Напомню, ранее Марина Кищук призналась, что о свадьбе с Мельником речь уже не идет.

    Финалистка проекта «Холостяк-5» на канале СТБ Марина Кищук и ее бывшая соперница в борьбе за сердце Сергея Мельника Ольга Жук вместе отправились отдыхать в Одессу: перспективный жених уехал в Беларусь играть в футбол, а девушки скучают. 113328.jpg
    Лена, расскажи, пожалуйста, с кем из девочек ты продолжаешь общаться?

    — С немногими. Чаще всего видимся с Раминой и Настей Эрлих. К слову, у меня сложились очень дружеские отношения с ребятами со съемочной площадки. До сих пор поддерживаем связь.
    Финальная встреча с Сергеем оказалась для тебя очень болезненной. Что сейчас?

    — На данный момент, все хорошо. Планирую временную поездку за рубеж. Пока не буду раскрывать всех тайн. Надеюсь, у меня все получится. Что касается личной жизни, я нахожусь в свободном плавании. Оказывается, я не так уж и легко влюбляюсь в кого-нибудь (смеется).

    Я знаю, что ты готовишь совместный проект с Алексеем Гладушевским. Расскажи об этом поподробнее.

    — Осенью вы все увидите на телеканале СТБ. Очень непривычный и интересный для меня опыт. Будет нечто фееричное!
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    Стало известно имя нового Холостяка

    Сегодня стало известно, кто станет новым героем шестого сезона романтического шоу «Холостяк» на телеканале СТБ. Это 30-летний продюсер Иракли Макацария.

    http://liza.ua/stalo-izvestno-imya-novogo-holostyaka/
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Остання фотка це щось з чимось :girl_haha: Зразу захотілось бути вищою і стрункішою :dirol:
     
  10. Calypso

    Calypso Well-Known Member

    Як на мене, один із найсимпатичніших холостяків :girl_cool:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    шо, апять :wacko: ?
     
    • Смішно Смішно x 1
  12. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Мммм такий нічого.Головне,щоб в голові щось мав,щоб не були мозги перекачані.Бо тіло шикарне.Ех мені б такого)):girl_in_dreams:
     
  13. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

     
  14. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    та 100% відфотошопили трохи)))ну зовні мені подобається,але я не впевнена чи я б хотіла і змогла з таким будувати якісь довготривалі стосунки..
     
  15. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    • Інформативно Інформативно x 3
  16. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    шкода звичайно..
    але всі пари після "Холостяка" розходяться. це ще раз доводить, що "Холостяк" - це тільки шоу, і в реальності справжніх почуттів між учасницею і головним героєм не буває. навіщо тоді знімати продовження? хібашо продюсери надіються, що глядачі подивляться останню серію, повірять у хеппі-енд, і на цьому крапка. а далі знов все спочатку:)
    ну, що далеко ходити - я то продовжую дивитися кожен новий сезон, хоч знаю про розтавання пар з попередніх сезонів:girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Я таке саме :))) Все думаю, а раптом ця пара буде назавжди разом :girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    А я так не думаю, і навіть знаю що щасливого кінця не буде. Як можна післятих всіх "страстєй'' одного мужика з двома десятками дівок будувати справжні стосунки??? Я б так не змогла.
     
  19. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Але як шоу, мені цей проект подобається. Цікаво спостерігати за тим, на що здатні жінки щоб завоювати серце холостяка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    але чи справді вони хочуть завоювати його серце, чи просто хочуть більше побути на екрані, розкрутитися, розпіаритися. багато героїнь після шоу появляються потім у всяких інших програмах ("Все буде добре" наприклад). тому може це і одна з найголовніших причин чому справжніх стосунків потім не виходить. не приходять вони щоб любов знайти, а щоб себе показати:)
     
    • Подобається Подобається x 1