Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Я в групі на теорії в Ігора Миколайовича ( понеділок і середа). А ви?
    Питання з інструктором я вирішила "нагло" так би мовити. Перед другим заняттям з теорії підійшла в бухгалтерію і сказала, що на водіння мені потрібно саме Лозинського і без варіантів. Мені допомогли його знайти, він саме був на автодромі і я попросилась до нього. Він записав мене і ми домовились про перше заняття. На теорії запитував наш викладач всіх новеньких чи дзвонив їм інструктор вже. Бо ж було на першому занятті оголошено, що до всіх новеньких інструктори передзвонять до наступної нашої зустрічі. До п'яти нових слухачів ніхто не дзвонив, як виявилось в результаті. Запитали мене, я кажу так я домовилась з п.Богданом вже про перше заняття. Викладач уточнив здивовано чи він мені сам дзвонив, а я кажу - ні, я знайшла сама і вже домовилась. Дуже це здивувала і засмутило лектора)) Ще через день мені задзвонили і сказали, що це мій інструктор з автошколи і давайте домовимось. Я подякувала і відповіла, що вже маю інструктора. Почула, що цим явно здивувала того пана, що телефонував. Це напевно ще не закінчення епопеї, але я від свого не відступлю. Якщо позиціонують себе на своєму сайті, як школа, що дає обирати слухачу інструктора самостійно то нехай дотримують свого слова.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. kusiaka

    kusiaka New Member

    дівчата, порадьте когось в автошколі на Варшавській [​IMG] , бажано терплячого [​IMG]
     
  3. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    я ходила до Андрія, але прізвища не пригадаю(( він їздить на сірій Джілі. Він простий, терплячий, але може матюкнутись деколи))) Мене то не напрягало, але всі ми різні...
     
  4. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    А не підкажете, який термін дії медичної довідки?
     
  5. kusiaka

    kusiaka New Member

     
  6. kusiaka

    kusiaka New Member

    перед вибором в яку школу йти, дівчата, напишіть пару слів за когось на Варшавській або з 43школи на Масарика
     
  7. MiLora

    MiLora New Member

    Доброго дня! А хто останнім часом проходив навчання в автошколі на Сихові: Кос-Анатольського,22? Напишіть відгуки!? До кого з інструкторів краще йти? Особливо людині, яка в водінні - повний "НУЛЬ"! І взагалі, як проходило саме навчання? Дякую!!!
     
  8. blakytnooka

    blakytnooka Member

    цікаво почути відгук про цю автошколу. Дякую!
     
  9. Holly

    Holly Moderator

    дівчата, хто знає. Якщо я у Львові не прописана, можу тут зробити мед.довідку? Щось не охота в Пустомити їздити
     
  10. Jasmin

    Jasmin :)

    Хочу розказати про своє навчання та свої враження від автошколи "Наш автоград", що на вул.Пасічній.
    Щодо теорії то заняття цікаві, викладач розповідає інформативно, наводить приклади, жартує чим допомагає краще запам"ятовувати.
    Мабуть всі пам"ятатимуть, що наліво ходити і їздити треба обережно :)
    Інструктор в мене просто ідеальний. Спокійний, врівноважений і справжнє заспокійливе для тих, хто хвилюється. Можу ще дуже багато розхвалювати, але скажу просто, якщо мене запитають чи я його рекомендую, то відповім - однозначно ТАК!
    Щодо терміну навчання. На офіційному сайті школи вказано - "Тривалість навчання (згідно з ліцензією та навчальним планом) становить 3 місяці." По факту далеко не так.
    Говорять, що починає рахуватись термін від моменту як ви принесете медичну довідку в автошколу. Оплачувати дозволяють частинами, але найперше включають в групи тих, які оплачують повністю навчання.
    Ходила сьогодні до директора школи з приводу уточнення чому я не в списках закінчення школи у той період який має бути, а інші слухачі, які прийшли на 2-3 тижні пізніше вже є в списках. Знаєте, я в житті думала бачила різне хамство і непорядність, але такого мабуть ще не бачила. Відповідь була така - розумієте, ми живемо в Україні, то той попросить, то інструктор своїх приведе, то комусь терміново потрібно...ми в Україні і то все так рішається.
    Тобто, якщо я прийшла і оплатила в перший день навчання, довідку черед три дні подала, відвідувала всі заняття, але забула піти до пана директора в кабінет попроситися щоб він мене включив у групу то я не людина. Ще коли відвідувала заняття то чула, що слухачі по 4-5 місяців ходять і ще не в списках, от тоді варто було зреагувати і піти пояснити хто є хто.
    В мене відпустка, далі відрядження, врешті решт свої плани. Чому я повинна за свої гроші отримувати лапшу на вуха? Пан директор мені запропонували два варіанти вирішення проблеми: 1. мене включають таки на 1 місяць пізніше, аніж це мало бути 2. повернуть вартість навчання і дарують безкоштовне навчання та віддають документи і я зможу обрати іншу автошколу. Про питання, хто мені поверне втрачений час мені відповіли, що це не основне.
    Отже, якщо обираєте цю автошколу врахуйте, що вона працює за системою "кум, брат, сват або особисте прохання директора". В іншому випадку будете ходити і чекати своєї черги - простого смертного.
    В мене зіпсуті нерви, втрачений час, зірвані плани, і це результат обрання цієї автошколи.
    Із плюсів - неймовірно класний інструктор, який заспокоїв мене і врятував свого директора. Але життя ж воно таке, що ще все стане на місця.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  11. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    дівчата а курси в Тараса Реги, чим вони відрізняються від тих що в автошколі?
    бо чоловік хоче йти на курси.,от ми і шукаєм.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Тарас Рега вчить екстремальному водінню. І курси насправді відрізняються від тих,які є в звичайних автошколах.
     
  13. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    якщо мова саме про школу Реги, то вони навчають не тільки екстримальному/контраварійному кермуванню, є різні програми і для новачків, і для тих, хто їздить впевнено

    але суттєвим є один нюанс: права отримати в цій школі не можна, навчання для тих, хто вже має посвідчення водія

    це більше варіант, коли "права купіл, єздіть нє купіл"
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. varschavcka

    varschavcka Well-Known Member

    Ходила 2 роки тому до Андрія, високого, порадила мені його бухгалтерша з автошколи, вона моя сусідка, тому претензій не було.
     
  15. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Вже тепер можна навчатись і без прав. Якщо ви вчитесь паралельно теорії в курсовомі комбінаті, можете паралельно навчатись в них практики, але потрібна медична довідка. Так вчилась в них моя коліжанка - в Автограді вчилась теорії, а практики в Реги. Іспит сама на права здала - хоч в Автограді її всі відмовляли - страшили, говорили що ніколи не здасть. Взагалі дуже негативно ставились до того, що вся група "домовилась", а вона хоче пробувати здавати. А в школі Рега їй ще машину дали на іспит - повністю обладнану відеоспостереженням. Камера знімала і що відбувається на дорозі, і те, що в салоні.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Корисно Корисно x 1
  16. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Уляна, на мою думку відрізняються всім: кваліфікацію інструкторів, парком автомобілів, навчальною методикою, ставленням до клієнта.... Цей список можна продовжувати безкінечно. Для мене важливо, що хтось несе відповідальнасть за результат - мені сказав інструктор, що я по закінченню курсу буду їздити самостійно без проблем - і так і було. Я, особисто, не тільки отримала знання і безцінні навики, але й задоволення від процесу навчання.
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. То ви напевне не в цій автошколі здавали. Та що на Хуторівці 40-а відкрилася лише на початку березня. Я вчилася в їхній першій групі, а ви екзамен здавали в кінці січня.
     
  18. Залишу свій відгук про Автошколу що на Хутрівці 40-а. В принципі мені все сподобалось. Теорія там була у вечірній час і була група вихідного дня. Через деякий час прозпочалися заняття з інструктором. Чим було зручно, що я сама могла підбирати час коли хочу йти на практику. Школа супроводжує до самого екзамену. Щоб не завалити екзамен в ГАЇ потрібно просто вчитися. Викладач по теорії - був дуже хороший, наводив приміри, чітко пояснював. З водінням також проблем не було. Мені здається що все що може дати автошкола - вона дає. А от чи потрібні знання людині..... багато хто з групи просто пропускали заняття... а потім такі люди говорять що їх завалили на екзамені.
     
  19. Liliya Shukh

    Liliya Shukh Member

    я вчилась на Личаківській 27
     
  20. це не їхня автошкола. У них ще є філія на Ліській 16.