Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

  1. боротись

    60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

    13 голосів
    17,8%
  1. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    розкажу просто як було у нас.
    він працював з 10 до 22, жили ми окремо. за весь день до мене не дзвонив, "бо зайнятий",ввечері ми розмовляли 10 хвилин,Які складалися з моїх наєздів - "чо не дзвонив") він ображався - бо я ж "зайнятий" і " ти мене не розумієш" і все таке і так по кругу цілий рік) бачились теж раз на тиждень. а часом і раз на два. теж дуже охололи один до одного. в один прекрасний момент я подумала - досить. твердо вирішила що вистачить лити сльози, сказала вьсо пака арівідерчі. на повному серйозі. але він мене (на щастя)) не підтримав, не дав піти, казав,що все минеться ,давай перечекаемо,знайду інакшу роботу потім.
    закінчилося тим, що та робота (так тривало рік десь) таки його схарила і він звільнився. ще десь півроку (чи більше) нам треба було на те, що відновити теплоту в стосунках
    ще через три роки ми одружилися):girl_in_dreams:
    зараз коли згадуемо той період,він каже ,що реально нічого на світі йому не хотілося коли приходив з роботи,бо був дуже втомлений.. ,вирубався і ще з мого боку чув тільки докори в свою сторону,хехе. тоне добавляє огня, скажем так))

    тому, щоб вас заспокоїти скажу, що періоди бувають різні у стосунках, аби це просто не тривало невідомо скільки....
    не завжди ж в нього буде такий графік роботи! - я сподіваюся..я б таке не витримала, та і чоловік зараз каже, що то не життя і на таке вдруге він не піде. без вихідних-прохідних по 12 годин на добу працювати. таке можливо,але недовго (ну для наших стосунків принаймні точно такий графік не катить)
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. Sasha Ptasha

    Sasha Ptasha Member

    Дякую за підтримку! Ваша розповідь в мене вселяє натхнення. Вчора вночі я вибачилася хлопцеві за все "пиляння", що було протягом стосунків і пообіцяла старатися цього більше не робити а сьогодні ми зустрілися і він значно "потеплів". Сказав, що злився дуже через моє ставлення до нього але по характеру він краще змовчить і поігнорує мене аніж скаже, що саме у нього на душі. І вибачився за своє відношення (що для нього є надзвичайно важливим). Ми домовилися йти на компроміси хоча я ще й не можу сказати, що повністю його пробачила - надто вже боляче мені було від його холодності. Та й ще сказав, що хоча у нього є почуття і він хоче бути разом - вони не зашкалюють. Проте він би хотів би таких же ж романтичних та міцних стосунків як і я. І мене турбує чи може він почати відчувати до мене більше законості бо якраз у мене і "зашкалюють".
     
  3. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Дуже негарна фраза. Типу індульгенцію собі зразу купив. Щоб потім сказати - ну а що ти хотіла, я ж тобі казав...
    Я б дуже не розраховувала на ці стосунки. Я не вірю в те, що, якщо ми людині важливі то вона хоч і цілодобово працюючи не знайде трішки часу на кілька теплих слів. А не бачитися по тижню живучи на сусідніх вулицях - то для мене анріал, особливо в конфетно-букетний період. Тож всього рік зустрічаєтеся. ще купа метеликів в животі має бути!
    Мій чоловік, коли я ще жила в Рівному, приїздив після роботи зі Львова до мене в Рівне, за 220 км, на півгодини побачити і поцілувати і гнав назад, бо завтра на роботу(нова робота і іспитовий термін). Я не знаю, чим він тоді харчувався, бо півзарплати спускав на бензин. Пару раз ночував і виїжджав дуже рано назад до Львова. Коли літав за кордон, мав там дуже багато справ, але не лягав спати, чекав коли я встану(різниця в часі 9 годин, він лягав коли я вставала), щоб побачити мене в скайпі і сказати пару слів. І я вставала на годину-півтори раніше, бо знала що він не лягає і чекає мене.
    Хто хоче - шукає можливості, хто не хоче - відмазки.
    Як це не образливо для вас - не настільки ви йому важливі, щоб він біг до вас. Я б так не змогла. Ви ще дуже молода і заслуговуєте на людину, для якої будет всім, а не який в часи кавалєрки не знайде для вас півгодини часу і кілька теплих слів по телефону. Він ще елементарно не нагулявся. Якщо станеться диво і ви одружитеся - ви все життя тягнутимете сама ці стосунки.
     
    Останнє редагування: 28 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  4. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    @Sasha Ptasha
    От і молодці!
    Старайтесь поменше думати про те, чи він шалено закоханий чи ні...в кожного воно по-своєму виглядає і відчувається. в нього явно зараз не найлегший період, мабуть, не до шаленої романтики з тою роботою:connie_pull-pigtail ...його вчинки скажуть все самі про почуття

    займайтесь собою, відпустіть ситуацію - як правильно вище вже порадили і...що дуже важливо - любіть себе! час покаже хто є хто і як воно складеться.
    для того,щоб холод пішов зі стосунків треба більше часу. Головне - бажання з двох сторін продовжувати стосунки і всеееее...в житті всяке буває. комусь легко дається то все.....а комусь - ні:girl_cool:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. dimenya

    dimenya Member

    При коханні не може бути жодних договорів чи пактів перемир`я. Йому на дипломата треба було вчитися.
     
  6. Sasha Ptasha

    Sasha Ptasha Member

    Та це скоріше моя сфера, це ж я такий договір уклала. Проте самий факт того, що він вже хоче йти мені на зустріч для мене важливий) Головне аби усе вийшло так, як ми собі надумали бо я не зможу у стосунках без достатньої кількості кохання.
     
  7. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Можете "вліпити" мені тисячу "тупо", "баянів" і т.п. Але одним коханням, таким в рожевих окулярах, ситий не будеш. І в стосунках завжди комусь потрібно йти на компроміс, перемир'я і домовленості. Тупий приклад: "Я готую вечерю, а ти миєш посуд". Не важливо, від кого першого виходить ця фраза. Але це вже домовленість.
    @Sasha Ptasha, у вас гарний період в житті. Ви ще юна, легка на підйом. У вас все попереду. Спустіть все на тормозах і менше думайте про стосунки. Ви робите кроки назустріч. І це добре. Але зрозумійте, що інколи ви взамін нічого не отримаєте. Тому варто розслабитись і просто жити. Що має бути з вами, і так буде. Чи хороше, чи погане, але це буде ваше:girl_dance:
    --- дописи об"єднано, 29 Серпень 2015 ---
    Важливий. Але не завжди з тим результатом, якого ви очікуєте
    "Ми" чи "я"? Маю на увазі, чи у вас були якісь спільні плани, чи то лише ваші плани? Не ображайтесь, просто я така: я планую, а всі решта мають це виконувати :girl_cool:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я теж
    але незгідна щодо отих "гонінь")
    наведу приклад - в моєї подруги були дуже хороші стосунки з хлопцем, але коли десь вони не бачились і тд, то він власне не летів на крилах заради зустрічі 5 хвилин.. от не летів.. коли давня розлука і нема іншого виходу - нема питань, але коли це видавалось нелогічним, типу їхати 3 години туди і 3 назад, щоб побачитись на 15 хв, якщо через декілька днів будуть разом, ну то терпів... але так, теплі слова завжди для неї знаходив і можливість поспілкуватися, навіть якщо був дуже зайнятий
    ну така він людина, занадто раціональна
    а от сестра її все пиляла, та от мій, щоб побачитись, та він їхав, не спав ночами, розмальовувала там лицарські картини
    але що з того? якщо порівняти їхні сімї через 10 років то одна велика різниця) в подруги майже нічого не змінилося, а в її сестри стосунки такі добряче попсуті
    тому варто оціняти всі вчинки в сукупності, якщо людина до тебе холодна, то не варто видумувати те, чого не має
    але є ще просто такі люди занадто раціональні, неромантичні, ну то або любиш їх такими як є, або шукаєш лицаря
    мені от до речі теж більше подобаються отакі вчинки, то так мімімі, і такі моменти потім згадуєш з теплотою,
    але я розумію людей, що не готові так поводитись,в них інша сутність, яка не впливає на міцність і якість стосунків з ними)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    От згідна на 1000 %. У кожного своя кухня. Ми для себе шукаємо таких людей, з якими НАМ буде добре, а не яких буде схвалювати увесь світ. І не потрібно слухати сусідку, в якої чоловік приносить кожного дня квіти, можливо, вона терпить від нього щось таке, що Вам би було не під силу.
    І ще є гарний вислів "Якщо людина любить тебе не так, як ти того хочеш, це не означає, що вона тебе не любить". Це важко прийняти, але так буває.
    навіть раціональні люди роблять інколи романтичні вчинки, і таке цінується в рази більше :girl_claping:
     
    Останнє редагування: 29 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Креативно Креативно x 1
  10. Sasha Ptasha

    Sasha Ptasha Member

    Цього разу вже "ми" але на відміну від попередніх разів, коли я вимагала виконання чогось від нього я збираюся зосередитися на своїй частині компромісу. А там буде те, що буде. Адже я теж частенько його пиляла та пробувала втиснути в рамки того, що я хочу. Я зрозуміла тяжким шляхом, що насильно кохану людину не зміниш і не заставиш вести себе так як ти хочеш проте змінити себе людині під силу. Як сказав Аристотель "не можеш змінити ситуації, зміни своє ставлення до неї". У мене великі плани, я знаю але для мене саморозвиток це важливо так що на ньому і зосереджуся.
     
  11. Panda rrrr

    Panda rrrr New Member

    Зустрічалась з хлопцем 8 років, він каже що зустрів іншу, з якою йому дуже добре, але й остаточно не хоче розходитись, остаточно нес казав давай розійдемось. Каже що заплутався і не знає що робити. Як мені його повернути? Порадьте як краще поступати, не дзвонити і не писати і не бачитись? Чи навпаки?
     
    Останнє редагування: 13 Листопад 2015
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Думаю, він сам має визначитись. А Вам не тиснути на нього, дати йому час зрозуміти що йому дійсно потрібно. А Вам зараз просто необхідно бути суперовою))). І відволіктись на щось приємне і класне. Кудись поїхати і відпочити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. Turtle

    Turtle Member

    Подумайте добре, чи взагалі варто його повертати. Його вчинок багато про, що говорить - якщо людина любить іншу людину,то не буде поводитись,по відношенні до коханоі, як Ваш хлопець.
    Вирішувати лише Вам, відпустіть ситуацію на певний час, займіться собою, а там видно буде.
     
  14. Panda rrrr

    Panda rrrr New Member

    То мені краще нічого неробити? Небачитись з ним? А якщо це навпаки відштовхне його
    --- дописи об"єднано, 13 Листопад 2015 ---
    То мені краще нічого неробити? Небачитись з ним? А якщо це навпаки відштовхне його
     
  15. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    значить не Ваша людина
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Panda rrrr

    Panda rrrr New Member

  18. arushka

    arushka завжди досягаю мети

     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Смішно Смішно x 3
  19. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    швидше вас, можете зрозуміти що не пара)))
    я читала, що якщо при розставанні дівчина плаче, істерить, чіпляється за стосунки, то це лиш переконує чоловіка, що він повинен піти, бо ця дівчина його не варта (особливо якщо вона і принижується при цьому)
    а якщо поводиться спокійно, дає йому спокійно зробити свій вибір, то це збільшує шанси на попередні стосунки, навіть може зачіпати (ну як так, ніби ж любить мене сильно, а не висловлює сильних емоцій, не біситься)
    п.с. в мене до речі теж така була в житті ситуація, але то я думала про інші стосунки, мене так здивувало, що за мною не бігають з благаннями повернутися)
    але спокійно, це не холодно, і не ігнор, будьте мудрою
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Panda rrrr

    Panda rrrr New Member

    Тобто не ігнорувати, але й ненав"язуватись?