Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Не мій тиждень, ой не мій(((
    То траванулась в вівторок, а нині коронка мені злетіла з переднього зуба. От чесно, сиділа і ревіла з того всього. Тепер головне пильнувати щоб нічого не встругнути далі.
    Завтра муж вдома, я уроки перенесла на ранок, тому вечір має бути сімейний з сушами.
    Всіх лю!
     
    • Подобається Подобається x 6
  3. AilataN

    AilataN жива

    Дивний день))
    Останні дні літа, останні перед осінню ( читай- зимою), останні дні перед школою, останні дні до дня народження Марічки ( 1-го вересня), все на купу, купа різних почуттів, завдань, вирішень.
    І, таки до кінця ще нічого не вирішено))а дні проходять немов хвилини

    Ходила купляти собі вишиванку. Маю йти на забаву, де буде трохи родичів з агресивних країв , то хотіла потролити:uanew: і вдягнути коктейльну ;)вишиванку)))
    і шо?

    зате я шиканула, і на день народження Мар домовилася про фотосесію, з нашою форумляночкою. Тримаю кулаки, щоб була гарна погода, щоб всі зібралися, були у гарному настрою. Саме це Перше вересня буде особливим- йдемо у школу і святкуємо ДН.
     
    Останнє редагування: 27 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 21
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  4. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    В мене гайморит . І цим все сказано...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Креативно Креативно x 1
  5. Holly

    Holly Moderator

    А в нас така романтична врочистість мммм. Завезли усіх дітей на дачу і мали самі там ночувати, але так склались обставини, що ми вернулись до Львова. Таааак не звично, я вже тричі шшшшшшикала чоловіку ,щоб тихо був, бо дітей побудить
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 5
    • мімімі мімімі x 3
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.


    Тільки четвер(то нічо, що по годиннику вже п'ятниця, я ж ще не лягала:girl_haha::girl_haha::girl_haha:)- а таке враження, що вже тижня з два пройшло від понеділка.
    Добре, що завтра вже п'ятниця. Наступні 3 дні планують бути врочними.
    Ще й візи завтра заберу.
    Так так, отримали ми нарешті свої перші не туристичні візи на Європу. А то щось я по світу їжджу їжджу, а в Європі тіко як турист була. Не порядок. З вересня міняю ситуацію)).
    Всім гарної п'ятниці і чудесних останніх літніх вихідних 2015:kisss::kisss:.
    Любімося, життя- воно ж проходить..
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Дітей здала всіх чотирьох з рук в руки батькам.Бабське літо закінчилось.В хаті забута тиша...Збираюсь до церкви.Всім вдалого святкового дня,хоч це свято і навіває сум...
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Доброго дня. Вітаю всіх Марій зі святом (Маруся-мама, Orman, Маруся Іванова і всіх інших форумчанок, які носять це красиве ім'я) :girl_in_love:
    Нехай ангел-охоронець завжди буде з Вами :girl_angel:
    У мене вчора був неждано-негадано чудовий дівчачий вечір. Опинилась вдома у своєї співробітниці ще з 2 дівчатами, допомагали малювати їй ворота. Так було весело :connie_pull-pigtail А потім вечеряли, пили пиво, полуничну настоянку і говорили, сміялись. Ще й ночувати там залишились. Встала сьогодні зранку хоч і невиспана, але задоволена :girl_wink:
     
    Останнє редагування: 28 Серпень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Якісь дивні дні-тижні у нас. Цілими днями десь ми є, щось робимо, когось бачимо, говоримо, чуємо,:girl_witch: втомлені до знемоги вечори і..... і нічого! Ніяких грандіозних подій, звершень, надходжень...:dntknw:
    Трохи почало воно все мене муляти-тиснути :girl_emo:, аж нині раненько прийшло до мене розуміння, що то ми просто живемо :preved:! І насолоджуємося тим життям. Розуміння, що не все має бути мотивація і біганина "в пєрєді планєти всєй".... Можна просто жити і на запитання "ну що ви зробили за літо?" відповісти, і то гордо, а не з відчуттям провини, "ми просто жили !"
    Нині в мене щасливий ранок, бо я примирила всі свої протиріччя! Але то не буде тривати довго- я себе знаю!
    Але це буде "патом", а зараз- Я ЩАСЛИВА!:yahoo:
    Чого і вам бажаю . І :kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  10. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    день почався досить цікаво - сусідка з вікнами навпроти наших (ну там метрів 5 певно) зауважила, що всю ніч не спала, бо в нас світло світилось в квартирі Дивно, а що, моєму чоловікові тепер не працювати чи не вчитись, бо то сусідам не подобається???.

    Ну а ще їм заважає наш кіт, який бігає по нашому балкону, наш ремонт, який передбачає вже тільки тихе шпаклювання, грунтування, фарбування стін у світлий час доби раз в два-три дні..

    Але штори я принципово вішати не буду - не люблю їх, та й мені світло від інших сусідів ніколи не заважає

    а зараз спокійний робочий день (сподіваюсь із спокійним завершенням вдома і з чоловіком).
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  11. Kepka

    Kepka Member

    Депреснк на мене напав. Нічого не хочу робити вдома: ні готувати, ні прибирати.... ну геть нічого, а справ купа є:girl_sad:Синок сьогодні затемпературив і сопливий((( Вночі прокидався, плакав... одним словом весела була нічка:negative: А сьогодні ні теператиуру міряти не хоче, ні малини пити.... у нього зараз на все відповідь - НІ.... читала що то криза 3 років )нам через місяць якраз 3 рочки буде) + стрес від народження другої дитинки... я вже і так і сяк до нього.... і щось нічого у мене не виходить:dash1: Вже мене відвідує думка, що я погана мама:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Holly

    Holly Moderator

    який чудесний день... Зранку файно попрцювала, надіюсь результат моєї праці усім сподобається. Прийшла додому, привітала свекруху. вона мені бульби посмажила. Дітей нема, чоловік на роботі. Врочистість. Включаю кіно і вишиватиму
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  13. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Врочистість - свято Успення Пресвятої Богородиці. Вітаю всіх іменинниць, і взагалі - всіх, хто щоденно просить в Матінки Божої її Покровительства та Заступництва.
    Я - посвяткувавша, хоч і не Марія. Річ у тім, що нині впав мені тиск, і то так злосно впав. Повертались з церкви, ключ в замок вставила вже навпомацки. Ну і довелось тиск підняти :) "відповідальною" кількістю кагору. Що скажу - лікувальна дія очевидна :) бо відбивні замариновані, печиво "варенички з вареннячком" спечене, хліб печеться, портфель Дми і одяг до першого вересня збираю. Повна сил і енергії, і хочу продовження - нині буду ввечері гарячим вином зі спеціями лікувати хворого МужчинуМоєїМрії. Який вдягався за прогнозом з інтернету, а не за температурою надворі, - і таки вимудрився на тих змінах погоди десь зашмаркатись і закашлятись. "Сімейний лікар" виписав йому масаж, засоби впливу на кровообіг, позитивні емоції (3 шт) і активні сімейні вихідні.
    А тепер злобна проза.
    Дали мені були ключ від класу - квіти поливати. Я поливала. Нині дзвонять терміново повернути ключ -повернула. Звісно, квіти политі не так і "щось в класі так брудно стало", і "де поділось то і то" - загалом, хто щось робив - той і винен. Будівельне сміття після косметичних ремонтів класу я не крала, от чесне тамбовське слово :)
    Прийшла злувата, але така рада, що віддала той ключ. Наче гирю якусь віддала. Мастіть собі...
    Тобто, хай вони мастять. А нам з вами - чудових вихідних. Це - вихідні прощання з літом, придумайте щось цікаве!
     
    • Подобається Подобається x 17
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  14. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    прогасала всю обідню перерву, але надіюся сподобаються плоди моєї праці) потім покажу що ж то таке було) якась вимучена страшенно, недочекаюся вже тог 16 45 щоб бігти додому..ех ще вечерю треба готувати..хочеться тако лягти пляцком і все..планувала ввечері до малого свого піти - захворіла дитина, дома карантин)) тому поки тішу себе думками що завтра вже вихідні)) і думками про смачну (не надто калорійну, не подумайте)) вечерю) ех і що ж то таке збацати смачнее??))
     
    • Подобається Подобається x 6
  15. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    Бачилась сьогодні зі своїм племінником, він тепер коп :girl_tender:
    Круууутооооо, мати свого поліцейського :give_heart:
    Шкода, що дуже мало часу виділись, бо їхнє патрулювання від ранку знімали на камеру (будуть по ТВ потім показувати)
    Хлопці просто фізично не могли стояти на місці.
    А мій малий аж присів від задоволення (для нього зараз такий період, що поліцейський - це супер герой:superman2: :girl_haha:)
    Треба буде ще напроситись глянути їхнє патрулювання на машині (тільки, щоби моя дитина не здуріла на радощах від цього :girl_crazy:)
     
    • Подобається x 9
    • Смішно x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  16. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    День сьогодні звичний і незвичний. Не можу нормально працювати. Але при святі в принципі народ не препрацьовується, то це не кидається в очі.
    Окремі люди (цілком сподівано) показали себе справжніх. Оце читала нещодавно книгу Матіос "Армагеддон уже відбувся" про синів, які замість ховати батька, розвалювали хату "у пошуках скарбів". Так от реальність буває не набагато кращою за вигадку. Так по-свинськи себе повести і ще й такого наморозити.. Але зверху все видно.. Хочу просто відбути завтрашній день і більше декого не бачити довший час.
    На носі - 1 вересня, дитина вертається домів, а в мене - завал в хаті, в голові, та ще й на роботі. Грошей, якщо відмінусувати незаплановані витрати - ціла дуля без хвостика. А в голові крутиться мелодія "Землю Юдейську нічка вкриває". Таа.. Сон приснився про те, що я голосно протестувала проти вручення нагороди якомусь ригіоналу (навіть прізвище в сні пам"ятала..), так потім до мене додому нібито прийшла поліція, і я гарячково згадувала свої права і дзвонила Тірамісці )) Словом, суцільний морок.
    Дівчата, побажайте мені відбути ті дні і пошвидше повернутися в нормальний стан. Та, вчора була рiчниця шлюбу батькiв
     
    Останнє редагування: 28 Серпень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Holly

    Holly Moderator

    збираємось на село. І хоч мій чоловік казав тисячу раз, що більше не поїде, що того ніхто і так не оцінить, таки їдемо. Бо шкода свекруху і хочеться допомогти. Настрій не дуже, дуже мене засмучує Оленчине здоров"я. Та навіть не засмучує, а виснажує. Вже почали пити сильні ліки, я сподівалась на їх дію. А все марно. Отак з врочистості сповзла на прозу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  18. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    Прекрасный день!
    Приехала свекровь,побудет пару дней,и в понедельник отвезем ее в Трускавец в санаторий.
    Дочка становится с каждым днем все интереснее и интереснее:) столько эмоций и открытий:girl_dance:безумно интересно наблюдать за ней.
    Работа приносит свои результаты:girl_cool:
    Общение с некоторыми девочками помогает осознать многие вещи,и в который раз я понимаю,где бы я ни была,в Европе,Азии,на Украине-самое главное в жизни это моя семья,мои близкие и любимые,все остальное-тлен.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    не знаю, куди писати, бо і смішно і сумно... день якийсь несвятковий, купила малому трошки речей для садочку- сорочки, футболки, тапочки, рушнички, штанці, а поки ми з Марічкою і синочком гуляли-закуплялися, мої старші красуні в дворі гралися з подружками і Ірина розбила собі носа... тепер під носом має такі собі "вуса", а через 3 дні- нам в 1 клас- маю тепер клопіт- як ті подряпини замаскувати? пудрою? :girl_cray::girl_in_dreams:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    @олюся_зі_львова
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.