Закрепи у немовляток

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем RoksanaVW, 24 Вересень 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    А п'єте води достатньо? Простої, сирої. То можк впливати на маля, треба десь зо 2 літра випивати.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Можливо.
    А що у вас з водою в раціоні? П*єте? Скільки?
     
  3. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    П'ю багато, я завжди багато пила, а тепер з ГВ як роблю щось пити, то відразу 2 горнятка, бо менше ніж півлітри не напиваюся нараз. Але пю переважно щось тепле, щоб молочка було досить, чи то перл?
    Сиру воду в чистоу вигляді за день випиваю певно 1 л чи 1,2 л. Решта чаі, компоти, супи.
    Дати більший акцент на сиру воду замість чаів?
     
  4. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Так, краще воду. Якщо хочеться теплого - пийте теплу воду.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    особисто моїй дитині було абсолютно всерівно,що я їла. Старалась їсти більше клітковини, читала, що бурячок допомагає, та може й комусь поміг, но в нас результату 0. Набагато покращилась ситуація з початком прикорму, а до того з каканням толку не було,щоб не робила і щоб не з"їла.
     
  6. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    А в нас навпаки, їсть то так, голосно сказано, але каки стали раз в кілька днів, раніше то по три рази вдень стабільно. Але я на початку напрягалась, тепер збилась, бачу їй так нормально, нічо не турбує, то й мене не турбує.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    от і ще інакше буває) головне,що дитині нема дискомфорту, то не переживайте.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Моя малявочка до прикорму какала раз в 3 дні. Ніц її не турбувало, просто раз в 3 дні. В 2 місяці попали ми в Чорнобильську лікарню до якоїсь лікарки-доцента на консультацію (прізвище не пам"ятаю). На запитання "як часто дитина какакає" ми з чоловіком спокійно відповіли - раз в 3 дні. На що піднявся такий кіпіш. що ми собі думаємо! КОЖНА дитина має какати раз в день. І запхала моїй дитині трубочку. Як мені було шкода малявочки... та трубка напевно їй аж до горла залізла... Заставила нас кожного дня робити те саме. За пару раз я тої справи лишилася. То тільки даремна мордація дитини.
     
  9. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

     
  10. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Дівчата, маємо проблему з тими запорами. Какає не кожен день, а як какає то дуже твердо ну і плаче при цьому або дуже тужиться. Пробую давати водичку з ложки- плює. Дати пляшечку? Імо кабачок, гарбуз, печене яблучко, картоплю, моркву. Малому 9 міс. Що робити? Багато імо цицю. Може мені що поісти чи попити?
     
    • мімімі мімімі x 1
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @KAPUCHINKA вам пити багато води. Як у вас з нею? Простої, сирої
    Дитині, моїй було цікаво, коли я пила з горнятка воду, вона і собі почала тянутись і з цікавістю пити, спочатку гірше вдавалось, більше лилось поза ротом, тепер вже краще. Постійно пропоную, з ложки не пробувала навіть, але думаю плювалась би
     
  12. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Та, напевно, замало п'ю. Буду виправляти, але що з. Але що з малим робити? Мучить то його, бо тужиться і плаче. Лікарка сказала свічку поставити, я терпіла і нарешті поставила так вона не допомогла. Тепер пукає з ріденькими каками, але так і не покакав. Коли пукає плаче. В інший час веселий. Лікарка каже поставити ще одну, я поки чекаю, бо в інструкціі сказано не швидше ніж за 12 год. Може покакає сам. Просто не знаю що робити.
     
  13. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Моя мала добре какає після каш, але я не перетираю. Може вашому малюку овочі "не йдуть", спробуйте змінити раціон
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    В мене какала мала раз на 2-3 дні, і іі то мучило, була неспокійна, нервувала коли пукала, мені тут дівчата порадили пити більше сироі води, я почала пити більше, плюс морквинку гризла, помідори, фрукти, тобто збільшила клітковину, тепер 2 рази вдень або щодня. Нам 4 міс. Всім дякую за поради, дівчата.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А які ви каші даєте? І якщо я зварю гречку, то іі можна давати отак цілу?
     
  16. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Гречка була перша її каша, давала цілу, але буквально 10 зернин на початку. Потім вже і манку варила, і вівсянку, і пшеничну, а от недавно вперше дала ячмінну, "пішла на ура". Раджу почитати статті про педприкорм, якщо боїтесь давати неперетерту їжу
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    З кашами то індивідуально, я яяк ввела ту ж гречкк, то Мелася почала какати раз в 5 днів.. Зараз вже трохи краще, не щодня, але десь через день два какає. Ну але я не бачу, щоб її то турбувало, каки вже такі сформовані дорослі, але не тверді.
    Ну але я про те, що каші часом теж кріплять, гречка зокрема. Тому я би краще ставила на воду для себе і дитини.
     
  18. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Казківниця, а за скільки часу ото пиття дало результат?
    --- дописи об"єднано, 20 Вересень 2015 ---
    Вітторія, та п'ю. Але може в комплексі воно якось краще буде. Я теж гречку кілька разів давала, оту екологічну хіпп, і мені здається, що після неі потім день два не какав. Але не знаю чи то від неі, бо зідав може зо дві столові ложки, не хоче тоі гречки, плює, хіба яблучко підмішувати. Але мені та каша щось підозріла, бо просто заливається гарячою водою і все готово. щось не знаю чи то добре
    В мене теж якось не турбувало, то я просто чекала, хоч потім каки твердуваті були. А зараз тужиться, червоний, а викакав хіба горошинку (((
    Я, мантелепа, останнім часом канапками зпхопилася, я взагалі іх дуже люблю, на них би тільки й жила. Але як малий народився то хліба не іла взагалі ніякого місяців п'ять, а може і більше. Потім почала пробувати, пішло, от і дорвалася.
     
  19. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Відразу практично, через 2 дні вже був результат і так тримаємось вже певно тиждень. Ну але я в комплексі п'ю воду сиру, ми в автоматі купуємо плюс більше овочів сирих і фруктів. Ну і та від хліба, який ви вживаєте теж залежить. Раніше коли пекла булки дріжджові і іла багато за день, то і в самоі проблеми були і малоі теж.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    І в нас проблемки почались з каканням :sad: Нам практично 11, догодовую з 7, то все було добре. А от вже пару тижнів ситуація змінилась: какає горошками, дуже пнеться, аж потіє. Потім таки вдається викакати більше. Вчора вранці був другий день некакання, видавила з себе пару горшинок. А сьогодні з самого ранку бачу, що хоче какати - висаджую, вона тиснеться, аж потіє, а викакує горошинки. Отак ми пару разів видавали, а потім таки вже з плачами покакали: дуже багато і дуже твердим. З догодовування в неї: картопля, морква, буряк, брокколі, горох варені; гречка і пшоно; сирі яблуко, слива, морква та помідор; п'єм водику ну і груди на вимогу. Сире вона ість кожного дня по пару разів. В чому ж причина може бути і що робити? Що ще давати для полегшення?
     
    Останнє редагування: 20 Вересень 2015